merhaba kızlar ben 3 düşük yaptım doktorum 0.4 cleaxane iğne kullanmam gerektiğini söyledi düşüğe yönelik yapılan tahlillerimde hiç birşey çıkmadı hematolojideki doktorum ise pıhtılaşman yok iğneyi tavsiye edemem dedi. çünkü riskleri çok fazla imiş mide kanaması,beyin kanaması,burun kanması vs..olabiliyormuş bunları düşününce kime güveneceğimi şaşırdım bende pıhtılaşma yok ama kadın doğumcular kullanmam gerektiğini söylüyorlar..sizce ne yapmalıyım kullanan arkadaşlar lütfen yardım edin bana doktorunuz risklerini anlattı mı size???
kızlar ilk defa bugün istifar ettim. hemde işyerinde.aslında midem bulanıyordu acıktığım için ekmeğin arasına domates koydum. ama bulantım gelip gelip giderken maalesef bütün yediklerimi çıkardım. off ya çok kötü bir şey. sanki kulaklarım patlayacaktı o sırada.nasıl bir basınç geldi anlatamam. allahtan kimse yoktu yanımda. ay yaa ilk defa istifar ediyorum hamileliğimde. daha öncekind ede midem bulanmıştı ama böyle sonuçlanmamıştı. umarım bu son olur.çalışan biri olarak hamile olmak zor duruma sokuyor insanı.
dinamis benimde bebeyin suyu çok azalmış sen bu konuda tecrübe sahibisin neler yaptın bana yazarsan sevinirim
:lepi::lepi::lepi:hadi bakalım 4 gözle beklioss:lepi::lepi:
dinamis benimde bebeyin suyu çok azalmış sen bu konuda tecrübe sahibisin neler yaptın bana yazarsan sevinirim
kızlar ilk defa bugün istifar ettim. hemde işyerinde.aslında midem bulanıyordu acıktığım için ekmeğin arasına domates koydum. ama bulantım gelip gelip giderken maalesef bütün yediklerimi çıkardım. off ya çok kötü bir şey. sanki kulaklarım patlayacaktı o sırada.nasıl bir basınç geldi anlatamam. allahtan kimse yoktu yanımda. ay yaa ilk defa istifar ediyorum hamileliğimde. daha öncekind ede midem bulanmıştı ama böyle sonuçlanmamıştı. umarım bu son olur.çalışan biri olarak hamile olmak zor duruma sokuyor insanı.
sayın gebe hanımefendi sen kusmayacan ben mi kusacam, sen bulanmayacan ben mi bulanacam... sen aşermicen ben mi ercem... vs.... :))))))))))))99
kız anasıııııı hamile kadınnn tabiii kusacan olur bunlar .ama inşallah ilk ve son olur.kusma berbat bişe .4 kere kustum ben .bıvvvv kafamçokkarıştı dikkat et kendine
angel iyiyim canım sen nasılsın
inşallah tez zamanda hamile kalırsında görürüm ben seni aklinialirimsmile
inşallah tez zamanda hamile kalırsında görürüm ben seni aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?