Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben folibol içmiyorum. ilk başta ferpleks kullanmıştım şuan da ferrum fort kullanıyorum.tok karnına içiyorum. havuç fikride enteresan denemeye değer. vitamin deposu o da.

Sağol canım benim...Biz de çok sevindik valla:)

Sen nasılsın iyisindir umarım, eskisi kadar takip edemiyorum evde olunca ama hep aklımdasınız:1hug:
canımıniçi benim rahimduvarımda sorun var hamile kalamıyorum şimdi yeni ilaçlara başladım buay sonunda sanırım rahim filmi çekilecek sonra puregon diye bi ilaca (iğne) başlıcakmışım ondan sonra çalışcaz bakalım artık hakkımıza hayırlısı sen sağlıkla doğurda buralar şenlensin
tatlım çok iyi bir merkez var daha öncede yaptırdım iki tane deneyimli cilt drun sahip olduğu bir yer müdahaleleride onlar yapıo ya zaten 2 ay sonra bebişin gelip gelmeyeceğide mechul buyüzden başlamak istiyorum

sağol canım. moral oldu valla. bikaç hafta sonra umarım geçer. kimisi 14. haftaya kadar diyor. bakalım.[/QUOTE]

şikayetlenme şikayetlenme.... tuzlu yeee... sabah yataktan kalkmadan kraker bulundur başucunda onlardan yeee biiraz yatt öyle kalk ... peynir ye kahvaltıda veeeee daha az bulanır miden o zaman.... yeğenime de iyi bakk....

canım inşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın. iğneleri kesecekmiş ya doktorun 37. haftada e sezeryanmı olacaksın. yada pıhtı atma ihtimali varmı? bende 0.4 lük iğne kullanıyorum merak ettim.

doktorum daha gün vermedi,.büyük ihtimal sezeryan olacak,.çünki bebikim ters durumda,.

gülüş progenu ben aşılama yaptırdığım zaman kullandım.göbekten iğne yapıyon.hiç acıtmıyo.zaten kalem gibi çeviriyon ayarını yapıp kaç doz kullanacaksan.ben 125 lik kullanıyodum.ayrıca iğneler çok pahalı ben 250 lira vermiştim tanesine .3 tane kullanmıştım.tabi benim yumurtalar yavaş çalışmıştı birden hepsi büyümek isteyince 10 yumurtam olmuştu .aşılamam tutmamıştı ama.senin yumurtalarına bağlı iğne miktarı.bana ancak yetti ama 3.cüde 2 gece kullandım sonra doktor tamam demişti çok acımıştım o paraya 250 lira az para değil yani.şimdi artmış olablir biraz ben ssk lıydım.karşılamış şekli öyle canım

yapma tatlım yaaa bende ssklıyımda yane 250 tl az diil gerçekten şimdi dr bana Triseqens verdi menapoza girenlere verilirmiş bu ilaç bitince rahim filmi çekilecek ve puregona başlanacakmış yane dr öle dedi rahim duvarını onarmaya çalışacağız dedi hasar tespiti içinde film çekilecek işte yawww aslında bebişim kuzum gelsinde ben onun için ne paralar harcadım nolduuu bebişim geldi ama beni bıraktı gitti varsın bi 250 daha harcayayım yeterki sağlıkla gelsin offf içim daraldı yine bu hormon ilaçlarıyla hamilelerden beter oldum gözlerim sürekli dolu

şikayetlenme şikayetlenme.... tuzlu yeee... sabah yataktan kalkmadan kraker bulundur başucunda onlardan yeee biiraz yatt öyle kalk ... peynir ye kahvaltıda veeeee daha az bulanır miden o zaman.... yeğenime de iyi bakk....

şikayetlenmiyorum desem yalan olur.hayat dar oldu ya. bişe yiyemiyom napim. ama sabak kalktım haşlanmış yumurta ve birazda kaşar yedim. ama yanında bişeyok içecek :ecrin_bebek: az öncede hocamız dardanel ton verdi yedim. yarasın bebeğe dedi. ay hamile olunca ne güzel şımartıyorlar insanı. zemuszemus

doktorum daha gün vermedi,.büyük ihtimal sezeryan olacak,.çünki bebikim ters durumda,.

ya beni bir arkadaş korkuttu. doktor ona demiş ki; bir hastaya normal doğum yaptırmak için bir hafta önceden iğneyi kesmiş. ve bir haftada pıhtı atmış ve bebek ölmüş. böyle bir vaka var. eğer yinede istersen normal doğum yap demiş. arkadaşım da ben o riski göze alamam deyip sezeryanı tercih etti. valla bende o riski göze alamam.

canım benimm takma kafana inan olacağına o yeter.bende büsürü hormonlar ilaçlar kullandım.hocalara ebelere nerelere gitmedim.rahim filmi çektirdim.amann ne aşamalardan geçtim canım.ama bir gün olacaktı ona inandım.benimki düşükten sonra çok geç geldi inşallah sizinki bekletmez canım.trisegens ilacı östrojen hormonumu yine.inşallah bir an önce cevab alırsın tedavinden tatlım.

ton balık yemeeeeeeeeeeeeeeeee lmaz: onlarda kimyasal brikim çok oluyo.büyük balık yemeyin hamileyken.küçük balık tercih ettttttttttttttt

akıl veriyomuş gibi olmayayımda bende ton balığı çok severim.doktora ondan yesem balıkla uğraşmayayım dedim olmaz dedi.küçük balık ye dedi.alabalık bile yeme dedi

ton balık yemeeeeeeeeeeeeeeeee lmaz: onlarda kimyasal brikim çok oluyo.büyük balık yemeyin hamileyken.küçük balık tercih ettttttttttttttt

bi kere yedim kııızz bilmiyorumkismile bişe olmaz heralde. bugün akşama hamsi yiycem. bu aralar balık takılıyorum. kaydirigubbakcemile5

oğlan anasıııı nasılda hemen düşünür müdahele eder. sağolasın.opuyorumnanaktan

akıl veriyomuş gibi olmayayımda bende ton balığı çok severim.doktora ondan yesem balıkla uğraşmayayım dedim olmaz dedi.küçük balık ye dedi.alabalık bile yeme dedi

senin akıl veren dillerini sevsinler. kız baksana geçen benimde kalçamda batma oldu. bikaç kere. nedir ay. aklıma sen geldin?

senin akıl veren dillerini sevsinler. kız baksana geçen benimde kalçamda batma oldu. bikaç kere. nedir ay. aklıma sen geldin?

ay doktorum o ağrılara siyatik olabilir dedi.hamilelikten değildir çok erken çünkü dedi.ama bence hamilelikten önceden hiç oram ağrımazdı.inşallah sende olmaz kız benimkide öyle başladı ama.çok felaket oluyo sonra .benim oğlan pipisini göstermedi dün .eşim doktora bak birdaha dedi.açmadı velet.bacaklarını oynatıyo ama arayı kapatıyo :jeyyar: akıllı oğlum benim.ama kafama da takıldı hadi kızsa bide .herkes karnımı görünce kız karnı sivri değil diyolar sırnaşık şey bende hayırlısı diyom ama bana erkek gibi geliyoo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…