Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canımmmm sende doktorun suratına taktın kafayı demekki suratsız bi adam... aaaa kızcam ama ne güzel meleğinin kalp atışını duymuşsun keyfini çıkar bu durumun... canım benim.. bide myom üzerine çok durma benim son gebeliğimde de oluşmuştu.. doktor olabilir. sıkıntı etmeyin demişti ve kürtaj sonrası o da gitti... sadece biraz bulunduğu bölgede sertlik yapıyorrr nolur kafana takma... hadi gözün aydın canım........

canım hiç moralini bozma iş yerinden bir arkadaşıma hamile kalamazsın bu myomla dediler hamile kaldı bebek büyümez düşük yaparsın dediler bebiş büyümeye devam etti normal doğum yapamazsın dediler paşalar gibi normal doğum yaptı ilk 7 ay bebekle aynı büyüklüğe gelmişti myom sonra durdu büyüme tatlım arkadaşım doğum yapalı daha 1 ay oldu hiç moralini bozma herşey yolunda gidecek inşallah pıtpıtlı anne seniiiiii

Ay o pıt pıt atan kalbi sevsinler... o pıt pıtlar daim olsun dilerim.hep birlikte dualarımızla hayata bağlayacağız onu eminim... çok mutlu oldum canım hakkında hayırlısını diliyorum

Sağol canım yaa. Moral verdin. Benim anlayamadığım, Doktor bu güne kadar birsürü böyle vaka görmüştür eminim. Niye bana böyle dedi ya?
Bide bana 1 ay sonra gel dedi. Demekki herşey yolundaki dimi. Yoksa 2 haftada bir çağırıyordu. Demekki herşey yolunda gidiyor en azından şimdilik.

Ay o pıt pıt atan kalbi sevsinler... o pıt pıtlar daim olsun dilerim.hep birlikte dualarımızla hayata bağlayacağız onu eminim... çok mutlu oldum canım hakkında hayırlısını diliyorum

Sevdim bile o pıt pıt atan kalbi. Görünce anlıyor insan hamile olduğunu. Ama dedikleri gibi eli kolu ayağı yok. Küçücük bir kese gözüktü. Doktora Eli kolu ayağı vardı ben interneten araştırdım 8 haftalık bebek ultarson resimlerinde dedim. Hayır dedi o daha 3 ayda oluşacak dedi. Şuan görünmez dedi (
Bende sevinçle koştum. Bebeğimi görcem diye.
Ama bunada şükür pıt pıt atışlarına kurban olduğum :ecrin_bebek:
Rabbim isteyen herkeze versin.

tabiki canım herşey normal olmasa sürekli takip isterdi iyi olcak iyiiiii olumunekankayizsmile

Esis bu arada senin düşüğüne üzüldüm ama kürtaj olmamana sevindim. Gebelik ilerledikten sonra düşük yapacağına bu yolla erkenden düşmesi daha iyi. ınşallah son olur bu yaşadığın. Güçlü olmana sevindim sanada bu yakışırdı.

crawford canım 12 haftalıkken eli kolu ayağı heryeri belli olur tatlım.kalbi attı ya çok şükür gerisi gelir inşallah.miyomuda takmamaya çalış.güzel düşünerek olumsuz şeyleri yenebiliriz şeker anne.
ESıS canım ne denir bilemiyecem.inşallah bir daha yaşamassın böyle bir olay.birdahakine sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin.kendine iyi bak.antibiyotik almayı unutma.mikrop kapma olasılığı düşükte çok oluyo dikkat et kendine .

gülüşüm yürüyüşten olduğunu sanmıyom canım .benim bünyem çok zayıf gribe karşı bir oldummu bir ay sürer ara ara iyi olup tekrar geri olurum hep.geçen yıl aşımı yaptırmıştım bir yıl grip olmadım bu yılda ramazandı okuldu derken hamilelik çıkınca kaldı.elma çayı içiyom şimdi.bide zencefilli şeker aldım azıma.boğazım açıldı biraz.

selam kızlar ben 6 haftalık hamileyim............kan pıhtılaşması testinde bazı değerler az yüksek çıktmıştı ve ilk gebeliğimde de bebeğimin kalbi durmuştu............doktorum bana nevparin iğne, coraspi, folbiol ve progesteron verdi.............şimdi ben tereddütte kaldım...........hamilelikte bu kadar ialç normalmidir..............ayrıca sadece iğne yada hapı kullansam olmazmı? doktor hiç zararı yok dedi ama korkuyorum sizden kullanan varmı

hepimiz kullanıyoruz canım burda hamile kalanlar.ben iğne+aspirin+progesteron+folik asit kullandım ilk 4 ayda.şimdi sadece iğne aspirinle devam ediyorum.iğneler bebeği besliyormuş

İnşallah canım 3 aylık olana kadar çatlarım ben heralde. Ya benim bu kafam ne zaman rahatlayacak? Yani acaba birşey olurmu korkusunu sürekli yaşıyorum. Böylede hamileliğimi yaşayamıyorum doyasıya. Yazık banaaaa ((

doğurduğun güne kadar devam etcek o korku... doğunca da endişe kelimesi hayatında tam anlamıyla yerini alacak bence bu duyguyla yaşamayı öğrenmelisin....

yazık sana kuzuuu. :kedi: benimde öyleydi.internette hafta hafta hamileikleri okuya okuya ezberledim :roflol: aysude ninde dediği gibi doğana kadar bu sıkıntıları yaşayacaz canım.imreniyorum bazen sorunsuz hamileliklere inan.ama bizim çocuklarımız daha hayırlı biz onları dualarla besliyoz dualarla geliyolar bize.güzel düşünmeye devam edelim.geçiyo zaman bak ben 5. ayımı bitirecem .sende bir bakacan beş ay bitmiş :sm_cool: .sen bendern betersin o kesin ama lülülülülülü lülülülülülü

Crawford canım çok sevindim kalp atışlarını duymana..Bu gerçekten çok önemli bir aşama, inşallah sağlıkla tamamına erer hamileliğin canım..
Endişe konusuna gelince sanırım hiç geçmeeycek baksana Çarşamba sabahı doğuma gireceğim ama hala bir sürü endişem var...Üstelik eminim ki o minicik can kucağımıza gelince Aysudenin de dediği gibi daha da artacak endişelerimiz...
Allahım inşallah hepimize sağlıkla sevdiğimizle büyütmeyi nasip etsin, hep sevinçlerini güzel günlerini göstersin beebklerimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…