Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Feryad, Zehrayede ve Büşra canımsınız..ıyi ki varsınız kızlar iyi ki varsınız..

Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder.

Feryad, Zehrayede ve Büşra canımsınız..İyi ki varsınız kızlar iyi ki varsınız..

Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder.

Canım iyiyim
yarın senin ve deniz bebeğin iyi haberini alırsam çok daha iyi olcam
senin kadar olmasa bende çok heyecanlıyım canım
senide heyecandan uyku tutmadı heralde
yarın kaçta doğuma gircen canım
saatini söylersen o saattede dua ederiz sana bolbol

Buarada iyiki sen varsın canım hepimizin sorularını sabırla cevaplayıp bizlere rehber oldun bir nevi. hiç birimizin sorularından bıkmadın

Dinamiss canım günaydın. Bilmiyorum şuan nerdesin evdemi, hastanedemisin? Herkezin aklı sendedir eminim şuan. Bugün büyük gün Denizine kavuşacaksın. Senin bebeğine kavuşman hepimize umut olucak.Sağlıkla gittiğin yerden sağlıkla, Anne adayı olarak girdiğin yerden kucağında bebeğinle Anne olarak çık inşallah canım. Dualarımız seninle. Kendine iyi bak.

kızlar günaydın dinamiss doğumdan sonra msj göndertecekti ama daha gelmedi
zaten 9dan önce haber alalcağımızı düşünmüyorum

Sağol canım yazdıkların beni mutlu etti ve huzur verdi. Stresimi dünden itibaren attım. dualara sarıldım ya ondandır. Artık aklıma olumsuz birşey getirmiyorum hep hayırlısı neys eo olsun diyorum. Hakkımda ne hayırlısı ise onu yaşamayı diliyorum doğrusu da bu diye düşünüyorum.

kuzuuuuu nasılsınn bugün
dün sna cvp yazamadım bir türlü
kuru bir kalabalık vardı

kuzuuuuu nasılsınn bugün
dün sna cvp yazamadım bir türlü
kuru bir kalabalık vardı

Sabah,öğle akşam hiç farketmiyor sürekli istifar halindeyim. Yalnız öğlen öğürmeden direk istifar ediyorum: Güne başlarkende hayat maalesef dar oluyor bana. Off ki ne off .
kafamçokkarıştı
Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır. Midem kötü sürekli yanma var yemek borumda. Çok asit salgılıyor ya mide ondanmış. Ama iyi yönden bakmam gerekirse bulantılar sürdüğü sürece bebeğimin orda olduğunu ve myoma rağmen annesini bırakmadığını düşünüyorum. Hoş bellimi olur belki bebek büyüdükçe myom yok olur gider. Arkadaşımın öyle olmuş.

olabilir tatlım eriyebilir beyaz leblebi patlamış mısır çubuk kraker bayat ekmek ve gaviscona devam yanı canım :teselli:

Dinamiss sağlıkla kızına kavuşmuştur eminim,Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin
Benim bugün yine doktor kontrolüm var,eşim izinli evde,siteye girdikçe dibimde bitiyor ve bana çok kızıyor,aslında haklı,çok etkileniyorum olumsuz haberlerden,belki bundan sonra girmem,ama sizleride merak ediyorum
Bakalım zaman ne gösterecek,kendinize iyi bakın arkadaşlar

canım sende güzel ve iyi haberlerinden bizi mahrum bırakma kendine iyi bak

olabilir tatlım eriyebilir beyaz leblebi patlamış mısır çubuk kraker bayat ekmek ve gaviscona devam yanı canım :teselli:

Beyaz leblebi yiyorum şuan. gavıscon falan da yazmadı doktor. 3 aylık olana kadar ilaç yazamam dedi. çok kötü olursan gel birgün hastanede yatarsın serum takarız dedi. ama ben gitmiyorum yinede. idare ediyorum.

evet herkes dinamisten haber beklıyor ıns guzel haberlerle donecek sabah kalktım hemen aklıma geldı sımdı hastanedır falan dıye valla sankı ben doguracakmısm gıbı cok heyacanlandım darısı tum anne olmak ısteyenlere ınsalllahhhh.............

canımsın bebiş için nelere katlanıyoruzz rabbim emeğimizin karşılığını verir inşlahh
uuuyy boyuda yokmuş cok şekersin canım yaa sen hylısıyla bi hamiş kal bi doğur sonra kiloları vemesi kly demi amaaa

zeynom
[zehrayadecim iğneyi saat tutuptamı yapıosun canım senmi vuruosun yoksa koçişmi
akannehir
bide iğnenin yanında dr sana başka ne verdii canım

