Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Zehrayede,dün gezmeye gitmiştim ya ordan iki dakikalığına girip yazdıydım. Arkadaşımla güzel geçti vakit. Kızını sevdim (15 aylık) çok yaramaz ama sevimli Darısı hepimize olsun. Bulantılar aynen devam ( Pasta yapmıştı arkadaş yemedim. Canım hiç şekerli istemiyor. Kahvaltıda portakal sıkıp içiyorum. Reflü başladı sanırım. Hep ekşime şeklinde geliyor ne yesem ( Turşu yiyorum bol bol,salata yiyorum. Şimdide patates haşladım onu yiycem. Tuzlu olsunda. Tuzlu olsun dediğime bakmayın. Tuz atmam gereken şeylere tuz atmıyorum.Domates,Haşlanımış yumurta, şimdi yiyeceğim patatese mesela. Çünkü tuz çok kokuyor bana.
ışte böyleee. Kızlar girdim yazdım. Kimsede yok bende gidip patatesciklerime bakayım. Hoşçakalın.

canım sakin ol... ama keşke normal doğum yapabilseydin.... ben normal doğum taraftarlarındanım çünkü.... karnın iyice aşağıya inince belli olur zaten... sende anlarsın ne olduğunu bi de tıkaç açılır hafif bi leke gelir doğum eylemi başlarken o yüzden bence telaş etme... ayrıca sezeryan ile doğum olcak o yüzden çokda yürümene gerek yok doğum sonrasına sakla yürüyüşlerini..... allaha emanet olun....

canım telaş yapma hemen artık dogum yaklastı ya kasıktakı agrılar falan normaldır tabıkı bızım gıbıler en ufacık seyden tırsıyoruz rabbım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın senın az kaldı dımı kendıne ve bebeıse ıyı bakkkkk......

dinamiss canım doktoruna sorsan bir .erken doğum falan olur Allah korusun .bugün hala devam ediyomu sancın.dikkatli ol Allaha emanet ol tatlım.yat ayakta gezme otur yada yorma kendini canım.

aman kızlar cep telefonu kullanımına dikkat edelim.heleki hamileyken.ben çok az gerekince açıyom cebi onun dışında kapalı hep.
Bilim dünyasının bu alandaki araştırmalarında en önemli sorunun cep telefonunun henüz hayatımızda çok yeni bir teknoloji olması. Bu nedenle uzun dönemli etkilerini inceleme fırsatı henüz elde değil. Ancak birçok uzmana göre cep telefonları bundan 20-30 yıl sonra bir “kanser salgınına” yol açacak kadar önemli bir tehlike oluşturuyor. Bu anlamda bilim dünyasının önündeki en önemli örneklerden biri Amerikan borsasında (Wall Street) çalışan brokerlar... Brokerlar, 1992 yılından bu yana çok yoğun bir şekilde bazen saatlerce cep telefonu kullanıyorlar ve uzun süreli kullanımın etkilerini görmek açısından çok önemli bir örnek teşkil ediyorlar. ışini kaybetme korkusu nedeniyle GQ dergisine gerçek adını vermeden konuşan “Jim” takma adlı bir Wall Street çalışanı kendisinin de bu yoğun cep telefonu kullanan kişiler arasında olduğunu belirterek şunları anlattı:

“1992’den bu yana cep telefonu kullanıyoruz ve telefonu dayadığım sağ kulağımın hemen üstünde bir tümör çok yakın bir zamanda oluştu. Benimle aynı şirkette çalışan 4-5 arkadaşımın da beyninde tümör çıktı. Hatta birkaç arkadaşımızı da bu hastalığa kurban verdik. Doktorlar kurtulma şansımın yüzde 70 olduğunu belirtiyor. Uzmanlarla görüştüğümde bana son dönemde bu tür tümör vakalarının sıklığının gözle görülür şekilde arttığını söylediler. Özellikle genç iş adamları arasında bu trende rastlanmasının şaşırtıcı olduğunu belirttiler. Wall Street koridorlarında artık herkes bu soruyu sormaya başladı. Bankacılar arasında cep telefonunun tümör yaptığına ilişkin şüphe yüksek sesle dile getiriliyor.”

