ya kızlar ben ne çürükmüşüm... tüydü dişdi derken...:))) geçende göz doktorundaydım gözlük kullanamıyorum diye lens aldım.... bugün lensleri almaya gittim biber gibi yanıyor gözlerim.... nasıl alışçaksam bu zıkkımakaydirigubbakcemile3
iyi yapmışsın cici ne güzel hamileliğe hazır girecen.lensi gülüşe sor canım okullanıyomuş.en güzelide hamilelikte tüylerden kurtulmak olur.ölüyom valla ağda yaparken ben .canın daha çok yanıyo hamileyken.jilette olmuyo allerji yapıyo bende mecbur ağda.
tüylerden tam kurtulmadım ama baya azaldı bi dahaki sefere artık cici... gülüşün lens yorumlarını okudum dün baya da güldüm... benimkiler renkli değil... ama bi tane de renkli alcam.... takmayı öğrendim nede olsa bi alışsaydı gözüm rahatlıcam ama.... sen nasılsın...
Selam kızlar.......
ben geldim canlarım biliyorsunuz biz bu ay çalıştık:kedi: ve dün tahlil yaptım adetime 7 gün var test negatif çıktı. sanırım aceleci davrandım ama bilmiyorum.haftaya çarşamba yeniden yapacam inşallah vardır ve çıkar........
feryad cım senin sürecinde başlıyor sanırım kolay gelsin ve inşallah tüm işlerin rastgelsin ....
hepinizi çok öpüyorum kızlar
tüylerden tam kurtulmadım ama baya azaldı bi dahaki sefere artık cici... gülüşün lens yorumlarını okudum dün baya da güldüm... benimkiler renkli değil... ama bi tane de renkli alcam.... takmayı öğrendim nede olsa bi alışsaydı gözüm rahatlıcam ama.... sen nasılsın...
benim omzum kopacak gibi ağrıyor ben uzancam biraz kızlar.... hadi allaha emanet olun hepiniz.... iyi haberler almak dileğiyle... çoooook çooook öpüldünüz...
canım belki alerji yapmıştır bana öyle olmuştu sonra doktor bir ilaç verdi rahatladım yoksa kırmızı göz kırmızı göz geziyordum :)
bende sümüklü geziyom valla.grip oldum ama yatalak değilim çok şükür.ayakta geçirmeye çalıştım.yürüşe başladım kilo çok alıyom diye.dikkat etmesem haftada 1 kilo alıp yuvarlanıp gidecem
nerdesin sen bakim alsanaalsanasmile kaynanan geldi işe daldın unuttun bizi kız .neler yapıyon aşılamaya ayın kaçına başlıyon .
:)) kız ne unutması ayol arada gelip gelip baktım ben size ama yazacak bişeyim yoktu ki bu ay doktor çalışmayı da yasakladı (korunun dedi) bir amaç olmayınca da kardeş kardeş uyuduk kocişle ne yazayım ki işte...
aşılama tedavisi 20 ocakta başlayacak 17 sinde reglimi bekliyorum bakalım gerçi stresli bir ay geçirdim bu ay belli mi olur erken gelir belki ozaman da tedavi erken başlar :)
20 ocakmı leylaaaaaa :roflol:
:roflol: delikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol: görün işte halimi ne hallerdeyim hemen düzeltiyorum 20 şubat bu sefer doğru yazdım dimi martta değiliz:roflol:
zehrayade sen de sayıyomusun iğne sayını kız crawford tek tek sayıyı şu sayıyı oldum diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?