Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol canım aminnn.magnezyum sabah akşam içecekmişim,hiç unuturmuyum yeterki şu ağrı hafiflesin.tek başıma bir yere gidemiyom ya tutarsa ağrı diye.benim oğlan gerçekten nazlı olacak teyzesi hem bekletti sonrada geldi ağrılarla .hamd olsun ne yapalım.sağlıkla gelsinler yeterki.

kızlar hepinizi çok öptüm bugün beni mazur görün yazdıklarınıza imkanım olduğunca cevap vereceğim ayın 22sine kadar showroomda tek kaldım ıvırzıvır bisürü iş bana yazı yazsanızda cevap veremeyebilirim denden canım bu konudaki tüm ayrıntıları merakla bekliyoruz iyi olmana çok sevindim dinamiss canım bende senle beraber gün sayıyorum bir avazda inşallah bebişin kucağında olcak crawfort canım benim bitanecik panik annem canım kıyamam sana ağlama tamam mı şekercim üzme kendinide bebişinide aysudecim nasılsın nasıl gidiyor hepinizi öpüyorum formda olacağım ama size cvp veremeyebilirim

iyi olmana sevindim denden.araştırmakta fayda var tabii neden bukadar fazla yenilen birşeydenmi sudanmı bakmak araştırmak lazım.sağlık müdürlüklerinde AÇSAP birimi var canım.şube müdürü ile görüş bir çünkü onlar kayıt altında tutuyolar ölü doğan bebekleri.

Merhaba arkadaşlar;
Daha önce ara ara sizleri takip ediyordum üye olmaya karar verdim. Ben de sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum. Heterezigot mutasyon nedeniyle iki kez bebeğimi kaybettim. Şimdi 7 haftalık hamileyim. Fragmin 2500 2 doz olarak kullanıyorum. ınşallah bu bebeğimi de kaybetmem. Korkularım yüzünden bu bebeğe de bağlanmak istemiyorum. Umutlanamıyorum, hayal kurma yetimi kaybettim.Kötü sonuçlanınca bunalıma giriyorum. ınşallah hepimiz birgün anne oluruz.Hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor.

canım benimm o doktoruna söyle ya telefon aç.ben daha önce tedavide kullandım canım benden yumurta gibi birikmiş şekilde çıktı o birikiyo ya öyle.hapın etkiside aynı hapta hazneden konulabiliyo .bide 3 ay kullanmak onu rahat edemen aç telefonu sor.rahat edemiyom de.korkuyorum de zorlada ilacı kullan demez herhalde.

Dinamis sağol canım bende 3 lü teste sevindim.hiç yaptırmak istemiyordum ama kafam rahat oldu en azından ikili de iyi çıkmıştı.artık diğer testlere gelecek aya kısmet olursa şeker yüklemesi yapılacakmış.benim doktor tok karna yaptırıyormuş.her yiğitin bir yoğurt yiyişi var sanırım CADIARZU sanada gün sayıyoz annesi.darısı bizlere inşallahhh.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyiyim sen nasılsın
ben progestan hapını vajinadan kullanmıştım
geri akma ister istemez oluyor ama ilaç renginde oluyor akıntı
korkma sakin ol ve doktorunu mutlaka ara görüş al,kontrolü falan bekleme

kızlar hepinizi çok öpüyorum benim çıkmam gerek aklım sizde kalacak ama...arkadaşlarım gelecek birazdan etrafı toparlayım yavaş yavaş .kendinize iyi bakın.
crowfort bu arada o jeli hergün aynı saatte kullan .hormon hapları hep aynı saatlerde uygulanırmış.ona göre tatlım.telaşlı hemşehrim benim .

