Crawford canım çok sevindim kalp atışlarını duymana..Bu gerçekten çok önemli bir aşama, inşallah sağlıkla tamamına erer hamileliğin canım..
Endişe konusuna gelince sanırım hiç geçmeeycek baksana Çarşamba sabahı doğuma gireceğim ama hala bir sürü endişem var...Üstelik eminim ki o minicik can kucağımıza gelince Aysudenin de dediği gibi daha da artacak endişelerimiz...
Allahım inşallah hepimize sağlıkla sevdiğimizle büyütmeyi nasip etsin, hep sevinçlerini güzel günlerini göstersin beebklerimizin.
yazık sana kuzuuu. :kedi: benimde öyleydi.internette hafta hafta hamileikleri okuya okuya ezberledim :roflol: aysude ninde dediği gibi doğana kadar bu sıkıntıları yaşayacaz canım.imreniyorum bazen sorunsuz hamileliklere inan.ama bizim çocuklarımız daha hayırlı biz onları dualarla besliyoz dualarla geliyolar bize.güzel düşünmeye devam edelim.geçiyo zaman bak ben 5. ayımı bitirecem .sende bir bakacan beş ay bitmiş :sm_cool: .sen bendern betersin o kesin ama lülülülülülü lülülülülülü
canım benim güzel anne Deniz'in güzel haberini merakla bekliyor olacağım canım sabah saat 6,45 itibariyle uyanığım her dakika arayabilirsin olumunekankayizsmileKızlar sizlere iyi akşamlar, bana arkadaşlar gelecek bu akşam, doğum öncesi son halimi merak etmişler:))
Çıkıyorum, yarın görüşürüz, öptüm hepinizi...
Gulus cüm çarşamba günü kendime gelir gelmez mesaj atacağım sana, sen artık diğer kızlarla paylaşırsın inşallah güzel haberi :))
Kızlar sizlere iyi akşamlar, bana arkadaşlar gelecek bu akşam, doğum öncesi son halimi merak etmişler:))
Gulus cüm çarşamba günü kendime gelir gelmez mesaj atacağım sana, sen artık diğer kızlarla paylaşırsın inşallah güzel haberi :))
Kızlar sizlere iyi akşamlar, bana arkadaşlar gelecek bu akşam, doğum öncesi son halimi merak etmişler:))
inşallah inşallah allah hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza tabi önce yoldakilere ... zehrayede crawford doğuracak sıra bana geliyoooo heyo heyo...
merhaba kızlar
dilerim hepiniz iyisinizdir
bu sefer çok erken oldu fakat ben bu gebeliğimde de düşük yaşadım.
bu sefer çok erken oldu
3. kez düşük yaptım ama akın üzülmeyin ben çok iyiyim moralim de yerinde bu sefer küürtaj da olmayacağım bu beni biraz rahatlattı
Günaydınlar:)))
Sanki bu sabah gideceğim hastaneye, gece 3 e doğru yatmama rağmen sabah da 6 buçukta kalktım ben..Uyku tutmuyor...Heyecan yaptım...
Gulus, Umutsevgim, Zehrayede, Aysude, Azdalar hepinize teşekkürler kızlar...
Burada bir arkadaşımız vardı önceden, artık oğluşu ile meşgul olduğundan pek giremiyor, adı Meryemmeryem..
O aklıma geldi birden, sezeryane girmeden önce hepimizin rumuzlarının yazılı olduğu kağıdı çıkarıp dua ettiğini söylemişti..O zaman da yeni hamile sayılırdım ben de..Nasıl mutlu olmuştum onun bu hareketine..
Emin olun ben de sizler için de, kendim için de tüm bekleyenler için de duacıyım...
Crawford canım çok sevindim kalp atışlarını duymana..Bu gerçekten çok önemli bir aşama, inşallah sağlıkla tamamına erer hamileliğin canım..
Endişe konusuna gelince sanırım hiç geçmeeycek baksana Çarşamba sabahı doğuma gireceğim ama hala bir sürü endişem var...Üstelik eminim ki o minicik can kucağımıza gelince Aysudenin de dediği gibi daha da artacak endişelerimiz...
Allahım inşallah hepimize sağlıkla sevdiğimizle büyütmeyi nasip etsin, hep sevinçlerini güzel günlerini göstersin beebklerimizin.
inşallah inşallah allah hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza tabi önce yoldakilere ... zehrayede crawford doğuracak sıra bana geliyoooo heyo heyo...
crawford inşallah bebeğinin doğumunu da görürsün.inşallah o minik kalpli melek ömür boyu seninle olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?