Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

zehracım seninle aramızda 4 hafta var.bişey sorcam kaç haftalıkken hissettin ilk?bende bir kıpırtılar oluyo ama o değildir diyolar.

canım ben 12 haftalıkken aynı kıpırtıları hissettim doktora söyledim olmaz bağırsaktır dedi.ama şimdi o kıpırtılar aynısı daha uzunu ama bazen geriliyo gibi bazen pıt pıt vuryo gibi.et seyirmesi gibi .benim bebek ters dönmüştü.geri dönerken öyle bir döndükü kalbim yerinden fırlayacaktı canım balık kaydı sanki içimden.konuşunca bugün tepki vermeye başladı inan .erkek çocuğu çabuk hareketlenirmiş öyle diyolar.

angel senin 14 haftalıkmı.peki sen nasıl hissediyon.cinsiyeti bellimi

ya cnm aslında hissetmek istiyorum.kıpırtı oluyo sadece eşimde bağısak hareketidir diyo.dr da 1 ay sonra hissedersin demişti.cinsiyetini tam demedi erkek gibi dedi ama heveslenme diğer geldiğine kesin derim dedi.sen ne zaman hissettin ki?

ben 12. haftada ama çok sık değildi.iki haftadır hergün hissettmeye başladım canım.heleki tatlı yiyince.yada çok istediğim bir şeyi yiyince hissediyorum

ayyy yerim onu ya...ya bende öle istiyorumki sağlıklı bir erkek bebeğim olsun.allahım hepimizinde bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

ben 12. haftada ama çok sık değildi.iki haftadır hergün hissettmeye başladım canım.heleki tatlı yiyince.yada çok istediğim bir şeyi yiyince hissediyorum

cnm ya bende acayip tatlı yiyorum gerçi 5 gündür sıkıyorum kendimi.erkekmi acaba diyorum.pzt.ikili testimin sonucu çıkıcak bir iyi derse dr öle rahatlıycamki.korku basmış durumda.burda bir ark.ikili testi iyi çıkmamış aminosentezde iyi çıkmıştı kim olduğunu hatırlıyomusun sen?

ıyi akşamlar kızlar:))

Crawford canım bulantılar iyiye işaret, ben 16 haftama dek kesintisiz her gün çıkardım..ınan sabahları banyoya koşarak uyanıyordum..Ama sonra birden geçti kendiliğinden..Gerçi mide hep dert ben de, bulantılar geçti hamilelik reflüsü çıktı..Şimdi de yanmalarla başım dertte..
Ama bulantılar bebişimin varlığını hissettiriyor diye düşünmeye çalışıyordum ben, sende öyle yap..Hatta bulanmadığı bir tek gün olmuştu ilk 16 haftada, o günde soluğu doktorda almıştım acaba birşey mi oldu neden bulanmadı diye..Çünkü benim ilk düşüğümde de bulantım hemen kesilmişti meğer miniğim gitmiş...
Geçici bunlar meraklanma, bir bakmışsın kesiliverecek bulantıların:))

Zehrayede tatlım mümkünse eleviti kesme, benim doktorumda kullanmam gerektiğinin hep altını çizdi..Hem içinde bizler için çok önemli olan B vitamini, folic asit de var.Ayrıca günümüzde yediğimiz herşey hormonlu, ilaçlı vs.. yani o kadar vitamini yediklerimizden almamız zor..Benim de içmediğim günler oldu ama bende kusma had safhadaydı ve elevit mideme dokunuyordu, ama mümkün olduğunca içtim ben, hele ilk 7 ay hiç aksatmadım neredeyse..
E şimdi de 38. haftamdayım ve 12 kilo almış bulunuyorum..Yani elevit kilo falan yapmıyor.

Simge canım sana da iyi dinlenmeler...Oh ne güzel ayrılmışsın izne, evin keyfini sür doğumdan önce bol bol..Umarım yeniden haberleşebiliriz, eğer karşılaşamazsak da sana da kolay,sağlıklı bir doğum, akıllı sağlıklı bir evlat diliyorum..

