ya tatlım daha önce iğne kullanmış olsam yazcamda bende biliom ki :sm_confused:Kızlar daha öncede sormuştum kimseden cevap gelmemişti. Benim iğnelerimde 5000 Fragmin. Şimdi benim vurulduğum 0.4 mü oluyor? Raporda 0.4 yazıyor ama tam anlayamadım?
Ohh içime su serpildi. ya iyiki sizler varsınız burda paylaşıyoruz bilgilerimizi.
Moralim bozulduydu. Ama senin dediklerini okuyunca. Yaşamış birinden duymak daha farklı. İyi geldi bana. Sağol canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canım merak etmen çok doğal :) Ben ilk bebeğimin 12+0 da erkek olduğunu öğrenmiştim , şimdiki bebeğiminde 11+0 da kız olduğunu öğrendim...Erken tahminler de yanılmalar olabiliyor ama bende olmadı...Doktorlar tam olarak 16+0 da cinsiyetini kesin olarak söyleyebiliyor canım...Gulus naparsın canım. günün ansıl geçiyor?
Melek ben ne zaman cinsiyetini öğrenecem. Daha çok var dimi?
Kesin gülen olur bu kızda ne aceleci diye. Napiim bilmiyorumkismile
dinamisscim canim benim yarin buyuk gun kimbilir ne kadar heyecanlanlisindir canim yaaaa ne guzel mutlu sona ulastin ALLAHIN izniyle cok seviniorum cnm bizler icinde dualrini eksik etme denizimi bi kerede benim icin op kokla icine ceke ceke ne olur opuyorum seni ve kizimizi
Kızlar daha öncede sormuştum kimseden cevap gelmemişti. Benim iğnelerimde 5000 Fragmin. Şimdi benim vurulduğum 0.4 mü oluyor? Raporda 0.4 yazıyor ama tam anlayamadım?
Geldimm canım.
Kalbi pıt pıt atıyordu. Çok sevindim.
Ama myomum 2 hafta önce 3 cm.di. Şimdi 4 cm olmuş. Myom keseye doğru değilde diğer tarafa doğru büyüyormuş öyle dedi doktor. Düşecek olsa şimdiye düşerdi dedi (bebekten için) İnşallah bişe olmaz dedi. Doktorun yüzündeki ifade moralimi bozdu. işte böyle. Gerisi mevlama kalmış Güzel mevlam neylerse güzel eyler. Hakkımda ne hayırlıysa o olsun. Duamı hep böyle ediyorum.
İnşallah canım 3 aylık olana kadar çatlarım ben heralde. Ya benim bu kafam ne zaman rahatlayacak? Yani acaba birşey olurmu korkusunu sürekli yaşıyorum. Böylede hamileliğimi yaşayamıyorum doyasıya. Yazık banaaaa((
Günaydınlar:)))
Sanki bu sabah gideceğim hastaneye, gece 3 e doğru yatmama rağmen sabah da 6 buçukta kalktım ben..Uyku tutmuyor...Heyecan yaptım...
Gulus, Umutsevgim, Zehrayede, Aysude, Azdalar hepinize teşekkürler kızlar...
Burada bir arkadaşımız vardı önceden, artık oğluşu ile meşgul olduğundan pek giremiyor, adı Meryemmeryem..
O aklıma geldi birden, sezeryane girmeden önce hepimizin rumuzlarının yazılı olduğu kağıdı çıkarıp dua ettiğini söylemişti..O zaman da yeni hamile sayılırdım ben de..Nasıl mutlu olmuştum onun bu hareketine..
Emin olun ben de sizler için de, kendim için de tüm bekleyenler için de duacıyım...
Günaydın canım
Allah hayırlısıyla yarın sağlıkla evladına kavuşmak nasip etsin.
Benim bebeğimin sağlığıyla ilgilide dua edersen sevinirim, biliyosun amniyosentez sonucumu bekliyorum, çok tedirginim.
dinamisscim canim benim yarin buyuk gun kimbilir ne kadar heyecanlanlisindir canim yaaaa ne guzel mutlu sona ulastin ALLAHIN izniyle cok seviniorum cnm bizler icinde dualrini eksik etme denizimi bi kerede benim icin op kokla icine ceke ceke ne olur opuyorum seni ve kizimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?