‘Cep’çiler örtmek için para saçıyor

Aysudecim sağol canım verdiğin bilgiler için..
Aslında haklısın normal doğum tabii daha sağlıklı..Ama ben doktoruma fazla bağlıyım sanırım, ya kendi doktorum doğumda bulunamazsa diye vazgeçtim normal doğumdan..
Bir de açıkçası doktorum" sizinkiler daha bi kıymetli bebek oluyor, kanama geçirdin, düşük tehdidi ile iğneler ile bugüne geldin, normal doğumdan sonra anne daha kolay ayağa kalksa da sezeryan de bebek için daha güvenli" dedi. Ama son kararı bana bıraktı, iğne kullanıyor olmak normal doğuma engel değil dedi. Ama benim zaten normalde gözüm yoktu bunu da duyunca kararım sezeryan oldu..

Crawford canım benim inşallah 16 Şubatta senin bebişinin kalp atış haberini duyup sonra ertesi gün doğuma gireceğim :))
16 sında doktordan sonra hemen yaz bak, ertesi günler giremem sonra çok merak ederim ben..
Bu arada yanmalar başladı ise canım sabahları portakal suyu içme, portakal mandalin falan mideyi en çok yakan şeyler..Turşudan da uzak dur lütfen..
Mümkünse kahvaltıda süt iç bence..Başlarda bana zor gelmişti kahvaltıda süt ama içtikçe alışılıyor:))

Umutsevgim sağol canım evet çok az kaldı benim, 17 Şubatta sezeryan ile gelecek inşallah Deniz'im..
Seninde az kalmış olmalı, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız meleklerimizi.
Hamilelik bekleyen arkadaşlarımızda bir an önce güzel haberler verirler umarım.

dinamiss canım doktoruna sorsan bir .erken doğum falan olur Allah korusun .bugün hala devam ediyomu sancın.dikkatli ol Allaha emanet ol tatlım.yat ayakta gezme otur yada yorma kendini canım.

Canım yok allahtan dinlenince geçti ağrılar, dün pek gezdim yürüdüm ondan oldu sanıırm..
Artık dinlenmek gerek galiba, ben de bir türlü hamile yavaşlığına geçemedim ki, atom karınca gibiyim ağır hareket edemiyorum..Napim yapım böyle...
Ama son 9 günüm kaldı, artık çok hareketi kaldıramıyorum sanırım..
Bu arada sana dün de yazmıştım canım okumadıysan diye tekrar yazıyorum..Elevit çok faydalı bir vitamin, benim doktorum da hep kullanmak gerektiğini söyler..Sen de bırakma, içinde B vitaminleri var, folic asit var bunlar da bizler için çok önemli..
Hem ben de ekstra kilo da yapmadı. Aksine mide bulantımı artırırdı...

Kendine çok iyi bak öpüyorum zehrayedecimopuyorumnanaktan

dinamisim korkma o sancılar yalancı sancılardır birde nezamandır yürüyüş yapmıyordun birden fazla dolaştıysan ondandır ama sen ginede çok çok dikkat et canım allaha emanet ol canım

sağol tatlım,doktor 3 güne bir iç dedi bana.bende 3 güne bire devam ederim.balık yağındanda şüphelendim canım.onuda kestim içmiyom.haftada bir balık yemeğe çalışacam.
sende dinlen evet bak ne güzel 9 gün kalmış.gezme boşver.bende bugün ilk defa yürüyüşe çıktım kocişle pöçüğüm ,kasıklarım çok ağrıdı. eve geldim süt içip uyumuşum o kadar yormuş yürüyüş topu topu yarım saat çok yavaş yürüdüm.sadece rampa bizim buralar sanırım o ağrı yaptı banada.şimdi iyiyim hamd olsun.bende öptüm canım opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar
aman hepiniz iyi olun,kendinize dikkat edin
benimde salı kontrolüm var,tam 1 hafta olacak doğum yapalı
bakalım durum vaziyet nedir
biraz yalnız kalıp kafa dinlemek istiyorum ama mümkün değil,sağolsunlar yalnız bırakmıyorlar

Sağol canım verdiğin önemli bilgiler için. Dediklerini uygulayacağım merak etme.Doktora gideyim hemen yazarım o gün.Sende inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacağın güne güzel bir haber ile girersin.

çay içeçeğim şimdi crowford canım seni ve dendeni gördüm nasılsınız iyimisizniz .denden araştırma yapacam diyordun ne oldu.haber ver canım .

