kuzuuuu doğurana kadar geçmez maalesef ama kız ne güzel işte eşin yaklaşıpta seni ısıtamıyo ama bak bebişin ısıtıyoooo :kedi: tatlım doğumdan sonrada 40 gün boyunca sarar sarmalarlar seni eh nede olsa lohusasın pamuklara sarar el üstünde tutarlar alkisalkisalkistamam psikloloğum takmayayım kafama. bide bişe soracaktım sayın hocam geceleri yatamıyom ateş basıyor bunalıyorum camları açıyorum dışarda kar yağarken. bu durum ne zaman geçecek? bilmiyorumkismile
ay doktorum o ağrılara siyatik olabilir dedi.hamilelikten değildir çok erken çünkü dedi.ama bence hamilelikten önceden hiç oram ağrımazdı.inşallah sende olmaz kız benimkide öyle başladı ama.çok felaket oluyo sonra .benim oğlan pipisini göstermedi dün .eşim doktora bak birdaha dedi.açmadı velet.bacaklarını oynatıyo ama arayı kapatıyo :jeyyar: Akıllı oğlum benim.ama kafama da takıldı hadi kızsa bide .herkes karnımı görünce kız karnı sivri değil diyolar sırnaşık şey bende hayırlısı diyom ama bana erkek gibi geliyoo.
bi kere yedim kııızz bilmiyorumkismile bişe olmaz heralde. Bugün akşama hamsi yiycem. Bu aralar balık takılıyorum. Kaydirigubbakcemile5
oğlan anasıııı nasılda hemen düşünür müdahele eder. Sağolasın.opuyorumnanaktan
canımıniçi benim rahimduvarımda sorun var hamile kalamıyorum şimdi yeni ilaçlara başladım buay sonunda sanırım rahim filmi çekilecek sonra puregon diye bi ilaca (iğne) başlıcakmışım ondan sonra çalışcaz bakalım artık hakkımıza hayırlısı sen sağlıkla doğurda buralar şenlensin
tatlım çok iyi bir merkez var daha öncede yaptırdım iki tane deneyimli cilt drun sahip olduğu bir yer müdahaleleride onlar yapıo ya zaten 2 ay sonra bebişin gelip gelmeyeceğide mechul buyüzden başlamak istiyorum
şikayetlenmiyorum desem yalan olur.hayat dar oldu ya. Bişe yiyemiyom napim. Ama sabak kalktım haşlanmış yumurta ve birazda kaşar yedim. Ama yanında bişeyok içecek :ecrin_bebek: Az öncede hocamız dardanel ton verdi yedim. Yarasın bebeğe dedi. Ay hamile olunca ne güzel şımartıyorlar insanı. Zemuszemus
sağol tatlım hakkımıza hayırlısı tabiki ben 28 haftalık bebeğimi kaybettim preeklampsi oluştu bu sırada rahimde iç kanam oluşmuştu doğumumu başka dr yaptı ve eski druma çok sinirlenmiş hasta bu şekilde bırakılırmı rahim alınacak duruma gelmiş demiş annemlere bebiş beni zehirlemiş bende gidiyomuşum şimdiki drum rahmimin kanamadan dolayı bu duruma gelmiş olabileceğini söyledi rahim katmanları düzenli şeklinde değilmiş bu yüzden bebiş olmuomuşcanım benim... Hakkında hayırlısı olsun inşallah... Iki ay da az bi zaman değil... Başla bakalım... Hayırlısıyla herşey yoluna girer bu arada rahim duvarı başarısız gebeliklerden mi bu durumda yoksa bu problemden mi bebek kayıpların....
kızlar bu dediğiniz ağrı sanırım erkek çocuklarında oluyor... Benim üçüncü kuzuşum erkekti ve o kalçama girip küçüp parmağımdan çıkmaya çalışan ağrıyla o zaman tanıştım....
bu arada üçlü testim sonuçları çıktı iyimiş çok şükür
doktorum yeni ilaçlar vermiş.elevit 3 güne bir içilecek.demir günde bir tane.kalsiyum 2 güne bir.magnezyum günde iki kere içilecek.iğne ve aspirin aynen devam.6 martta da şeker yüklemesi yapılacak vede renkli ultrasona girecekmişim.zemuszemus oğluşumu daha net görecem ne güzel
iyi geceler kızlar ya benim bir sorum olcak sizlere benim göğsümden yaklaşık 7-8 aydır süt ve sarı su geliyo bunun sebebi ne olabilir?bunun için hangi bölüme gitmeliyim?
Crawford canım yaaa, bunu jel şeklinde kullanmak şart mıymış...Yani progestanı ben de 15. haftama dek kullandım ama hap olarak yutuyordum. Doktoruna bunu bir sorsan belki değiştirir de sen de rahat edersin tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?