Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Dinamissin ablası aradı
Dinamiss de Deniz'imizde sağlıklıymış
Doğum bitmiş herşey yolunda dedi
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey:
yok canım benim bildiğim kendiliğinden oldugülcüm zeynom aşılamaylamı hamile kaldı. hamile sanırım merak ettim.
tatlım aslıhanın ki aşılama olmuştu diye biliyorum benhımmmmm tamam canım yanlış kişininki okudum galiba. hani planlı olsun diye şılama yaptırdım diyen birini okudum da karıştırdım başkasıyla .
canım eğer sorun yoksa mutasyon saptanamamıştır yazıyo sorun varsa hetero yada homo yazıo hangisi baskın onu tam olarak bilmiyorumo hamile galiba. bir de bişey sorucam o kan pıhtılaşma testlerinde hangisi normal kabul ediliyo homozigot heterozigot falan diyolar ya. merak ediyorum bişey çıkıcakmı diye.
Dinamissin ablası aradı
Dinamissin ablası aradı
canımsın bebiş için nelere katlanıyoruzz rabbim emeğimizin karşılığını verir inşlahh
uuuyy boyuda yokmuş cok şekersin canım yaa sen hylısıyla bi hamiş kal bi doğur sonra kiloları vemesi kly demi amaaa
canım her gün aynı saatte vuruluyo iğne.ben her akşam 21.40 ayarladık .iyi oluyo böyle ilk başladığım günler sabah 7 de vuruyorduk hergün erken kalkmak zorunda kalıyorduk.doktora söyleyip akşama aldık iğne saatini.kociş vuruyo iğneyi.yanında elevit ve aspirin günlük yarım verdi.kiloyu fazla alınca şimdiki doktorum eleviti 3 güne bire indirdi.bide balık yağı içiyordum günde iki tane onuda 4.aydan sonra bıraktım canım.kalçamda ağrı var diye magnezyum ve kalsiyum verdi 18.haftada.
Feryad, Zehrayede ve Büşra canımsınız..İyi ki varsınız kızlar iyi ki varsınız..
Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?