Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sıınca geliyo canım kıtle falan gelmedı elıme ama agrı oluyo ara sıra

eğer sıkmadan geliyorsa problem var demektir... eğer eline kitle de geliyorsa bir genel cerrahla görüşmeni tavsiye ederim... ama lütfen sıkma... bende de aynı problem var doktorum kesinlikle sıkma dedi.. ve ben kitle aldırdım göğsümden şükür temiz çıktı... göğsünü sıkma kendiliğinden akıntı olursa mutlaka doktora git........

canım dün eşim peni kedinin yavrusunu taşıdığı gibi ensemden tutup kaldırdı pc başından... kızın kendisi olacak canım... herşeyi kendine benzeyecek ve sizi de kendine alıştıracak.. tıpkı bizler gibi... bizde hepimiz kendimiz olmadık mı... inşallah en iyi huylara sahip bir evlat olur hayırlı olur.... sigara konusu bende müthis vicdan azabı yapıyordu ve eşim de kullanmıyor bende tekrar içmeyi düşünmüyorum madem bıraktın bi daha içme nolur...bence bu işin pazarlığı yok... değil 8 ay 80 ay sonra bile aklına gelcek bişey bence... hadi hayırlısı bakalım...

Günaydın herkese:)

Haklısın Aysudecim sigara bir daha içmemek gerek ama çevremde de hamilelikten sonra geri başlayan öyle çok insan var ki..Bazen kendimden korkuyorum, ya başlarsam diyosum..Ben de hiç istemiyorum başlamayı, bakalım umarım tamamen çıkmıştır hayatımdan :)

Bluesuu sağol tatlım, inşallah hepimiz sağlıkla alacağız meleklerimizi kucaklarımıza..
Bu arada ben normal yoldan hamile kalmıştım canım.

Gülaycım maşallah büyümüşsünüz, birşey olmayacak merak etme..Ben inanıyorum biizm melekler inatçı, neler geçirdikte geldik bugünlere düşünsene...Bunu da atlatacak inan...

Canım valla ben 36. haftam bitene dek çalıştım..Ama işim öyle çok yorucu değil, masa başı, saatlerim de belliydi..Zaten genelde eşim bıraktı eşim aldı, yani otobüslerde falan da ayakta kalmadım..
Evde de çok yorucu işler yapmadım.

Ama sen evdesin nasılsa güzel kızından fırsat buldukça dinlen canım..

gülüs günaydın nasılsın
sana birşey sorucam benim sütüm geldi,göğüslerim çok gerginleşti ve ağrıyor,doktorum prolaktin düzeyini düşürücü bir ilaç verdi,2 gün iç dedi,bunun dışında bir önerin var mı?sıkmıyorum çünkü sıkınca süt daha çok artar,doktorum ya sıkı sütyen tak ya da tülbentle sar dedi,ben de sütyen taktım bekliyorum,ağrı sırtıma vuruyor,ama bu ağrılar ne ki diyorum : ))

sağol canım teşekkürler peki kitleyi nasıl alıyolar

merhaba canım bende bebiş 10 gün yaşadığı için bir ihtimal sütümü sağdım 10 gün boyunca açıkcası ben ilaç kullanmadım eski yöntemler yapıldı bana bir peçetenin içine kuru nane koydu annem onuda sütyenimin arasına bide göğüs başıma sabunu birazcık sulandırıp sürdüler ve heriki göğsümede haif ıslak sabunu koydular bende 2 gün sonra süt çekilmişti biraz ağrı oluyor ama işte dediğin gibi ne acılar gördük canım iyi olmana öyle seviniyorum ki çünkü biliyorum ne kadar zor olduğunu

inşallah canım allah herkesin gönlüne göre versin benide içinden ayırmasın:Saruboceq::Saruboceq:

zehra canım kusuruma bakma görmedim mesajını ama yukardaki görmüş galiba msjı attığın dakikalarda hiç olmadık şekilde satış yaptım sen ara ara benim için söle böleeee opuyorumnanaktan

zehra canım kusuruma bakma görmedim mesajını ama yukardaki görmüş galiba msjı attığın dakikalarda hiç olmadık şekilde satış yaptım sen ara ara benim için söle böleeee opuyorumnanaktan

ayy tabii canım ne demek.benim çok kısmetli olduğumu söyleler genelde bir mağazaya gireyim büsürü müşteri gelir .bir atamam konusunda şanslı değilim ama çok şükür hep çalıştım.her sabah öyle açalım ozaman hayırlı satışlar bol kazançlarrr gamyoncuiremsu
:lepi::lepi::lepi:

ayyy bitanem bol satışlar diyen dillerini yesinler kaydirigubbakcemile3 Allah'ımkısmetini arttırsın bebişinde bol kısmetiyle gelsin :dance:

crowford kız anasıııııııııııııı nerdesin .dinleniyonmu geziyonmu kusuyonmu nasıl oldun girince yaz .biz iyiyiz oğluşla güneşe çıktım mayıştım ya

crowford kız anasıııııııııııııı nerdesin .dinleniyonmu geziyonmu kusuyonmu nasıl oldun girince yaz .biz iyiyiz oğluşla güneşe çıktım mayıştım ya

ne gezmesi valla evdeyim. bir arkadaş çağırdı gezmeye gitmedim. kusuyorum. sürekli midem bulanıyor, ve eşkiyor :gitme: oh ne güzel iyi olmana sevindim oğlan anasııııı d vitamini al güneşten güçlü oğlun olsun. :ecrin_bebek:

yalnızlar rıhtımıyım. aslında benimki bile bile lades arkadaş ısrara etti gel diye onun eşi ve benim eşim kayseriye galatasaray maçına gittiler. ben evde yalnız kaldım. ama onun 4 arkadaşı daha gelecekmiş. bende gitmek istemedim. gelecek olanlarıda tanımıyorum ya. evde kalmayı tercih ettim. çok duygusalım. ota, boka ağlıyorum :roflol: bende durumlar böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…