Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dinamisim olurmu canım başınızı ağrıttım falan bu da lafmı şimdialsanaalsanasmile bize söyemeyeceksinde kime içini boşaltacaksın canım öncelikle dileğim bir an önce nts ne ise normale döner inş emin ol yürekten dua ediyorum az kaldı ama kızın nazı elden bırakmıyor işte Denizimiz sağlıcakla gelecek inş anneciğinin kucağına rabbim yar ve yardımcın olsun canım...olumunekankayizsmile

Feryad cım sağol canım benim, NST bebeğin kalp atışlarını, bebek hareketleriyle ve varsa kasılmalarla olan ilişkisini temel alarak bebeğin iyilik halini değerlendiren bir test canım..
ışte uzanıyorsun seni bir cihaza bağlıyorlar ve genelde 20 dakika boyunca bebeğin kalp atışlarını, rahimdeki kasılmaları takip ediyorlar..
Son haftalarda uygulanmaya başlanıyor..Ben 34. haftadan beri sürekli giriyorum NST ye..
Ama ilk kez böyle çıktı maalesef
Neyse can sıkmayalım, inşallah Cuma günü güzel çıkacak, normalde haftada bir yapılıyor ama işte bugün biraz sıkıntılı olunca doktorum Cuma ya yeniden çağırdı, Takip edelim dedi..
Allahtan doppler ultrasonda bebişimin herşeyi iyiydi ama insan yine de stres oluyor bir yerde bir problem olma ihtimalini duyunca..

Bugün böyle kendi derdimden herşeyi unuttum canım..Sen nasılsın bile dememişim..Kusura bakma..ıyisindir inşallah:)

Günaydın Dinamiss kızın uyutmamış anlaşılan seni. Canım canını hiç sıkma tamam mı Zaten 17 sinde gelecekti kızın Cuma günü gelirse erken gelmiş olucak. ınşallah sağlıkla gelir. Sen de dua et bizde edelim. Ama canını sıkma Deniz gelecek sağlıkla inşallah.

Günaydın canım...sorma hareketlerini takip edicem diye uyuyamadım..
Şimdi de eşim okula gidince netin başına oturdum ben de...
İnşallah canım dediğin gibi olur, zaten ben artık 38. haftayı bugün bitirdiğimiz için gelmesinden korkmuyorum..
Beni endişelendiren şey aniden bir aksilik olması...Yani doktor hemen alalım dese daha az korkacağım..

Dinamiss ben 8+0 ken gitsem farketmez dimi. Normalde ben 6+1 iken gittim.doktor bana ik ihafta sonra gel dedi. Yani 8+1 olunca.Ne dersin. 16 sında değilde 15 indemi gitsem?

Sanmam canım fark edeceğini..1 günden ne olacak ki...
Nasıl da sabırsızlanıyorsun değil mi kalp atışları için, inşallah önce kalbini duyarsın, sonra hareketlerini de çabucak hissedersin:)

Bulantıların da ne zor olduğunu bilirim, allah sabır versin canım..

Evet canım sabırsızlanıyorum. Hem doktora gidince söylüycem bulantıları. İki hafta önce söylemiştim bişey yapamayız dediydi ( Kalp atışını görsem bir bebek oludğuna ikna olsam yaa. :)) Ben internetten baktımda ultrason görüntülerine. 8 haftalık bebek aynı büyük bebek gibi gözüküyor elleri ayakları var gibiii. bilmiyorumkismile Ay çok merak ediyorum benimkide mi öyle olucaaak. Bu gittiğimde bebek kıpırdamaz dimi?
Sormuşum allah sormuşum :kedi:

Ayy canım aynen dediğin gibi benim de 8 haftalık ultrason resimlerine bakınca bildiğin bebek gibi...Başı gövdesi herşeyi belli oluyordu...
Ama hareket etmemişti yanlış hatırlamıyorsam..
Yalnız bulantılara doktorlarda pek çare bulamıyor..Benimki tuzlu kraker ye, beyaz leblebi ye, az az sık sık ye derdi...
ışte yanma için şurup veriyorlar ben hala kullanıyorum ama o da geçici çözüm..Beni 1 saat falan rahatlatıyor sonra geri başlıyor.

Günaydın guluscum hoşgeldin nasılsın canııım.
günaydın canım yaaaa boğazım ağrıyorrr tonsilit oldu yine galiba sen nasılsın
Dinamiss canım bozma moralni sen bebişini takibe al en ufak bişeyde hemen hast git 1 hafta erken olması sorun yaratmaz hem dünde yazmıştım kız çocukları zaten erken gelir

Sağol guluscüm..sana da geçmiş olsun, dikkat et kendine canım.

ışte yarın sabah yeniden NST için gideceğiz zaten..Umarım yarına kadar da hareketlerinde bir azalma olmaz...Gözümden uyku akıyor vallahi...Ben biraz uzanayım sabaha kadar uyku tutmadı stresten ama şimdi gözlerim kapanıyor...
Öpüyorum sizleri kızlar..
Bugün giremezsem de yarın hastaneden sonra yazarım mutlaka..

sağol canım teşekkür ederim hadi dinlen biraz bebişinde yorulmuştur

Diloş, pıhtılaşma değerlerin ne, benim de 3 kaybım var, şuan hamile değilim ama planlıyoruz, ben Prof. Semih ÖZEREN'e gidiyorum, benim değerim Mthr 1298 homozigot mutasyon, şuan aspirin ve elevit kullanıyorum gebelikte düşük doz heparin iğne kullanacakmışım
Bu arada hamile olan arkadaşları kutluyorum, allah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin, doğumu yaklaşanlara allah kolaylık versin, benim gibi hamilelik bekleyenlerede allah biran önce göbüşlerini doldursun, Selamlar

kızlar günaydın pazartesi hastaneye yatırdılar suyum azalmış ve kan akışında biraz sorun yaşadık dün taburcu olduk suyumuz hala az ama kan akışım yoluna girdi haftada bi yakın takip tabi dikkat etmem gereken bebek hareketleri var en az beş sefer oynamassa tekrar acile gidecegim suyum kanamam olursa ve ciger geliştirici iyneyi yaptılar iki doz sizlerede haber vereyim dedim doktor bol bol dinlenmemi istiyor sizlere haber vermek için kalktım yataktan hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın

dinamis canım aman dikkat et canım sanada çok geçmiş olsun son günlerin artık allahın izniyle yat dinlen bol bol neolur yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…