Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Eğer bilmiyorsan acele etme. ben reglım geciktikten 6 gün sonra başladıydım. Bir sorun olmaz. ıstersne bir doktora git göstersin ondan sonra başla. Yani geç kalmış sayılamazsınki daha.Ben doktora sormuştum. Daha yazacaksınızda alacamda. bir sorun olurmu dedim .Hayır hayır hiçbişe olmaz dedi. Normalde 7. haftaya kadar birşey olmamıştı ilk gebeliğimde. 8. haftada durmuştu kalbi. Ordan hesapla yani.Daha çok erken yani bugün gecikmiş sorun olmaz bence.

sağol tatlım yaaaa çok öpüyorum

sağol tatlım yaaaa çok öpüyorum

cnm bana drum 3 gün önce başlamalıyız demişti ben geç kaldımdiye korkmuştum hastalık günüm hemen başladım.ama sen bilirsin.bence geç kalma derim.zaten değerim az çıktı diyosun bi zararı olmazerken başlamanın.tabi vucuda pıhtılaşmaya göre değişir.bence dr.sor sen genede.

kızlaarrrrrrrrrr ben gittim zaten yoktun desenize kaydirigubbakcemile3 bugün çok güzel bir gün satış yaptım esis hamile denden iyi herkes iyi bi kuzu midesi bulanıyoooo napalım oda geçicek öptüm hepinizi

slm kızlarr nasılsınız bakalım görüşmeyeli benim pc bozuktu giremiyorum ne zamndır ama hep aklımdaydınızzz
dinamiscimson durum nedir tatlım senin doğumun yaklaştı sanırımm
esrabencimsen nasılsın canımmm bebiş nasıll hamilelik nasıl gidiyorr doyasıya yaşa tatlım hamişliğiniii çektir hain koçişee baksınn sanaaaaa
gülüşümsenden ne hbr canommm korunmayı bırakmıştın demi senn hakkında hayırlısı tatlımmm
limburgumsen nasılsın tatlım sende korunmayı bırakmıştın son durum nedirr canımm hakkında en haırlısı olsun dualarım seninle
celenimsen nasılsın canım cemrem nasıll
geleverammnasılsın güzellik yoksam gittinmi doğu beyazıta
vee calıkuşummsen neler yapıosunn canımm tüp bebekte son durumlar nedirrrr
krizantemcimsen ne zamndır yoktun belki gelmişsindirr hayırlı hbrlerini bekliyoruz canımmmm
feryadcımbenim bitki uzmanım sen nasılsıınn
nergiscimprolaktindaşım sn nasılsın canım ocakta bebiş istiyordun olmuştur inşlahhhhhhhhhhh
ozporumsaten yoksunnnnnnnnn
ravzammsen nasılsın canım hayat nasıl gidiyorrrrrrr
ismini sayamadığımmm arkadaşlarım hepinizin hayırlı hbrlerinizi duymayı bekliyorummmm

Melekcım selam, ben geldım.Bebegım Allaha sükür cok ıyı hersey normalmıs.Bu gıdıse göre normal dogum yapacam.Nısan sonu dogum olcakmıs hoca öyle dedı.Bugün hoca ıyıydı sormak ıstedıgın falan varmı dıye kendı sordu.Bende dogumu sordum.Hacettepede gırmıyor.Mesa,bayındır,güven hastanesınde gırıyormus.Normal dogum 4000,sezeryan 3000 alıyormus.Bırde hacettepede Tarık doktor varmıs onun asagı ayrancıda HRS adında kadın dogum hastanesı varmıs.Ufak ama temız bır yermıs.Hoca oradada gırebılecegını söyledı.Oranın sgk ıle anlasması varmıs.Yanı sgk senın hastane masraflarını karsılıyor bız doktor ücretı 4000 ödüyormusuz.Bende esım devlet memuru hocam buralarda yapamazsak hacettepede yapsak bı ekıbınız varmı?Bızımle ılgılenecek ekıbınız varmı dedım.Hanı hocanın hastası dıye ılgılenen olurmu dedım.Oda tabıkı anlamında bısey söyledı.Cok yazdım kusura bakma.Merak edıyorsundur dıe paylasmak ıstedım.

Melekcım, ben hacettepede dogurmayı düsünüyorum.Hoca gırmıyor ama ne yapayım Allaha emanetız.Yalnız hoca hacettepe hastanesının dolu bazen yer bulunmadıgını söyledı.Doguma 1 ay kala hocaya acıklayım ona göre yer ayırtma sansımız varmı onu sorayım.Tam dogum yaklasınca ortada kalmayalım.

Selam dınamıs,
Canım alınmıyoruz tabıkı haklısın.Doktor muayene ücretımız cok pahalı.Ama ben kendı adıma konusayım bızım gıbı rısklı gebelık üzerıne Ankarada sadece hacettepedekı Sınan ve Lütfü hocayı duydugum ıcın oraya gıtdım.Eger rısklı gebelıklere bakan fıyatı uygun olan bı doktor bulmus olsaydım ona gıderdım.Hıı ben hocadan cok memnunum bılgısı cok fazla,ultrasonu cok ıyı.Sadece ücretı pahalı.Bıde düsüklerden sonra tekrar hamıle kalınca gözüne ılk etapta para görünmüyor.Sonradan her ay ödeyınce zor oluyor.

ay bu fiyat doğrumu 3bin 4 bin dimi kafamçokkarıştı aman nekadar pahalıııı

dinamiss canım nasıl oldun .kasılmalarınmı var sanki öyle bişe okudum.son 7 gün doğuma .nst ye girecektin ne yaptın girdinmi .yaz girersen tatlım.görüşmek üzere