dendencim rabbim birdaha yaşatmasın..metanetine hayran kalmamak elde değil canım
bencede peşini bırakma olayın
dinamisss canımmm ne çabuk geçiyor günler..ben bu topiğe girdiğimde sen ben kadar hamileydin şimdi ise doğuma sayılı günler var..çok mutluyum denizimizi hayırlısıyla kucana aldıktan sonra da bizlere yaz unutma bizi emi :)))
bana da jeli önermişlerdi,baya pahalıda bişi ama hiç kullanamadım..öylece duruyo..ben progestan aldım her öğün 2 tane ağızdan..doktorunu hemen haberdar et bence durumdan..çünkü mantar oluşumu çok tehlikeli ilerki aylar içinde allah korusun
kolay gelsin
inşallah canım... hepimizin hakkında hayırlısı inşallah..... inşallah mart başında güzel haber verebilirim sizlere....
:lepi::lepi::lepi:hadi bakalım 4 gözle beklioss:lepi::lepi:
inşalah bende aynı şekilde :))

alkisalkisalkisalkisalkisalkissenden de 4 gözle iyi haaberlerini beklios rastgele :))sositososito

Esraben canım senin yazdıklarını okuyunca doktorun muayenesini aradım. Hemşireye söyledim durum böyle diye. oda çok normal içerde kaldığı için öyle gelir deyince,ama mantar olabilirmiş ve tehlikeliymiş dedim yok bişey olmaz.dedi. ben bide başka topiklerde okudum onuda söyledim. bazılarıda akşam yatarken değilde gündüz kullanıp geziyormuş öyle iyiymiş dedim. hayır dedi sizin yaptığınız doğru gece yatarken kullanın dedi. ıçim rahataldı biraz. ınşallah bir sorun olmaz.

ohh :)) bak bende rahatladım şimdi..ne diyosa doğrudur hemşire sıkma canını..

sıkmayım canımı dimi kaydirigubbakcemile3 oh iyi. rahatça uyuyabilirim. burda iki koltuğu birleştirip uyuyorum öğle araları.

merhaba canım,ben de jel kullanıyodum.içerde bayağı birikmişti.topak topak çıktı sonra.zaten için rahat olsun.doktorlar progestanı rahim ağzı kalınlaşsın diye veriyolar.yani Allah korusun olası düşüğü geciktiriyo sadece.içini rahat tut nasibi varsa o bebek doğacak zaten önlem alıyoruz.ben bunu düşünerek tekrar hamilelik düşünecem.yoksa o korkuyla yaşanmaz.

sağolasın canım. allah razı olsun.böyle paylaşımlar sayesinde kafam rahatlıyor. inşallah rabbim sanada en kısa zamanda sağlıklı bir hamileliği ve ardından anneliği yaşatsın.

kızlar ilk defa bugün istifar ettim. hemde işyerinde.aslında midem bulanıyordu acıktığım için ekmeğin arasına domates koydum. ama bulantım gelip gelip giderken maalesef bütün yediklerimi çıkardım. off ya çok kötü bir şey. sanki kulaklarım patlayacaktı o sırada.nasıl bir basınç geldi anlatamam. allahtan kimse yoktu yanımda. ay yaa ilk defa istifar ediyorum hamileliğimde. daha öncekind ede midem bulanmıştı ama böyle sonuçlanmamıştı. umarım bu son olur.çalışan biri olarak hamile olmak zor duruma sokuyor insanı.

merhaba kızlar ben 3 düşük yaptım doktorum 0.4 cleaxane iğne kullanmam gerektiğini söyledi düşüğe yönelik yapılan tahlillerimde hiç birşey çıkmadı hematolojideki doktorum ise pıhtılaşman yok iğneyi tavsiye edemem dedi. çünkü riskleri çok fazla imiş mide kanaması,beyin kanaması,burun kanması vs..olabiliyormuş bunları düşününce kime güveneceğimi şaşırdım bende pıhtılaşma yok ama kadın doğumcular kullanmam gerektiğini söylüyorlar..sizce ne yapmalıyım kullanan arkadaşlar lütfen yardım edin bana doktorunuz risklerini anlattı mı size???

cnm bu iğne kan cıvıltıcı olduğu için pıhtılaşmayıengellemek için veriyor dr lar.sende pıhtılaşma madem yok neden gerekli dedi dr yani açıklaması ne?dr.kemik erimesi yapar ama mecbursun dedi bana çok c vitamini alıcan calcıumalıcan ama bu iğne şart dedi.ama sende pıhtılaşma yoksa bu riskleride neden alıcan?peki neyden olmuş senin bu düşükler dr ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…