zehracım seninle aramızda 4 hafta var.bişey sorcam kaç haftalıkken hissettin ilk?bende bir kıpırtılar oluyo ama o değildir diyolar.
angel senin 14 haftalıkmı.peki sen nasıl hissediyon.cinsiyeti bellimi
ya cnm aslında hissetmek istiyorum.kıpırtı oluyo sadece eşimde bağısak hareketidir diyo.dr da 1 ay sonra hissedersin demişti.cinsiyetini tam demedi erkek gibi dedi ama heveslenme diğer geldiğine kesin derim dedi.sen ne zaman hissettin ki?
canım ben 12 haftalıkken aynı kıpırtıları hissettim doktora söyledim olmaz bağırsaktır dedi.ama şimdi o kıpırtılar aynısı daha uzunu ama bazen geriliyo gibi bazen pıt pıt vuryo gibi.et seyirmesi gibi .benim bebek ters dönmüştü.geri dönerken öyle bir döndükü kalbim yerinden fırlayacaktı canım balık kaydı sanki içimden.konuşunca bugün tepki vermeye başladı inan .erkek çocuğu çabuk hareketlenirmiş öyle diyolar.
ayyy yerim onu ya...ya bende öle istiyorumki sağlıklı bir erkek bebeğim olsun.allahım hepimizinde bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
ben 12. haftada ama çok sık değildi.iki haftadır hergün hissettmeye başladım canım.heleki tatlı yiyince.yada çok istediğim bir şeyi yiyince hissediyorum
ben az uzanacam tv izleyeyim yetenek sizsinizi izliyorum.hadi öptüm seni ve minnik kuzunu opuyorumnanaktan
gülay nasılsın canım.kuzucun nasıl .
merhaba arkadaslar
dinamiscim cok az kalmıs doguma cok ozendım sana ınsallah darısı bıze canım :)
herkese merhaba inşallah herkes iyidir belki beni hatırlayanlar vardır sürekli burdan soru soruyorum cevapladığınız için çok teşekkürler.aslında tekrar soru soracağım ancak eşim böyle izin veriyor pcye girmeme fazla ayakta kalmam yasakta şu anda 30 haftalık hamileyim 3 gün hastanede yattım sancım olduğu için o arada ayrıntılı ultrasonda bebeğe giden kanda sorun olduğu söylendi doktorum bazı hamileliklerde olduğunu söyledi 2 hafta sonra bebeğin gelişimine göre doğum olabilir dedi kan pıhtılaşması yüzünden olabilirmi bu sorun yada böyle birşey yaşayıpta bebeğini doğuran varmı çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye çok zor kavuştum ona en küçük şeyde endişeleniyorum gelişimi iyi ama sonlara yaklaştıkça bebeğimi kaybetmek korkusu beni çok üzüyor,bu arada bendede kan pıhtılaşması var günde 1 bebe aspirini birde clexan 04ml kullanıyorum
Ya kızlar ya benim bugün kasıklarım ağrıyor...Biraz dolaştım bugün, eşimle alışverişe gittik..Ondan mı oldu acaba...Of ya zaten çok korkuyorum günü gelmeden gelmeye kalkarsa diye...Normal doğumdan ödüm kopuyor benim
Umarım gününe kadar sabreder meleğim.
İyi akşamlar kızlar:))
Crawford canım bulantılar iyiye işaret, ben 16 haftama dek kesintisiz her gün çıkardım..İnan sabahları banyoya koşarak uyanıyordum..Ama sonra birden geçti kendiliğinden..Gerçi mide hep dert ben de, bulantılar geçti hamilelik reflüsü çıktı..Şimdi de yanmalarla başım dertte..
Ama bulantılar bebişimin varlığını hissettiriyor diye düşünmeye çalışıyordum ben, sende öyle yap..Hatta bulanmadığı bir tek gün olmuştu ilk 16 haftada, o günde soluğu doktorda almıştım acaba birşey mi oldu neden bulanmadı diye..Çünkü benim ilk düşüğümde de bulantım hemen kesilmişti meğer miniğim gitmiş...
Geçici bunlar meraklanma, bir bakmışsın kesiliverecek bulantıların:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?