günaydın canım yaaaa boğazım ağrıyorrr tonsilit oldu yine galiba sen nasılsın
Dinamiss canım bozma moralni sen bebişini takibe al en ufak bişeyde hemen hast git 1 hafta erken olması sorun yaratmaz hem dünde yazmıştım kız çocukları zaten erken gelir
kuzuuuu yine istifra etmeye mi gittin yoksalmaz:
kızlar günaydın pazartesi hastaneye yatırdılar suyum azalmış ve kan akışında biraz sorun yaşadık dün taburcu olduk suyumuz hala az ama kan akışım yoluna girdi haftada bi yakın takip tabi dikkat etmem gereken bebek hareketleri var en az beş sefer oynamassa tekrar acile gidecegim suyum kanamam olursa ve ciger geliştirici iyneyi yaptılar iki doz sizlerede haber vereyim dedim doktor bol bol dinlenmemi istiyor sizlere haber vermek için kalktım yataktan hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın
canım aman dikkat bizi sürekli haberdar et bol bol dinlen ve bebişini takip et ne kadar çok emir verdim bende yaaaaa :tomato: dualarım sizinledinamis canım aman dikkat et canım sanada çok geçmiş olsun son günlerin artık allahın izniyle yat dinlen bol bol neolur yorma kendini
şimdi gelcem yanına o yanaklarını sıkcam sıkcam sıkcam olumunekankayizsmilenerden bildiin :ecrin_bebek:
şimdi gelcem yanına o yanaklarını sıkcam sıkcam sıkcam olumunekankayizsmile
biliyorum şeker zayıfsın ama ben yinede sıkarım hele sen bi 4-5 aylık komacan olunca görürüm seni :CüvCüv:geel. ama sıkacak yanak yok. zayıfım profilime baktısan resmim var opuyorumnanaktan
biliyorum şeker zayıfsın ama ben yinede sıkarım hele sen bi 4-5 aylık komacan olunca görürüm seni :CüvCüv:
hepiniz KOMACAN olcaksınızzzzz ha ha ha haaaaaaaaa
slm zehracım
bak bak bak kızları şimdiden öpmeye başlamışslm canım.inşallah olalımda bu üzücü olayları okuyunca hayal bile etmek istemiyom.ümitsizliğe kapılıyom bazen.hayatın gerçekleri aslında bunlarda amannnn ne bileyim .... sabah kalktım boğazım berbat benimde hemen keçiboynuzu pekmezine sarıldım.inşallah ilerlemez.
dinamis tatlım inşallah iyi çıkar cuma günüde nst ama bana doktor sorsa alalımmı diye hemen al derdim bir an önce yavruma kavuşmak içinhiç korkma alalım derse aldır bence daha erken kavuşursun 38 zi doldurmuşşun nede olsa.beni kız kardeşim hep erken doğurdu sağlıklılarda .kafana takma çok öptük oğluşumla seni ve kızını
Zehrayede haklısın canımcım...Alalım dese ben de tamam diyeceğim...Ama doktor bekletiyor..Hareketlerini takip et dedi diyor, gün aşırı NTS ye çağırdı...Ama cuma günü ben yeniden söyleyeceğim," Hocam bu risk beni stresten öldürecek, alalım diyeceğim" bakalım ne diyecek..
Doktorum 38+6 ya kadar beklemek istiyor ama bakalım...Yarın sabah olsun da gideyim hastaneye bir an önce:)
Gülay canım çok çok geçmiş olsun sana da...Kaç gündür inan aklımdasın benim de..Neden hiç yazmadı diyordum kendi kendime..Eğer suyun 70 -80 arası ise iyi canım, inşallah daha da azalmaz..Benim doktorun dediğine göre 60 ın altına düştü mü risk başlıyor..
Üstelik bol bol dinlenme, su içimine dikkat etme ve bence armudun da faydası geliyor suya..
Seninki de daha da artabilir canım meraklanma..Yani bi kere azaldı mı hep az kalıyor bişe yok.
Biliyorsun benim de azdı ama sonra yükseldi geri yavaş yavaş:)
Kızlar ben buarayı eşime de söyledim..Yani zaten biliyordu da sıkı sıkı tembihledim eğer olurda gününden önce bebeğimiz gelecek falan olursa o ilk fırsatta yazacak sizlere:)
merhaba kzlar
cevaplayabilir misiniz?
uzun zamandır kayıtlıyım ve takipteyim vakit buldukça.bende dün tam 1 sene oldu 28 haftalıkken ölü doğum yaptım.kan pıhtılaşmasından sebep.hamileliğimin 5.ayından itibaren gebelikte sorunlar başladı ve7.ayında kaybettim.şimdi ise bu pıhtılşma ile ilgili akciğerembolisi hastalığı geçirdim.hergün ihmal etmeden kan sulandırıcı kullanıyorum.2 sefer hastanede yattım.doktor 6 ay hamilelik yasakladı.hastaneden çıkalı 3 ay olacak.eşimde bende bebek istiyoruz ama pıhtılarımın ciğerden atması gerekiyor sanırım tekrar kontrollere girecem 3 y sonra zaten her hafta kan tahlili yaptırıyorum.
benim sorunum gebelikte iğne kullanacağımı biliyorum iğneden çok korkuyorum çok acıyor mu nasıl birşey? birde hala ölen bebeğimi unutamıyorum bazen çık bebek istsemde bazen hiç bir zaman bebek istemiyorum.sanırım çok krkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.çünkü doğumum çok zor oldu ve tekrar kaybetmekten korkuyorum.
çok uzun yazdım kusura bakmayın.cevap yazarsanız sevinirim.biirde kocaelide bu hastalıkla ilgili gebelikte hangi doktora gidiyorsunuz ben daha karar veremedim... mirmirmirmir mirmirmirmir
Gülaycım çok geçmiş olsun canım , inşallah
problemsizce atlatırsın bu günleri...Canım ciğer geliştirici iğneyi vurmaları çok
iyi olmuş , önlem alınsın ki için de daha rahat olsun...Bol bol su iç canım , benim de önceki
hamileliğimde seninle aynı haftalardayken bebeğimin suyu az çıkmıştı , günde 3 litre su
içmiştim , 4 hafta sonraki kontrolde su normal çıkmıştı , sonra da hiç azalma olmamıştı.
Canım , inşallah seninki de düzelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?