Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gulus sen nasılsın canımm
iyiyim tatlım seninde iyi olmana ve ameliyat sonucuna çok sevindim hadi bakalım inşallah hamiş haberlerini alırız
bu arada annen nasıl daha iyidir umarım
benim hayaller 2 ay daha ertelendi trisequens diye bi ilaca başladım bu bitince puregona başlıcakmışım
gerçi başka bir dra daha gideyim diyorum belki haftaya giderim

Annem çok şükür iyi canım
Bencede kesinlikle bir doktorla yetinme başka doktorada git canım
Ben tek doktorla kalsaydım şimdiye 2tane daha bebek kaybetmiş olabilirdim
ve hala sorunum bulanmamış olurdu
İnşallah 2ay sonra seninde hamiş haberini alırız
bu arada bu ilaçları neden kullanacaksın

canım haberlerin iyi olmasına sevindim... kromozom analizinizde normal çıkacaktır emin ol çünkü eşinde sende normal insanlarsınız.... yani herkes gibi 46 koromozomlu ... yapılan kromozom analizinde pek bi araştırma yapılmıyor ikinizinde kaç kromozomlu ve cinsiyetinizin ne olduğu çıkıyor yani sonuçta eeee bakınca bende biliyorum bunu diye ukalalık yapem... hayırlısı olur inşallah sorun olmaz... mthfr homozigottan başka bi pıhtılaşma sorunun da var mı

inşallah canım
doğumum sırasında iç kanamam olmuştu rahim zarar görmüş yumurtlama olduktan sonra rahim yeterli kalınlığa ulaşmadığı için yumurta tutunamıyormuş ilaçlardan biri rahmi kalınlaştırıyormuş diğeri yumurta kalitesini artırıyormuş

Ozaman okadar heycan yapmama gerek yok yani
Doktorum eğer onda bi sorun çıkarsa tüp bebek deniycez dedi
biraz korkuttu beni açıkcası
eğer eşinde ve sende baskın genlerinizde bi sorun varsa bundan dolayıda bebeğin kalp atımları duruyor olabilir dedi

Benim sadece mthfr birde faktör 5 ve faktör 13e bakılmıştı onlarda bir sorun çıkmamıştı birde bu pıhtılaşmayla ilgili proteinlere bakılması gerekiyormuş heralde
eğer öyleyse benim o değerlere bakılmamıştı

Bu arada sen nasılsın canım

anladım canım
inşallah ilaçlar hemen afyda ederde 2ay sonra seninde hamiş haberini alırız
Allahım isteyen herkese versin kimseyi bu duygudan mahrum etmesin

bence kromozom analizi dediği şey karyotip analizi ise kafana kesinlikle takma....
iyiyim tatlım uğraşıyorum biliyorsun bende mthfr a 1298 c homozigot mutasyon var ve benim doktorum kan sulandırıcıya dahi gerek görmüyor ben anlamadım gitti bu doktorların işini.... ister istemez insan sıkıntıya giriyor... bu arada annen içinde tekrar geçmiş olsun... senin protein s protein c gibi aktivitelerine bakıldı mı peki.... yüksek doz kan sulandırıcı olayı sadece mthfr ile alakalı değildir... ayrıca senin gebelik öncesinde b12 folik asit ve multi vitamin başlamanı önermedi mi doktorun bilakis b 12 ve folik asit mthfr için çççoookkk çok önemli...

anladım canım
inşallah ilaçlar hemen afyda ederde 2ay sonra seninde hamiş haberini alırız
Allahım isteyen herkese versin kimseyi bu duygudan mahrum etmesin
amin canım amin insanın içine bir kere annelik duygusu düşmeyegörsün sonsuza dek bu duyguyla yaşamak istiyor herşeyin hayırlısı olsun
ilaçların dışında şu incir kürünü deneyeceğim ve rahmim kuvvetlensin diye petekli bal yiyeceğim bakalım işe yarar umarım :uhm:

kızlar ben kaçar ön dişime ufak bir operasyon yapılacak dua edin kolay geçsin... bugün de bitince dişlerimle ilgili sorunum kalmıyor....

