Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Dinamiss, Aysude_mir, Umut_sevgim, angel_34, Feryad, Gulus27, Zehrayede, azdalar Hepinize teeşkkür edeirm iyi dilekleriniz için.
ınşallah hamile olmayanlar en kısa zamanda hamile kalır.
Hamile olanlar da sağlıkla bebeklerini kucağına alır.
Dinamiss büyük gün yaklaştı. Bizde senin gibi heyecanlıyız. Allah kurtarsın canım. Bugünleri görmeyi allah hepimize nasip etsin inşallah.

cancan inşallah tüm dualarımız ve dileklerimiz kabul olur siz hamişlerde bir avazda bebişinizi kucağınıza alırsınız

Arkadaşlar merhaba;
Zeynommmmmmmmmm,canımmmmmmmmmmm tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkk.
Dinamissssscim,Allah yardımcın olsun,sıkıntısız,acısız,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,yarın haberini sabırsızlıkla bekliyorum.Denizcim,şansıyla,bahtıyla,sağlığıyla gelsin.Allah onu szlere,sizleri ona bağışlasın.
Kelebekcim inşallah hayırlı haberilerini alırız.Allah bu bekleme süresi boyunca sabır versin,güç versin.
Crawford minik bebişinin kalp atışlarını duymana çokkkkkkkkk sevindim. Allah hareketlerini görmeyi,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Gülüşcüm nasılsın?
Kahvelokumum senden haber almış olmak beni çok mutlu etti.Özlemişim,özletme bu kadar. :) .
Çalıkuşummmmmmmmmm nerelerdesin.
Canderyadan haberi olan var mıııııııııııııııı?
Arkadaşlar bebişim bugün 14+1 oldu. Karnım belirginleşti ( erken mi bilmiyorum). Sağ kasığıma arada bir ani bir sancı giriyor.Normal mi? Karnım belirginleşmeye başladığı için,çatlaklar ne zaman oluşuyor ve oluşmasını engellemek için neler yaptınız,neler kullandınız?Dr hamile pantalonunu almamın zamanının geldiğini söyledi bende bir tane aldım. Ne tür kıyafetler daha kullanışlı oluyor?Bana tav siyeleriniz neler olabilir.
Birde bir süre sonra progestanın bırakıldığını söyledi bazı arkadaşlar sizler ne kadar süre boyunca kullandınız?
Öpüyorum herkesiiiiiiiiiiiiiii.

nasıl olayım canım sizlerin güzel haberlerini alıp seviniyorum benim için umutsunuz çünkü kaydirigubbakcemile5

Sağol canım iyi dileklerin için teşekkürler. Allah seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Riskli günleri atlatmışsın canım, allahım sağlıkla tamamına erdirsin.
Ben progestanı 15. haftamın içindeyken bırakmıştım..
Canım bu konuda doktoruna da söylersin ama uyarmak istediğim bir nokta var..
Ben günde 3 tane progestan içiyordum.. 7. haftada da kanama geçirmiştim. Doktorum progestanı birden kesmemizin de yeniden kanamaya sebep olabileceğini söylemişti..Ben 1 hafta günde 2 adete düşürdüm, sonra bir hafta günde 1 adet kullandım sonra kestim..Sen de bırakacağın zaman dozu azaltarak bıraksam daha iyi olur mu diye bir sor istersen..Ama ben bir kanama geçirmiştim ondan dolayı mı risk gördü yoksa doz azaltmak herkeste mi daha iyidir bilmiyorum.

Hamile kıyafetlerine gelince benim iş yerim müsait olduğu için ben en çok kot giymiştim..Bir hamile kotu benim çok işime yaradı..Sonraları başka pantolanlarda aldım..Ama en çok elbiselerle rahat ettim..Onlardan da hiç hamile elbisesi almadım ama, hani göğüs altından bollaşan elbiseler var ya onları çok kullandım..
Özellikle göbek büyüdükçe elbiseler hem güzel hem rahat oluyor bence..

Çatlaklar içinde ilk günden beri her banyo sonrası tüm vücuduma bebe yağı sürdüm..Ayrıca akşamları yatmadan önce de aktardan aldığım bir yağ vardı (çatlak önleyici diye satıyorlar içinde kakao yağı, badem yağı, portakal yağı vs.. oluyor..Ben evde de az biraz gerçek zeytinyağı katıyordum içine) onu kullandım..
Karnımda çok büyümedi onunda etkisi vardır ama ben çatlamadım şimdilik...Bir de doktorum en önemlisinin genetik ve çok su içmek olduğunu söylemişti..Boş yere pahalı kremlere para verme çatlayacaksan çatlarsın dediydi.. Ama yağ kullanmak en azından çatlayacak bile olsan kaşınmanı azaltır demişti.

ınşallah hep güzelliklerle devam eder hamileliğin tatlım.

Aslıhan 1806, Canderya yı sormuşsun. Geçenlerde msnde görmüştüm. Soranlara selam söyle dedi. Şimdilik spor yapıyormuş Korunmuyormuşda. Hamile kalırsa sporu bırakacakmış.

