Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

zeyno hayırlı olsun gebeliğin Allah kucağına almayı nasip etsin
dinamiss hadi gözümüz aydın,çarşamba çok güzel bir gün : )) adaşım hoşgelsin sefalar getirsin
gülüs kendine dikkat et çabucak iyileş
crawford bulantılar geçecek biraz daha sabır : ))
zehra hareketleri saymayı genelde 28.haftadan sonra öneriyorlar

Canım ben ilk 19 haftalıkken hissettim, daha erken hissedenler çok ama benim kız az biraz tembel çıktı:)

Hareketlerini de Denden in dediği gibi 28-30. haftalardan sonra saymaya başlayabilirsin..Bu haftadan önce önermiyolar.
Bazı yerlerde saatte 4-5 defa da normaldir diye okudum ama her bebeğin kendi rutini var..Ben 28. haftadan beri ne zaman saymaya başlasam saattte en az 10 hareketi çok rahat sayıyordum..Daha doğrusu ilk 15-20 dakikada 10 hareket sayınca 1 saat rahat oturuyorum.
Doktorum da bunu bildiği için aynı şekilde devam et dedi.
Esas önemli olan bebeğin kendi rutininin aynen devam etmesi..Gerçi 34. haftadan sonra hareketlerde de bir azalma oluyor, ne de olsa bebişe yeri dar gelmeye başlıyor, ama bu seferde tekme-vurma olmasa bile temasını hissediyorsun:)

sağol canım bende benimki az mı diye düşündüm.genelde akşam yatarken çok oynuyo benimki.bazen gündüz çok oluyo bazen olmuyoda :kedi: çok erkenmi düşünmüşüm ne nettede okudum biraz ondada 28 .haftadan sonra sayılmalı diyor.ay telaş yapmıştım.siz saatte 10 hareket diyince :ecrin_bebek:
DENDEN sağol canım erken telaş yapmışım birde kızlar kan akışına nasıl baktırıyorsunuz.angela parmağından bakmış doktor.siz nasıl yaptırdınız.kaçıncı haftada bakılması gerek . bu arada magnezyum kalça ağrımı azalttı baya rahat yürüyebiliyom ama bitmek üzere tekrar kullansam olur dimi alıp.kontrolüm 9 marttada

nergizim selam canım nasılsın çok acele etmişsin daha 1 hafta var çıkarmı hiç işallah hayırlı haberler verirsin bize dualarım seninle rabbim yardımcın olsun öpüyorum seni
evet canım acele ettim sanırım.... inşallah bir hafta sonra size güzel haberler verebilirim.bende seni çok öptüm ravzammm
ne biliyim kıss gülüş birden heyecan yaptım ve testi yaptım. ama negatif olmasına üzülmedim çünkü hala umudum var.....
kızlarrr inanamıyorummm daha 1günüm geçmişti ama bu gün beta hcg testi yaptırdım sonuç 2085 hamileyimmmmmm ama bana cok yüksek geldiii nolurr bişiler söyleyinnn

maşallah zeyno.... allah tamamına erdirsin... darısı banaopuyorumnanaktan

kızlarrr inanamıyorummm daha 1günüm geçmişti ama bu gün beta hcg testi yaptırdım sonuç 2085 hamileyimmmmmm ama bana cok yüksek geldiii nolurr bişiler söyleyinnn

zeynom tebrik ederim.inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.hiçbir sorun çıkmaz inşallah.adetinden hemen sonra hamile kalmışsın demek.benim 9 günüm geçmişti.340 falandı.

Canım bebeğe giden kan akımına benim doktorum 20. haftadan itibaren baktırmaya başladı, doppler ultrason ile bakılıyor.
Ama genel olarak bebeğin haftası ile uyumlu gidiyorsa, gelişim geriliği yoksa iğne dozu da yeterli yani kan da sorun yok demek oluyormuş.
Doktor bana iğne yetersiz gelse bebek gelişimi de geriler demişti.

Ağrılarının azalmasına çok sevindim canım. Umarım tekrar etmez. Ama magnezyum konusunda fikrim yok ben ayrıca magnezyum kullanmadım hiç.

