İyi akşamlar kızlar..
Ben bugün hep hastanedeydim çok yoruldum anca kendime gelip nete girebildim..
Aslında canım da sıkkın biraz ama iyi olmaya çalışıyorum..
Sabah eşimle hastaneye gittik, doktorum NST istedi, girdim, sonucu gördü ve pek beğenmedi..Bunu tekrarlayalım ona göre karar verelim, bir de doppler ultrasona gir dedi. Eğer ikinci NST de aynı şekilde çıkarsa bugün hemen alalım dedi.
İkinci kez NSt ye girdik, sonucu aldık bu arada benim doktor ameliyata girmiş, 1,5 saat onu bekledik...
Dopplere girdik derken saat 2 falan oldu.
Sonuçları doktoruma götürdüğümde, ilk NST ye göre ikincinin daha iyi olduğunu söyledi. Ama "şöyle böyle, idare eder" gibi bir ifade kullandı.
Suyunda falan problem çıkmadı şükürler, doppler iyiydi ama NST böyle can sıkıcıydı...
Sonra bugün almamaya karar verdi, bebeğin hareketlerine dikkat et Cuma günü de NST yi tekrarlayalım, ona göre değerlendirelim dedi.
Ama ben çok korktum kızlar, bugün 37+6 dayız...
Bu kadar ilerlemişken bebeğime birşey olmasından çok ama çok korktum...
Tam suyu da düzeldi herşey yoluna girdi derken tekrar canımız sıkıldı yani...
Ama eve geldim geleli hareketlerini sayıyorum, allahtan oynuyor Deniz'im...
Bakalım Cuma sabahı neler olacak...
Hayırlısı ile bir kucağıma alsaydım şu nazlı sıpamı...Kanamasıydı, sırt üstü yatmasıydı, suyunun azalmasıydı derken neredeyse başıma gelmeyen kalmadı şu hamilelikte..
İnşallah bunu da atlatacağız diyorum...
Dualarınızı esirgemeyin lütfen...
Başınzıı ağrıttım çok yazdım ama elimde değil...
Esis cim güzel haberine çok sevindim, inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun:1hug:
Günaydın Dinamiss kızın uyutmamış anlaşılan seni. Canım canını hiç sıkma tamam mı Zaten 17 sinde gelecekti kızın Cuma günü gelirse erken gelmiş olucak. İnşallah sağlıkla gelir. Sen de dua et bizde edelim. Ama canını sıkma Deniz gelecek sağlıkla inşallah.
sen nasılsın? Bulantıların daha iyicedir umarım:)
Sanmam canım fark edeceğini..1 günden ne olacak ki...
Nasıl da sabırsızlanıyorsun değil mi kalp atışları için, inşallah önce kalbini duyarsın, sonra hareketlerini de çabucak hissedersin:)
Bulantıların da ne zor olduğunu bilirim, allah sabır versin canım..
Bu arada muz yemekten kabız oldum yaa. Suda içmiyorum midem bulanıyor diye. :ecrin_bebek:
günaydın canım yaaaa boğazım ağrıyorrr tonsilit oldu yine galiba sen nasılsınGünaydın guluscum hoşgeldin nasılsın canııım.
sağol canım teşekkür ederim hadi dinlen biraz bebişinde yorulmuşturSağol guluscüm..sana da geçmiş olsun, dikkat et kendine canım.
İşte yarın sabah yeniden NST için gideceğiz zaten..Umarım yarına kadar da hareketlerinde bir azalma olmaz...Gözümden uyku akıyor vallahi...Ben biraz uzanayım sabaha kadar uyku tutmadı stresten ama şimdi gözlerim kapanıyor...
Öpüyorum sizleri kızlar..
Bugün giremezsem de yarın hastaneden sonra yazarım mutlaka..
Diloş, pıhtılaşma değerlerin ne, benim de 3 kaybım var, şuan hamile değilim ama planlıyoruz, ben Prof. Semih ÖZEREN'e gidiyorum, benim değerim Mthr 1298 homozigot mutasyon, şuan aspirin ve elevit kullanıyorum gebelikte düşük doz heparin iğne kullanacakmışımmerhaba kzlar
cevaplayabilir misiniz?
uzun zamandır kayıtlıyım ve takipteyim vakit buldukça.bende dün tam 1 sene oldu 28 haftalıkken ölü doğum yaptım.kan pıhtılaşmasından sebep.hamileliğimin 5.ayından itibaren gebelikte sorunlar başladı ve7.ayında kaybettim.şimdi ise bu pıhtılşma ile ilgili akciğerembolisi hastalığı geçirdim.hergün ihmal etmeden kan sulandırıcı kullanıyorum.2 sefer hastanede yattım.doktor 6 ay hamilelik yasakladı.hastaneden çıkalı 3 ay olacak.eşimde bende bebek istiyoruz ama pıhtılarımın ciğerden atması gerekiyor sanırım tekrar kontrollere girecem 3 y sonra zaten her hafta kan tahlili yaptırıyorum.
benim sorunum gebelikte iğne kullanacağımı biliyorum iğneden çok korkuyorum çok acıyor mu nasıl birşey? birde hala ölen bebeğimi unutamıyorum bazen çık bebek istsemde bazen hiç bir zaman bebek istemiyorum.sanırım çok krkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.çünkü doğumum çok zor oldu ve tekrar kaybetmekten korkuyorum.
çok uzun yazdım kusura bakmayın.cevap yazarsanız sevinirim.biirde kocaelide bu hastalıkla ilgili gebelikte hangi doktora gidiyorsunuz ben daha karar veremedim... mirmirmirmir mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?