Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ne güzel anlatmışsın ama bunun arkası gelir, kız anası sorar daha çok ....şeker annne kızmaa aman aman kıyamam ben sana

ayy hemen geçse ilk 3 ay. mide olayı çok kötü oluyor. iş yerinde daha kötü.çalışlmasaydımda ev hanımı olsaydım ne güzel olurduuuu. :hulya:
aman annelerin hakkı ödenmiyor vallahi. hele eskiden bizim gibi nazlanmak mı vardı. doğurup bide tarlaya koşarlardı işe. iyiki eski zamanlarda doğmamışım. bide çocuğu olmuyor diye laf ederlerdi. alsanaalsanasmile o zamanlar nerde teknoloji. kim bilsin kanı pıhtılaşıyor diyekaydirigubbakcemile3
acıların kadını oldum vallahi. iğne olayı çok sinirimi bozuyor. yaa. hep geriliyorum. iğneden sonrada ağlıyorum :sinifsinif: öööğğğğ diye. ister inanın ister inanmayın. eşimde bıktı benden kaydirigubbakcemile3 vallahi bu halin çekilmiyor diyor. lmaz:

ne güzel anlatmışsın ama bunun arkası gelir, kız anası sorar daha çok ....şeker annne kızmaa aman aman kıyamam ben sana
doğru söylüon valla dur ben devam edeyim 3. aydan sonra kramların başlar gece uyurken uykundan uyandırır eşini hemen uyandır öyle durumlarda bacağına cimcik atsın ve biraz ovsun yoksa geçmez baş ağrıları kişiye göre değişir ama bulantınla beraber baş ağrın birden bire hoooppp diye bitiverir 7. aydan itibaren çok yorulursan eğer oda yorulduğu için tekmeleri artar merdiven çıkarken zorlanabilirsin çoookkk normal kemiklerinin ağrıdığını hissedebilirsin tam toplantıda PAATTT diye bi tekme sallayabilir ve elini karnınakoyar tatlı tatlı gülümsersin ve eğer müdürün seni gördüyse ve bir baba yada anne ise anlar hemen ne olduğunu yada toplantıda sinirlendin diyelim oda sinirlenir başlar vurmaya sende bu sefer kahkahalarla gülmeye başlayacağın için hemen toplantı salonunu terkedersin karnın belirginleşince yürürken sanki düşecekmiş gibi elin hep karnında olurr ama merak etme DÜŞMEZZZZ

tatlı şey ne güzel anlatmışsın. sanki gözümde canlandı o anlar.film şeridi gibi geçti. merak etme toplantı falan olmayan bir yerdeyim. merdivende çıkılmayan bir yerdeyim. 1. katta çalışıyorum. direk bianay giriyorum ordanda odama. tek bir merdiven yok. tek katlı. :)) o günleri görmeyi allah sanada isteyen herkezede banada nasip etsin. bend eburda bekliyom yazan yok diye. sıkıldıydım bir baktım sen yazmışsın kalbi güzel. zehrayedecim hiç kızarmıyım ben. sadece ağlarım kaydirigubbakcemile3

ya bu gülme olayı komik oluyo.dünkü gelen arkadaşımda hamile o bir ay büyük benden onun karnı baya var ama benimkine göre, bunla biz bir gülmeye başlıyoz göbüşler bizden önce nasıl sallanıyo ya.bebeklere deprem etkisi yaşatıyoz :roflol: :roflol:

crowford iğneni sevmeye çalış.onu gördükçe bebeğimi besle bakalım minik şey de.bende ilk 3 ay senin gibiydim.sonra alıştım .şimdi vurulurken şifa olsun oğluşuma diyom lülülülülülü lülülülülülü ay bide dün maraştan çok istediğim dondurmam geldi daha yiyemedim ama lmaz: benimki yemin ettirdi onun gözetiminde yiyecem eyvahedigeldismile

crawford ağlamayı geç canım hiç sevmediğin şeyleri yemek daha değişik oluyo.ben paçadan iğrenirdim içtim ayy ölmüş gibi.sonra patates sulusu hayatta yemezdim yedim bugünde pişirdim yine akşam yiyecez.daha neler görecez bakalım.gülüşümm inşallah sende martta başlarsın bu dediklerine iki aya kalmaz inşallah

Kızlarrr ben gidiyorum. arkadaşım aradı. misafirler gitmiş. gel dedi. ıyiki gelmemişsin. hepsi çoluklu cocukluydu kafamı şişirdiler dedi. Bizimkiler de Kayseriden zor gelir saat 12 falan olur o zamana kadar. Ben de orda takılayım. Bir sürü yiyecek beni bekliyor. :))
Kendinize iyi bakın.
Zehrayede tamam canım. bebişimi besle diycem iğneye demeye çalışırım yanii.
Gulus27 iyi mesailer. az kalmış evine varmana. yarın miss gibi uyu.

güle güle şeker anne.doyur kuzucunun karnınıda büysün

kuzuuuu kuzularrrr güzel anneler ben kaçtım mesai bitti bana uğurlu geldiniz bugün kaydirigubbakcemile3
unutmayın karnınızda bir MUCİZE var buyüzden sizin üzülmeye yorulmaya hakkınız yok tamam mıııııı

güle güle eve git uzat ayaklarını ohh.aslında her eve bir KATYA lazım FİRDEVS hanımı kıskanmaya başladım .alsanaalsanasmile

canım kadın doğumcular önlem amaçlı tavsiye ediyor bu iğneyi daha öncesinde 3 düşük yaptım ikisinin kalp atımı durduğu için diğeri ise erken su kesesi açıldı. düşük olunca doktorlar önlem amaçlı verdi. tahlilerimde hiçbir şey çıkmadığı için belkide bilemiyorum şimdi bende çok korktum ne yapacağım bilemiyorum.

canım benim yapılan testlerde herhangi bir pıhtılaşma faktörü çıkmadı ama önlem amaçlı verdi kadın doğumcu gittiğim 3 doktorda aynı dozu tavsiye etti . şuan gebe değilim ama düşünüyorum fakat iğne konusunda kararsızım sen kullanıyorsun bir problem yaşamadığını yazmışsın kaç haftalık gebeliğin.

benim ilk doktorumda önlem amaçlı verdi.ikinci doktorumda bırakma dedi.o yüzden devam ediyorum.18+3 günlük gebeyim.eğer iyi gelecekse neden olmasın diyo insan.ama kafanda soru işareti kalmadan kullan derim yerimseniben

ayy çok romantiksin canım. senin gibi koca lazım her eve. bayanssulusmile

canım dr.öle diyosa kullanmalısın riske atma enazından bu sefer.ay bilmiyorum bana iğne çok zor geliyoda benim karnım çok acıyo morarıyo.ama alışıcaz mecbur.güvendiğin dr diyosa takma kafana kullan.vitaminlerini iyi alırsan iğnenin riskide azalır diyolar.hakkında hayırlısıbitanem

zehracım seninle aramızda 4 hafta var.bişey sorcam kaç haftalıkken hissettin ilk?bende bir kıpırtılar oluyo ama o değildir diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…