Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hımmm bak sayende bir şey daha öğrendim boşver beni şimdi ben rahatım henüz hamiş olduktan sonra başlıyo maraton huzurlu günlerimin keyfini çıkarmaya çalışıyorum işte :)önümüzdeki cuma başlayacak işte benim stresler ... :kedi:
umarım denizimiz üzmez artık anneciğini sen dikkatli ol tabi ama dualarla bekliyoruz denizimizi biz ... sende hiç sıkılma ben burda en yakın arkadaşlarımla konuştuğum anlardan bile rahat oluyorum konuşunca ay birbirimizle dertleşmeyecez de kimle dertleşecez değil mi ama opuyorumnanaktan

kızlar bu duayı bu siteden bulmuştum çok hoşuma gitti.hepimizin duası olsun .Allah kabul etsin. ALLAHIM;
Benimdir diyebileceğim
gözleri elleri yumuk
bedeni ve kalbi küçücük,
dünyadan habersiz
Anneliği tattıracak sağlıklı,sıhatli bir melek ver.....
ALLAHIM bir melek yerleştir içime....
bir melek ver ki umut olsun
bir melek yerleştir içime.....
kokusunu hissedeyim bağrımda,
bir melek gönder Rabbimgülüşünü göreyim..
çaresiz ne istediğini telafuz edemeden " ağlayışını duyayım"
anne baba deyişini duyalım
hayat arkadaşımla...
bir melek gönder ALLAHIM evimize ,
huzur olsun ayışığıgibi doğsun aydınlatsın bizi
bir melek ver ALLAHIM oyunlar oynayalım..
sana el açıp dualar edelim birlikte

evet canım sana hak veriyorum , benim de moralim bu konuda bozuldu , nedense hacettepede doğuma girecekmiş gibi geliyordu bana baştan beri...acaba hacattepede doğuma giren başka bir prof.a ya da doçente yönlendirmesini istesem daha mı iyi olur ki...tıp fakültelerinde doğum ücreti en fazla 1 miilyar oluyor bildiğim kadarıyla...
canım inşallah bu gittiğimde benimda bebişimin her şeyi normal çıkar...şubatın sonunda , cumartesi gidicem kontrole , ayrıntıları yazarım...
canım bu suyun azalması ultrasondamı belli oluyo yoksa ayrıntılı ultrasonda felanmı.benim dr herzaman normal ult.bakıyo bazen diğerleriyle bakıyo.yoksa testle felanmı?
dinamis cevap vermiş sana canım ama ben de yazayım dedim...Benim suyumun azlığı ayrıntılı ultrasonda anlaşılmıştı ama normal ultrasondan da ölçüm yapılabiliyor...

Canım yarın en doğru olan karar verilir inşallah...bebeğin hareketlerini nasıl sayıyorsun , bir kitapta okumuştum , 20 dakikada en az 10 hareket saymalısınız diyordu...Tabi bir bardak süt içip , çikolata yedikten sonra , sol yanına yatarak hareket sayılacakmış...Senin doktorun ne dedi bu konuda?

Canım benim doktor öncelikle normal rutinini sen bilirsin dedi, alıştığın halinden bir azalma var mı diye dikkat et dedi.
Bunun dışında meyve suyunun şekeri kana çok hızlı karışırmış, özellikle meyve suyu içip çikolata yiyip dediğin gibi sola yatarak sayabilirsin dedi..
Ama 20 dakika çok kısa bir zaman 10 hareket için bana 1 saat içinde 10 kez falan oynarsa sorun yoktur dedi.
Ama zavallı bebişime hiç rahat vermedim ben dünden beri, sanırım bazen uykuda oluyor ben o anlarda bile dürtüyorum, karnıma hafif hafif vuruyorum ve uyandırıyorum..Napim artık bu kadarlık işkenceye o da katlanacak.

kızlar merhabalar. siteye yeni üye oldum. uzun süredir bu siteyi takip ediyorum. 4 ay önce bir düşük yaptım. 9 haftalıktı. benim anne tarafında pıhtılaşma problemleri yaşayanlar oldu. bende bundan korktuğum için internette bu siteyi buldum. bu site çok hoşuma gitti, fırsat buldukça takip ediyorum. aysude_mir ciğim senin yorumlarını çok beğeniyorum. bana mail adresini verirsen sevinirim. içimde bazı sıkıntılar var, özelden. genelde mail adresimdeyim. selamlar