canım her gün aynı saatte vuruluyo iğne.ben her akşam 21.40 ayarladık .iyi oluyo böyle ilk başladığım günler sabah 7 de vuruyorduk hergün erken kalkmak zorunda kalıyorduk.doktora söyleyip akşama aldık iğne saatini.kociş vuruyo iğneyi.yanında elevit ve aspirin günlük yarım verdi.kiloyu fazla alınca şimdiki doktorum eleviti 3 güne bire indirdi.bide balık yağı içiyordum günde iki tane onuda 4.aydan sonra bıraktım canım.kalçamda ağrı var diye magnezyum ve kalsiyum verdi 18.haftada.[/QUOTE]

bende dün itaibari ile başladım iğnlere rabbim hayılısını nasip etsin dr.um 0.3luk faxiparine başlattı ama 1 iğneyi 3 kerelikte vurduruyorr yani günlük 01 liğe tekabul etmiş oluyorr ısrarlarıma rağmen ilk 1 hafta böle vurmamı istedi inşlah yetrli gelir bide ne aspirin ne progestan vermedi folic plus ve eleviti aynı anda verdi 1 ini sabah 1ini akşam içecekmişim

iğne iyi bir tercih olmuş canım... biz herşeyi yapalımda sonrasında vay şunuda yapsaydım bunuda yapsaydım demeyelim.... miniş de gitmez inşallah annesi biz iyi düşünelim iyi olsun ama dimi....

ewt aysudecim iğneyi seçtim ama yukardada yazdığım gbi cok tedirginim benim kiloma göre 06lık vurulması gerekiyor aama 03lük verdi üstüne üstük 03 lüğü 3 günde vurduruyor cok ısrar ettim ama sana zararı dokunur testlerinde birbirini desteklemeyen 2 ayrı sonuç var dedi biri cok sıvı biri cok koyu olduğunu gösteriyor dedi cuma gününe yine test verdi ona göre yolumuza dewm ederiz dedi offf hakkımda hayırlısı dualarımızı bekliyorum canım

naptım bilmiyorum bişeyler oldu mesajı bi türlü yazamadım... zeynommmm........

canımsın okudum ben ne yazdığını

canım benimm cok geçmiş olsun kendine cok iyi bak cok sıcak tut ayaklarını yt dinlen bool bol sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmezzz tekrardan cok geçmiş olsun bu son olsun canım

canımmm cok sevindimm gzel hbrleriinin dewamı gelsin inşlahhh

OTE=crawford;11600588]İnşallah canım 3 aylık olana kadar çatlarım ben heralde. Ya benim bu kafam ne zaman rahatlayacak? Yani acaba birşey olurmu korkusunu sürekli yaşıyorum. Böylede hamileliğimi yaşayamıyorum doyasıya. Yazık banaaaa (([/QUOTE]

canım onları hepimiz yaşıyoruz yaşadığımız kötü tecrübelerden dolayı malesefff ama bu sefer her şey yolunda gözüküyor sen içini ferah tut canım bol bol dua et rabbim hakkında hayırlısını versin

canım benim maşşalah sizeeee

canım dinamisim şuan inşlah bebeğini kucağına almışsındır (ne güzel bi duygudur ya rabbim inşlah bizlerede nasip ettt) doya doya kokla mis kokunu sağlıkla büyüt bebeğini rabbim ömrünü uzun etsin hayırlı evlat olsun sizleree

saol canım benimmm hepimize nasip eder inşlahh

canımmmm benimmm cok saolllll
demek 14 haftalık oldunzz ne güzell rabbim sonuna kadar sağlıkla ilerletsin inşlah seninde dinamiscim gibi doğum hikayeni okuruzzz

Beyaz leblebi yiyorum şuan. gavıscon falan da yazmadı doktor. 3 aylık olana kadar ilaç yazamam dedi. çok kötü olursan gel birgün hastanede yatarsın serum takarız dedi. ama ben gitmiyorum yinede. idare ediyorum.

canım benimmmm 2 inci hamileliğimde bende yaşamıştım ccok fenaydı seni cok iyi anlıyoum ama bebiş gelecekse katlanmaya değer benceee sabrett tatlışkom herşey coooookkk güzel olacakkkopuyorumnanaktan

sağol gülcüm ben d ebugün zar zor üniversite hastanesinden randevu aldım. baya doluymuş ta 18 martta. bi de testin yapılması sonuçların çıkması baya uzun sürer heralde. bakıcaz atık

kızlar kan pıhtılşma testi kadın doğum uzmanına mı gidicez yoksa hematolojiye mi testi isteemelri için

canım benim testi kadın doğumcum hemetolojiye yönlendirdi.orda testlerim yapıldı sonucu hemetoloji söylüyor.sonra kadın-doğuncuya götürdüm oda baktı.
zaten testler hemotolojide yapılıyo hastanede,yani burda öle.

sağol gülcüm ben d ebugün zar zor üniversite hastanesinden randevu aldım. baya doluymuş ta 18 martta. bi de testin yapılması sonuçların çıkması baya uzun sürer heralde. bakıcaz atık
canım sen zaten nisanda düşünüodun nisanda hamile kalsan e anlaman bi ay sürer mayısa kadar sonuçlarını alır tedavine başlarsın ki inşallah bi sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…