sağol canımıniçi güzel anne kendini fazla soyutlama ama rahatsız olabileceğin yerlerede gitme tabii az kaldı bitecek bu bulantılar biraz sabırgulus27 kolay gelsin,iyi mesailer,bol satışlar.
Atama bekleyen oğlan anasııııı Zehrayede inşallah bebek haberinden sonra atama haberini alırız.
:teytey: :teytey: :teytey: canım çoooookkk sevindim hadi bakalım hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallahArkadaşlar merhaba;
Dün dr ye gittik çok şükür şuan için bebişimizle alakalı bir sıkıntı yok.Güzel haberimizi sizlerle paylaşak istedim.12+5 olduk bugün darısı sizlein başına inşallah.Allah hepimize hayırlısyla,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Öpüyorum hepinizi.
amanın simge seninde az kalmış baharla geliyor bebişin herşeyin yolunda gitmesi ne güzel ay ne güzel haberler alıyoruz olumunekankayizsmileslm kızlar ben geldim,artık işe gelmediğim için foruma giremiyorum.geçmişi de daha okumadım.neler oldu bilmiyorum.biz bugün ilk nst'mize girdik çok şükür herşey yolunda.31 haftayı bitirdik bugün.yolunda gitmeye de devam ederse inşallah doğum tarihimiz 1 nisanda epiduralle sezeryan olacak.dinamiscim senin de az kaldı doğumuna,tekrar gelemezsem o güze kadar sana şimdiden hayırlı doğumlar canım.
hepinizi öpüyorum.
sağol canımıniçi güzel anne kendini fazla soyutlama ama rahatsız olabileceğin yerlerede gitme tabii az kaldı bitecek bu bulantılar biraz sabır
ne gezmesi valla evdeyim. bir arkadaş çağırdı gezmeye gitmedim. kusuyorum. sürekli midem bulanıyor, ve eşkiyor :gitme: oh ne güzel iyi olmana sevindim oğlan anasııııı d vitamini al güneşten güçlü oğlun olsun. :ecrin_bebek:
yalnızlar rıhtımıyım. aslında benimki bile bile lades arkadaş ısrara etti gel diye onun eşi ve benim eşim kayseriye galatasaray maçına gittiler. ben evde yalnız kaldım. ama onun 4 arkadaşı daha gelecekmiş. bende gitmek istemedim. gelecek olanlarıda tanımıyorum ya. evde kalmayı tercih ettim. çok duygusalım. ota, boka ağlıyorum :roflol: bende durumlar böyle.
soyutlamak istemiyorum da. içimden gitmek gelmedi. sürekli yatasım var. mayışık bir şekilde de ortamı bayardım. o yüzden gitmedim. biran önce bitse şu bulantılar. iğneyle alakası varmıdır bulantıların. benim bundan önce böyle hiç olmamıştıııı CADIARZU cıvık kanlı oldum ya belki içimde cıvıyordur. lülülülülülü
valla geçen hafta kan vermiştim ya tahlil için. adam pamuğu bastır dedi neyse bastırdım çektim nasıl kanıyor. eşime söyledimde. senin bundan sonra çok dikkatli olman lazım.elini bile kessen çok kanar bu saatten sonra dedi. anneeeee korktum (şaka bir yana ) e doğru dimi.
bulantıları mecbur çekecen .muz ye arada işe yarıyo.o ağlamalarında geçer ama alınganlık hat safhada devam eder.eşim bişe dese dudak büzüyom hemen bende.maçta ne yapacaktın hem yol iyi gelmez sana dikkat etmelisin kız anasıııı.benimkide balık alamaya gitti şimdi.bende kilo alımlarına bakıyordum başka topiklerde maşallah millet 20-25 lerden bahsediyo :1shok: yürüyüşe çıkasım var güneş çok güzel dışarda ama esinti var biraz.ay şu bahar gelseydi misss her yer .atama içinde inşallah canım hayırlısıyla olsun.
kan aldırırken benimkide öyle.hemen yapışkanı yapıştırıyom.
