Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bu dediğiniz ağrı sanırım erkek çocuklarında oluyor... Benim üçüncü kuzuşum erkekti ve o kalçama girip küçüp parmağımdan çıkmaya çalışan ağrıyla o zaman tanıştım....

büyük balıklar da civa çooookkkk gebeler yemesin......

canım benim... Hakkında hayırlısı olsun inşallah... Iki ay da az bi zaman değil... Başla bakalım... Hayırlısıyla herşey yoluna girer bu arada rahim duvarı başarısız gebeliklerden mi bu durumda yoksa bu problemden mi bebek kayıpların....

ne fenasın sen yaaaa.... Yumurta ye sonrada midem bulanıyo deee. Sabah sabah yeme bari.... Bak tuzlu bisküvi koy başucuna kalkmadan yeee biraz bekle kalk ayağa bakalım o zaman bu kadar çok bulanacak mı miden....

sağol tatlım hakkımıza hayırlısı tabiki ben 28 haftalık bebeğimi kaybettim preeklampsi oluştu bu sırada rahimde iç kanam oluşmuştu doğumumu başka dr yaptı ve eski druma çok sinirlenmiş hasta bu şekilde bırakılırmı rahim alınacak duruma gelmiş demiş annemlere bebiş beni zehirlemiş bende gidiyomuşum şimdiki drum rahmimin kanamadan dolayı bu duruma gelmiş olabileceğini söyledi rahim katmanları düzenli şeklinde değilmiş bu yüzden bebiş olmuomuş

ayak parmaklarıma vurmuyo canım.diz kapağımın arkasına kadar damar çekiyo arada ama kalçama kemik batıyo gibi dizimi büküp yere koyamıyom.değişik bişe ya.annem bana hamileylkende çekmiş ablam kız çocuğuna hamileykende çekmiş.erkek çocuğunamı kız çocuğunamı has bilemiyecem canım.inşallah geçer çok feci çünkü

bu arada üçlü testim sonuçları çıktı iyimiş çok şükür
doktorum yeni ilaçlar vermiş.elevit 3 güne bir içilecek.demir günde bir tane.kalsiyum 2 güne bir.magnezyum günde iki kere içilecek.iğne ve aspirin aynen devam.6 martta da şeker yüklemesi yapılacak vede renkli ultrasona girecekmişim.zemuszemus oğluşumu daha net görecem ne güzel

Son düzenleme:
kızlar herkese merhaba.........sanırım burdaki arkadaşların çoğunda kan pıhtılaşması var..........benimde 3 tane düşüğüm var.....bendede yapılan testlerde kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı.....şu anda iğne kullanan arkadaşlar hangi iğneyi kullanıyorsunuz ve dozu nedir? ayrıca yanında coraspirin de kullanıyormusunuz.?.......cevaplarsanız çok memnun olurum......şimdiden teşekkürler......

canım 3 lü testin iyi çıkmış çok sevindim rabim sağlıklı hayırlısıyla tamamına erdirsin ağrılardan bahsetmişsin canım benimde oluyordu doktoruma sormuştum bu aylarda olur demişti magnezyum bu ağrı ve krampları hafifletir canım içmeyi ihmal etme kullandıkça anlayacaksın ve ağrılarına iyi gelir işallah bu ağrı yüzünden telaşlanma oğluşun sana biraz naz yapıyo annesi inşallah ağrıların çabucak geçer allaha emanet ol canım

iyi geceler kızlar ya benim bir sorum olcak sizlere benim göğsümden yaklaşık 7-8 aydır süt ve sarı su geliyo bunun sebebi ne olabilir?bunun için hangi bölüme gitmeliyim?

