Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

:roflol:

aysudecim saol canım ben 2 düşük yaptığım için genetikler yapılmamış oysaki ben hepsini istemiştim sadece kan testlerim yapılmışş protein s,c antikor testleri bendede protein s eksikliği cıktı dr.uma gösterdim bayağıda bi kızdım benim genetikler yapılmamış die önemli olanlar yapılmış bidaha yaptırmana gerk yok dedi bende yaptırmadı canım yanı heteromuyum homomuyum bilemiyorum.dr.lar iğneye karşı nedense tatlışkom banada iğne yerine aspirin folik plus ve progestan vermeyi önerdi ama ben iğneyi istedim direkt kana karışsın die en iyisi o bence.inşlah canım güzel hbrlerinizi alırızz.elimden geldiği kadar bakmaya çalışıyorum işte bizim minip sıpamız memnun olurda gitmesseeeee...

feryadcımmm nasılsın canımm uzun zamndır giremiyorumya siteye ne var ne yok tatlışkom birz okuduklarıma göre aşılamayamı karr verdin hakkında hayırlısı canım benimm.onu bana hiççççç hatırlatma canım yaa folic plusa başladım başlayalı 7 kilo almışımm iştahmı açıyo nedirrrr
sözde bende hamile kalmadan kilo verecektim aniden geliverdi bebişim aman o ii olsund 100 kilo olmaya razıyım kilo nasıl olsa verilirrr demi amaaopuyorumnanaktan

zehrayadecim iğneyi saat tutuptamı yapıosun canım senmi vuruosun yoksa koçişmi
akannehir
bide iğnenin yanında dr sana başka ne verdii canım

zeynom canım aşılamaya ben karar vermedim doktorumun önerisi çünkü benim bebeğim 5. haftayı tamamlayamadı hiç yani ben farkedip tedaviya başalyım diyene kadar düşüyordu onun için doktorum gebeliği biz planlayalım diyo bu nedenle de aşılama önerdi onda hamiş olma ihtimali %30 lara çıkıyormuş ya hayırlısı işte ... bu arada folik asit iştah açıyo bende kullanalı 4 kilo aldım birde ben de fazla boyda yok hamiş kalınca yuvarlanarak seyahat ederim heralde olsun tek bebeklerimiz sağlıkla gelsin de tombiş olalım dimi ama nede olsa türk erkekleri kilolu kadın sever kaydirigubbakcemile3:roflol:

zeynom
[zehrayadecim iğneyi saat tutuptamı yapıosun canım senmi vuruosun yoksa koçişmi
akannehir
bide iğnenin yanında dr sana başka ne verdii canım[/QUOTE]

canım her gün aynı saatte vuruluyo iğne.ben her akşam 21.40 ayarladık .iyi oluyo böyle ilk başladığım günler sabah 7 de vuruyorduk hergün erken kalkmak zorunda kalıyorduk.doktora söyleyip akşama aldık iğne saatini.kociş vuruyo iğneyi.yanında elevit ve aspirin günlük yarım verdi.kiloyu fazla alınca şimdiki doktorum eleviti 3 güne bire indirdi.bide balık yağı içiyordum günde iki tane onuda 4.aydan sonra bıraktım canım.kalçamda ağrı var diye magnezyum ve kalsiyum verdi 18.haftada.

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam çok acıl lutfen cevaplayın.
bi arkadaşımda kan pıhtılaşması ve dr ona senın rahatsızlıgında klomen vs hormanları artıran yontemlerle hamıle kalmak sakıncalı demiş ama drum bana klomen verdı.
bu arada ben aslında dogal yoldan 2 kez hamıle kaldım ve kurtaj oldum kan pıhtlşması çıktı.
doktorun bu kararı vermesınde benımde etkım var tabı eşim 4 ay sonra şehır dısında meslekı bı kursa katılıcak ve uzun bı sure yanımda olmıcak.şu dört ay içinde şansımı artırmak ıstedım o da klomen verdi tabı
bılmıyorum ne yapmalıyım
tabıkı bu işler bizim planlarımız dahılıunde olcak seyler degıl ama 4 yıllık evlıyım sabırsızlıgımı emınım anlıyosunuzdr

ne alakası var canım.pıhtılaşma olup klomen kullanan da vardı burda.hem aşılama yaptıramazlar ozaman böyle bişe olsa klomen yumurtaları geliştiriyo.tüp bebekle anne adayları var pıhtılaşması olan.takma kafana bence rahatca kullan canım

iğne iyi bir tercih olmuş canım... biz herşeyi yapalımda sonrasında vay şunuda yapsaydım bunuda yapsaydım demeyelim.... miniş de gitmez inşallah annesi biz iyi düşünelim iyi olsun ama dimi....

iğne iyi bir tercih olmuş canım... biz herşeyi yapalımda sonrasında vay şunuda yapsaydım bunuda yapsaydım demeyelim.... miniş de gitmez inşallah annesi biz iyi düşünelim iyi olsun ama dimi....

günaydın kızlar.bende grip oldum iyice.burnum akıyo öyle.birazdan arkadaşım gelecek yanıma.fazla giremem.hepinizi çok öpüyorum.

günaydın kızlar.bende grip oldum iyice.burnum akıyo öyle.birazdan arkadaşım gelecek yanıma.fazla giremem.hepinizi çok öpüyorum.
günaydın geçmiş olsun tatlım sen gez gez hava güneşli diye aferin sana lmaz: dikkat et canım bak daha öncede grip oldun nasılda rahatsızlandın aman Allahım korusun seni sen hemen ıhlamura başla

merhaba kızlar
dilerim hepiniz iyisinizdir
bu sefer çok erken oldu fakat ben bu gebeliğimde de düşük yaşadım.
bu sefer çok erken oldu
3. kez düşük yaptım ama akın üzülmeyin ben çok iyiyim moralim de yerinde bu sefer küürtaj da olmayacağım bu beni biraz rahatlattı

canım yaa üzülme demekle olmuyo işte ama elimizdende başka bişi gelmiyo kiii en azından sen iyi olduğunu söylüyorsun buna sevindim kolay değil 3 düşük ve bu kadar erken olması
kendine dikkat et canım :teselli:

Çok geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın Esiscim..
İyi olmana, kürtaj olmayacak olmana çok sevindim...
İnşallah bir dahaki meleğin sağlık ile gelir sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…