tatlım peki dr herhangibişi söyledimi düşükten dolayı
büşracım nasılsın
benimde aynı şeyler içimden geçti test sonuçlarına göre bu muymuş diyeceksiniz sonuçta döllenme gerçekleşiyor yani kanallarda sorun yok hadi bakalım ne zaman test yaptıracaksınız sperm tetstini biliyorumda yumurta testi nasıl yapılacakmış bilmiyorumkismile3 doktor gezdim 3 üde kan pıhtılaşması üzerinde çok durmadı. bizim sorunumuz büyük olasılıkla ilk olusum sırasındaymış..
çünkü kan değerlerim olması gerekenin çok altında çıkıyor ilk günlerim de bile çok düşük...yapmadığımız tek sperm ve yumurta testi kalmış ( bu güne kadar kimsenin aklına neden gelmedi ise) işte onuda yapıcaz öbür ay sonra ona göre şekillenecek durumumuz ama sinir bozucu olan şey şuki doktorlar durumumu önemsemiyor ama tam olarak sorunuda bulamıyorlar ..ama eşimle çok umutluyuz öyle bir şey çıkacak kiiii bumuymuş dicez diyoruz. düzelecekherşey biliyoruz.
3 doktor gezdim 3 üde kan pıhtılaşması üzerinde çok durmadı. bizim sorunumuz büyük olasılıkla ilk olusum sırasındaymış..
çünkü kan değerlerim olması gerekenin çok altında çıkıyor ilk günlerim de bile çok düşük...yapmadığımız tek sperm ve yumurta testi kalmış ( bu güne kadar kimsenin aklına neden gelmedi ise) işte onuda yapıcaz öbür ay sonra ona göre şekillenecek durumumuz ama sinir bozucu olan şey şuki doktorlar durumumu önemsemiyor ama tam olarak sorunuda bulamıyorlar ..ama eşimle çok umutluyuz öyle bir şey çıkacak kiiii bumuymuş dicez diyoruz. düzelecekherşey biliyoruz.
İyiym canım
Aslında çok sinirliyim eşime çok kızdım
Ya çok dağınık birisi beni sinir ediyor
Evi çok dağıtıyor ve toplamakta senin görevin diyor
tama bi yere kadar benim görevim ama ben onun döküntülerini toplamak için evlenmedimki
Şimdi bende toplamıyorum evimin halini bi görsen iğrenç ya
böylede ben huzursuz oluyorum ama inat yaptım toplamıycam
Acaba benmi abartıyorum bilmiyorumkismile
büşracım benim güzel arakadaşım sakin ol bak bize stress gelmezİyiym canım
Aslında çok sinirliyim eşime çok kızdım
Ya çok dağınık birisi beni sinir ediyor
Evi çok dağıtıyor ve toplamakta senin görevin diyor
tama bi yere kadar benim görevim ama ben onun döküntülerini toplamak için evlenmedimki
Şimdi bende toplamıyorum evimin halini bi görsen iğrenç ya
böylede ben huzursuz oluyorum ama inat yaptım toplamıycam
Acaba benmi abartıyorum bilmiyorumkismile
canım yaaa eminim abartmadıgına ama ne yapalım bazen böyle sıkıntılara çoğumuz rastlıyoruz... benim eşim düzenli olmasına rağmen bazen ben bile bunalıyorum.haklısın hayatım dilerim işe yarar yaptıklarınnnn ama genelde bu durumun sonunda da o dağınık ev bize kalıyor:tomato:
büşracım benim güzel arakadaşım sakin ol bak bize stress gelmez
aslında abartmıyorsun ve sonuçta sen çalışan birisin biraz anlayışlı ve yardımcı olması gerek heleki sürekli sağlık sıkıntısı yaşadın vs ama işte bazı erkeklerin kumaşında var erkekliklerine yediremiyorlar
işin anahtarı aslında birazda sende eşinin sana hayır diyemediği ve sana karşı olan zaafını öğrenmelisin ve ona göre kullanmalısın
''yaaa hayatım aslında evi toplayacaktım ama ayaklarım öyle ağrıyorkiiii bende senin bana kıyamayacağını düşündüm bana yardım edersin değil mi'' gibi yada bazı erkeklerin zaafı farklıdır bunu iyi bilmek ve kullanmak lazım
ben çok asık suratlıyımdır eşim hayatta dayanamaz sen gül beni gülerek karşıla bana yaptıramayacağın şey yoktur der kaydirigubbakcemile
Evet canım orası öyle yine ben toplıycam
Ama anlasın bakalım bende toplamazsam kendi dökükleriyle ev ne hale geliyor
Ya benim sinirlendiğim tama yemek ütü bulaşık vs... bunlar kadının görevi yapmamız gereken şeyler ama erkeklerin arkasını toplamak bizim görevimiz deilki
yada benmi yanlış düşünüyorum
tatlım hepsinin ayrıbir kusuru var işte napalım kaydirigubbakcemile3 boşver hiç canını sıkma böyle birşey içinde kavga edip kendi canını sıkma napalım başa gelen çekilir benimki hem dağınık hemde pasaklı napalım olumunekankayizsmileCanım ya işte benim eşimin öyle bir zaaf noktası yok
HAstaydım yapamadım desem ben yaparım diyeceğine bırak kalsın iyleşince yaparsın diyor
Öyle bir zaaf noktası çok aradım ama bulamadım
neyse kızlar kafanızı şişirmeyeyim
Eşim saolsun çok iyidir hiç bişeyime karışmaz
Ama bu temizlik konusundan beni çileden çıkarıyor
Bununda bir çözümünü bulamıycam heralde
çünkü bu konuda çok tartışdık ama yok olmuyor
o hep aynı dağınıklığa devam ediyor
tatlım hepsinin ayrıbir kusuru var işte napalım kaydirigubbakcemile3 boşver hiç canını sıkma böyle birşey içinde kavga edip kendi canını sıkma napalım başa gelen çekilir benimki hem dağınık hemde pasaklı napalım olumunekankayizsmile
Crawford nerelerdesin? Daha gelmedin mi doktordan, merakla bekliyoruz güzel haberlerini tatlım :1hug:
merhaba kızlar
dilerim hepiniz iyisinizdir
bu sefer çok erken oldu fakat ben bu gebeliğimde de düşük yaşadım.
bu sefer çok erken oldu
3. kez düşük yaptım ama akın üzülmeyin ben çok iyiyim moralim de yerinde bu sefer küürtaj da olmayacağım bu beni biraz rahatlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?