Aysudecim ya karnım aşağıda sanırım son bir haftadır...Yani ya daha önce işe de gittiğim, çalıştığım için daha çok soluk alıp veriyordum, nefesim sıkışıyordu da şimdi evde olduğum için daha rahatladım...Genel de oturuyorum uzanıyorum çünkü...
Ya da karnım biraz aşağı indi..Ama çok da anlamıyorum..
Zaten çok büyük bir karnım yok benim, doktorum bile karnın küçük diyor...Görenler de 9 aylığız deyince şaşırıyor..
Gerçi NST de normal çıktı herşey..Ama psikolojik olarak mı telaş yapıyorum acaba diyorum..
Çarşamba tekrar kontrolümüz var, NST için..
Zaten karar verdim, yürüyüş falan yapmicam bir daha, son 9 günü evde geçirmeye niyetliyim..Dün gezdimde ne oldu sanki..Akşam akşam korktum işte
Aysudecim ya karnım aşağıda sanırım son bir haftadır...Yani ya daha önce işe de gittiğim, çalıştığım için daha çok soluk alıp veriyordum, nefesim sıkışıyordu da şimdi evde olduğum için daha rahatladım...Genel de oturuyorum uzanıyorum çünkü...
Ya da karnım biraz aşağı indi..Ama çok da anlamıyorum..
Zaten çok büyük bir karnım yok benim, doktorum bile karnın küçük diyor...Görenler de 9 aylığız deyince şaşırıyor..
Gerçi NST de normal çıktı herşey..Ama psikolojik olarak mı telaş yapıyorum acaba diyorum..
Çarşamba tekrar kontrolümüz var, NST için..
Zaten karar verdim, yürüyüş falan yapmicam bir daha, son 9 günü evde geçirmeye niyetliyim..Dün gezdimde ne oldu sanki..Akşam akşam korktum işte
dinamiss canım doktoruna sorsan bir .erken doğum falan olur Allah korusun .bugün hala devam ediyomu sancın.dikkatli ol Allaha emanet ol tatlım.yat ayakta gezme otur yada yorma kendini canım.
Ya kızlar ya benim bugün kasıklarım ağrıyor...Biraz dolaştım bugün, eşimle alışverişe gittik..Ondan mı oldu acaba...Of ya zaten çok korkuyorum günü gelmeden gelmeye kalkarsa diye...Normal doğumdan ödüm kopuyor benim
Umarım gününe kadar sabreder meleğim.
Canım yok allahtan dinlenince geçti ağrılar, dün pek gezdim yürüdüm ondan oldu sanıırm..
Artık dinlenmek gerek galiba, ben de bir türlü hamile yavaşlığına geçemedim ki, atom karınca gibiyim ağır hareket edemiyorum..Napim yapım böyle...
Ama son 9 günüm kaldı, artık çok hareketi kaldıramıyorum sanırım..
Bu arada sana dün de yazmıştım canım okumadıysan diye tekrar yazıyorum..Elevit çok faydalı bir vitamin, benim doktorum da hep kullanmak gerektiğini söyler..Sen de bırakma, içinde B vitaminleri var, folic asit var bunlar da bizler için çok önemli..
Hem ben de ekstra kilo da yapmadı. Aksine mide bulantımı artırırdı...
Kendine çok iyi bak öpüyorum zehrayedecimopuyorumnanaktan
Crawford canım benim inşallah 16 Şubatta senin bebişinin kalp atış haberini duyup sonra ertesi gün doğuma gireceğim :))
16 sında doktordan sonra hemen yaz bak, ertesi günler giremem sonra çok merak ederim ben..
Bu arada yanmalar başladı ise canım sabahları portakal suyu içme, portakal mandalin falan mideyi en çok yakan şeyler..Turşudan da uzak dur lütfen..
Mümkünse kahvaltıda süt iç bence..Başlarda bana zor gelmişti kahvaltıda süt ama içtikçe alışılıyor:))[
çay içeçeğim şimdi crowford canım seni ve dendeni gördüm nasılsınız iyimisizniz .denden araştırma yapacam diyordun ne oldu.haber ver canım .
merhaba arkadaşlar
aman hepiniz iyi olun,kendinize dikkat edin
benimde salı kontrolüm var,tam 1 hafta olacak doğum yapalı
bakalım durum vaziyet nedir
biraz yalnız kalıp kafa dinlemek istiyorum ama mümkün değil,sağolsunlar yalnız bırakmıyorlar
Aman üff yine bulantım başladı. Eşim burda sigara içmişti kızdım. Yasakladım.Ben yokken içse bile kokusu geçmiyor bana. Midemi kaldırıyor. Fırçaladım artık mutfakta içiyor. Bıraksın diyede baskı yapıyorum inşallah bırakır. Bir çaya, bir de sigaraya, tahammülüm yok vallaha.
Kızlar merhaba okuyorum sizleri.inşallah marttan sonra hamilelik haberimi veririm de paylaşırım durumumu sizinle.inşallah herşey istediğimiz gibi olur.Rabbim kimseye yaşatmasın ama zaman da herşeyin ilacı işte.zaten diyorum sürekli bir tane hayırlısıyla sağlıklı bir bebişim olursa yeter bana diye.yarın okul açılıyo.alıştım tembelliğe ama toparladım kafamı iyice.akşamları girerim.herkes kendine çok iyi baksın.tabi bebişlerine de hamile olanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?