günaydın arkadaşlar
iyi haberlerinizi almak beni çok mutlu ediyor,maşallah
bu arada çok ilginç bir şey söyleyeceğim size,benim doktorum bu hafta sadece kendisine anne karnında ölü bebek vakasının 12 adet geldiğini benim 12.ve en büyük haftada olduğumu söyledi,arkadaşımın iki arkadaşı benden bir iki gün sonra biri 6 aylık biri 7 aylık bebeklerinin öldüğünü öğreniyorlar,ablam sağlık grup başkanlığında çalışıyor,grup başkanı anne karnında ölü bebek vaka sayısında artış olduğunu raporların gelmeye başladığını söylemiş,ızmit bölgesinde bir problem olduğu büyük ihtimalle bir virüs olduğu düşünülüyor
ben biraz daha düzelince Sağlık Bakanlığı ve medya ve basın ile iletişime geçicem,virüslere yönelik spesifik analizler yapılması gerekiyor çünkü
şimdilik bu kadar,ben her geçen gün daha iyi oluyorum,kayınvalidemler,annem yanımda
kendinize iyi bakın hoşçakalın

iyi geceler kızlar ya benim bir sorum olcak sizlere benim göğsümden yaklaşık 7-8 aydır süt ve sarı su geliyo bunun sebebi ne olabilir?bunun için hangi bölüme gitmeliyim?

canım sıkınca mı geliyor kendiğiliğinden mi birde kendi kendine meme muayenesi yap kitle var mı diye bi kontrol et....

Günaydın arkadaşlar:)

Zehrayede canım üçlü testin iyi çıkmış, gözün aydın :) Sonuna kadar sağlıkla inşallah..

Bluesuu geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın..Senin de yazdığın gibi arkadaşım burada hepimizde pıhtılaşma var..ığne dozlarımız değerlerimize göre değişiyor ama..
Ben 37. haftayım bitirdim, 0,2 clexane kullanıyorum. Hamilelik öncesinde 3 ay boyunca günde 1 adet bebe aspirini ve 2 adet folic asit kullandım.
Hamileyken de bebe aspirinine devam ediyordum ama 7. haftada kanama geçirince doktorum aspirini kesti. Sadece iğne ile devam ediyoruz, ben sezeryan olacağım doktorum bir gece öncesine dek iğnemi kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi.

Dendencim yazdıkların gerçektende çok ilginç...Anne karnında ölüme sebep olacak bir virüs varsa bu mutlaka araştırılmalı..Umarım yetkililer üzerlerine düşeni yaparlar..

ıyi olmana da ayrıca çok sevindim canım benim..

Kızlar sabah 6 da uyandım altımda siyah ve kahverengi şeyler vardı çok korktum eşimi uyandırdım. oda jeldendir dedi. kadınlar klubunde de okudum. böyle herkezde oluyormuş.bundan sonra yatarken kullanmayacağım. o zaman içerde birikme yapıyormuş.dura dura mantar oluşan bile varmış.sabah işe gelmeden yada işten eve gidince kullanıcam. Valla çok korktum yine düşük yapıyorum zannettim.. Ağladım.

Crawford canım yaaa, bunu jel şeklinde kullanmak şart mıymış...Yani progestanı ben de 15. haftama dek kullandım ama hap olarak yutuyordum. Doktoruna bunu bir sorsan belki değiştirir de sen de rahat edersin tatlım.

Crawford canım yaaa, bunu jel şeklinde kullanmak şart mıymış...Yani progestanı ben de 15. haftama dek kullandım ama hap olarak yutuyordum. Doktoruna bunu bir sorsan belki değiştirir de sen de rahat edersin tatlım.

Canım bu hafta gittiğimde söyledim.uygulaması değilde kullanım sonrası sıkıntılı oluyor dedim. ama gerekli dedi. 3 ay boyunca kullanacaksın dedi. bilmiyorumkismile öyle deyince bende tabi siz bu daha yararalı diyorsanız bunu kullanırım dedim. direk emildiği için iyiymiş. :ecrin_bebek: ama ben böyle geldikçe korkuyorum. iki hafta sonra kontrolum var olmasa bidaha söyliycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…