Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Geçmiş olsun canım. Biraz geç yazdım yanıma arkadaş geldiydi. Dikkat et kendine. Bak bzi ediyon kendine de bak. olumunekankayizsmile

dinamis canım aman dikkat et canım sanada çok geçmiş olsun son günlerin artık allahın izniyle yat dinlen bol bol neolur yorma kendini
canım aman dikkat bizi sürekli haberdar et bol bol dinlen ve bebişini takip et ne kadar çok emir verdim bende yaaaaa :tomato: dualarım sizinle

biliyorum şeker zayıfsın ama ben yinede sıkarım hele sen bi 4-5 aylık komacan olunca görürüm seni :CüvCüv:

yaaaa bilmiyorumkismile kocaman olacam demek.hımm napalım allah tamamına erdirsinde dimi. o zamana kadar sürmese bari bulantılar. o zaman resimlerimi koyarım siz görün diye. zemuszemus tontikmiyim değilmiyim. ama bencede tontik olurum gibi geliyor. kemikliyim ya.

günaydın arkadaşlar,gülay canım geçmiş olsun.bunlar iğnenin etkilerimi korkmaya başlıyom ben ya Allaha emanet kuzularımız.kelebekte bugün amniosentez yaptıracaktı dua edelim onada kızlar.inşallah sağlıklıdır bebeği:Saruboceq:

hepiniz KOMACAN olcaksınızzzzz ha ha ha haaaaaaaaa
slm zehracım

slm canım.inşallah olalımda bu üzücü olayları okuyunca hayal bile etmek istemiyom.ümitsizliğe kapılıyom bazen.hayatın gerçekleri aslında bunlarda amannnn ne bileyim .... sabah kalktım boğazım berbat benimde hemen keçiboynuzu pekmezine sarıldım.inşallah ilerlemez.
dinamis tatlım inşallah iyi çıkar cuma günüde nst ama bana doktor sorsa alalımmı diye hemen al derdim bir an önce yavruma kavuşmak için hiç korkma alalım derse aldır bence daha erken kavuşursun 38 zi doldurmuşşun nede olsa.beni kız kardeşim hep erken doğurdu sağlıklılarda .kafana takma çok öptük oğluşumla seni ve kızını

bak bak bak kızları şimdiden öpmeye başlamış
dediğin gib acısıyla tatlısıyla yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz hayat bu herkesin ayrı derdi var ama biz üstesinden gelebilriz çünkü güçlü kadınlarız guclubacismile

Zehrayede haklısın canımcım...Alalım dese ben de tamam diyeceğim...Ama doktor bekletiyor..Hareketlerini takip et dedi diyor, gün aşırı NTS ye çağırdı...Ama cuma günü ben yeniden söyleyeceğim," Hocam bu risk beni stresten öldürecek, alalım diyeceğim" bakalım ne diyecek..
Doktorum 38+6 ya kadar beklemek istiyor ama bakalım...Yarın sabah olsun da gideyim hastaneye bir an önce:)

Gülay canım çok çok geçmiş olsun sana da...Kaç gündür inan aklımdasın benim de..Neden hiç yazmadı diyordum kendi kendime..Eğer suyun 70 -80 arası ise iyi canım, inşallah daha da azalmaz..Benim doktorun dediğine göre 60 ın altına düştü mü risk başlıyor..
Üstelik bol bol dinlenme, su içimine dikkat etme ve bence armudun da faydası geliyor suya..
Seninki de daha da artabilir canım meraklanma..Yani bi kere azaldı mı hep az kalıyor bişe yok.
Biliyorsun benim de azdı ama sonra yükseldi geri yavaş yavaş:)