Nergis60 canım benim karşılaşamadık kaç zamandır, özlettin kendini ..
Test için bence de erken tatlım, hiçç bozma moralini lütfen...
Hayırlısı ile kucağına da geleceği zaman gelsin bebişin inşallah, o zaman da bu ay olsun inşallah:Saruboceq:

kızlar merhaba bayadır yokum... ankara aile hekimliğine geçecek diye canımız çıkıyor... müthiş yoğun bi iş temposundayız..doktor hanım ve ben elimizde harita rulolarıyla birbirimizi kovalayıp sör ilan ediyoruz falan.... bende herşey yolunda çok şükür... okuduğum kadarıyla sizlerde iyisiniz umarım herşey yolundadır.. zeynom gözün aydın canım... kontrollerinde beta hcg neden böyle çıkmış bakalım öğrencez.... crawford canım sen nasılsın... mide bulantıları seni mahvetmiş anlaşılan ama herşey güzel olacak..... hepinizi çokkk öptüm kızlar...........nergisniye acele ettin kuzum test için hele bi günün geçsin kana karışmadan idrara nasıl geçsin beta hcg sabırsız kuzu.............dinamiss hadi hayırlısıyla az kaldı... inşallah herşey güzel geçecek ve kızımızı kucağına alacaksın.....nolur onu benim içinde koklaa....

yarın sevgililer günü,hepinize çok güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
biz eşimle ıstanbul'a çok sevdiğimiz arkadaşlarımıza gideceğiz,ıstanbul'u çok seviyorum ama sadece gezmek için : ) gerçi hava yağmurlu ama olsun,Ekim den beri şehir dışına çıkmamıştım,bana çok iyi gelecek
sağlıcakla kalın

Melekcım, ınsallah senın bebısınde herseyı normal cıkar müjdelı haberlerını beklıyorum...Simdi baska bı profa yönlendır demek garıp olmazmı?Hanı yanlıs anlamasın hoca..
İnşallah canım iyi haberleri veririm...
Canım ben son ana kadar kontrollere lütfü beye gidicem tabiki , doktoru değiştirmem , sadece ameliyat için asistanlarına değilde ,ücretli olarak bir prof. a yönlendirirmiki diye düşünmüştüm...Ama yanlış anlaşılma olabilir tabi...

Zeynom
, tebrik ederim canım , sağlıkla bebeğine kavuşmanı diliyorum...

Dinamiscim , sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim , bebişimizin doğmasına az kaldı çok şükür...Darısı hepimize inşallah...

Tebrikler Zeynom :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

saol dinamiscim inşlah bende senin gibi doğumuma geri sayarımm
pc bozuldu seni takip edemedim canım ama herşey yolundaymış doğumada az kalmışş inşlah sezeryanmı olzak normalmi inşah cok kly geçerr canım benim

Mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar:))

İnşallah Deniz in geldiğinin haberini vereceğim sizlere çok yakında:)

inşlahhh

canım benim saol bu gün kahvaltımı yaptıktan hemn sonra gitiim değerimide söyledim cok güzel dedi bu bebeğin sıkı sıkıya tutunduğuna işaretmişş usgde görünmedi çünkü daha 2 günüm geçti.bilemiyorum ben ilkimi ikiz düşürmüştüm olurmu olurr :Saruboceq:

zeynom_10,
Canım gözünaydın.Rabbım hayırlısıyla ınsallah tamamına erdırsın.

saol canım benim

gözün aydın canım tebrik ediyorum inş. kucağına aldığın günleri de görürsün :)hihoyyyt

inşlah canım benimmm ya cok istiyorum inşlah bu sefer olurrr

canım çok sevindim yüce rabbim sağ salim tamamına erdirsin değerin normal canım hiç merak etme çok sevindim yaaaaaaŞeniz:CüvCüv::teyteypuyorumnanaktan

canım benim ravzam saol ewt normalmiş bende dün kortum biraz ama sıkı sıkıya tutunduğunu gösteriyo dedi bide kalp atımlarını alsam benden mutlusu olmayacak

Hayırlı olsun zeynom . Allah tamamına erdirsin canım. Çok sevindim. Değer yüksek geldi bana da. Çünkü benimki 3 gün geçmişti 156 ydı. Belki de zehrayedenin dediği gibi ikizdir. Ne dersin?

