canım ilk 3 ay sanki bigece önce körkütük içmişsinde ertesi güne kalmış gibi sürekli miden altüst olur sarhoş gibi gezersin sonra 7. aya kadar herşey çok normal olur kednini atom karınca gibi hissedersin biara duvar silmeye bile kalkışabilirsin 7. aydan sonra mide ekşimesi değilde yanması başlar bu kısa sürer 8. ve 9. ayda geceleri rahat uyuyamazsın sürekli şekil değiştirirsin yemekleri üzerine dökmeye başlarsın kriz halinde gülme veya ağlamalar olur kendi yaptıklarına katıla katıla gülersin şişlikler başlar minişinin hareketleri zaten 22. haftadan sonra başlar öncelere araara pıtpıtlar olur sonra tekmeler daha sonrada dirseğini karnının biryerine dayar başının nerede olduğunu hissedersin genelde erkek sesine çok tepki veriyorlar işte böle şeker
canım ilk 3 ay sanki bigece önce körkütük içmişsinde ertesi güne kalmış gibi sürekli miden altüst olur sarhoş gibi gezersin sonra 7. aya kadar herşey çok normal olur kednini atom karınca gibi hissedersin biara duvar silmeye bile kalkışabilirsin 7. aydan sonra mide ekşimesi değilde yanması başlar bu kısa sürer 8. ve 9. ayda geceleri rahat uyuyamazsın sürekli şekil değiştirirsin yemekleri üzerine dökmeye başlarsın kriz halinde gülme veya ağlamalar olur kendi yaptıklarına katıla katıla gülersin şişlikler başlar minişinin hareketleri zaten 22. haftadan sonra başlar öncelere araara pıtpıtlar olur sonra tekmeler daha sonrada dirseğini karnının biryerine dayar başının nerede olduğunu hissedersin genelde erkek sesine çok tepki veriyorlar işte böle şeker
doğru söylüon valla dur ben devam edeyim 3. aydan sonra kramların başlar gece uyurken uykundan uyandırır eşini hemen uyandır öyle durumlarda bacağına cimcik atsın ve biraz ovsun yoksa geçmez baş ağrıları kişiye göre değişir ama bulantınla beraber baş ağrın birden bire hoooppp diye bitiverir 7. aydan itibaren çok yorulursan eğer oda yorulduğu için tekmeleri artar merdiven çıkarken zorlanabilirsin çoookkk normal kemiklerinin ağrıdığını hissedebilirsin tam toplantıda PAATTT diye bi tekme sallayabilir ve elini karnınakoyar tatlı tatlı gülümsersin ve eğer müdürün seni gördüyse ve bir baba yada anne ise anlar hemen ne olduğunu yada toplantıda sinirlendin diyelim oda sinirlenir başlar vurmaya sende bu sefer kahkahalarla gülmeye başlayacağın için hemen toplantı salonunu terkedersin karnın belirginleşince yürürken sanki düşecekmiş gibi elin hep karnında olurr ama merak etme DÜŞMEZZZZne güzel anlatmışsın ama bunun arkası gelir, kız anası sorar daha çok ....şeker annne kızmaa aman aman kıyamam ben sana
doğru söylüon valla dur ben devam edeyim 3. aydan sonra kramların başlar gece uyurken uykundan uyandırır eşini hemen uyandır öyle durumlarda bacağına cimcik atsın ve biraz ovsun yoksa geçmez baş ağrıları kişiye göre değişir ama bulantınla beraber baş ağrın birden bire hoooppp diye bitiverir 7. aydan itibaren çok yorulursan eğer oda yorulduğu için tekmeleri artar merdiven çıkarken zorlanabilirsin çoookkk normal kemiklerinin ağrıdığını hissedebilirsin tam toplantıda PAATTT diye bi tekme sallayabilir ve elini karnınakoyar tatlı tatlı gülümsersin ve eğer müdürün seni gördüyse ve bir baba yada anne ise anlar hemen ne olduğunu yada toplantıda sinirlendin diyelim oda sinirlenir başlar vurmaya sende bu sefer kahkahalarla gülmeye başlayacağın için hemen toplantı salonunu terkedersin karnın belirginleşince yürürken sanki düşecekmiş gibi elin hep karnında olurr ama merak etme DÜŞMEZZZZ
doğru söylüon valla dur ben devam edeyim 3. aydan sonra kramların başlar gece uyurken uykundan uyandırır eşini hemen uyandır öyle durumlarda bacağına cimcik atsın ve biraz ovsun yoksa geçmez baş ağrıları kişiye göre değişir ama bulantınla beraber baş ağrın birden bire hoooppp diye bitiverir 7. aydan itibaren çok yorulursan eğer oda yorulduğu için tekmeleri artar merdiven çıkarken zorlanabilirsin çoookkk normal kemiklerinin ağrıdığını hissedebilirsin tam toplantıda PAATTT diye bi tekme sallayabilir ve elini karnınakoyar tatlı tatlı gülümsersin ve eğer müdürün seni gördüyse ve bir baba yada anne ise anlar hemen ne olduğunu yada toplantıda sinirlendin diyelim oda sinirlenir başlar vurmaya sende bu sefer kahkahalarla gülmeye başlayacağın için hemen toplantı salonunu terkedersin karnın belirginleşince yürürken sanki düşecekmiş gibi elin hep karnında olurr ama merak etme DÜŞMEZZZZ
Kızlarrr ben gidiyorum. arkadaşım aradı. misafirler gitmiş. gel dedi. İyiki gelmemişsin. hepsi çoluklu cocukluydu kafamı şişirdiler dedi. Bizimkiler de Kayseriden zor gelir saat 12 falan olur o zamana kadar. Ben de orda takılayım. Bir sürü yiyecek beni bekliyor. :))
Kendinize iyi bakın.