Kızlar ben buarayı eşime de söyledim..Yani zaten biliyordu da sıkı sıkı tembihledim eğer olurda gününden önce bebeğimiz gelecek falan olursa o ilk fırsatta yazacak sizlere:)

tamam canım sen yeterki iyi ol doğumunu yap sağlıkla.nede olsa görüşürüz doğduktan sonra.iste bencede risk almak istemiyom de canım.hazırlıklarını yep şimdiden gerçi valiz hazırdı dimi senin:ecrin_bebek:
gülüş tabi oğlum çapkın olcak sizler bir kız doğurun bakalem hanginizinkini beğenirse oğluşum ok ona göre naniknanik naniknanik

dilos merhaba,Allah bu acınla bıraksın,daha beterinden korusun sizleri
ben de Kocaeli deyim,2 Şubatta 20 haftalık bebeğimizi kalbi durduğu için normal doğum ile dünyaya getirdim ,gebelik boyunca iğne oldum ve coraspin kullandım,gebelikten öncede folik asit ve B vitamini takviyesi almıştım ama hayırlısı böyleymiş dedik ne yapalım
Ben Gölcük te Faruk Karakayaya gidiyorum,ayrıca Semih Özener de amniyosentezimi falan yapmıştı,iki doktorada paralel devam etmeyi düşünüyorum
iğnelere gelince,hiç korkma hiç acımıyor,zaten iğneler çok küçük,3 sn.de bitiyor,trombofili mutasyon testleri sonuçlarına göre iğne dozu ayarlanıyor,gebelikten önce tüm testlerini yaptır ve korkma her gebelik aynı olmaz,ayrıca hamilelik tamamen şans,bebeği kucağımıza alana kadar her an herşey olabilir,Allah'a emanet,biz elimizden geleni yapalım vicdanımız rahat olsunda
başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım tüm arkadaşlar gibi
hoşçakal

dinamiss sağlıcakla Deniz'inize kavuşacaksınız,Deniz'ler inatçı olur : ))
gülay bununla geçmiş olsun,çabucak toparlanırsın ve suyunda artar inş.

Gobetecim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim...
Kilosu filan haftasıyla uyumlumuymuş...Geçen sefer 2 gün büyük çıkmıştı senin ki...
Bebişlerimizin kiloları aynı gidiyor seninle , benim bebişimde biraz büyük çıkmıştı , oradan
hatırlıyorum...Canım doğuma girmemesine çok üzüldüm , önceden ücretsiz
giriyordu oysaki...Ben de randevuma kadar biraz düşüneyim bari , doğum konusun da ne
yaparım bilmiyorum...Benim planlarımda hastanede yatmakta var zaten..

Dinamiscim , canım 37+0 dan itibaren normal doğum başlayabiliyor , o haftadan sonra doğan
bebeklerde de bir problem olmuyor...Zaten 39+0 a kadar da bir çok bebek normal doğumla
doğuyor...Sezeryan için o tarihe kadar beklemen gerekli mi acaba?Valla doktorun onaylarsa hemen
bebişini alsınlar sezeryanla , canım sezeryandan da hiç korkma...Önemli olan bebeğinin sağlıkla
doğması...Hiç stres yapma , ben yaşadığım için biliyorum , hiç zorluğu yok ...

Ravzacım , canım sen nasılsın ? Nasıl geçiyor zamanın=? Ben iyiyiyim çok şükür ,bebişimde
büyüdü dediğin gibi.İnşallah en kısa zamanda ve doğru zamanda sağlıkla alırım kucağıma...
En kısa zamanda da senin kucağın sağlıklı yavrularla dolar inşallah...

Gülaycım çok geçmiş olsun canım , inşallah
problemsizce atlatırsın bu günleri...Canım ciğer geliştirici iğneyi vurmaları çok
iyi olmuş , önlem alınsın ki için de daha rahat olsun...Bol bol su iç canım , benim de önceki
hamileliğimde seninle aynı haftalardayken bebeğimin suyu az çıkmıştı , günde 3 litre su
içmiştim , 4 hafta sonraki kontrolde su normal çıkmıştı , sonra da hiç azalma olmamıştı.
Canım , inşallah seninki de düzelecek...

canım bu suyun azalması ultrasondamı belli oluyo yoksa ayrıntılı ultrasonda felanmı.benim dr herzaman normal ult.bakıyo bazen diğerleriyle bakıyo.yoksa testle felanmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…