Canım hiç farketmez göbeğin yanı altı sağı solu. İğneyi dik açıyla değild ebira zeğik tutmalısın. Havasını kesinlikle alman lazım yoksa beze oluşur. İğnenin havasını aldığından emin olmak için parmağınla vur tamam mı? Eşime de sorar yine yazarım akşam senin için. Ama böyle yapıyor.
sağol tatlım yaaaa çok öpüyorum
Melekcım selam, ben geldım.Bebegım Allaha sükür cok ıyı hersey normalmıs.Bu gıdıse göre normal dogum yapacam.Nısan sonu dogum olcakmıs hoca öyle dedı.Bugün hoca ıyıydı sormak ıstedıgın falan varmı dıye kendı sordu.Bende dogumu sordum.Hacettepede gırmıyor.Mesa,bayındır,güven hastanesınde gırıyormus.Normal dogum 4000,sezeryan 3000 alıyormus.Bırde hacettepede Tarık doktor varmıs onun asagı ayrancıda HRS adında kadın dogum hastanesı varmıs.Ufak ama temız bır yermıs.Hoca oradada gırebılecegını söyledı.Oranın sgk ıle anlasması varmıs.Yanı sgk senın hastane masraflarını karsılıyor bız doktor ücretı 4000 ödüyormusuz.Bende esım devlet memuru hocam buralarda yapamazsak hacettepede yapsak bı ekıbınız varmı?Bızımle ılgılenecek ekıbınız varmı dedım.Hanı hocanın hastası dıye ılgılenen olurmu dedım.Oda tabıkı anlamında bısey söyledı.Cok yazdım kusura bakma.Merak edıyorsundur dıe paylasmak ıstedım.
ay bu fiyat doğrumu 3bin 4 bin dimi kafamçokkarıştı aman nekadar pahalıııı
Evet canım cok pahalı.Bütün özeller bu fıyatda.Daha bıde anestezı uzmanı alıyor,eger hastanenın sgk ıle anlasması yoksa 2500 kadarda hastane alıyor.En ıyısı devlet hastanesınde dogurmak.
ay burda çok ucuz ozaman.benim doktora 22 lira veriyom özel hastane.doğumda 300 lira .özel hastane yokmu orda.yazık valla o paraya aynı işi yapıyolar aldıklarına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?