saol canım benimm.olabilirr ilkim ikizdi düştü belki rabbim bidaha nasip etmiştirr

saol dendencim.senin hbrini duydum hatırlatıpta seni üzmek istemiyorum ama bölede geçmek olmazdı canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabırlar versin vardır herşeyde bi hayırr sen bol bol dua et rabbim sabrımızı sınıyorrr elbet bizlerde mükafatlarımızı alıcaz er yada geç

zeynom hayırlı uğurlu olsun allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah

saol mücocum inşlah sana 2.incisi nasipetsin rabbim

canım benimm saol inşlahhh seninde en kısa zamnda göbüşüne bebişin dolar.seninle biz aynıydık kalp atımlarını hiç alamıyoduk inşalh bu sefer alırız ilk defa iğne vurulcam inşlah işe yararda bebeğimi kalbi atar biran evvel

saol aysudecim bu gün gitim dr.a şimdilik herşey normal beta hcgde normalmişş hatta cok iyiymişsositososito

saol meleğim benim.sen ne yapıosun listede yokki nekadarlık oldun bakalım takip edelim. nasıl gidiyor hamilelelik canım benimm kızımız nasılmışş:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar bu gün dr.a gittim bazı testler verdi iğneye başlamadan kanda pıhtışma zamanı,akş bide tampan(hemogram)testleri bunları yapalım herşey normalse iğneye bşlayalım dedi iğne olarakta fraxiparin 35lik ampul verdi ben 60 kiloyum 0,6lık vermesi gerekiyordu buda hemn hemn karşılıyor dedi önce senin sağlığını düşünmeliyiz dedi bilemiyorum yeterli olurmu acaba iğne istemiyorsan hergün 1 tane aspirin folik plus ve progestan yazim dedi sizce hangisiiyi olurdu

aysude_mir ciğim nasılsın. geçenlerde seninle görüşmek istemiştim, ama mesajımı okumadın herhalde. formu sürekli takip ediyordum ve yeni üye oldum. senin yorumlarını beğeniyorum. pıhtılaşma konusunda bayağı bilgilisin. benim bazı özel durumlarım da var ve açılmak istediğim birilerini arıyorum. canım çok sıkkın. mail adresim *bahmutlu@hotmail.com*
mail atarsan sevinirim. mail adresimden görüşebilirmiyiz lütfen. hoşçakal

aysude_mir ciğim nasılsın. geçenlerde seninle görüşmek istemiştim, ama mesajımı okumadın herhalde. formu sürekli takip ediyordum ve yeni üye oldum. senin yorumlarını beğeniyorum. pıhtılaşma konusunda bayağı bilgilisin. benim bazı özel durumlarım da var ve açılmak istediğim birilerini arıyorum. canım çok sıkkın. mail adresim *bahmutlu@hotmail.com*
mail atarsan sevinirim. mail adresimden görüşebilirmiyiz lütfen. hoşçakal

tabiki canım neden ben sana mail atarım

canım afedersin yeni gördüm bu mesajı seni bekletmiş oldum... mail adresine e mail gönderdim istediğin herşeyi yazabirlirsin. bu forumda herkes öyle yada böyle aynı durumda herkes elinden ne geliyorsa yapıyor diğer arkdaşların deneyimleri de sana yön verecektir.. allaha emanet ol...

saol aysudecim bu gün gitim dr.a şimdilik herşey normal beta hcgde normalmişş hatta cok iyiymişsositososito

çok sevindim canım herşeyyin yolunda olmasına senin problemin sadece mthfr miydi... benim doktorda geçen bana iğneye gerek yok bebe asprini folik asit ve multi vitamin yeterli dedi... ama ben yinede iğne kullanmak istiyorum dedim tamam o zaman dedi... senin durumun için çok elzem değil iğne kullanmak dedi....
aayyyyy inşallah mart başı bendende iyi haberler alırsınız... kıssss iyice heveslendim valla.....iyi bakkkk yeğenimeee..............zemuszemus-tatlicadiarzu-a.s.

canım sen iyi ol bize yeter.... sevgililer gününde kutlu olsun... allaha emanet ol... inşallah birgün bu günler gidecek...ve bi daha asla geri gelmeyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…