Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Dinamissin ablası aradı
Dinamiss de Deniz'imizde sağlıklıymış
Doğum bitmiş herşey yolunda dedi
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey:
kızlar yarın tedavim başlıyo çok heyecanlı ve de çok gerginim ... dualarınıza ihtiyacım var
melekcim nasılsın. nasıl gidiyo hamilelik. inşalalh en yakın zmanda ben de hamile olur ve acımı unutabilirim.matın 18ind doktora giidicem pıhtılaşma testlerini isticem tabi sonuçlanması da zaman alır.sonra biraz vakit geçince düşüncem bend e inşallah.
mrb ben de pıhtılaşma testi yaptırıcam. bnde 32 haftalık bebeğimi kybettim 3 ay olmak üzere. iğnelerden bahsetmişsiniz. ne tedavisine başlıyosunuz acaba. bu iğneler hamileyken vuruluyo galiba. hamilelik içişnmi tedaviye başlıyosunuz aşılama için falan.
crawford canım miden kötüymüş .inşallah düzelecek canım az kaldı biraz sabır.
feryad canım hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın sitres yapmadan rahat geçir canım tedavi sürecini.
gülüşüm dinamisle görüşürsen tekrar selamlarımızı ilet
aysude sen ne yapıyon
kelebek bir sonucum kaldı demiştin ne oldu canım.inşallah iyidir oda.
azdalar sende kayıpsın az giriyorsun
esis sen nasıl oldun toparladınmı kendini
ay ben hepinizi merak ediyorum.dendenim sende iyi olcaksın inşallah canım benim.benim kocişte kızıyo herşeyi okuma canın sıkılıyo diyo.ne yapalım merak ediyoz ama ...
angel sen ne yapıyon canım iki gündür kayıbım annemdeydim .gribim geçti şükür.hepinizi öpyürum yarın görüşmek dileğiyle.
dinamisi düşünüyom şimdi ohh miss kokulu kızı kucağında ne güzel .darısı bize inşallah
Dinamiss hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Sırf senin haberini almak için girdim. Midem çok kötü. Darısı tüm hamile kalmak isteyenlere ve hamile olan bizlere olsun. Güle güle büyüt bebeğini güzel anne. Sen bize umut oldun bunu bil canım Denize iyi bak.
Sağol canım yazdıkların beni mutlu etti ve huzur verdi. Stresimi dünden itibaren attım. dualara sarıldım ya ondandır. Artık aklıma olumsuz birşey getirmiyorum hep hayırlısı neys eo olsun diyorum. Hakkımda ne hayırlısı ise onu yaşamayı diliyorum doğrusu da bu diye düşünüyorum.
ohh çok şükür dinamiss kavuştu Deniz'ine ve tabii eşide
Allah tüm aileye sağlıklı mutlu uzun ömürler versin :))
bu arada benim doktorumda durumumun gayet iyi olduğunu söyledi,ama 3 ay kesinlikle vücudunu dinlendireceksin dedi,bizde tamam dedik ne diyelim doktor amcaya : ))
kızlar yarın tedavim başlıyo çok heyecanlı ve de çok gerginim ... dualarınıza ihtiyacım var
crawfordcum Allah kolaylık versin canım
merhaba canım yine sessizlik bürüdü burayı...selam kızlar
eşim gelmeden merhaba demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?