Aslıhan güzel haberlerinize çok sevindim..Hep böyle gitsin inşallah.

Allah hepimize bebişlerimizi sevdiğimizle beraber sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:

gülay nasılsın canım.kuzucun nasıl .

allahrazıolsun canım çok şükür iyiyiz suyumuzda biraz çogalırsa keyfimize diycek yok inşallah suyumuzda çogalacak bugün oglumla uzun uzun konuştum suyunu idareli kullanacak artık tabi sizlerdende dualarınızı istiycem allah hepimize yardım etsin :Saruboceq:

Ya kızlar ya benim bugün kasıklarım ağrıyor...Biraz dolaştım bugün, eşimle alışverişe gittik..Ondan mı oldu acaba...Of ya zaten çok korkuyorum günü gelmeden gelmeye kalkarsa diye...Normal doğumdan ödüm kopuyor benim
Umarım gününe kadar sabreder meleğim.

herkese merhaba inşallah herkes iyidir belki beni hatırlayanlar vardır sürekli burdan soru soruyorum cevapladığınız için çok teşekkürler.aslında tekrar soru soracağım ancak eşim böyle izin veriyor pcye girmeme fazla ayakta kalmam yasakta şu anda 30 haftalık hamileyim 3 gün hastanede yattım sancım olduğu için o arada ayrıntılı ultrasonda bebeğe giden kanda sorun olduğu söylendi doktorum bazı hamileliklerde olduğunu söyledi 2 hafta sonra bebeğin gelişimine göre doğum olabilir dedi kan pıhtılaşması yüzünden olabilirmi bu sorun yada böyle birşey yaşayıpta bebeğini doğuran varmı çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye çok zor kavuştum ona en küçük şeyde endişeleniyorum gelişimi iyi ama sonlara yaklaştıkça bebeğimi kaybetmek korkusu beni çok üzüyor,bu arada bendede kan pıhtılaşması var günde 1 bebe aspirini birde clexan 04ml kullanıyorum

kardelen üzme kendini rahat ol ki bebeğin de rahatça geleceği günü beklesin.sen önlemini alıyosun.inşallah da bebek gününü bekler.bu arada ben üniversitenin ilk 1,5 yılını vanda okudum.çok severim vanı.

canım gögüslerinle karnın arasındaki boşluk artmışmı bi kontrol et eskisi gibimi yoksa karnın aşağıya doğru inmiş mi...

Aysudecim ya karnım aşağıda sanırım son bir haftadır...Yani ya daha önce işe de gittiğim, çalıştığım için daha çok soluk alıp veriyordum, nefesim sıkışıyordu da şimdi evde olduğum için daha rahatladım...Genel de oturuyorum uzanıyorum çünkü...
Ya da karnım biraz aşağı indi..Ama çok da anlamıyorum..
Zaten çok büyük bir karnım yok benim, doktorum bile karnın küçük diyor...Görenler de 9 aylığız deyince şaşırıyor..
Gerçi NST de normal çıktı herşey..Ama psikolojik olarak mı telaş yapıyorum acaba diyorum..
Çarşamba tekrar kontrolümüz var, NST için..
Zaten karar verdim, yürüyüş falan yapmicam bir daha, son 9 günü evde geçirmeye niyetliyim..Dün gezdimde ne oldu sanki..Akşam akşam korktum işte

Sorma vallahi benim mide de çok hassas. Ayran içiyom,süt içiyom,sucuk yiyom hepsi geri geliyor ağzıma. Midem eşkiyor. Off off. Benimde mide bulantım kesilmişti bende sevinmişitim. Aynen benimkide beni bırakıp gitmiş .. İnşallah tez zamanda kesilir yaa. Hayat dar oluyor bana bu mide bulantısından.Seninde az kaldı karnın boşalıp,kucağının dolmasına.(İnşallah) 17 Şubattı dimi? Bende 16 Şubatta kontrolum var. Kalp atışını görmek için gidecez.(İnşallah görürüz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…