slm tatlım ne oldu sen mi yoruldun benim adıma :hulya:slm gülüş ne çok çalışıyosun sen cnm.
slm tatlım ne oldu sen mi yoruldun benim adıma :hulya:
canım haftaiçi sabah 8 iş başı akşam 6,30 da çıkıyorum tabiii arada müşteri gelecem bekleyin diyor kalıyorum 1-2 saat daha
haftasonu sabah 9 akşam 5 ki genelde haftasonu olduğu için saat 5 e 5 kala showroom müşteri dolar sırf gezmek için gelirler ama el mahkum yine 5i geçer işten çıkışım
napıym hizmet sektörü işte :1no2: :sm_confused:
ah canım benim yanlış anlamadım ki Şeniz hala ağrıyooooo boğazım mafoldumbenvalla cnm dündende boğazım kötü diyodun demi kıyamadımda ondan yanlış anlama.sana bişi sorcam detaylı ult.la 3 boyutlu ult.farklımı?pzt.başka dr.randevu almış eşim oda 3 boyutlu ult.bakıyomuş hep,27sindede detaylıya gircem merak ettim.
:teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: tatlımmmm tebrikler 4 haftalık hamilesin değerin normal yani delikafadulden delikafaduldenkızlarrr inanamıyorummm daha 1günüm geçmişti ama bu gün beta hcg testi yaptırdım sonuç 2085 hamileyimmmmmm ama bana cok yüksek geldiii nolurr bişiler söyleyinnn
kızlarrr inanamıyorummm daha 1günüm geçmişti ama bu gün beta hcg testi yaptırdım sonuç 2085 hamileyimmmmmm ama bana cok yüksek geldiii nolurr bişiler söyleyinnn
kızlarrr inanamıyorummm daha 1günüm geçmişti ama bu gün beta hcg testi yaptırdım sonuç 2085 hamileyimmmmmm ama bana cok yüksek geldiii nolurr bişiler söyleyinnn
Selam kızlar.......
ben geldim canlarım biliyorsunuz biz bu ay çalıştık:kedi: ve dün tahlil yaptım adetime 7 gün var test negatif çıktı. sanırım aceleci davrandım ama bilmiyorum.haftaya çarşamba yeniden yapacam inşallah vardır ve çıkar........
feryad cım senin sürecinde başlıyor sanırım kolay gelsin ve inşallah tüm işlerin rastgelsin ....
hepinizi çok öpüyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?