cancan inşallah tüm dualarımız ve dileklerimiz kabul olur siz hamişlerde bir avazda bebişinizi kucağınıza alırsınızDinamiss, Aysude_mir, Umut_sevgim, angel_34, Feryad, Gulus27, Zehrayede, azdalar Hepinize teeşkkür edeirm iyi dilekleriniz için.
İnşallah hamile olmayanlar en kısa zamanda hamile kalır.
Hamile olanlar da sağlıkla bebeklerini kucağına alır.
Dinamiss büyük gün yaklaştı. Bizde senin gibi heyecanlıyız. Allah kurtarsın canım. Bugünleri görmeyi allah hepimize nasip etsin inşallah.
nasıl olayım canım sizlerin güzel haberlerini alıp seviniyorum benim için umutsunuz çünkü kaydirigubbakcemile5Arkadaşlar merhaba;
Zeynommmmmmmmmm,canımmmmmmmmmmm tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkk.
Dinamissssscim,Allah yardımcın olsun,sıkıntısız,acısız,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,yarın haberini sabırsızlıkla bekliyorum.Denizcim,şansıyla,bahtıyla,sağlığıyla gelsin.Allah onu szlere,sizleri ona bağışlasın.
Kelebekcim inşallah hayırlı haberilerini alırız.Allah bu bekleme süresi boyunca sabır versin,güç versin.
Crawford minik bebişinin kalp atışlarını duymana çokkkkkkkkk sevindim. Allah hareketlerini görmeyi,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Gülüşcüm nasılsın?
Kahvelokumum senden haber almış olmak beni çok mutlu etti.Özlemişim,özletme bu kadar. :) .
Çalıkuşummmmmmmmmm nerelerdesin.
Canderyadan haberi olan var mıııııııııııııııı?
Arkadaşlar bebişim bugün 14+1 oldu. Karnım belirginleşti ( erken mi bilmiyorum). Sağ kasığıma arada bir ani bir sancı giriyor.Normal mi? Karnım belirginleşmeye başladığı için,çatlaklar ne zaman oluşuyor ve oluşmasını engellemek için neler yaptınız,neler kullandınız?Dr hamile pantalonunu almamın zamanının geldiğini söyledi bende bir tane aldım. Ne tür kıyafetler daha kullanışlı oluyor?Bana tav siyeleriniz neler olabilir.
Birde bir süre sonra progestanın bırakıldığını söyledi bazı arkadaşlar sizler ne kadar süre boyunca kullandınız?
Öpüyorum herkesiiiiiiiiiiiiiii.
Arkadaşlar merhaba;
Zeynommmmmmmmmm,canımmmmmmmmmmm tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkk.
Dinamissssscim,Allah yardımcın olsun,sıkıntısız,acısız,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,yarın haberini sabırsızlıkla bekliyorum.Denizcim,şansıyla,bahtıyla,sağlığıyla gelsin.Allah onu szlere,sizleri ona bağışlasın.
Kelebekcim inşallah hayırlı haberilerini alırız.Allah bu bekleme süresi boyunca sabır versin,güç versin.
Crawford minik bebişinin kalp atışlarını duymana çokkkkkkkkk sevindim. Allah hareketlerini görmeyi,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Gülüşcüm nasılsın?
Kahvelokumum senden haber almış olmak beni çok mutlu etti.Özlemişim,özletme bu kadar. :) .
Çalıkuşummmmmmmmmm nerelerdesin.
Canderyadan haberi olan var mıııııııııııııııı?
Arkadaşlar bebişim bugün 14+1 oldu. Karnım belirginleşti ( erken mi bilmiyorum). Sağ kasığıma arada bir ani bir sancı giriyor.Normal mi? Karnım belirginleşmeye başladığı için,çatlaklar ne zaman oluşuyor ve oluşmasını engellemek için neler yaptınız,neler kullandınız?Dr hamile pantalonunu almamın zamanının geldiğini söyledi bende bir tane aldım. Ne tür kıyafetler daha kullanışlı oluyor?Bana tav siyeleriniz neler olabilir.
Birde bir süre sonra progestanın bırakıldığını söyledi bazı arkadaşlar sizler ne kadar süre boyunca kullandınız?
Arkadaşlar merhaba;
DİNAMİSSS canım sana ozelden msj atmıstım ama almadın heralde ıgnelerı ne zamn bıraktın benım dr bırak dedı ama bırakamıyorum ya bısey olursa dıye coraspırınıde kullanıyorum kıb opt
Arkadaşlar cvplarınız için çok teşekkürle.
Dinamisscim,ben tüp bebek için birdr ye,kan pıhtılaşması için bir dr ye gidiyorum.( tüp bebekçi 16. haftaya kadar takip ediyor sonra diğer drye devrediyor,o nedenle iki dr ye gittim). Tüp gelecek bebekçi aynen senin dediğin gibi doz azaltarak bırakmamı söyledi. Fazlası bebekte kıllanma yapıyormuş. Corasprini haftada iki kez al,iğnede kullanıyorsun nasıl olsa dedi. Folbiolu bırak folic plus al,günde bir kez dedi.Meyve sebze bol yiyorsan elevitide kes dedi.Şimdi iki dr ye gidince insanın kafası daha çok karışıyor.
Birde gelecek hafta 3 lü taraama testi yapılacak.Nasıl bir test,sonuçta neler öğreniliyor?2 li tarama yapılmadı bana,o nedenle hiçbi bilgim yok.
Çok soru sordum bugün di mi? :)
Kızlar Merhaba,
Uzun zamandır giremedim gecmise de bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir.
Dinamis dogum yaklasmıstır arkadasım Allah kolaylık versin
crawford 2. ayi bitirdin dime Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin arkadasım
allah müstakımını versin emiKızlar ben kaçar, öğleden sonra girerim gene, kuaföre gideceğim, bir fön çektireyim de kızımı düzgün saçlarla karşılayayım diyorum :))
Kızlar Merhaba,
Uzun zamandır giremedim gecmise de bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir.
Dinamis dogum yaklasmıstır arkadasım Allah kolaylık versin
crawford 2. ayi bitirdin dime Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin arkadasım
crawford , canım çevremde myomu olup sağlıkla bebek sahibi olanlar var , merak etme...Benim ilk hamileliğimde myomum vardı , başta ceviz kadardı , sezeryan sırasında myomu aldılar , bir su bardağı büyüklüğündeydi...Hamileliğim boyunca myom ağrı yapmamıştı , rahatsız da etmemişti beni...Ben ilk bebeğimi başka nedenlerden dolayı kaybettim ama ,
, myom sebep değil di bunu belirteyim de endişelenme sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?