sıınca geliyo canım kıtle falan gelmedı elıme ama agrı oluyo ara sıra
aysude bu dodex in hapı yokmu
Aysude haklısın valla canım :))
Deniz gelmeden takılıyorum işte, sonra giremem sanırım böyle rahatça..
Ama belli mi olur belki çok sakin, huzurlu ve de uykucu bir kızım olursa rahat ederim değil mi:))
Bizim evde ben biraz cadalozumdur eşimse çok sakin, relaks, rahat bir insandır...Valla en başından beri eşimde ben de bebişin huyu suyu babasına benzesin diyoruz ama bakalım nasıl olacak küçük hanımın kişiliği???
Annem benim çocukluğumu bir anlatıyor ki sormayın kızlar öyle betermişim..Geceleri falan hiç uyumaz onu da uyutmazmışım..Umarım benim kızım babası gibi uykucu olur.
Sen de tüm işlerini halletmişsin, özellikle sigara ile diş konusu çok iyi olmuş, inşallah meleğin de fazla bekletmez tatlım..
Ben de yıllardır vazgeçemediğim sigarayı bebişimi öğrenir öğrenmez bırakmıştım..Ama şimdi ara sıra aklıma geliyor, acaba doğumdan 6 ay sonra falan içer miyim ki diyorum...Umarım içmem..Ne lanet şeyki şu sigara bak 8 ayı geçti içmiyorum ama gene de tamamen unutulmuyor...
slm kızlar
Gülaycım kaçıncı haftadasın şimdi tatlım?
eğer sıkmadan geliyorsa problem var demektir... eğer eline kitle de geliyorsa bir genel cerrahla görüşmeni tavsiye ederim... ama lütfen sıkma... bende de aynı problem var doktorum kesinlikle sıkma dedi.. ve ben kitle aldırdım göğsümden şükür temiz çıktı... göğsünü sıkma kendiliğinden akıntı olursa mutlaka doktora git........
merhaba canım bende bebiş 10 gün yaşadığı için bir ihtimal sütümü sağdım 10 gün boyunca açıkcası ben ilaç kullanmadım eski yöntemler yapıldı bana bir peçetenin içine kuru nane koydu annem onuda sütyenimin arasına bide göğüs başıma sabunu birazcık sulandırıp sürdüler ve heriki göğsümede haif ıslak sabunu koydular bende 2 gün sonra süt çekilmişti biraz ağrı oluyor ama işte dediğin gibi ne acılar gördük canım iyi olmana öyle seviniyorum ki çünkü biliyorum ne kadar zor olduğunugülüs günaydın nasılsın
sana birşey sorucam benim sütüm geldi,göğüslerim çok gerginleşti ve ağrıyor,doktorum prolaktin düzeyini düşürücü bir ilaç verdi,2 gün iç dedi,bunun dışında bir önerin var mı?sıkmıyorum çünkü sıkınca süt daha çok artar,doktorum ya sıkı sütyen tak ya da tülbentle sar dedi,ben de sütyen taktım bekliyorum,ağrı sırtıma vuruyor,ama bu ağrılar ne ki diyorum : ))
Gülaycım maşallah büyümüşsünüz, birşey olmayacak merak etme..Ben inanıyorum biizm melekler inatçı, neler geçirdikte geldik bugünlere düşünsene...Bunu da atlatacak inan...
Canım valla ben 36. haftam bitene dek çalıştım..Ama işim öyle çok yorucu değil, masa başı, saatlerim de belliydi..Zaten genelde eşim bıraktı eşim aldı, yani otobüslerde falan da ayakta kalmadım..
Evde de çok yorucu işler yapmadım.
Ama sen evdesin nasılsa güzel kızından fırsat buldukça dinlen canım..
zehra canım kusuruma bakma görmedim mesajını ama yukardaki görmüş galiba msjı attığın dakikalarda hiç olmadık şekilde satış yaptım sen ara ara benim için söle böleeee opuyorumnanaktan
ayyy bitanem bol satışlar diyen dillerini yesinler kaydirigubbakcemile3 Allah'ımkısmetini arttırsın bebişinde bol kısmetiyle gelsin :dance:ayy tabii canım ne demek.benim çok kısmetli olduğumu söyleler genelde bir mağazaya gireyim büsürü müşteri gelir .bir atamam konusunda şanslı değilim ama çok şükür hep çalıştım.her sabah öyle açalım ozaman hayırlı satışlar bol kazançlarrr gamyoncuiremsu
:lepi::lepi::lepi:
ayyy bitanem bol satışlar diyen dillerini yesinler kaydirigubbakcemile3 Allah'ımkısmetini arttırsın bebişinde bol kısmetiyle gelsin :dance:
ayyyy inşallah canım ataman biran önce olur :Saruboceq:amin canım inşallah oğluşum uğurlu gelirde bende atanarım.hayırlısı tabii en önce. opuyorumnanaktan
crowford kız anasıııııııııııııı nerdesin .dinleniyonmu geziyonmu kusuyonmu nasıl oldun girince yaz .biz iyiyiz oğluşla güneşe çıktım mayıştım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?