canım 3 lü testin iyi çıkmış çok sevindim rabim sağlıklı hayırlısıyla tamamına erdirsin ağrılardan bahsetmişsin canım benimde oluyordu doktoruma sormuştum bu aylarda olur demişti magnezyum bu ağrı ve krampları hafifletir canım içmeyi ihmal etme kullandıkça anlayacaksın ve ağrılarına iyi gelir işallah bu ağrı yüzünden telaşlanma oğluşun sana biraz naz yapıyo annesi inşallah ağrıların çabucak geçer allaha emanet ol canım
iyi olmana sevindim denden.araştırmakta fayda var tabii neden bukadar fazla yenilen birşeydenmi sudanmı bakmak araştırmak lazım.sağlık müdürlüklerinde AÇSAP birimi var canım.şube müdürü ile görüş bir çünkü onlar kayıt altında tutuyolar ölü doğan bebekleri.günaydın arkadaşlar
iyi haberlerinizi almak beni çok mutlu ediyor,maşallah
bu arada çok ilginç bir şey söyleyeceğim size,benim doktorum bu hafta sadece kendisine anne karnında ölü bebek vakasının 12 adet geldiğini benim 12.ve en büyük haftada olduğumu söyledi,arkadaşımın iki arkadaşı benden bir iki gün sonra biri 6 aylık biri 7 aylık bebeklerinin öldüğünü öğreniyorlar,ablam sağlık grup başkanlığında çalışıyor,grup başkanı anne karnında ölü bebek vaka sayısında artış olduğunu raporların gelmeye başladığını söylemiş,İzmit bölgesinde bir problem olduğu büyük ihtimalle bir virüs olduğu düşünülüyor
ben biraz daha düzelince Sağlık Bakanlığı ve medya ve basın ile iletişime geçicem,virüslere yönelik spesifik analizler yapılması gerekiyor çünkü
şimdilik bu kadar,ben her geçen gün daha iyi oluyorum,kayınvalidemler,annem yanımda
kendinize iyi bakın hoşçakalın
Kızlar sabah 6 da uyandım altımda siyah ve kahverengi şeyler vardı çok korktum eşimi uyandırdım. oda jeldendir dedi. kadınlar klubunde de okudum. böyle herkezde oluyormuş.bundan sonra yatarken kullanmayacağım. o zaman içerde birikme yapıyormuş.dura dura mantar oluşan bile varmış.sabah işe gelmeden yada işten eve gidince kullanıcam. Valla çok korktum yine düşük yapıyorum zannettim.. Ağladım.
dendencim rabbim birdaha yaşatmasın..metanetine hayran kalmamak elde değil canımgünaydın arkadaşlar
iyi haberlerinizi almak beni çok mutlu ediyor,maşallah
bu arada çok ilginç bir şey söyleyeceğim size,benim doktorum bu hafta sadece kendisine anne karnında ölü bebek vakasının 12 adet geldiğini benim 12.ve en büyük haftada olduğumu söyledi,arkadaşımın iki arkadaşı benden bir iki gün sonra biri 6 aylık biri 7 aylık bebeklerinin öldüğünü öğreniyorlar,ablam sağlık grup başkanlığında çalışıyor,grup başkanı anne karnında ölü bebek vaka sayısında artış olduğunu raporların gelmeye başladığını söylemiş,İzmit bölgesinde bir problem olduğu büyük ihtimalle bir virüs olduğu düşünülüyor
ben biraz daha düzelince Sağlık Bakanlığı ve medya ve basın ile iletişime geçicem,virüslere yönelik spesifik analizler yapılması gerekiyor çünkü
şimdilik bu kadar,ben her geçen gün daha iyi oluyorum,kayınvalidemler,annem yanımda
kendinize iyi bakın hoşçakalın
dinamisss canımmm ne çabuk geçiyor günler..ben bu topiğe girdiğimde sen ben kadar hamileydin şimdi ise doğuma sayılı günler var..çok mutluyum denizimizi hayırlısıyla kucana aldıktan sonra da bizlere yaz unutma bizi emi :)))Günaydın arkadaşlar:)
Zehrayede canım üçlü testin iyi çıkmış, gözün aydın :) Sonuna kadar sağlıkla inşallah..
Bluesuu geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın..Senin de yazdığın gibi arkadaşım burada hepimizde pıhtılaşma var..İğne dozlarımız değerlerimize göre değişiyor ama..
