Feryad, Zehrayede ve Büşra canımsınız..İyi ki varsınız kızlar iyi ki varsınız..
Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder.
Canım benim çok sevindim senin adına
Bebeğine allahın izniyle hiç bişeycik olmayacak sağlıkla gelecek annesinin kucağına
Doktoruda hiç kafana takma tatlım
Yolunda gitmeyen bişey olsa riskli bi durum görse mutlaka söylerdi
Lütfen stres yapma kuzu sen sakin olki bebişinde rahat etsin
Canım ya bu birazda senin elinde çok stres yapma
Kötü düşünüp kötülüğü çağırma
Sen bol bol dua et ve rabbine güven
hem dua etmek seni çok rahatlatacak göreceksin stresinide alacak:CüvCüv::teselli: :
kuzuuuuu nasılsınn bugünSağol canım yazdıkların beni mutlu etti ve huzur verdi. Stresimi dünden itibaren attım. dualara sarıldım ya ondandır. Artık aklıma olumsuz birşey getirmiyorum hep hayırlısı neys eo olsun diyorum. Hakkımda ne hayırlısı ise onu yaşamayı diliyorum doğrusu da bu diye düşünüyorum.
kuzuuuuu nasılsınn bugün
dün sna cvp yazamadım bir türlü
kuru bir kalabalık vardı
olabilir tatlım eriyebilir beyaz leblebi patlamış mısır çubuk kraker bayat ekmek ve gaviscona devam yanı canım :teselli:Sabah,öğle akşam hiç farketmiyor sürekli istifar halindeyim. Yalnız öğlen öğürmeden direk istifar ediyorum: Güne başlarkende hayat maalesef dar oluyor bana. Off ki ne off .
kafamçokkarıştı
Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır. Midem kötü sürekli yanma var yemek borumda. Çok asit salgılıyor ya mide ondanmış. Ama iyi yönden bakmam gerekirse bulantılar sürdüğü sürece bebeğimin orda olduğunu ve myoma rağmen annesini bırakmadığını düşünüyorum. Hoş bellimi olur belki bebek büyüdükçe myom yok olur gider. Arkadaşımın öyle olmuş.
canım sende güzel ve iyi haberlerinden bizi mahrum bırakma kendine iyi bakDinamiss sağlıkla kızına kavuşmuştur eminim,Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin
Benim bugün yine doktor kontrolüm var,eşim izinli evde,siteye girdikçe dibimde bitiyor ve bana çok kızıyor,aslında haklı,çok etkileniyorum olumsuz haberlerden,belki bundan sonra girmem,ama sizleride merak ediyorum
Bakalım zaman ne gösterecek,kendinize iyi bakın arkadaşlar
olabilir tatlım eriyebilir beyaz leblebi patlamış mısır çubuk kraker bayat ekmek ve gaviscona devam yanı canım :teselli:
kıyamam sanaaaaaa bide idare ediyorum diyor olumunekankayizsmileBeyaz leblebi yiyorum şuan. gavıscon falan da yazmadı doktor. 3 aylık olana kadar ilaç yazamam dedi. çok kötü olursan gel birgün hastanede yatarsın serum takarız dedi. ama ben gitmiyorum yinede. idare ediyorum.
merhaba canım kadın doğum uzmanına gitmen yeterlikızlar kan pıhtılşma testi kadın doğum uzmanına mı gidicez yoksa hematolojiye mi testi isteemelri için
zeynom canım aşılamaya ben karar vermedim doktorumun önerisi çünkü benim bebeğim 5. haftayı tamamlayamadı hiç yani ben farkedip tedaviya başalyım diyene kadar düşüyordu onun için doktorum gebeliği biz planlayalım diyo bu nedenle de aşılama önerdi onda hamiş olma ihtimali %30 lara çıkıyormuş ya hayırlısı işte ... bu arada folik asit iştah açıyo bende kullanalı 4 kilo aldım birde ben de fazla boyda yokhamiş kalınca yuvarlanarak seyahat ederim heralde olsun tek bebeklerimiz sağlıkla gelsin de tombiş olalım dimi ama nede olsa türk erkekleri kilolu kadın sever kaydirigubbakcemile3:roflol:
zeynom
[zehrayadecim iğneyi saat tutuptamı yapıosun canım senmi vuruosun yoksa koçişmi
akannehir
bide iğnenin yanında dr sana başka ne verdii canım
iğne iyi bir tercih olmuş canım... biz herşeyi yapalımda sonrasında vay şunuda yapsaydım bunuda yapsaydım demeyelim.... miniş de gitmez inşallah annesi biz iyi düşünelim iyi olsun ama dimi....
naptım bilmiyorum bişeyler oldu mesajı bi türlü yazamadım... zeynommmm........
merhaba kızlar
dilerim hepiniz iyisinizdir
bu sefer çok erken oldu fakat ben bu gebeliğimde de düşük yaşadım.
bu sefer çok erken oldu
3. kez düşük yaptım ama akın üzülmeyin ben çok iyiyim moralim de yerinde bu sefer küürtaj da olmayacağım bu beni biraz rahatlattı
Geldimm canım.
