Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya kızlar ben ne çürükmüşüm... tüydü dişdi derken...:))) geçende göz doktorundaydım gözlük kullanamıyorum diye lens aldım.... bugün lensleri almaya gittim biber gibi yanıyor gözlerim.... nasıl alışçaksam bu zıkkımakaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsın cici ne güzel hamileliğe hazır girecen.lensi gülüşe sor canım okullanıyomuş.en güzelide hamilelikte tüylerden kurtulmak olur.ölüyom valla ağda yaparken ben .canın daha çok yanıyo hamileyken.jilette olmuyo allerji yapıyo bende mecbur ağda.

tüylerden tam kurtulmadım ama baya azaldı bi dahaki sefere artık cici... gülüşün lens yorumlarını okudum dün baya da güldüm... benimkiler renkli değil... ama bi tane de renkli alcam.... takmayı öğrendim nede olsa bi alışsaydı gözüm rahatlıcam ama.... sen nasılsın...

benim omzum kopacak gibi ağrıyor ben uzancam biraz kızlar.... hadi allaha emanet olun hepiniz.... iyi haberler almak dileğiyle... çoooook çooook öpüldünüz...

bende sümüklü geziyom valla.grip oldum ama yatalak değilim çok şükür.ayakta geçirmeye çalıştım.yürüşe başladım kilo çok alıyom diye.dikkat etmesem haftada 1 kilo alıp yuvarlanıp gidecem

Nergisim sabredemişsin kuzum aceleci seniiiiiiii :) hadi bakalım inş vardır birde bekleme süreciyle boğuşmazsın benim de önümüzdeki hafta başlayacak kısmetse bakalım hayırlısı bu ay pek iyi olaylar olmadı çevremde umarım önümüzdeki ay aynı stresleri yaşamam canım ya bebek tedavisi görürken başka şeylerin stresini de taşımak istemiyorum ama hayat zor be gülüm bakalım artık herşeyin hayırlısı

canım belki alerji yapmıştır bana öyle olmuştu sonra doktor bir ilaç verdi rahatladım yoksa kırmızı göz kırmızı göz geziyordum :)

benim omzum kopacak gibi ağrıyor ben uzancam biraz kızlar.... hadi allaha emanet olun hepiniz.... iyi haberler almak dileğiyle... çoooook çooook öpüldünüz...

aman dikkat et canım uzan sen.lensi takmışken renkli tak.kociş izin verse bende zümrüt yeşil istiyom ben esmer olunca güzel olur yeşil bayanssulusmile

ay birde beni gör güya hamilelikten önce kiloma dikkat edecektim folbiolü 2 ye çıkardık midem boş gezemiyorum önümüzdeki ayda günde 3 tane alacam hamilelikte ne olcak halim bilmiyorum acıkınca elim ayağım titremeye başladı :jeyyar:

nerdesin sen bakim alsanaalsanasmile kaynanan geldi işe daldın unuttun bizi kız .neler yapıyon aşılamaya ayın kaçına başlıyon .

:)) kız ne unutması ayol arada gelip gelip baktım ben size ama yazacak bişeyim yoktu ki bu ay doktor çalışmayı da yasakladı (korunun dedi) bir amaç olmayınca da kardeş kardeş uyuduk kocişle ne yazayım ki işte...
aşılama tedavisi 20 ocakta başlayacak 17 sinde reglimi bekliyorum bakalım gerçi stresli bir ay geçirdim bu ay belli mi olur erken gelir belki ozaman da tedavi erken başlar :)

kızlar bu foruma ne oluyor yazdıklarımı ben sonradan göremiyorum bende mi sorun var sizde de öylemi sayfayı yenilediğimde sadece sayfayı açtığım ilk yorumu görüyorum sonradan yazdıklarımız görünmüyor..

20 ocakmı leylaaaaaa :roflol:

ayyy deli olcam şimdi yazdıklarımızı göremiyorum ayy illa bişeyler yazmam gerek görmem için alsanaalsanasmile
kızlar sizdede öylemi?

bende nasıl oluyosa siteden çıkıyom bazen ,bazende açıyom sitedeyim .iğnem vaktim geldi.kelebek senin ışık yeşil yanıyo ayy nasılsın merak ediyorum canım yaz lütfen.inşallah güzel haberlerle gelirsin canım:Saruboceq:

zehrayade sen de sayıyomusun iğne sayını kız crawford tek tek sayıyı şu sayıyı oldum diye :)

zehrayade sen de sayıyomusun iğne sayını kız crawford tek tek sayıyı şu sayıyı oldum diye :)

yok canım iğneleri saymıyorum ben.önceden son 20 son 10 diye sayardım.doktor 11 haftalık oluncaya kadar kullanırsın demişti.sonra doğuma kadar diyince bıraktım saymayı ama tersine sayardım kalanı yani kaydirigubbakcemile2 bu arada şubattayız bu kez doğru cici a.s :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…