Ben 37. haftayım bitirdim, 0,2 clexane kullanıyorum. Hamilelik öncesinde 3 ay boyunca günde 1 adet bebe aspirini ve 2 adet folic asit kullandım.
Hamileyken de bebe aspirinine devam ediyordum ama 7. haftada kanama geçirince doktorum aspirini kesti. Sadece iğne ile devam ediyoruz, ben sezeryan olacağım doktorum bir gece öncesine dek iğnemi kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi.
bana da jeli önermişlerdi,baya pahalıda bişi ama hiç kullanamadım..öylece duruyo..ben progestan aldım her öğün 2 tane ağızdan..doktorunu hemen haberdar et bence durumdan..çünkü mantar oluşumu çok tehlikeli ilerki aylar içinde allah korusunKızlar sabah 6 da uyandım altımda siyah ve kahverengi şeyler vardı çok korktum eşimi uyandırdım. oda jeldendir dedi. kadınlar klubunde de okudum. böyle herkezde oluyormuş.bundan sonra yatarken kullanmayacağım. o zaman içerde birikme yapıyormuş.dura dura mantar oluşan bile varmış.sabah işe gelmeden yada işten eve gidince kullanıcam. Valla çok korktum yine düşük yapıyorum zannettim.. Ağladım.
kolay gelsinkızlar hepinizi çok öptüm bugün beni mazur görün yazdıklarınıza imkanım olduğunca cevap vereceğim ayın 22sine kadar showroomda tek kaldım ıvırzıvır bisürü iş bana yazı yazsanızda cevap veremeyebilirim denden canım bu konudaki tüm ayrıntıları merakla bekliyoruz iyi olmana çok sevindim dinamiss canım bende senle beraber gün sayıyorum bir avazda inşallah bebişin kucağında olcak crawfort canım benim bitanecik panik annem canım kıyamam sana ağlama tamam mı şekercim üzme kendinide bebişinide aysudecim nasılsın nasıl gidiyor hepinizi öpüyorum formda olacağım ama size cvp veremeyebilirim
:lepi::lepi::lepi:hadi bakalım 4 gözle beklioss:lepi::lepi:inşallah canım... hepimizin hakkında hayırlısı inşallah..... inşallah mart başında güzel haber verebilirim sizlere....
inşalah bende aynı şekilde :))
Esraben canım senin yazdıklarını okuyunca doktorun muayenesini aradım. Hemşireye söyledim durum böyle diye. oda çok normal içerde kaldığı için öyle gelir deyince,ama mantar olabilirmiş ve tehlikeliymiş dedim yok bişey olmaz.dedi. ben bide başka topiklerde okudum onuda söyledim. bazılarıda akşam yatarken değilde gündüz kullanıp geziyormuş öyle iyiymiş dedim. hayır dedi sizin yaptığınız doğru gece yatarken kullanın dedi. İçim rahataldı biraz. İnşallah bir sorun olmaz.
ohh :)) bak bende rahatladım şimdi..ne diyosa doğrudur hemşire sıkma canını..
sıkmayım canımı dimi kaydirigubbakcemile3 oh iyi. rahatça uyuyabilirim. burda iki koltuğu birleştirip uyuyorum öğle araları.
merhaba canım,ben de jel kullanıyodum.içerde bayağı birikmişti.topak topak çıktı sonra.zaten için rahat olsun.doktorlar progestanı rahim ağzı kalınlaşsın diye veriyolar.yani Allah korusun olası düşüğü geciktiriyo sadece.içini rahat tut nasibi varsa o bebek doğacak zaten önlem alıyoruz.ben bunu düşünerek tekrar hamilelik düşünecem.yoksa o korkuyla yaşanmaz.
merhaba kızlar ben 3 düşük yaptım doktorum 0.4 cleaxane iğne kullanmam gerektiğini söyledi düşüğe yönelik yapılan tahlillerimde hiç birşey çıkmadı hematolojideki doktorum ise pıhtılaşman yok iğneyi tavsiye edemem dedi. çünkü riskleri çok fazla imiş mide kanaması,beyin kanaması,burun kanması vs..olabiliyormuş bunları düşününce kime güveneceğimi şaşırdım bende pıhtılaşma yok ama kadın doğumcular kullanmam gerektiğini söylüyorlar..sizce ne yapmalıyım kullanan arkadaşlar lütfen yardım edin bana doktorunuz risklerini anlattı mı size???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?