Zehrayede canım balık yağı daha çok kilo yapar bence de onu bırak haftada bir değil hatta iki kez balık tüketmeye çalış..
Ben çok severim valla balığı ohhh şöyle ızgarada mangalda yapılacak hele :))

Sen de çok yorma kendini, dediğin gibi yavaş yavaş yapmalı yürüyüşü de herşeyi de:))

Aman üff yine bulantım başladı. Eşim burda sigara içmişti kızdım. Yasakladım.Ben yokken içse bile kokusu geçmiyor bana. Midemi kaldırıyor. Fırçaladım artık mutfakta içiyor. Bıraksın diyede baskı yapıyorum inşallah bırakır. Bir çaya, bir de sigaraya, tahammülüm yok vallaha.

Canım benim biz iyiyiz..
İnşallah doktor kontrolünde de ekstra bişi çıkmaz..Herşey yolundadır umarım..
Yalnız kalmayı istemekte öyle haklısın ki, ben de düşükten sonra herkes gitsin, kendi kendime kalayım istiyordum hep...
Gerçi allah yokluklarını da göstermesin ama böyle özel durumlarda insanlar daha anlayışlı olabilse keşke...

Kızlar merhaba okuyorum sizleri.inşallah marttan sonra hamilelik haberimi veririm de paylaşırım durumumu sizinle.inşallah herşey istediğimiz gibi olur.Rabbim kimseye yaşatmasın ama zaman da herşeyin ilacı işte.zaten diyorum sürekli bir tane hayırlısıyla sağlıklı bir bebişim olursa yeter bana diye.yarın okul açılıyo.alıştım tembelliğe ama toparladım kafamı iyice.akşamları girerim.herkes kendine çok iyi baksın.tabi bebişlerine de hamile olanlar...

Ben demin yine istifar ettim. Aman ya bugünler geçse biran önce. 3 gündür böyleyim. Yarın yine işe gidecem ordada olmaz inşallah. Midem sabah akşam demeden bulanıyor.Şimdi eşime şırdan al dedim. almaya gitti. Mide bulantısı olayı kısa sürse bari. Valla böyle çekilmez oluyor hayat.Hiç aklıma gelmezdi böyle birşey yaşayacağım.Hiç işe gidesim yok. Üff. Şimdi bana kızarsınız kesin ( napiiim.

Azdalar canım inşallah martta hamile kalırsın allahın izniyle.
Allah herkezin gönlüne göre versin.
Esis ve Nergis60 nerelerdesiniz kızlar? Görünmüyorsunuz. Esis regl oldunmu yoksa hamilelik haberi verecektin?
Merak ettim. Feryad da kaynanasıyla bebeğine örüyordur gene birşeyler. ınşallah onunda hamile haberini alırız kısa sürede. Tabi isteyen herkezinkini. Ütü yapmam lazım ama üşeniyorum. Herşeye üşeniyorum vallaha.

Kızlar nasılsınız
2gün önce doktor kontrolüm vardı doktor ameliyatın çok iyi geçmiş hiç bir sorun yok dedi
Tekrar bebek çalışmalarına başlayın dedi startı verdi yani
Bİrde eşimden ve benden kromozon testi istedi cuma günü gidip kan vercez
ama sonucu bir ayda çıkıyormuş
bu tür şeylerde beklemeyi hiç sevmiyorum ya
birde tekrar hamile kalırsan iğneni 0.4den 0.8 çıkarcam ve günde 2kere yapıcan dedi eyvahedigeldismile
çünkü mthfr homozigot olmana rağmen pıhtılaşma oranın daha yüksek dedi

Bilirim o bulantıları canım ya ama yapacak bişey yok o bulantılar bebeğinin sağlıklı olduğunun kalbinin attığının belirtisi ben onun için miğdem bulandığında çok mutlu oluyordum bebeğimin hala kalbi atıyor diye sende olaya iyi yönünden bakmaya çalış tatlı anne :CüvCüv:

Canım benim inşallah marttan sonra hemen verirsin bize hamile haberini ve inşallah bu sefer herşey çok güzel olur

Dinamis canım ne güzel çok az kaldı kızına kavuşmaya allahım kolay doğumlar nasip etsin inşallah bu arada sezeryanmı olcan normal doğummu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…