Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sağolasın Melekcim...Sezeyanle ilgili olumlu konuşan birisini görmek güzel..Genelde korkutuyorlar gözümü..Ama sezeryan olacak benimde, korkunun ecele faydsı yok diyip o kısmı hiç düşünmemeye çalışıyorum ben de..Yeter ki kızım sağlıkla gelsin.
Bakalım canım yarın sabah tekrar gideceğiz NST için doktora, bende senin dediğin gibi düşünüyorum..Eğer bir risk varsa beklemeyelim lütfen diyeceğim..
Ama karar doktorun işte, o da bekleme taraftarı şimdilik..
Ama normalde NST haftada bir yapılıyor biliyorsun, tedbir için bile olsa beni gün aşırı NST ye çağırması stres yaptı ben de..Olumsuz düşünceler geliyor insanın aklına..
Ama doktoruma da güveniyorum, bakalım yarın neler diyecek...

Yalnız kızlar dünden beri halimi görseniz, kızım daha çok oynasın da içim rahat etsin diye sürekli meyve suyu içip çikolata yiyorum...Midem cayır cayır yanıyor ama napim yine de yiyorum :)) Eşim dala geçiyor sen de abartıyorsun diye..
Ya bu erkekler mi çok sakin yoksa biz mi çok telaşlıyız anlamadım gitti..

canım bu suyun azalması ultrasondamı belli oluyo yoksa ayrıntılı ultrasonda felanmı.benim dr herzaman normal ult.bakıyo bazen diğerleriyle bakıyo.yoksa testle felanmı?

Canım Gülayla Melek şu an sitede değiller sanırım..Aynı durumu ben de yaşadığım için yanıt vermek istedim.
Benim doktorum suyumun azlığını normal ultrasonla tespit etmişti..
Ben 20 haftalıktım suyum azalmaya başladığında, sonradan nispeten düzeldi allahtan.
Yalnız tam detaylı ölçüm ayrıntılı ultrasonla yapılmıştı, ama eğer azalma olursa normal ultrasonda da görülebiliyor canımcım.

AMıN DıNAMıSS
aman korkma sakin ol,bencede risk alma,iyice konuş doktorunla,stres bize en çok zarar veren etken
inş. mis kokulu Deniz in kucağındayken bizlerede dua edeceksin,resimlerinize bakıp maşallah diycez burdan : ))

sağol cnm ya çok merak ediyodum.bu bendede çıkabilir suyu çok içemiyorum bulantı yapıyorcanım bide sana ne sorcam ilk bebeğini ne zaman ne zaman hissetttin?

sağol cnm ya çok merak ediyodum.bu bendede çıkabilir suyu çok içemiyorum bulantı yapıyorcanım bide sana ne sorcam ilk bebeğini ne zaman ne zaman hissetttin?

Canım ya su içmekle direk ilgisi olmayabilir bu durumun bence..Her ne kadar su azalınca doktorlar su içimini artır dese de en azından benim için durum farklı..
Çünkü inanın benim kadar çok su içen yoktur..Kendimi bildim bileli çok içerim..Günde 4 litreyi kendimi hiç zorlamadan çok rahat tüketiyorumdur düşün..Ama ben de su azlığı çıktı..
Ve inan günde 3-4 bardağı zor içen bazen içemeyen bir arkadaşımda da hiç bu sorun oluşmadı.
Su azlığına doktorum sigaranın da sebep olabileceğini söylemişti.
Kendiniz içmeyin ve çok duman altında da kalmayın kızlar.

Çok uzun yazıyorum ama bir de Armut diyorum angel, bu meyveyi bolca tüketin..Benim suyumun artmasında düzenli yemeye başladıktan sonra çok etkisi oldu.

Bebeğimin hareketlerini de ilk olarak 19. haftanın içinde hissettim canım benn.Biraz tembel çıktı benim kız :))

dınamıs cım gunun dolmus zaten ne guzle denız kızın yarın mubarek gunde kollarında olur ıns cok sevındım :)
bızde o gunlerı gorurmuyuz bılemıyorum
bı karamsarlık var ıcımde sankı hersey ruya ben uyanacagım ve gercekle yuzyuze gelecegım zannedıyorum
buraya gırıyorum yazmadn cıkıyorum lutfen kızmayın kırılmayın arkadslar ben cok tedırgınım duydugum en ufak haber benı cok etkılıyor cok korkuyorum 3. bebegım bu benım

bırde arkadaslar ıstanbullu anneler bu konuda hangı dr a gıdıyorsunuz sız
benım drum guya rısklı geb ıle ılgılenıyor ama 10 haftayı gectık bır kere bıle test yapmadı kılo tansıyon olcturmedı 2. testıcın gıdınce hepsını yapacakmıs
en azından akn akım hızına yada benser seyler baktırabılırdı
kıme ne dıyecegımı blemıyorum artık kımın kapısına gıdecegımıde bılmıyorum
bunaldım bu gun yıne

cnm ya 15.haftaya girdim ben hissediyorum bana o değildir diyenler varda.evet armuy hergün yiyorum ama çok yiyemem günde 1 yiyorum.
ayyy canım ya belki yarın sen doğuma mı giricen.inş.rabbim kucağına kolaylıkla aldırsın.o günleri bide biz görsek inş.