Arkadaşlar cvplarınız için çok teşekkürle.
Dinamisscim,ben tüp bebek için birdr ye,kan pıhtılaşması için bir dr ye gidiyorum.( tüp bebekçi 16. haftaya kadar takip ediyor sonra diğer drye devrediyor,o nedenle iki dr ye gittim). Tüp gelecek bebekçi aynen senin dediğin gibi doz azaltarak bırakmamı söyledi. Fazlası bebekte kıllanma yapıyormuş. Corasprini haftada iki kez al,iğnede kullanıyorsun nasıl olsa dedi. Folbiolu bırak folic plus al,günde bir kez dedi.Meyve sebze bol yiyorsan elevitide kes dedi.Şimdi iki dr ye gidince insanın kafası daha çok karışıyor.
Birde gelecek hafta 3 lü taraama testi yapılacak.Nasıl bir test,sonuçta neler öğreniliyor?2 li tarama yapılmadı bana,o nedenle hiçbi bilgim yok.
Çok soru sordum bugün di mi? :)

DİNAMİSSS canım sana ozelden msj atmıstım ama almadın heralde ıgnelerı ne zamn bıraktın benım dr bırak dedı ama bırakamıyorum ya bısey olursa dıye coraspırınıde kullanıyorum kıb opt

Kızlar Merhaba,
Uzun zamandır giremedim gecmise de bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir.
Dinamis dogum yaklasmıstır arkadasım Allah kolaylık versin
crawford 2. ayi bitirdin dime Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin arkadasım

DİNAMİSSS canım sana ozelden msj atmıstım ama almadın heralde ıgnelerı ne zamn bıraktın benım dr bırak dedı ama bırakamıyorum ya bısey olursa dıye coraspırınıde kullanıyorum kıb opt

Canım mesajın gelmedi bana..Şimdi burada gördüm sorunu..Ben iğneleri bırakmadım, bu gün de vuracağım.
Normalde akşamları 20:30 da vuruyordum ama doktorum son gün biraz erkene al dedi. bugün son kez 16:00 da vuracağız iğnemizi..
Benim dozum 0,2 lik ve aspirin de kullanmıyorum uzun süredir belki de bu nedenle doktorum bıraktırmadı iğneyi.

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle rabbim hepinize sağlıklı bir gebelik sonrada mis kokulu kuzularınızı kucaklarınıza almayı nasip etsin. Benim sizlere bir sorum olacak. Benimle aynı yerde çalışan bir arkadaşım kan pıhtılaşması nedeniyle sürekli düşük yapıyor... ızmirde bu konuda uzman olan bir prof arıyoruz. Bu süreçte tahmin edersinizki kendisi çok yıprandı.. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Var mı bildiğiniz ızmirden bir doktor?

Canım benim doktorum da 14. haftaya dek günde iki tane folic plus kullandırttı sonra Elevit e geçtik..Yalnız doktor ne kadar meyve yersen ye günümüzde hormonlu mu doğal mı ne kadar vitamini var bilemezsin bu nedenle Elevit i iç demişti.
Aspirini ben gebelikten önce bebe aspirini olanından 3 ay kullandım, gebelikte 7. haftada kanamam olmuştu o zaman kestik bir daha da başlamadım, iğne ile devam ettik.

Üçlü teste gelince neticede tanı değil tarama testi, yani sadece olma ihtimalini söylüyor, kesin teşhis koymuyor. Test için senden kan alınıyor, hormon ölçümü yapılıyor ve bebekte Trisomi 21 (Down sendromu), Trisomi 18 ve nöral tüp defekti olma ihtimali ayrı ayrı belirtiliyor.
Sana kan verdikten sonra sigara kullanıp kullanmadığın, kaç yaşında olduğun vs. sorular soruluyor..Kan sonuçları ile birlikte bu sorulara verdiğin yanıtlar da sonucu etkiliyor.

Eminimki üçlü testin normal çıkacaktır canım benim, içini ferah tut.

Sağol canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz kuzularımıza:Saruboceq:

Kızlar ben kaçar, öğleden sonra girerim gene, kuaföre gideceğim, bir fön çektireyim de kızımı düzgün saçlarla karşılayayım diyorum :))

Kızlar ben kaçar, öğleden sonra girerim gene, kuaföre gideceğim, bir fön çektireyim de kızımı düzgün saçlarla karşılayayım diyorum :))
allah müstakımını versin emi
tatlım oje sürdürme ve sürme ameliyat öncesi ojeleri sildiriyorlar doğumdan sonra annen falan kırmızı ojelerini sürer kırmızı tac yada kurdele almayı unutma hazır çıkmışken

Dinamiscim ,sağlıkla bebeğine kavuşmanı diliyorum canım.Canım sezeryan olunca süt geç geliyormuş , rezene çayının süt yaptığını söylüyorlar.Sen bugün rezene çayını iç , yarın da yanına al , yarında iç :) Lazım olacak ne de olsa :)
Gülaycım suyunun artmasına çok sevindim , böyle devam eder inşallah...
crawford , canım çevremde myomu olup sağlıkla bebek sahibi olanlar var , merak etme...Benim ilk hamileliğimde myomum vardı , başta ceviz kadardı , sezeryan sırasında myomu aldılar , bir su bardağı büyüklüğündeydi...Hamileliğim boyunca myom ağrı yapmamıştı , rahatsız da etmemişti beni...Ben ilk bebeğimi başka nedenlerden dolayı kaybettim ama ,
, myom sebep değil di bunu belirteyim de endişelenme sakın...
Umut sevgim senin doğumuna da az kaldı , güzel haberlerini bekliyorum canım...
Kelebekcim , inşallah her şey yolunda gider canım, dualarım seninle...

Son düzenleme:

Evet esterya uzun zamandır gözükmüyorsun canım. Nasıl gidiyor hamileliğin? Bunalrdanda bahset bizi merakta koyma canım.
2. ayı bitirdim evet canım. Bitirdim derken daha 15 Martta 3. aya girmiş olucam o zaman kontrole gidicem Allahtan bir mani olmazsa. DOktorum 3 aylık olana kadar gelme dedi. Yani bir ay meraktan çatlayacam .... :ecrin_bebek:

Ohh içime su serpildi. ya iyiki sizler varsınız burda paylaşıyoruz bilgilerimizi.
Moralim bozulduydu. Ama senin dediklerini okuyunca. Yaşamış birinden duymak daha farklı. İyi geldi bana. Sağol canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…