Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar sizlere iyi akşamlar, bana arkadaşlar gelecek bu akşam, doğum öncesi son halimi merak etmişler:))
Çıkıyorum, yarın görüşürüz, öptüm hepinizi...
Gulus cüm çarşamba günü kendime gelir gelmez mesaj atacağım sana, sen artık diğer kızlarla paylaşırsın inşallah güzel haberi :))

amiinnnnnn............

inşallah inşallah allah hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza tabi önce yoldakilere ... zehrayede crawford doğuracak sıra bana geliyoooo heyo heyo...

canım benim güzel anne Deniz'in güzel haberini merakla bekliyor olacağım canım sabah saat 6,45 itibariyle uyanığım her dakika arayabilirsin olumunekankayizsmile

CRAWFORD canım gözünaydın insalllah dogumunuda gorursun

ZEYNOMM yanlıs hatırlamıyosam hamıstı senınde gozunaydın canım ınsalllah kucagına almayıda nasıp eder mevlammm.........

DİNAMİSSS kızzz senın yerıne gun saymaya basladım ınsallah carsamba gunu saglıcakla dogurur yıllardır ozlemını cektıgın yavruna kavusursun dualarında bızede yer vermeyı unutma guzel haberlerını beklıyozzzz.............

son iki gece sonra kuzucun ciiaaa diyecek annesi.iyi haberlerini bekliyoz tatlım.:Saruboceq:

sanki ben doğuracam.... valla öyle heyecanlıyım ki... allahımmm denizimizi görmemize accık kaldı.........

crawford gözün aydın canım benim çok şükür kalbini duydun bebeğinin darısı gerisine...

merhaba canım önemli olan senin iyi olman ve şükretmen ki o zaman herşey daha güzel olcak.bak benim bebeğimi kaybedeli bugün tam 1 ay oldu.herşey geçiiyo önemli olan sağlığımız gerisi gelir.sabredelim yeterki.

crawford inşallah bebeğinin doğumunu da görürsün.inşallah o minik kalpli melek ömür boyu seninle olur..

dinamiss şurda 1 günün kaldı.senden şunu istiyorum sezeryana girmeden önce bize dua et.çok ihtiyacımız var buna..inşallah herşey iyi olur.Allah yardımcın olsun.

Günaydınlar:)))

Sanki bu sabah gideceğim hastaneye, gece 3 e doğru yatmama rağmen sabah da 6 buçukta kalktım ben..Uyku tutmuyor...Heyecan yaptım...

Gulus, Umutsevgim, Zehrayede, Aysude, Azdalar hepinize teşekkürler kızlar...

Burada bir arkadaşımız vardı önceden, artık oğluşu ile meşgul olduğundan pek giremiyor, adı Meryemmeryem..
O aklıma geldi birden, sezeryane girmeden önce hepimizin rumuzlarının yazılı olduğu kağıdı çıkarıp dua ettiğini söylemişti..O zaman da yeni hamile sayılırdım ben de..Nasıl mutlu olmuştum onun bu hareketine..
Emin olun ben de sizler için de, kendim için de tüm bekleyenler için de duacıyım...

Günaydın canım
Allah hayırlısıyla yarın sağlıkla evladına kavuşmak nasip etsin.
Benim bebeğimin sağlığıyla ilgilide dua edersen sevinirim, biliyosun amniyosentez sonucumu bekliyorum, çok tedirginim.

dinamiss canım.....
inş çok rahat bi doğum geçirirsin... dualrım seninle... habersiz bırakma bizi ....Rabbim yardımcın olsun...

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Ya Dinamiss baksana ben hergün istifar ediyorum günde bir kaç kere. Çok öğürünce bir sorun olurmu. Elimden gelen birşey değil ama eşim fazla öğürme diyor. ??????

dinamis canım inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım,,,,benim için de dua et canım bebeğime sağ salim kavuşayım 2 ayım var benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…