canım seni çok iyi anlıyorum ama 14.haftada birazcık azalıyo bulantılar.folbiolü aç karnınamı içiyosun?benimde kansızlık sorunum var cnm
kaç çıktı kanın?şuruplar haplar benide hiç etkilemiyor.bulantına havuç yiycekmişin ben denemiştim .ben nane limon içerdim biraz iyi gelirdi seversen dene.
canımıniçi benim rahimduvarımda sorun var hamile kalamıyorum şimdi yeni ilaçlara başladım buay sonunda sanırım rahim filmi çekilecek sonra puregon diye bi ilaca (iğne) başlıcakmışım ondan sonra çalışcaz bakalım artık hakkımıza hayırlısı sen sağlıkla doğurda buralar şenlensinSağol canım benim...Biz de çok sevindik valla:)
Sen nasılsın iyisindir umarım, eskisi kadar takip edemiyorum evde olunca ama hep aklımdasınız:1hug:
tatlım çok iyi bir merkez var daha öncede yaptırdım iki tane deneyimli cilt drun sahip olduğu bir yer müdahaleleride onlar yapıo ya zaten 2 ay sonra bebişin gelip gelmeyeceğide mechul buyüzden başlamak istiyorumcanım yaaaa.... benim göğüs bölgemde de biraz vardı ben bi kaç seans gittim... şimdi baya azaldı... güvenilir bi merkez bul. gebelik öncesi 2 ay yeterli olmayabilir ama... ne kadar süreceğini sor ona göre davran derim ben....
bitanem ne olur içini rahat tut bunlar herbünyede olmayabilir ama çoğu kadın bu bulantıları ve kusmadan böğürme olayını yaşar merak etme kusman daha kötü tabii zaten kansızmışsın o zaman yediklerinin hiçbir faydasını göremezdin tatlım madem pekmez istemiyorsun o zaman rengi kırmızı olan meyve ve sebzeleri yiyebilirsin çilek reçeli vişne reçeli ve çekirdekli siyah üzüm petekli bal az kalcı canımcım bikaç hafta sonra giderek bulantıların azalmaya başlıcak/QUOTE]
sağol canım. moral oldu valla. bikaç hafta sonra umarım geçer. kimisi 14. haftaya kadar diyor. bakalım.
canım inşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın. iğneleri kesecekmiş ya doktorun 37. haftada e sezeryanmı olacaksın. yada pıhtı atma ihtimali varmı? bende 0.4 lük iğne kullanıyorum merak ettim.
yaw işte her bünyede değişir 9. ayında bile böğüren var yada ilk ayında değişir be bitanem kafanı takmaaaabitanem ne olur içini rahat tut bunlar herbünyede olmayabilir ama çoğu kadın bu bulantıları ve kusmadan böğürme olayını yaşar merak etme kusman daha kötü tabii zaten kansızmışsın o zaman yediklerinin hiçbir faydasını göremezdin tatlım madem pekmez istemiyorsun o zaman rengi kırmızı olan meyve ve sebzeleri yiyebilirsin çilek reçeli vişne reçeli ve çekirdekli siyah üzüm petekli bal az kalcı canımcım bikaç hafta sonra giderek bulantıların azalmaya başlıcak/QUOTE]
sağol canım. moral oldu valla. bikaç hafta sonra umarım geçer. kimisi 14. haftaya kadar diyor. bakalım.
canım doktor bebe aspirinine başla dedi... iğneye gerek yok diyo ama ben riske atmak istemiyorum ve düşük doz heparin başlanmasını tabep etcem... bakalım hayırlısı....
