Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben tansiyondan korkarken sinsi sinsi suyum bitmiş haberim yok doktor 2 günde 3günde bir konturol dedi gerekirse ciger geliştirici yapacaklarmış bebek hareketlerini saymamı istedi şimdilik bukadar canım verdigin bilgiler için sagol

dinamis bu ankara armutu nasıl oluyor canım bu arada kendi derdime düştüm seni sormadım sen nasılsın herşey yolundadır inşallah

birde deyerleri yazmışsın ben ulturosona baktım bir türlü anlayamadım hangisi oldugunu neresinde yazıyor tam olarak suyun deyeri

birde deyerleri yazmışsın ben ulturosona baktım bir türlü anlayamadım hangisi oldugunu neresinde yazıyor tam olarak suyun deyeri

Canım ultrasonda yazmıyor bu değerler, ölçüm sonucunu doktorum söylüyordu.
Normal ultrasonla da bakılıyor ama ölçümler hep doppler e girdiğimde yapılmıştı benim..

Canım Ankara armudu dediğim hormonsuz diye düşünüyorum da ondan onu dedim..Böyle eğri büğrü bişe sert oluyor...Hani çok düzgün biçimli meyveler artık önerilmiyor ya hormonlu diye ondan dedim tatlım..Yoksa şart değil yani..

Bu arada ben iyiym tatlım :)

evet canımya bende folik asit ve asprine başladım bide bende mide problemi var asprini çok zor kullancağa benziyorum

canım ben şu anda
megadyn pronatal 1*1
dodex ampul 15 günde 1 tane (ilk kutu iki günde 1 tane idi sonrakiler 15 günde bir)
zinco 1*1 (gebe kalınca kesinlikle kesilecek)
folbiol 1*1
bebe aspirini (yeni başladım) 1*1

kullanıyorum... doktorum gazi üniversitesinden ahmet erdem
geçen görüştüki vitamin kullanmak için üç ay önce falan diye kendinizi üzmeyin dedi.. bebe aspirinini o önerdi.. ve korunmayı bırakın gebe kalınca tekrar görüşelim dedi...

eğer miden çok problemli ise yemek yerken ilaçlarını iç canım üstüne tekrar yemek yeyince daha az ağrıyor... benim midem de çok berbat aslında ama şükür sesi çıkmadı daha...
iğne çokkk elzem değil eğer yok ben rahat edemem başlarım dersen başlayabiliriz ama gerek yok iğneye diyor doktorum...

ankaraya geldiğinde haberim olsun....uygun olursam görüşürüz belki...

sende bilgisayarın başında doğuracan bu gidişle... deniz sultan gelmeden keyfini mi çıkartıyorsun topiğin....

ben bugün diş doktorundaydım tüm çürüklerden kurtuldum çok şükür... sadece travma geçirmiş bi dişim var önde kökünde lezyon oluşmuş pazartesi onun kökünü temizleyecekler veeee diş tedavisi de bitti..... artık bebek zamanı.... kırmızılar bi bitsin bitince başlıcaz inşallah...... eeee bebekten önce sigarayı da bıraktık artık tüm zemin hazır herşey hazır... dua edin benim için.............

Aysude haklısın valla canım :))
Deniz gelmeden takılıyorum işte, sonra giremem sanırım böyle rahatça..
Ama belli mi olur belki çok sakin, huzurlu ve de uykucu bir kızım olursa rahat ederim değil mi:))
Bizim evde ben biraz cadalozumdur eşimse çok sakin, relaks, rahat bir insandır...Valla en başından beri eşimde ben de bebişin huyu suyu babasına benzesin diyoruz ama bakalım nasıl olacak küçük hanımın kişiliği???
Annem benim çocukluğumu bir anlatıyor ki sormayın kızlar öyle betermişim..Geceleri falan hiç uyumaz onu da uyutmazmışım..Umarım benim kızım babası gibi uykucu olur.

Sen de tüm işlerini halletmişsin, özellikle sigara ile diş konusu çok iyi olmuş, inşallah meleğin de fazla bekletmez tatlım..

Ben de yıllardır vazgeçemediğim sigarayı bebişimi öğrenir öğrenmez bırakmıştım..Ama şimdi ara sıra aklıma geliyor, acaba doğumdan 6 ay sonra falan içer miyim ki diyorum...Umarım içmem..Ne lanet şeyki şu sigara bak 8 ayı geçti içmiyorum ama gene de tamamen unutulmuyor...

İnşallah canım. o günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah herkez tadar bu duyguyu.opuyorumnanaktan

dinamiss....cevabın ve ilgin için teşekkür ederim........ALLAH senin yavrunuda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.......senin hamileliğin tüp bebekmi,yoksa normal yollamı?.....benim 3 üde tüp bebekti.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…