Geldimm canım.
Kalbi pıt pıt atıyordu. Çok sevindim.
Ama myomum 2 hafta önce 3 cm.di. Şimdi 4 cm olmuş. Myom keseye doğru değilde diğer tarafa doğru büyüyormuş öyle dedi doktor. Düşecek olsa şimdiye düşerdi dedi (bebekten için) İnşallah bişe olmaz dedi. Doktorun yüzündeki ifade moralimi bozdu. işte böyle. Gerisi mevlama kalmış Güzel mevlam neylerse güzel eyler. Hakkımda ne hayırlıysa o olsun. Duamı hep böyle ediyorum.
canım hiç moralini bozma iş yerinden bir arkadaşıma hamile kalamazsın bu myomla dediler hamile kaldı bebek büyümez düşük yaparsın dediler bebiş büyümeye devam etti normal doğum yapamazsın dediler paşalar gibi normal doğum yaptı ilk 7 ay bebekle aynı büyüklüğe gelmişti myom sonra durdu büyüme tatlım arkadaşım doğum yapalı daha 1 ay oldu hiç moralini bozma herşey yolunda gidecek inşallah pıtpıtlı anne seniiiiiiGeldimm canım.
Ama myomum 2 hafta önce 3 cm.di. Şimdi 4 cm olmuş. Myom keseye doğru değilde diğer tarafa doğru büyüyormuş öyle dedi doktor. Düşecek olsa şimdiye düşerdi dedi (bebekten için) İnşallah bişe olmaz dedi. Doktorun yüzündeki ifade moralimi bozdu. işte böyle. Gerisi mevlama kalmış Güzel mevlam neylerse güzel eyler. Hakkımda ne hayırlıysa o olsun. Duamı hep böyle ediyorum.
Geldimm canım.
canım ççoook geçmiş olsun... inşallah herşey daha güzel ve daha iyi olur...
canım hiç moralini bozma iş yerinden bir arkadaşıma hamile kalamazsın bu myomla dediler hamile kaldı bebek büyümez düşük yaparsın dediler bebiş büyümeye devam etti normal doğum yapamazsın dediler paşalar gibi normal doğum yaptı ilk 7 ay bebekle aynı büyüklüğe gelmişti myom sonra durdu büyüme tatlım arkadaşım doğum yapalı daha 1 ay oldu hiç moralini bozma herşey yolunda gidecek inşallah pıtpıtlı anne seniiiiii
Ay o pıt pıt atan kalbi sevsinler... o pıt pıtlar daim olsun dilerim.hep birlikte dualarımızla hayata bağlayacağız onu eminim... çok mutlu oldum canım hakkında hayırlısını diliyorum
tabiki canım herşey normal olmasa sürekli takip isterdi iyi olcak iyiiiii olumunekankayizsmileSağol canım yaa. Moral verdin. Benim anlayamadığım, Doktor bu güne kadar birsürü böyle vaka görmüştür eminim. Niye bana böyle dedi ya?
Bide bana 1 ay sonra gel dedi. Demekki herşey yolundaki dimi. Yoksa 2 haftada bir çağırıyordu. Demekki herşey yolunda gidiyor en azından şimdilik.
tabiki canım herşey normal olmasa sürekli takip isterdi iyi olcak iyiiiii olumunekankayizsmile
sağol canımıniçi hayırlısı artıkSağol kankam. Sıra sana geliyor. gamyoncuiremsu
selam kızlar ben 6 haftalık hamileyim............kan pıhtılaşması testinde bazı değerler az yüksek çıktmıştı ve ilk gebeliğimde de bebeğimin kalbi durmuştu............doktorum bana nevparin iğne, coraspi, folbiol ve progesteron verdi.............şimdi ben tereddütte kaldım...........hamilelikte bu kadar ialç normalmidir..............ayrıca sadece iğne yada hapı kullansam olmazmı? doktor hiç zararı yok dedi ama korkuyorum sizden kullanan varmı
crawford canım 12 haftalıkken eli kolu ayağı heryeri belli olur tatlım.kalbi attı ya çok şükür gerisi gelir inşallah.miyomuda takmamaya çalış.güzel düşünerek olumsuz şeyleri yenebiliriz şeker anne.
İnşallah canım 3 aylık olana kadar çatlarım ben heralde. Ya benim bu kafam ne zaman rahatlayacak? Yani acaba birşey olurmu korkusunu sürekli yaşıyorum. Böylede hamileliğimi yaşayamıyorum doyasıya. Yazık banaaaa((
İnşallah canım 3 aylık olana kadar çatlarım ben heralde. Ya benim bu kafam ne zaman rahatlayacak? Yani acaba birşey olurmu korkusunu sürekli yaşıyorum. Böylede hamileliğimi yaşayamıyorum doyasıya. Yazık banaaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?