Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Akşam süt içtiğimde dediğin gibi birşey olmadıydı. Haklısın canım.
Kocişine de bravo. alkisalkisalkis Çorba yapmış sana. Afferin ona. Değerini biliyor. Hastamıza bakıyor. En kısa zamanda iyileşirsin inşallah. :Saruboceq:
Bulantıların azalma olayına seviniyorum ama insanların kokularına karşı hassasiyet azalmaz dimi? bilmiyorumkismile

canım ya ben kocişten bile tiksinmiştim yanıma yaklaştırmıyordum sabahları uyandığımda ayyyy ben bu adamla mı evlendim bile demiştim kokusu beni öldürüyordu ama geçti 10-12. haftadan sonra geçti gittiiiiiiiii

Az kalmış diyorsun yani sabredecez. Ben dün randevu aldım p.tesi saat 12 ye. Normalde Salı gidecektim aman bir günden ne farkeder? Erken görürüm bebişi değil mi? Ya ben bişe diyecektim unuttum. bilmiyorumkismile Birazdan hatırlayınca yazarıııım. Ah bu hamilelik yokmuuuuu.

1 günden bişi olmaz şeker erkencecik iyi haberini alırız işte

1 günden bişi olmaz şeker erkencecik iyi haberini alırız işte

heeee. :ecrin_bebek: Ya gulus sen cevap yazıyormusun diye baktım profiline anaa bide ne göreyim resimlerin varmış . Ay çok tatlısın. Maşallah Eşinlede çok yakışıyorsunuz bir birbirinize allah ayırmasın. Orda dediğin gibi sen güzelsin yaaa. Bende senin görüntü resmin küçük ya eşin sandıydım. Meğer senmişsin. Pek de yakışmış araba sana. Kendine de al. hihoyyyt

sağol bitanem yaa amin Allah'ım sevenlerin hiçbirini ayırmasın korusun esirgesin yok be şekercim sırf kendimi motive etmek için öle yazdım ben makyaj güzeliyimdir bide beni sabahları gör sempatiksalakcinni yok yok benim o ahhhhh nerdeeeeeeeeee benim onu alabilmem için multimilyarder olmalıyım umut fakirin ekmeği dimi ama inşallah alırım sırnaşık şey daha iyileri senin olur inşallah

Güzelsin işteeeeeeeeee. klava:
Memur maaşıyla e bende alamam. o arabayı. :))
Bizim arabamız varda öyle değil :ecrin_bebek:
Bebişimiz olunca gideceğimiz yere gidelimde dimi. Bebekle arabasız olmaz.

kızlar dinamisi merak ediyorum ne yaptı acaba .ay keşke doğum yapsa ne güzel minik meleği kucağında olurdu hemencecik.sabah onun heyecanıyla kalktım.kendi doğuma gideceğim günü düşünemiyom heyecandan bayılırım sanırım.yada tansiyonum fırlar.hamile olduğum günü öğrendiğimde tansiyonum 14 de çıkmıştı.normalda 10 dur hep :))) hayırlısıyla inşallah o günlerinde görürüz :Saruboceq:

Güzelsin işteeeeeeeeee. klava:
Memur maaşıyla e bende alamam. o arabayı. :))
Bizim arabamız varda öyle değil :ecrin_bebek:
Bebişimiz olunca gideceğimiz yere gidelimde dimi. Bebekle arabasız olmaz.
arabasız olmaz valla bizimkinin kredisini ben ödüyorum daha 1 sene varrr
günaydın güzelliklerrrr gülüş merak ettim seni kız resme nasıl bakılıyo beceremedim aklinialirimsmile
canım şimdi arkadaşım oldun ya benim profilime gir orda albümler var ondan bakcan

arabasız olmaz valla bizimkinin kredisini ben ödüyorum daha 1 sene varrr

canım şimdi arkadaşım oldun ya benim profilime gir orda albümler var ondan bakcan

yafyummmm güzelsin kız. sen bana bir tane kız doğur tamammı .gözleri mavi olsun bak benim oğlan da kara kaşlı kara gözlü olur annesi.talip oluruz yerimseniben Allah bahtını güzel yapsın arkadaşım.

yafyummmm güzelsin kız. sen bana bir tane kız doğur tamammı .gözleri mavi olsun bak benim oğlan da kara kaşlı kara gözlü olur annesi.talip oluruz yerimseniben Allah bahtını güzel yapsın arkadaşım.
müşteri vardı yazamadım şimdi yemeğe gidiyorum bekleyin beni anacım
beni şımartıyorsunuzz kızzzlaarrr zemuszemus bayanssulusmile
lens tatlım onlar takma takma ben dedim makyaj güzeliyim die senin gelinede takarız bi lens üzülme sen opuyorumnanaktan

lensmi seni kandırıkçı seniii naniknanik takarız lens dimi ama .çok yakışmış ama canım.benimki lense izin vermiyo :gitme: kıskanıyo beni

Merhabalar kızlar :))

Biz doktordan geldik, allahtan bugünkü NST mizi doktorumuz beğendi, sorun yok dedi.
Çarşambaya kadar beklemeye karar verdi.
Çarşamba sabahı kavuşacağız inşallah Deniz'imize :)

lensmi seni kandırıkçı seniii naniknanik takarız lens dimi ama .çok yakışmış ama canım.benimki lense izin vermiyo :gitme: kıskanıyo beni
teşekkür ederim canım valla ben 14 senedir kullanıyorum beni sürekli böyle gördüğü için artık o da alıştı lensleri çıkarınca yadırgıyo kaydirigubbakcemile3 aslında en komiği müşterilerler oluyo ya burda mavi gözlü biri vardı onunla görüşelim biz diolar bende o bendim deyince yok siz değilsiniz biz kiminle konuştuğumuzu bilmiyor muyuz diolar :jeyyar:

Biz doktordan geldik, allahtan bugünkü NST mizi doktorumuz beğendi, sorun yok dedi.
canım güzel anne çok sevindim hayırlsıyla çarşamba gününü beklicez artık ama sende iyiyim diye yorma yine kendini bak dün gecede ayaktaymışsın yine lmaz:

Dinamiss hihoyyyt Çok süpeer bir haber bu. Ne güzeeeel bir gün. İyi haberler gelsin ha şöyle ya.
Esis nerelerde ???????????????
Hamileyim dedi kayboldu gitti. Noldu son değerleri acaba. kan tahlili yaptıracaktı bir daha .

çok güzel haberlerle gelmişsin canım hadi hayırlısı allah tamamına erdirsin saglıkla sıatle inşallah çarşambaya birşey kalmadı şunun şurasında geç olsun güç olmasın

Selam kızlar.......
ben geldim canlarım biliyorsunuz biz bu ay çalıştık:kedi: ve dün tahlil yaptım adetime 7 gün var test negatif çıktı. sanırım aceleci davrandım ama bilmiyorum.haftaya çarşamba yeniden yapacam inşallah vardır ve çıkar........
feryad cım senin sürecinde başlıyor sanırım kolay gelsin ve inşallah tüm işlerin rastgelsin ....
hepinizi çok öpüyorum kızlar

merhaba canım hoşgeldin canım kan tahlili döllenmeden 8-10 gün sonra idrar tahlili ise adet tarihinden 5 gün sonra gerçek sonucu verir hemen telaş yapma hayırlısı inşallah olur bebişin ama ilk denemede tutmayabilir ama umarım olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…