aah güzel anne evet herşeyi yaşayabiliriz iyi ve kötü bizim için. iyi düşün güzel düşün tüm güzellikler seni bulsun

canım hiç tedirgin olma daha küçük diye testleri yaptırmıyodur ama tansiyon felan ölçülmeli.benimkide 13.hafta biterken yapıldı testlerim ikili kan pıhtılaşma testleri cnm.sanada mutlaka yaptırır yoksa sen söle yaptırtsın.içini ferah tut.çok zor tabi aynı şeyleri bende yaşıyorum.hergün yaşıyomu korkusu bişi olurmu korkusunu 9 ay çekicez.haftalar ilerleyince biraz rahatlıyosun cnm.

angelcım senındemı 13 te yapıldı valla soruyorum herkese a dan z ye butun testle yapılmıs ılk hamıle kaldıklarında bende daha hıc yapılmadı
bırsey atlansın bızım yuzumuzden bı durum olsun ıstemıyorum tedırgın oluyorum dolayısıyla
ıns rahatlarım mıllet 3 ay gecınce ne rahat edıyormus bızım 9 ay surecek Allahım sabrmızı karsılıksız bırakmasın ısnallah

İpekcim sağol canım inan seni çok iyi anlıyorum..Bana da başlarda bu günler hiç bitmeyecek gibi geliyordu..hala da bir garibim..Kucağıma almadan inanamayacağım sanırım bende..
Ama Gulus çok haklı, iyi düşünmeye çalışmalıyız..

Canım bu arada, kilo ve özellikle de tansiyona bakmalı doktorun..Tansiyon takibi gebelikte çok önemli, sen gittikçe hatırlat istersen..
Ama kan akım hızına falan benim doktorumda 20. haftalardan sonra bakmaya başlamıştı..Ben sorduğumda da eğer iğne yetersiz geliyor olsa, bebekde gelişim geriliği görülür, bebeğin herşeyi normal gittiğine göre iğne dozuda yeterlidir demişti..
Eğer bebeğinin gelişimi normal ise (1 hafta önde ya da geride olması da normal kabul ediliyor) takma kafana güzelim..

Yarın için kesin bişe yok canımcım, esas belirlenen günümüz 17 Şubat..Ama işte yarın için değerlendirecek durumu doktorumuz.

İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız miniklerimizi..Hamile kalmayı bekleyenler de bir an önce kalır ve sağlıkla tamamlarlar bu süreci:)

Gulus canım seni de çokk çokkkk öpüyorum:1hug:

canım canımıniçi Deniz'imizin güzel annesi bende seni çok öpüyorum

amin cnm.daha benimda geçen hafta yapıldı cnm.korkma önce çıkmıyoki zaten.rahat ol bebeğinde rahat olsun.senin mutastonun ne hetere.mi homozigotmu?

gülüş naber nasılsın?
iyiyim güzelim ne yapayım mesai bitsin die bekliyorum eve gider gitmez yatıcam boğazım çok kötü
canım umarım suyun kontrol altında tutulurda bir sorun yaşamazsın güzelim ben bebişimin hareketlerini 20. aydan itibaren hissettim ama bazı anneler erken hissedebiliyormuş

belki benimkide bebiş değil bağırsak felandır bilemiyorum.boğazına hemen bişiler iç ilerlemeden cnm.esterya vardı hiç haber varmı noldu durumu aklıma düştü bugünde.onunla aynı haftaydık.

belki benimkide bebiş değil bağırsak felandır bilemiyorum.boğazına hemen bişiler iç ilerlemeden cnm.esterya vardı hiç haber varmı noldu durumu aklıma düştü bugünde.onunla aynı haftaydık.
canım sabahtan beri içmediğim ot kalmadı evet yaa esteryadan hiç haber yok
offffff kızlar yaaa arada bari bi haber verin ses verin

Melekcım selam, suyunun kan degerlerının, kılosunu normal oldugunu söyledı.Sımdılık erken dogum rıskı falan yokmus.Valla esım hacettepede dogurursun yada büyük dogumda dıyor.Bılmem ne yapacaz.Baksana kızlar özel hastanede 22 tl fark ödeyıp muayene oluyorlar.Bız dünya para ödüyoruz.Doguma o kadar ödeyemeyecegız bu gıdısle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…