bu arada elevit çok kilo aldırıyormuş.benim doktorda 3 güne bir iç dedi.hiç içmesek olmazmı.bu elevit iğne için şart koşulmu onu anlamadım. CADIARZU bilgisi olan varmıııı
ah kuzuuuuuuuuu yat sen yat dinlen bi güzel nası olsa sonra çooooooooookkk ayakta uykusuz kalacaksın yok be güzelim iğneyle alakası yoktur maaşallah senin ki hormonlarını iyice hareketlendirmiş işte sağlıklı çok şükür geçer geçer az sabır.... tabikiii tatlım aman dikkat bu aralar işgüçte yapma kendini yorma canının kıymetini bilsoyutlamak istemiyorum da. içimden gitmek gelmedi. sürekli yatasım var. mayışık bir şekilde de ortamı bayardım. o yüzden gitmedim. biran önce bitse şu bulantılar. iğneyle alakası varmıdır bulantıların. benim bundan önce böyle hiç olmamıştıııı CADIARZU cıvık kanlı oldum ya belki içimde cıvıyordur. lülülülülülü
valla geçen hafta kan vermiştim ya tahlil için. adam pamuğu bastır dedi neyse bastırdım çektim nasıl kanıyor. eşime söyledimde. senin bundan sonra çok dikkatli olman lazım.elini bile kessen çok kanar bu saatten sonra dedi. anneeeee korktum (şaka bir yana ) e doğru dimi.
e bana yazmadııı. elevit. ne işe yarıyor vitamin hapımı. şaka maka . p.tesi 7 haftalık olucam. bana folik,asprin,jel,iğne,ferrum fort(kan hapı) verdi.
canım baksana sen hala asprine devam ediyormusun. Dinamissin 7. haftada kanaması olmuş ya doktoruda kesmiş. ondan sordum da.
ah kuzuuuuuuuuu yat sen yat dinlen bi güzel nası olsa sonra çooooooooookkk ayakta uykusuz kalacaksın yok be güzelim iğneyle alakası yoktur maaşallah senin ki hormonlarını iyice hareketlendirmiş işte sağlıklı çok şükür geçer geçer az sabır.... tabikiii tatlım aman dikkat bu aralar işgüçte yapma kendini yorma canının kıymetini bil
devam ediyom yarım içiyom canım aspirini 4+5 günlükken başladım iğneyle beraber.benim kanamam lekelenme hiç olmadı canım.elevit ozaman öylesine dir vitamin diye.ben zaten yeşillikte yiyom etcilim zaten balık ta yiyom.bidahaki gitmeme doktora desem bende bıraksam eleviti.bırakanların kilo alımı durmuş hep
Arkadaşlar merhaba;
Dün dr ye gittik çok şükür şuan için bebişimizle alakalı bir sıkıntı yok.Güzel haberimizi sizlerle paylaşak istedim.12+5 olduk bugün darısı sizlein başına inşallah.Allah hepimize hayırlısyla,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Öpüyorum hepinizi.
ben hamile kalmadan 2 hafta önce başladım asprine. hemende kaldım. benimki ileri derecede ya belki ondandır. seninki farklıydı. senin kanında pıhtılaşma olmadığı halde sen iğne vuruluyordun yanılmıyorsam.
slm kızlar ben geldim,artık işe gelmediğim için foruma giremiyorum.geçmişi de daha okumadım.neler oldu bilmiyorum.biz bugün ilk nst'mize girdik çok şükür herşey yolunda.31 haftayı bitirdik bugün.yolunda gitmeye de devam ederse inşallah doğum tarihimiz 1 nisanda epiduralle sezeryan olacak.dinamiscim senin de az kaldı doğumuna,tekrar gelemezsem o güze kadar sana şimdiden hayırlı doğumlar canım.
hepinizi öpüyorum.
canım ilk 3 ay sanki bigece önce körkütük içmişsinde ertesi güne kalmış gibi sürekli miden altüst olur sarhoş gibi gezersin sonra 7. aya kadar herşey çok normal olur kednini atom karınca gibi hissedersin biara duvar silmeye bile kalkışabilirsin 7. aydan sonra mide ekşimesi değilde yanması başlar bu kısa sürer 8. ve 9. ayda geceleri rahat uyuyamazsın sürekli şekil değiştirirsin yemekleri üzerine dökmeye başlarsın kriz halinde gülme veya ağlamalar olur kendi yaptıklarına katıla katıla gülersin şişlikler başlar minişinin hareketleri zaten 22. haftadan sonra başlar öncelere araara pıtpıtlar olur sonra tekmeler daha sonrada dirseğini karnının biryerine dayar başının nerede olduğunu hissedersin genelde erkek sesine çok tepki veriyorlar işte böle şekeryatmak istiyorumda başım ağrıyor hep. baş ağrıları ne zaman geçer hocam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?