Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım benim sanmam bundan dolayı sorun olacağını...
İnan ben de sabahları yataktan banyoya koşarak uyanıyordum ilk 15-16 hafta...
Hatta şu kocaman karnımla bile hala 2-3 günde bir de olsa aynı şeyi yaşıyorum...

Teşekkür ederim Kelebekcim...
İnşallah sen de bebeğinin sağlıklı olduğunun haberlerini alacaksın:Saruboceq:

gunaydın arkadaslar
dınamıscım mutlu son a bır adım kaldı ıns guzle habererını beklıyoruz:)

benım dun geceden berı cok basım agrıyor
sol gozumun arka kısmı basımın yarısı mıgren agrsı gıbı
zar zor uyumama ragmen sabah hıc gecmemıs
aklıma bın turlu sey gelıyor
ıgne kullanıyorum bı sorunmu var acaba dıyorum
gebelıkte normal ama bu kadar olurmu cok korkuyorum
ılac almak ıstemıyorum buz fılan koydum hıc hafıflemıyor
sızdede boyle bır durum oldumu arkadaslar

dinamis canım inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım,,,,benim için de dua et canım bebeğime sağ salim kavuşayım 2 ayım var benimde

Çok teşekkür ederim umutluyuz cum:)
Senin de çok az kalmış inşallah sen de ben de hepimiz de sağlıkla kavuşuruz meleklerimize:)

ıpekk teşekkür ederim canım..

Valla canım iğneden olmaz herhalde..Yani bu kadar şiddetli ağrı ben de hiç olmadı ama normalde baş ağrısı nedir bilmem ben..Hayatımda ilk kez hamilelikte tanıştım baş ağrısı ile..Ama ne yapılabilir bilmiyorum..Çok geçmiş olsun...
Yanında birileri varsa alnına, şakaklarına masaj yaptırmayı denesen, yoksa da kendin biraz yap istersen..Bana bu iyi geliyor ağrıdığı zaman.

günaydın güzel anne inşallah herşey yolunda gidecek yarın bu saatlerde minişi kucağına almış olacaksın bende bana gelen mesajı tüm siteye günün haberi olarak geçecegim
güzel anne heyecanlısın biliyorum ama uyumasanda dinlenmen lazım bundan sonra uykusuz hergece.... başlıcak kaydirigubbakcemile3
günaydın canım iğnenin yan etkisi olduğunu sanmıyorum ama sen yinede bi dr unu ara
minoset yada parol kullanabilirsin bu ilaçların yan etkisi yok drlar verio zaten

dinamis
gülüş
sagolun arkadaslar arıycam artık dr u
cekılır gıbı degıl mıdemı bıle bulandırıyor normalde bulantı pek yasamadım ben o derece yani

hanımlar herkese günaydın umarım herkes iyidir ben çok şükür iyiyim dün kontırol vardı doplere girdim şükür biraz suyum artmış kan akışımdada bi sorun gözükmedi istirate devam artık konturollerim haftada bir yapılacak

dinamis canım geri sayım başladı yarın allahın izniyle alıcaz müjdeni yakınında olsamda nohusa şerbetini yapsam inan senden çok heycanlıyım allahım saglıklı sıatli dogum nasip etsin saglıcakla denizini kucagına almayı nasip etsin

Canım artış olmasına çok sevindim..Sen dinlenmeye, dikkat etmeye devam et..Biliyorsun benim de azdı ama sonradana arttı..
ınşallah doğuma kadar bir daha azalma olmaz canım:)

Sağol guluscum..
İnşallah şu son günü de atlatalım...Ama bir yandan da nasıl korkuyorum kızlar anlatamam..Yani ameliyattan acıdan da değil aslında ama işte olacaklardan çekiniyorum..
Ne bileyim öyle gidiyorsun, hemşiresiydi doktoruydu zor geliyor...Ben ki bu güne dek mecburen 1 kürtaj oldum ama onun dışında vajinal ultrason bile yaptırmamış insanım, haliyle bi tedirginlik var üzerimde ama korkunun ecele faydası yok....

Canım artış olmasına çok sevindim..Sen dinlenmeye, dikkat etmeye devam et..Biliyorsun benim de azdı ama sonradana arttı..
İnşallah doğuma kadar bir daha azalma olmaz canım:)

allah razı olsun canım sen ne durumdasın heyecan varmı ben senden çok heycanlıyım desem inanırmısın sanki yarın doguma girecek olan ablam gibi kardeşim gibi anlatamam hislerimi

canım ben sezeyan oldum ve benimki çok ani oldu işe gittim sonra dra akşamda ameliyat oldum hiçbir tedariğim yoktu ve vajinal olarakta uygun değildim yanımda ne pijama gecelik nede başka bişi acilen ameliyata alındım yat dediler yattım kalk dediler kalktım merak etme herşey güzel olacak ben sorun yaşamadıysam sen hayde hayde yaşamazsın
doğuma girerken deriiiin bi nefes al ve kendini dr ellerine bırak o seninle muhabbete giriyor zaten sakinleşmen için. bi ara içinde itiş kakış hissediyorsun ama acı yok hissetmiyorsun sonrada bittiiiii diolarrr

ipekkkkkkkk aklıma gelmişken bilekten ölçülenden ölçtürme tansiyonunu bilekten ölçenler saglıklı ölçüm yapmıyor mümkünse fıs fıslı olanlardan ölçtür

Gulus canımsın yaaa...böyle kolay olduğunu söyleyenleri duydukça biraz olsun rahatlıyorum...
ınşallah kolayca sağlıkla geçer...
Zaten epidurale spinale falan asla cesaret edemem ben..Genel anestezi olacağım...
Benim doktorum aynı zamanda ablamın da doktoru idi, ablamın 2 sezeryanini de o yapmıştı..Ve ablam sonrasında hiç sıkıntı yaşamamıştı..Onu düşünüp dua ediyorum, inşallah benimki de öyle olur...

bir avazda canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende izi bile kalmadı diyebilirim incecik bir ip izi var gibi 1 haftada toparlanırsın zaten rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…