Canım öncelikle moralini bozma sakın..Benim 20. haftadan beri suyum azdı..
Öncelikle günde 3-4 litre suyu mutlaka içtim, ama bunu bir anda içmeyecekmişsin tatlım. Tüm güne yayarak yavaş yavaş tüketeceksin.
Bir de ben de başkalarından duymuştum ama faydasını gördüğüme inanıyorum.
Hergün 2-3 tane armut yedim, armuda başladıktan sonra bir ay içinde suyumun azalması durmuştu.
Ben armudu hiç kesmedim, hala da yiyorum, son kontrolde suyumuz ilk kez iyi çıktı.
Tam da mevsimindeyiz, bol bol Ankara armudu ye sen de canım, inşallah faydasını görürsün.
Ama su azalınca sürekli ölçülmesi lazım buna dikkat et, benim haftada bir ölçtüğü zamanlar bile oldu doktorumun.
Bu değerler anneye bebeğe göre değişir mi bilmiyorum ama benim doktorum çıkan değer 50 nin altı olursa zaten direk hastaneye yatırırız, 50-60 arası riskli, 60-90 arası az riskli ama idare eder, 90-110 arası da ideal demişti yanlış anımsamıyosam.
Moral bozma sakın, düzeleceğine inan tamam mı canım benim, bir de sen de dene bu Armut işini mutlaka :)
armut yemeye başlayınca düzelmiş bebeğin suyu öyle yazmıştı geçenlerde....
birde deyerleri yazmışsın ben ulturosona baktım bir türlü anlayamadım hangisi oldugunu neresinde yazıyor tam olarak suyun deyeri
evet canımya bende folik asit ve asprine başladım bide bende mide problemi var asprini çok zor kullancağa benziyorum
dün lütfü beye mail atmıştım onun cevabı geldi hematoloğa ne zaman gideyim diye sormuştum oda hamile kalmadan gidersen zatan genler değişmez iğne dozu ona göre ayarlanmış olur dedi hamileliklte çok ufak değişiklikler yapılıyomuş sivastada hematolok yok gene ankara yolu gözüktü
Unutulmaz mı crawfordum..İnşallah önce kalp atışlarını duyarsın, sonra hareketlerini sonra da bir bakmışsın gelivermiş kollarına meleğin...
Allahım inşallah kimseyi çok oyalamasın bu yolda:Saruboceq:
Unutulmaz mı crawfordum..İnşallah önce kalp atışlarını duyarsın, sonra hareketlerini sonra da bir bakmışsın gelivermiş kollarına meleğin...
Allahım inşallah kimseyi çok oyalamasın bu yolda:Saruboceq:
crawford nasılsın canım bulantıların biraz geçtimi
canım sıkınca mı geliyor kendiğiliğinden mi birde kendi kendine meme muayenesi yap kitle var mı diye bi kontrol et....
dinamiss....cevabın ve ilgin için teşekkür ederim........ALLAH senin yavrunuda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.......senin hamileliğin tüp bebekmi,yoksa normal yollamı?.....benim 3 üde tüpGünaydın arkadaşlar:)
Zehrayede canım üçlü testin iyi çıkmış, gözün aydın :) Sonuna kadar sağlıkla inşallah..
Bluesuu geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın..Senin de yazdığın gibi arkadaşım burada hepimizde pıhtılaşma var..İğne dozlarımız değerlerimize göre değişiyor ama..
Ben 37. haftayım bitirdim, 0,2 clexane kullanıyorum. Hamilelik öncesinde 3 ay boyunca günde 1 adet bebe aspirini ve 2 adet folic asit kullandım.
Hamileyken de bebe aspirinine devam ediyordum ama 7. haftada kanama geçirince doktorum aspirini kesti. Sadece iğne ile devam ediyoruz, ben sezeryan olacağım doktorum bir gece öncesine dek iğnemi kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?