Kalbi pıt pıt atıyordu. Çok sevindim.
Ama myomum 2 hafta önce 3 cm.di. Şimdi 4 cm olmuş. Myom keseye doğru değilde diğer tarafa doğru büyüyormuş öyle dedi doktor. Düşecek olsa şimdiye düşerdi dedi (bebekten için) İnşallah bişe olmaz dedi. Doktorun yüzündeki ifade moralimi bozdu. işte böyle. Gerisi mevlama kalmış Güzel mevlam neylerse güzel eyler. Hakkımda ne hayırlıysa o olsun. Duamı hep böyle ediyorum.
yazık sana kuzuuu. :kedi: benimde öyleydi.internette hafta hafta hamileikleri okuya okuya ezberledim :roflol: aysude ninde dediği gibi doğana kadar bu sıkıntıları yaşayacaz canım.imreniyorum bazen sorunsuz hamileliklere inan.ama bizim çocuklarımız daha hayırlı biz onları dualarla besliyoz dualarla geliyolar bize.güzel düşünmeye devam edelim.geçiyo zaman bak ben 5. ayımı bitirecem .sende bir bakacan beş ay bitmiş :sm_cool: .sen bendern betersin o kesin ama lülülülülülü lülülülülülü
Crawford canım çok sevindim kalp atışlarını duymana..Bu gerçekten çok önemli bir aşama, inşallah sağlıkla tamamına erer hamileliğin canım..
Endişe konusuna gelince sanırım hiç geçmeeycek baksana Çarşamba sabahı doğuma gireceğim ama hala bir sürü endişem var...Üstelik eminim ki o minicik can kucağımıza gelince Aysudenin de dediği gibi daha da artacak endişelerimiz...
Allahım inşallah hepimize sağlıkla sevdiğimizle büyütmeyi nasip etsin, hep sevinçlerini güzel günlerini göstersin beebklerimizin.
CRAWFORD canım gözünaydın insalllah dogumunuda gorursun
ZEYNOMM yanlıs hatırlamıyosam hamıstı senınde gozunaydın canım ınsalllah kucagına almayıda nasıp eder mevlammm.........
DİNAMİSSS kızzz senın yerıne gun saymaya basladım ınsallah carsamba gunu saglıcakla dogurur yıllardır ozlemını cektıgın yavruna kavusursun dualarında bızede yer vermeyı unutma guzel haberlerını beklıyozzzz.............
Arkadaşlar merhaba;
Zeynommmmmmmmmm,canımmmmmmmmmmm tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkk.
Dinamissssscim,Allah yardımcın olsun,sıkıntısız,acısız,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,yarın haberini sabırsızlıkla bekliyorum.Denizcim,şansıyla,bahtıyla,sağlığıyla gelsin.Allah onu szlere,sizleri ona bağışlasın.
Kelebekcim inşallah hayırlı haberilerini alırız.Allah bu bekleme süresi boyunca sabır versin,güç versin.
Crawford minik bebişinin kalp atışlarını duymana çokkkkkkkkk sevindim. Allah hareketlerini görmeyi,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Gülüşcüm nasılsın?
Kahvelokumum senden haber almış olmak beni çok mutlu etti.Özlemişim,özletme bu kadar. :) .
Çalıkuşummmmmmmmmm nerelerdesin.
Canderyadan haberi olan var mıııııııııııııııı?
Arkadaşlar bebişim bugün 14+1 oldu. Karnım belirginleşti ( erken mi bilmiyorum). Sağ kasığıma arada bir ani bir sancı giriyor.Normal mi? Karnım belirginleşmeye başladığı için,çatlaklar ne zaman oluşuyor ve oluşmasını engellemek için neler yaptınız,neler kullandınız?Dr hamile pantalonunu almamın zamanının geldiğini söyledi bende bir tane aldım. Ne tür kıyafetler daha kullanışlı oluyor?Bana tav siyeleriniz neler olabilir.
Birde bir süre sonra progestanın bırakıldığını söyledi bazı arkadaşlar sizler ne kadar süre boyunca kullandınız?
Öpüyorum herkesiiiiiiiiiiiiiii.
Beyaz leblebi yiyorum şuan. gavıscon falan da yazmadı doktor. 3 aylık olana kadar ilaç yazamam dedi. çok kötü olursan gel birgün hastanede yatarsın serum takarız dedi. ama ben gitmiyorum yinede. idare ediyorum.
kızlar kan pıhtılşma testi kadın doğum uzmanına mı gidicez yoksa hematolojiye mi testi isteemelri için
canım sen zaten nisanda düşünüodun nisanda hamile kalsan e anlaman bi ay sürer mayısa kadar sonuçlarını alır tedavine başlarsın ki inşallah bi sorun çıkmazsağol gülcüm ben d ebugün zar zor üniversite hastanesinden randevu aldım. baya doluymuş ta 18 martta. bi de testin yapılması sonuçların çıkması baya uzun sürer heralde. bakıcaz atık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?