Evet canım cok pahalı.Bütün özeller bu fıyatda.Daha bıde anestezı uzmanı alıyor,eger hastanenın sgk ıle anlasması yoksa 2500 kadarda hastane alıyor.En ıyısı devlet hastanesınde dogurmak.

ay burda çok ucuz ozaman.benim doktora 22 lira veriyom özel hastane.doğumda 300 lira .özel hastane yokmu orda.yazık valla o paraya aynı işi yapıyolar aldıklarına bak

ay burda çok ucuz ozaman.benim doktora 22 lira veriyom özel hastane.doğumda 300 lira .özel hastane yokmu orda.yazık valla o paraya aynı işi yapıyolar aldıklarına bak

ay benimde özel hastane 12lira veriyoz.sezeryan bile ücretsiz.
dr da çok şükür çok iyi kızı olsa bu kadar bakar diyim.bide geçenki ölünce daha bi ilgili olunuyo.

ıyi akşamlar kızlar..
Ben bugün hep hastanedeydim çok yoruldum anca kendime gelip nete girebildim..
Aslında canım da sıkkın biraz ama iyi olmaya çalışıyorum..
Sabah eşimle hastaneye gittik, doktorum NST istedi, girdim, sonucu gördü ve pek beğenmedi..Bunu tekrarlayalım ona göre karar verelim, bir de doppler ultrasona gir dedi. Eğer ikinci NST de aynı şekilde çıkarsa bugün hemen alalım dedi.
ıkinci kez NSt ye girdik, sonucu aldık bu arada benim doktor ameliyata girmiş, 1,5 saat onu bekledik...
Dopplere girdik derken saat 2 falan oldu.
Sonuçları doktoruma götürdüğümde, ilk NST ye göre ikincinin daha iyi olduğunu söyledi. Ama "şöyle böyle, idare eder" gibi bir ifade kullandı.
Suyunda falan problem çıkmadı şükürler, doppler iyiydi ama NST böyle can sıkıcıydı...
Sonra bugün almamaya karar verdi, bebeğin hareketlerine dikkat et Cuma günü de NST yi tekrarlayalım, ona göre değerlendirelim dedi.
Ama ben çok korktum kızlar, bugün 37+6 dayız...
Bu kadar ilerlemişken bebeğime birşey olmasından çok ama çok korktum...
Tam suyu da düzeldi herşey yoluna girdi derken tekrar canımız sıkıldı yani...
Ama eve geldim geleli hareketlerini sayıyorum, allahtan oynuyor Deniz'im...
Bakalım Cuma sabahı neler olacak...
Hayırlısı ile bir kucağıma alsaydım şu nazlı sıpamı...Kanamasıydı, sırt üstü yatmasıydı, suyunun azalmasıydı derken neredeyse başıma gelmeyen kalmadı şu hamilelikte..
ınşallah bunu da atlatacağız diyorum...
Dualarınızı esirgemeyin lütfen...

Başınzıı ağrıttım çok yazdım ama elimde değil...

Esis cim güzel haberine çok sevindim, inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun:1hug:

merhaba kzlar
cevaplayabilir misiniz?
uzun zamandır kayıtlıyım ve takipteyim vakit buldukça.bende dün tam 1 sene oldu 28 haftalıkken ölü doğum yaptım.kan pıhtılaşmasından sebep.hamileliğimin 5.ayından itibaren gebelikte sorunlar başladı ve7.ayında kaybettim.şimdi ise bu pıhtılşma ile ilgili akciğerembolisi hastalığı geçirdim.hergün ihmal etmeden kan sulandırıcı kullanıyorum.2 sefer hastanede yattım.doktor 6 ay hamilelik yasakladı.hastaneden çıkalı 3 ay olacak.eşimde bende bebek istiyoruz ama pıhtılarımın ciğerden atması gerekiyor sanırım tekrar kontrollere girecem 3 y sonra zaten her hafta kan tahlili yaptırıyorum.
benim sorunum gebelikte iğne kullanacağımı biliyorum iğneden çok korkuyorum çok acıyor mu nasıl birşey? birde hala ölen bebeğimi unutamıyorum bazen çık bebek istsemde bazen hiç bir zaman bebek istemiyorum.sanırım çok krkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.çünkü doğumum çok zor oldu ve tekrar kaybetmekten korkuyorum.
çok uzun yazdım kusura bakmayın.cevap yazarsanız sevinirim.biirde kocaelide bu hastalıkla ilgili gebelikte hangi doktora gidiyorsunuz ben daha karar veremedim... mirmirmirmir mirmirmirmir

Diloş canım çok geçmiş olsun...Dilerim ki bir an önce sağlığına kavuşursun..

ığnelerden korkmana gerek yok tatlım, başlarda ben de çok korkuyordum, nasıl yapılır her gün her gün diyordum..Ama sonra gördümki alışılıyormuş, zaten öyle aman aman da acımıyor, elbette ilacı az biraz yakıyor ama bazen de hiç yakmıyor...
Acemi olduğumuz ilk günler daha zor geliyor insana ama 1-2 hafta içinde inanki alışıyorsun.
Ben 3 haftalık iken başlamıştım, şimdi 38 haftalığız ve artık iğne bir rutin oldu benim için..
Eşim yapıyor bana, artık o da usta oldu sanırım, ikimiz de hiç önemsemiyoruz iğneleri...
Hem bu iğnelerin bebişlerimize kavuşmak için bir araç olduğunu düşünürsen onları sevebilirsin bile..Ya iğneler olmasaydı ne yapardık düşünsene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…