Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hımmmmm anladım kızlar sağolun.ben de kadın doğumcudan aldım. o artı yönlendirir herlade. hem gitmişken bi kontrol de eder belki.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Dinamissin ablası aradı
Dinamiss de Deniz'imizde sağlıklıymış
Doğum bitmiş herşey yolunda dedi
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey:

hımmmmm tamam canım yanlış kişininki okudum galiba. hani planlı olsun diye şılama yaptırdım diyen birini okudum da karıştırdım başkasıyla .

o hamile galiba. bir de bişey sorucam o kan pıhtılaşma testlerinde hangisi normal kabul ediliyo homozigot heterozigot falan diyolar ya. merak ediyorum bişey çıkıcakmı diye.

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Dinamiscim......Çok mutlu oldummmm....Canım , kızına ailesiyle birlikte uzun ömür,sağlık,mutluluk,başarı diliyorum...

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
melekcim nasılsın. nasıl gidiyo hamilelik. inşalalh en yakın zmanda ben de hamile olur ve acımı unutabilirim.matın 18ind doktora giidicem pıhtılaşma testlerini isticem tabi sonuçlanması da zaman alır.sonra biraz vakit geçince düşüncem bend e inşallah.

o hamile galiba. bir de bişey sorucam o kan pıhtılaşma testlerinde hangisi normal kabul ediliyo homozigot heterozigot falan diyolar ya. merak ediyorum bişey çıkıcakmı diye.
canım eğer sorun yoksa mutasyon saptanamamıştır yazıyo sorun varsa hetero yada homo yazıo hangisi baskın onu tam olarak bilmiyorum

Dinamissin ablası aradı

çok şükürAllah analı babalı büyütsün inşallah,en kısa zamanda aramıza dön dinamissssssss inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

RABBıME şükürler olsun cok sevındım darısı bizlere insalllahhh......güzel günlerde saglıklı gunlerde buyut canım dinamissss

Dınamıscım, gözünaydın canım.Allah analı babalı,saglık,sıhhatle büyütsün.ınsallah hayırlı evlat olsun canım...Darısı hepımıze olsun ınsallah....

Dinamissin ablası aradı

çok şükür annesi sağlıcakla kavuştu bebeğine dilerim bundan sonra sağlıklı huzurlu uzzzzzzzzzuuuuun bir ömür geçirirler birlikteopuyorumnanaktan

bende dün itaibari ile başladım iğnlere rabbim hayılısını nasip etsin dr.um 0.3luk faxiparine başlattı ama 1 iğneyi 3 kerelikte vurduruyorr yani günlük 01 liğe tekabul etmiş oluyorr ısrarlarıma rağmen ilk 1 hafta böle vurmamı istedi inşlah yetrli gelir bide ne aspirin ne progestan vermedi folic plus ve eleviti aynı anda verdi 1 ini sabah 1ini akşam içecekmişim

ewt aysudecim iğneyi seçtim ama yukardada yazdığım gbi cok tedirginim benim kiloma göre 06lık vurulması gerekiyor aama 03lük verdi üstüne üstük 03 lüğü 3 günde vurduruyor cok ısrar ettim ama sana zararı dokunur testlerinde birbirini desteklemeyen 2 ayrı sonuç var dedi biri cok sıvı biri cok koyu olduğunu gösteriyor dedi cuma gününe yine test verdi ona göre yolumuza dewm ederiz dedi offf hakkımda hayırlısı dualarımızı bekliyorum canım

canımsın okudum ben ne yazdığını

canım benimm cok geçmiş olsun kendine cok iyi bak cok sıcak tut ayaklarını yt dinlen bool bol sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmezzz tekrardan cok geçmiş olsun bu son olsun canım

canımmm cok sevindimm gzel hbrleriinin dewamı gelsin inşlahhh

OTE=crawford;11600588]İnşallah canım 3 aylık olana kadar çatlarım ben heralde. Ya benim bu kafam ne zaman rahatlayacak? Yani acaba birşey olurmu korkusunu sürekli yaşıyorum. Böylede hamileliğimi yaşayamıyorum doyasıya. Yazık banaaaa (([/QUOTE]

canım onları hepimiz yaşıyoruz yaşadığımız kötü tecrübelerden dolayı malesefff ama bu sefer her şey yolunda gözüküyor sen içini ferah tut canım bol bol dua et rabbim hakkında hayırlısını versin

canım benim maşşalah sizeeee

canım dinamisim şuan inşlah bebeğini kucağına almışsındır (ne güzel bi duygudur ya rabbim inşlah bizlerede nasip ettt) doya doya kokla mis kokunu sağlıkla büyüt bebeğini rabbim ömrünü uzun etsin hayırlı evlat olsun sizleree

saol canım benimmm hepimize nasip eder inşlahh

canımmmm benimmm cok saolllll
demek 14 haftalık oldunzz ne güzell rabbim sonuna kadar sağlıkla ilerletsin inşlah seninde dinamiscim gibi doğum hikayeni okuruzzz

canım benimmmm 2 inci hamileliğimde bende yaşamıştım ccok fenaydı seni cok iyi anlıyoum ama bebiş gelecekse katlanmaya değer benceee sabrett tatlışkom herşey coooookkk güzel olacakkkopuyorumnanaktan[/QUOTE]

:)) evet hayırlısıyla hamile kalayım bebikimi kucağıma aldığım günleri göreyim de onun peşinde veririm kiloları yeterki hayırlısı ile göreyim o günleri

Feryad, Zehrayede ve Büşra canımsınız..İyi ki varsınız kızlar iyi ki varsınız..

Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder.

canım benim çok şükür sağlıcakla kurtulmuşsun sen bunu ne zaman okursun bilmiyorum ama senin adına çoooooooook mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…