yapma tatlım yaaa bende ssklıyımda yane 250 tl az diil gerçekten şimdi dr bana Triseqens verdi menapoza girenlere verilirmiş bu ilaç bitince rahim filmi çekilecek ve puregona başlanacakmış yane dr öle dedi rahim duvarını onarmaya çalışacağız dedi hasar tespiti içinde film çekilecek işte yawww aslında bebişim kuzum gelsinde ben onun için ne paralar harcadım nolduuu bebişim geldi ama beni bıraktı gitti varsın bi 250 daha harcayayım yeterki sağlıkla gelsin offf içim daraldı yine bu hormon ilaçlarıyla hamilelerden beter oldum gözlerim sürekli dolugülüş progenu ben aşılama yaptırdığım zaman kullandım.göbekten iğne yapıyon.hiç acıtmıyo.zaten kalem gibi çeviriyon ayarını yapıp kaç doz kullanacaksan.ben 125 lik kullanıyodum.ayrıca iğneler çok pahalı ben 250 lira vermiştim tanesine .3 tane kullanmıştım.tabi benim yumurtalar yavaş çalışmıştı birden hepsi büyümek isteyince 10 yumurtam olmuştu .aşılamam tutmamıştı ama.senin yumurtalarına bağlı iğne miktarı.bana ancak yetti ama 3.cüde 2 gece kullandım sonra doktor tamam demişti çok acımıştım o paraya 250 lira az para değil yani.şimdi artmış olablir biraz ben ssk lıydım.karşılamış şekli öyle canım
şikayetlenme şikayetlenme.... tuzlu yeee... sabah yataktan kalkmadan kraker bulundur başucunda onlardan yeee biiraz yatt öyle kalk ... peynir ye kahvaltıda veeeee daha az bulanır miden o zaman.... yeğenime de iyi bakk....
doktorum daha gün vermedi,.büyük ihtimal sezeryan olacak,.çünki bebikim ters durumda,.
yapma tatlım yaaa bende ssklıyımda yane 250 tl az diil gerçekten şimdi dr bana Triseqens verdi menapoza girenlere verilirmiş bu ilaç bitince rahim filmi çekilecek ve puregona başlanacakmış yane dr öle dedi rahim duvarını onarmaya çalışacağız dedi hasar tespiti içinde film çekilecek işte yawww aslında bebişim kuzum gelsinde ben onun için ne paralar harcadım nolduuu bebişim geldi ama beni bıraktı gitti varsın bi 250 daha harcayayım yeterki sağlıkla gelsin offf içim daraldı yine bu hormon ilaçlarıyla hamilelerden beter oldum gözlerim sürekli dolu
yaw işte her bünyede değişir 9. ayında bile böğüren var yada ilk ayında değişir be bitanem kafanı takmaaaa[/QUOTE .!.:tamam psikloloğum takmayayım kafama. bide bişe soracaktım sayın hocam geceleri yatamıyom ateş basıyor bunalıyorum camları açıyorum dışarda kar yağarken. bu durum ne zaman geçecek? bilmiyorumkismile
şikayetlenmiyorum desem yalan olur.hayat dar oldu ya. bişe yiyemiyom napim. ama sabak kalktım haşlanmış yumurta ve birazda kaşar yedim. ama yanında bişeyok içecek :ecrin_bebek: az öncede hocamız dardanel ton verdi yedim. yarasın bebeğe dedi. ay hamile olunca ne güzel şımartıyorlar insanı. zemuszemus
ton balık yemeeeeeeeeeeeeeeeeelmaz: onlarda kimyasal brikim çok oluyo.büyük balık yemeyin hamileyken.küçük balık tercih ettttttttttttttt
akıl veriyomuş gibi olmayayımda bende ton balığı çok severim.doktora ondan yesem balıkla uğraşmayayım dedim olmaz dedi.küçük balık ye dedi.alabalık bile yeme dedi
tamam psikloloğum takmayayım kafama. bide bişe soracaktım sayın hocam geceleri yatamıyom ateş basıyor bunalıyorum camları açıyorum dışarda kar yağarken. bu durum ne zaman geçecek? bilmiyorumkismile
:roflol: :roflol: :roflol: alemsin kız o yanmalar geçmiyo canım ben hala yanıyom .eee nede olsa adet görmüyoz annelerimizi düşün menopoza giriyolar yandık yandık diyolar hep.bizde 9 ay yanacaz ne yapalım..sen bide yazın tüm sıcaklarını çekecen ay ne zor olur :çok üzgünüm: ben tam sıcak başlayacak haziran sonu temmuz başı inşallah rahatlayacam. Allahım o günleride gösterir.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
senin akıl veren dillerini sevsinler. kız baksana geçen benimde kalçamda batma oldu. bikaç kere. nedir ay. aklıma sen geldin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?