Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm gülüş ne çok çalışıyosun sen cnm.
slm tatlım ne oldu sen mi yoruldun benim adıma :hulya:
canım haftaiçi sabah 8 iş başı akşam 6,30 da çıkıyorum tabiii arada müşteri gelecem bekleyin diyor kalıyorum 1-2 saat daha
haftasonu sabah 9 akşam 5 ki genelde haftasonu olduğu için saat 5 e 5 kala showroom müşteri dolar sırf gezmek için gelirler ama el mahkum yine 5i geçer işten çıkışım
napıym hizmet sektörü işte :1no2: :sm_confused:

valla cnm dündende boğazım kötü diyodun demi kıyamadımda ondan yanlış anlama.sana bişi sorcam detaylı ult.la 3 boyutlu ult.farklımı?pzt.başka dr.randevu almış eşim oda 3 boyutlu ult.bakıyomuş hep,27sindede detaylıya gircem merak ettim.

ah canım benim yanlış anlamadım ki Şeniz hala ağrıyooooo boğazım mafoldumben
canım ne yalan söyleyeyim bende tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla 3 boyutluda derinlikte görülebiliyor ama detaylıda bebişin tüm kemikleri kemik uzunlukları kan akış durumu bebişin kafatası boyutları vs bunlara bakılıyor eğer yanlışsam düzeltin beni arkadaşlar benim bildiğim bu ikisi birbirinden farklı yani

kızlarrr inanamıyorummm daha 1günüm geçmişti ama bu gün beta hcg testi yaptırdım sonuç 2085 hamileyimmmmmm ama bana cok yüksek geldiii nolurr bişiler söyleyinnn

kızlarrr inanamıyorummm daha 1günüm geçmişti ama bu gün beta hcg testi yaptırdım sonuç 2085 hamileyimmmmmm ama bana cok yüksek geldiii nolurr bişiler söyleyinnn
:teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: tatlımmmm tebrikler 4 haftalık hamilesin değerin normal yani delikafadulden delikafadulden

:Saruboceq:1.5 yıl bekledikten sonra hiç umudum yoktuuu allahım sana şükürler olsun inşlahh bu sefer kucağıma almayıda nasip eder rbbim dua et gülüşüm nolurr

Mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar:))

ınşallah Deniz in geldiğinin haberini vereceğim sizlere çok yakında:)

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt çok güzel bir haber canım tebrikler.ikiz gebelik olmasın sakın hemen doktora git.belkide hemen kesesi oluşmuştur annesi erken tutmuştur.benimki 4+3 günlükken görünmüştü hemen 6 haftalıkkende kalbi atıyordu.inşallah Allah tamamına erdirir kucağına aldırır canım.
DİNAMİSS canım hadi bakalım çarşambayı bekliyecez hep beraber desene.neyse hayırla sağlıkla gelsin Deniz kızımız.canım bişe soracam sen ilk ne zaman hissettin hareketlerini.bide günde ne kadar süre ile hareket ediyo bebek .her saattemi yoksa hafta ilerledikçemi saate dönüyo.saatte 10 defa yazmışsın ya o yüzden sordum.

Melekcım, ınsallah senın bebısınde herseyı normal cıkar müjdelı haberlerını beklıyorum...Simdi baska bı profa yönlendır demek garıp olmazmı?Hanı yanlıs anlamasın hoca..

gözün aydın canım tebrik ediyorum inş. kucağına aldığın günleri de görürsün :)hihoyyyt

canım çok sevindim yüce rabbim sağ salim tamamına erdirsin değerin normal canım hiç merak etme çok sevindim yaaaaaaŞeniz:CüvCüv::teyteypuyorumnanaktan

nergizim selam canım nasılsın çok acele etmişsin daha 1 hafta var çıkarmı hiç işallah hayırlı haberler verirsin bize dualarım seninle rabbim yardımcın olsun öpüyorum seni

Hayırlı olsun zeynom . Allah tamamına erdirsin canım. Çok sevindim. Değer yüksek geldi bana da. Çünkü benimki 3 gün geçmişti 156 ydı. Belki de zehrayedenin dediği gibi ikizdir. Ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…