Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dilay bende de kan pıhtılaşması olup olmadığını bilmiyoruz.ama ilk gittiğim doktor direk 0.4 lük iğne ve aspirin dedi bende kullandım.yan etkileri biraz fazla deniyo kemik erimesi falan yaparmış.inan çok zor bişe iğne kolay bir iş değil.sabır gerektiriyo ilk başlarda sonra alışıyorsun.ben mecbur kullanmaya devam ediyoru.iğne kullanırken tahlil normal çıkar dedi diğer doktorum.o yüzden hamileliğimin 37.haftasına kadar iğne kullanacam.benimde bu arada bir düşüğüm vardı.düşükten 3.5 yıl sonra anca hamile kalabildim canım.belki gereksiz yere kullanıyorum belkide bir tesadüftü iyi geldi iğne bilemiyecem.bunu zaman gösterecek.Yüce mevlama emanet minik oğluşum.aen hamilemisin şimdi .başka doktorlarada danış derim canım.bir doktorla kalma

kız anasıııııı hamile kadınnn tabiii kusacan olur bunlar .ama inşallah ilk ve son olur.kusma berbat bişe .4 kere kustum ben .bıvvvv kafamçokkarıştı dikkat et kendine

dinamis benimde bebeyin suyu çok azalmış sen bu konuda tecrübe sahibisin neler yaptın bana yazarsan sevinirim

Canım öncelikle moralini bozma sakın..Benim 20. haftadan beri suyum azdı..
Öncelikle günde 3-4 litre suyu mutlaka içtim, ama bunu bir anda içmeyecekmişsin tatlım. Tüm güne yayarak yavaş yavaş tüketeceksin.
Bir de ben de başkalarından duymuştum ama faydasını gördüğüme inanıyorum.
Hergün 2-3 tane armut yedim, armuda başladıktan sonra bir ay içinde suyumun azalması durmuştu.
Ben armudu hiç kesmedim, hala da yiyorum, son kontrolde suyumuz ilk kez iyi çıktı.
Tam da mevsimindeyiz, bol bol Ankara armudu ye sen de canım, inşallah faydasını görürsün.
Ama su azalınca sürekli ölçülmesi lazım buna dikkat et, benim haftada bir ölçtüğü zamanlar bile oldu doktorumun.
Bu değerler anneye bebeğe göre değişir mi bilmiyorum ama benim doktorum çıkan değer 50 nin altı olursa zaten direk hastaneye yatırırız, 50-60 arası riskli, 60-90 arası az riskli ama idare eder, 90-110 arası da ideal demişti yanlış anımsamıyosam.

Moral bozma sakın, düzeleceğine inan tamam mı canım benim, bir de sen de dene bu Armut işini mutlaka :)

sayın gebe hanımefendi sen kusmayacan ben mi kusacam, sen bulanmayacan ben mi bulanacam... sen aşermicen ben mi ercem... vs.... :))))))))))))99

kız anasıııııı hamile kadınnn tabiii kusacan olur bunlar .ama inşallah ilk ve son olur.kusma berbat bişe .4 kere kustum ben .bıvvvv kafamçokkarıştı dikkat et kendine

Kız anasıı diye başlamısşın ya içim bir hoş oldu.
Senin vakan azmış.Umarım bende senin gibi kısa sürede atlatırım. Berbat birşey çünkü. Ne berbat değilki. İğneden,bulantıya,kabızlığa (ben yıllardır kabızım kaydirigubbakcemile3 çaktırmayayım ) duygusallık oda işin ayrı boyutu. Aman bir görün ağlıyorum eşim ne dese kırılıyorum. Hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Sana noldu böyle diyor.Öncekinde böyle değildin diyo. E iğne de vuruluyorum ya artık insanın sinirleri mi bozuluyor nedir. 16 Şubat Salı günü gelsede (8+1) olunca şu stresleri yaşadığıma değecek Kalp Atışlarını görsem allahın izniyle. Bütün dertler unutulur o an değilmi?. hihoyyyt

ALLAH İSTEYEN HERKEZE BU DUYGUYU YAŞATSIN.

Unutulmaz mı crawfordum..ınşallah önce kalp atışlarını duyarsın, sonra hareketlerini sonra da bir bakmışsın gelivermiş kollarına meleğin...
Allahım inşallah kimseyi çok oyalamasın bu yolda:Saruboceq:

evet canımya bende folik asit ve asprine başladım bide bende mide problemi var asprini çok zor kullancağa benziyorum

dün lütfü beye mail atmıştım onun cevabı geldi hematoloğa ne zaman gideyim diye sormuştum oda hamile kalmadan gidersen zatan genler değişmez iğne dozu ona göre ayarlanmış olur dedi hamileliklte çok ufak değişiklikler yapılıyomuş sivastada hematolok yok gene ankara yolu gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…