Zehrayede tamam canım. bebişimi besle diycem iğneye demeye çalışırım yanii.
Gulus27 iyi mesailer. az kalmış evine varmana. yarın miss gibi uyu.
kuzuuuu kuzularrrr güzel anneler ben kaçtım mesai bitti bana uğurlu geldiniz bugün kaydirigubbakcemile3Kızlarrr ben gidiyorum. arkadaşım aradı. misafirler gitmiş. gel dedi. İyiki gelmemişsin. hepsi çoluklu cocukluydu kafamı şişirdiler dedi. Bizimkiler de Kayseriden zor gelir saat 12 falan olur o zamana kadar. Ben de orda takılayım. Bir sürü yiyecek beni bekliyor. :))
Kendinize iyi bakın.
Zehrayede tamam canım. bebişimi besle diycem iğneye demeye çalışırım yanii.
Gulus27 iyi mesailer. az kalmış evine varmana. yarın miss gibi uyu.
kuzuuuu kuzularrrr güzel anneler ben kaçtım mesai bitti bana uğurlu geldiniz bugün kaydirigubbakcemile3
unutmayın karnınızda bir MUCİZE var buyüzden sizin üzülmeye yorulmaya hakkınız yok tamam mıııııı
cnm bu iğne kan cıvıltıcı olduğu için pıhtılaşmayıengellemek için veriyor dr lar.sende pıhtılaşma madem yok neden gerekli dedi dr yani açıklaması ne?dr.kemik erimesi yapar ama mecbursun dedi bana çok c vitamini alıcan calcıumalıcan ama bu iğne şart dedi.ama sende pıhtılaşma yoksa bu riskleride neden alıcan?peki neyden olmuş senin bu düşükler dr ne dedi?
dilay bende de kan pıhtılaşması olup olmadığını bilmiyoruz.ama ilk gittiğim doktor direk 0.4 lük iğne ve aspirin dedi bende kullandım.yan etkileri biraz fazla deniyo kemik erimesi falan yaparmış.inan çok zor bişe iğne kolay bir iş değil.sabır gerektiriyo ilk başlarda sonra alışıyorsun.ben mecbur kullanmaya devam ediyoru.iğne kullanırken tahlil normal çıkar dedi diğer doktorum.o yüzden hamileliğimin 37.haftasına kadar iğne kullanacam.benimde bu arada bir düşüğüm vardı.düşükten 3.5 yıl sonra anca hamile kalabildim canım.belki gereksiz yere kullanıyorum belkide bir tesadüftü iyi geldi iğne bilemiyecem.bunu zaman gösterecek.Yüce mevlama emanet minik oğluşum.aen hamilemisin şimdi .başka doktorlarada danış derim canım.bir doktorla kalma
canım benim yapılan testlerde herhangi bir pıhtılaşma faktörü çıkmadı ama önlem amaçlı verdi kadın doğumcu gittiğim 3 doktorda aynı dozu tavsiye etti . şuan gebe değilim ama düşünüyorum fakat iğne konusunda kararsızım sen kullanıyorsun bir problem yaşamadığını yazmışsın kaç haftalık gebeliğin.
kuzuuuu kuzularrrr güzel anneler ben kaçtım mesai bitti bana uğurlu geldiniz bugün kaydirigubbakcemile3
unutmayın karnınızda bir MUCİZE var buyüzden sizin üzülmeye yorulmaya hakkınız yok tamam mıııııı
ayy çok romantiksin canım. senin gibi koca lazım her eve. bayanssulusmile
canım kadın doğumcular önlem amaçlı tavsiye ediyor bu iğneyi daha öncesinde 3 düşük yaptım ikisinin kalp atımı durduğu için diğeri ise erken su kesesi açıldı. düşük olunca doktorlar önlem amaçlı verdi. tahlilerimde hiçbir şey çıkmadığı için belkide bilemiyorum şimdi bende çok korktum ne yapacağım bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?