Demekki benim kafa bayağı çalışıyor. Geçen eşime midem bulanmaya başladı. Bebeğin kalp atımı başlamış olabilir dedim. Bilmem dedi. E önceden bulanmıyordu dedim. Ay ilk defa kalp atımı görcem. Öncekinde özele gitmemiştim: Sadece devlette muayene olmuştum şimdiki doktoruma.Oda kalbi atıyor dedi. Ultrason arkamdaydı ve sesi de yoktu. Bozukmuş. Yani ne keseyi ne kalp atımını görmedim duymadım. Böylesi hayırlıymış belkide. Parayı bayılmadınmı adam gibi muamele görmüyorsun bunun başka bri açıklamsı yok tabi. Ay nasıl ilgileniyor doktorum özelinde. Devlette yüzüme bakmaz :roflol:
Haftaya Salı gidicem.İnşallah görürüm.
Seninde ameliyatının iyi geçmesine sevindim. Çalışmalara az kalmış yuppi hihoyyyt

kızlar bugün kötü haber aldım. benim bir arkadaşım hamileydi 4 aylık. bebeği ölmüş.suni sancıyla doğum yaptırmışlar. B12 eksikliğiymiş. Yani alıyormuş günde 3 tane ama o bile az gelmiş. Şımdi çok üzgün. Ben ona 3 hafta önce hamile olduğumu söylemiştim. Ben söyledikten bikaç gün sonra yaşamış bu kötü olayı.Eldende bişe gelmiyorkii.

Midemde hala kötü. Sabahtan beri yediğim bir poğaçayla duruyorum. Sürekli eşkiyor midem. Su içsem ağzıma geliyor iki dakika sonra eşkimiş bi şekilde. Dışardan hasta sanıyor gören rengimde sapsarı. ıstifar edecek gibi oluyom sürekli. Offff mafoldumben

ptotein s ve c bunlara bakılmadı canım
iğne dozunu artırmasının sebebi benim bacağımda sürekli morluklar oluyordu
bu doktorumunda dikkatini çekmiş bu morlukların pıhtılaşmayla ilgili olduğunu söledi
zaten geçen ay adanaya gitmiştim yola çıkmadan aspirin vitamin falan almadım
sağ bacağımda ven trombozu olmuştu bunun için senin pıhtılaşma değerin çok yüksek dedi doktorum yarında hematolojiye gitcem çünkü yine bacağımda morluklar oluştu ve bacağım çok ağrıyor bakalım hematoloji ne diyecek
bu arada doktorum folbiol verdi ama b12vermedi yarın hematolojiye söyliyeyim o yazsın b12yide

Canım ben bu kürlerin çok işe yaradığını çok kişiden duydum inşallah sendede hemen işe yarar. benim içimdeki o anelik duygusu isteği şimdilik yok oldu inşallah seninki yok olmaz ve bir an önce hamile kalırsın

Bu doktorların çoğu böyle işte parayı basmazsan yüzüne bile bakmıyorlar alsanaalsanasmile
geçen hamileliğimde kalp atımları için gittiğimizde doktorum miğden bulanmaya başladımıdedi bende hemde nasıl dedim ozaman bakmaya gerek yok kalp atımları başlamış demişti kuzu :)
haftaya salı duycan sende miniğinin kalp atımlarını
kızlar ben kaçar ön dişime ufak bir operasyon yapılacak dua edin kolay geçsin... bugün de bitince dişlerimle ilgili sorunum kalmıyor....

Canım allah yardımcın olsun inşallah canın yanmadan atlatırsın operasyonu

Çok zor bir durum allahım yardımcısı olsun sabır versin bol bol
Allahım kimseye yaşatmasın böyle olaylar dayanması çok zor

merhaba arkadaşlar,bugün ikili testimin sonuçları çıktı.çoookkk şükür iyiymiş öle mutlu oldum

ki.
büşracım gözünaydın cnm.dilerim aramıza hemen katılırsın.
aysude mir cnm geçmiş olsun diş zordur ama maşallah bitirmişin sayılır

Canım seninde gözün aydın çok sevindim ikili testinde sorun çıkmadığı için

Son düzenleme:
canım çok çok geçmiş olsun ne kadar etkilenme desemde olmıcak biliyorum ama şu an en hassas dönemindesin dikkat et kendine
tatlım mayalı şeyleri çok fazla yeme mideni daha çok yorar bayat ekmek falan ye mideni bastırır portakal asitli olduğu için şu dönem mideni kaynatabilir resmen sucukta mideni yorar o tür şeyleri bırak şimdi yoğurtlu çorba patates salatası et haşlama tarzı ye ki miden rahatlasın kıymalı şeylerde yeme aslında bu söylediklerimi normalde yemen lazım ama miden şimdi hassas diye yeme diyorum tamam mı şeker haaa bide tuzsuz yağsız mısır patlağı mide suyunu emdiği için mideni rahatlatır yemekten sonra biraz ye iyi geldiğini göreceksin
gözün aydın canım tebrik ederim darısı sağlıkla kucağına almaya olur inşallah

Kötü haber alınca hep bende yaşarmıyım diye korkuyorum, Allah korusunda. ınsan düşünmeden edemiyor. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…