Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar daha öncede sormuştum kimseden cevap gelmemişti. Benim iğnelerimde 5000 Fragmin. Şimdi benim vurulduğum 0.4 mü oluyor? Raporda 0.4 yazıyor ama tam anlayamadım?

DıNAMıSSS canım sonunda o gün geldi.yarın bu saatlerde DENıZ bebek inş.kucağında olacak.güzel ve yoğun günler seni bekliyor artık cnm.güzel günler hep seninle ve bebeğinle olsun..

Kızlar daha öncede sormuştum kimseden cevap gelmemişti. Benim iğnelerimde 5000 Fragmin. Şimdi benim vurulduğum 0.4 mü oluyor? Raporda 0.4 yazıyor ama tam anlayamadım?
ya tatlım daha önce iğne kullanmış olsam yazcamda bende biliom ki :sm_confused:
zehrada girmedi bugün hiç o bilirdi herhalde

Rahatlamana çok sevindim canım...duan için de aminnnnnn diyorum , hep birlikte inşallah...

Gulus naparsın canım. günün ansıl geçiyor?
Melek ben ne zaman cinsiyetini öğrenecem. Daha çok var dimi?
Kesin gülen olur bu kızda ne aceleci diye. Napiim bilmiyorumkismile

Kızlar ben iyiyim hamileligim rahat geciyor bol bol meyve yiyorum bol su iciyorum bol sut ve ayran ve yogurt hicbirseyden tiksinmedim henuz :)

Gulus naparsın canım. günün ansıl geçiyor?
Melek ben ne zaman cinsiyetini öğrenecem. Daha çok var dimi?
Kesin gülen olur bu kızda ne aceleci diye. Napiim bilmiyorumkismile
Canım merak etmen çok doğal :) Ben ilk bebeğimin 12+0 da erkek olduğunu öğrenmiştim , şimdiki bebeğiminde 11+0 da kız olduğunu öğrendim...Erken tahminler de yanılmalar olabiliyor ama bende olmadı...Doktorlar tam olarak 16+0 da cinsiyetini kesin olarak söyleyebiliyor canım...

Crawford bak demedımmı sana mıde bulantısı ıyıye ıŞaret dıye Çok tebrık edıyorum senı allah kucaĞına almayıda nasıp etsın ınŞallah dınamıs senınde amelıyatın ınŞŞallah gÜzel geÇer saĞ salım bebeĞını kucaĞına alırsın ınŞallah dualarım senınle

meraba kızlar . bilginize ihtiyacım var. bend ekan pıhtılaşma olup olmadığına baktırıcam üniversite hastanesinde. doktorum yaptırmamı söylemişti. hangi doktora gitmeliyim bu testleri isteyip yaptıracak. sizler kadın doğum doktoruna mı gittiniz yoksa hematoloji doktoruna mı. hangi doktor bu testleri ister.

merhaba sweetbaby
üniversitede yaptırmıştım bende,kadın doğuma yönlendirmişti doktorum beni,1 ayda çıkıyor sonuçlar

dinamisscim canim benim yarin buyuk gun kimbilir ne kadar heyecanlanlisindir canim yaaaa ne guzel mutlu sona ulastin ALLAHIN izniyle cok seviniorum cnm bizler icinde dualrini eksik etme denizimi bi kerede benim icin op kokla icine ceke ceke ne olur opuyorum seni ve kizimizi

Angel, Melek ve tüm arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler..

Gulus cüm oje sürdürmedim merak etme sadece fön çektirdim...

Ben artık eşimin yanına gidiyorum kızlar, malum son akşamımız başbaşa:))

Dualarınızı eksik etmeyin.

Limburg canım benim sağolasın..
ınşallah yarın deniz sağlıkla kolaylıkla gelir..
ınşallah senin de güzel haberlerini alırız en kısa zamanda:Saruboceq:

canım benim clexane 4000 yazıyo ve 0.4 lük diyo yanındada canım .senin kutunun üzerindemi 5000 yazıp yanında 0.4 yazıyo. bir bak sen ona.
bugün çarşıda işlerim vardı .ordan kızkardeşime geçtim.akşamda kocişin dersi vardı 9 a kadar annemdeydim.gelirgelmez açtım.şimdi kimseler yok sitede.geçmişi okuyorum.
dinamisim ne güzel kuzusuna kavuşacak.ay heyecanlı bir gece olacak.:Saruboceq:

bu arada canlarım yarında annemde olcam.benimkinin akşamda dersi var.evde sıkılıyom hazır havalarda güzel yürüyüş yaparım annemle.çok öpüyorum hepinizi. opuyorumnanaktan

Canım benim çok sevindim senin adına
Bebeğine allahın izniyle hiç bişeycik olmayacak sağlıkla gelecek annesinin kucağına
Doktoruda hiç kafana takma tatlım
Yolunda gitmeyen bişey olsa riskli bi durum görse mutlaka söylerdi
Lütfen stres yapma kuzu sen sakin olki bebişinde rahat etsin

Canım ya bu birazda senin elinde çok stres yapma
Kötü düşünüp kötülüğü çağırma
Sen bol bol dua et ve rabbine güven
hem dua etmek seni çok rahatlatacak göreceksin stresinide alacak:CüvCüv::teselli:

Canım benim ya sonunda kavuşuyorsun deniz bebeğe artık yolun sonu
Allahım kolay doğumlar nasp etsin tatlım
Yatmadan önce senin için dua edicem allahım kabul eder inşallah

Canım benim nasılsın
Umarım amniyosentez sonucun sorunsuz çıkarki ben öyle hissediyorum
Stres yapmamaya ve bol bol dua etmeye çalış
bende senin içinde dua edicem canımolumunekankayizsmile

Canım nasılsın nerelerdesin
Özlettin kendini çok
Bizi sensiz bırakma kuzu
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…