Dinamis nasılsın canım yarın nstye gircen heralde umarım herşey yolundadır deniz bebek nasıl artık anne karnında son tekmelerini atıyor olmalı :)

kızlar meraba benim okul başladı bu hafta.alışmıştım rahata inanın çok yoruldum.bir de yol gidip geliyom 1 saat çekiyo
dinamiss inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.guluss sana da çok geçmiş olsun canım.ada çayı da öneririm ben de faranjit olduğu için bilirim boğaz ağrısını.zehra hadi inşallah senin de herşey yolunda gitsin.oğluşun sağlıkla doğsun.esis seni de kutluyorum.hamileliğin hayırlı olur inşallah.isimlerini sayamadığım herkese selam.ben de martta düşünecem artık.kısmet sonrası Allah sağlıklı tamamına erdiren hamilelikler nasip etsin.bakın size bişey anlatıcam.benim bir arkadaş doğum izninden döndü.bebeği 6 aylık .ikizlere hamile kaldı.16.haftaya kadar sorun yokken bebeklerden birinin gelişimi durdu.35 milyonda bir görülürmüş ve diğer bebeği her an zehirleyebilirmiş.cerrahpaşaya kadar gitmiş.doktorlar git evde dua et biz bişey yapamayız demişler.her an diğer bebeğin de ölmesiyle karşı karşıya dokuz ay geçmiş ve bebeği doğmuş.yani nasibi varmış ve mucize dedikleri bir olay gerçekleşmiş.işte böyle...

sagolasın melekcigim allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi kucaklarımıza almamıza nasip eder inşallah

günaydın gulus.Bugün biraz iyiyim diyecektim. Dmein odaya biri geldi.Terinden midme bulandı istifar ettim. (Maalesef) Kendi de normal hamileyim diye sanıyor.Off herşeyde söylenmiyorkii
kuzuuuu hiç utanma söyle hamilelerin burnu daha hassas olur bunu çoğu kişi bilir hani illaki terin kokuyo deme ya parfümün güzelde bana biraz ağır geldi parfüm kolonya vs kokularına dayanamıyorum de ayıp değil be güzelim sen daha önemlisin biraz bencil ol başkalarını düşünmeyi bırak yada yanına bir kokulu kolonya al kokusunu beğenmediğine ikram et ay burasıda nefes mi koktu neeee dersin kolonyayı uzatırsın boşveerrr başkalarını

Demeye çalışacamda. Adamın kokusu bütün odayı sardı. Camı açtım o yüzden kapatmayıda düşünmüyorum açık dursun havada güneşli zaten. Napiim kırmamak için diyemiyorum yazık iyi bir ama bide kokmasa :gitme: iyi olurdu.

ay canım kapat kapat o pencereyi aman bide hasta olma o daha kötü sen yanında bi limon kolonyası bulundur miden bulanıncada iyi gelir
gülaycım günaydın

ay canım kapat kapat o pencereyi aman bide hasta olma o daha kötü sen yanında bi limon kolonyası bulundur miden bulanıncada iyi gelir
gülaycım günaydın

Ya bişe olmaz kız hava güneşli. Bana iyi geliyor hava alıyorum.Limon kolonyasından da tiksindim maalesef. Hergün iğne vurulurken eşim karnıma sürüyor ya. O yüzden bana hep iğneyi hatırlatıyor içim kalkıyor. Aslında bu sabah iyi kalktım sayılır.Yalnız süt içtim hepsi geri geldi ağzıma onun dışında bir vukuat yoktu.Dün akşamda yoktu. Ama demekki hassasiyet sürekli olucak.
Sen nasıl oldun guluscum. Sormayı unuttum kusura bakma. Yattınmı eve gider gitmez. Sende kendine dikkat et olurmu.

Dün kötü bir rüya gördüm. Rüyamda dokuz aylık hamileyim. Doğuma gidecem sezeryan olucak. Doğum için koridorda beklerken, kanama geliyor ama nasıl kanama. Ben kan kaybından bayılıyorum. Tam betona belim çarpacak beni tutuyorlar. Aslında rüyanın devamını görmek istedim bebeğimi kucağıma alıcakmıyım diye. Uyandım.Kötü oldum. Ne anlama gelir. Bide kan görünce rüya bozulmuşmudur. Ya bende hep korkuyorum bişe olucak diye. Buda bilinçaltıma yerleşmiş olabilir diye yorumladım.

canım sabahları değilde akşam yatmadan önce iç sütü bence çünkü süt bazı midelere gelmez ve mideyi yorar ben mesela laktazlı süt içerdim akşamları sabah içince süt bile ağzıma gelirdi ağzımda kötü tat bırakırdı eve gider gitmez yattım sağolsun eşim çorba yaptı sıcak sıcak içtim ilaç aldım sağolsun kocişe kaydirigubbakcemile
az kaldı az baka yavaş yavaş hem sen alışacaksın hemde bulantılar azalacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…