Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar yarın tedavim başlıyo çok heyecanlı ve de çok gerginim ... dualarınıza ihtiyacım var

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Dinamissin ablası aradı
Dinamiss de Deniz'imizde sağlıklıymış
Doğum bitmiş herşey yolunda dedi
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey:

çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün dinamiss.kızınla eşinle sağlıklı huzurlu günler sizin olsun...zemuszemus

kızlar yarın tedavim başlıyo çok heyecanlı ve de çok gerginim ... dualarınıza ihtiyacım var

mrb ben de pıhtılaşma testi yaptırıcam. bnde 32 haftalık bebeğimi kybettim 3 ay olmak üzere. iğnelerden bahsetmişsiniz. ne tedavisine başlıyosunuz acaba. bu iğneler hamileyken vuruluyo galiba. hamilelik içişnmi tedaviye başlıyosunuz aşılama için falan.

İyiyim canım , çok şükür iyi gidiyor şimdilik ...İnşallah canım sende en kısa zamanda hamile kalırsın , pıhtılaşma testlerinide yaptırman çok iyi olacak , önlemimizi alalımda biz...Ezan okunuyor şimdi , Allahım inşallah hepimizin kucağını sağlıklı yavrularla doldurur...aminnnn...

Dinamiss hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Sırf senin haberini almak için girdim. Midem çok kötü. Darısı tüm hamile kalmak isteyenlere ve hamile olan bizlere olsun. Güle güle büyüt bebeğini güzel anne. Sen bize umut oldun bunu bil canım Denize iyi bak.

crawford canım miden kötüymüş .inşallah düzelecek canım az kaldı biraz sabır.
feryad canım hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın sitres yapmadan rahat geçir canım tedavi sürecini.
gülüşüm dinamisle görüşürsen tekrar selamlarımızı ilet
aysude sen ne yapıyon
kelebek bir sonucum kaldı demiştin ne oldu canım.inşallah iyidir oda.
azdalar sende kayıpsın az giriyorsun
esis sen nasıl oldun toparladınmı kendini
ay ben hepinizi merak ediyorum.dendenim sende iyi olcaksın inşallah canım benim.benim kocişte kızıyo herşeyi okuma canın sıkılıyo diyo.ne yapalım merak ediyoz ama ...
angel sen ne yapıyon canım iki gündür kayıbım annemdeydim .gribim geçti şükür.hepinizi öpyürum yarın görüşmek dileğiyle.
dinamisi düşünüyom şimdi ohh miss kokulu kızı kucağında ne güzel .darısı bize inşallah

canım benim durumum az biraz farklı ben bebeğimin kesesini ve kalp atışlarını göremedim bu nedenle bebeğimin oluşum sürecini en başından takip etme kararı aldı doktorum çünkü biz tedaviye başlayamadan bebeğim düşüyor .iğneleri sormuşsun eğer kanında pıhtılaşma varsa hamile kaldıktan sonra iğnelere başlanıyor ve hamileyken hergün bu iğnelerden olunuyor

canım Allah razı olsun stres yapmasam çok iyi olacak ta off olmuyor ya şimdiden stres oluyorum benalsanaalsanasmile hakettim bunu değil mi :)

crawfordcum Allah kolaylık versin canım

ohh çok şükür dinamiss kavuştu Deniz'ine ve tabii eşide
Allah tüm aileye sağlıklı mutlu uzun ömürler versin :))
bu arada benim doktorumda durumumun gayet iyi olduğunu söyledi,ama 3 ay kesinlikle vücudunu dinlendireceksin dedi,bizde tamam dedik ne diyelim doktor amcaya : ))

En güzelini yapıyorsun canım
Sen duanı et gerisini allaha bırak ve ona güven
Emin ol senin açından herşey çok güzel olacak inşallah
Miğde bulantılarına gelince onun için yapacak bişey yok kuzu malesef
Bende aynen senin gibiydim hiç bişey yiyemiyordum
Yemediğim halde sürekli çıkarıyordum
Doktorum emadur diye bi ilaç vermişti ama hiç bi faydası olmamıştı
Doktor bile şaşırmıştı nasıl hiç faydası olmadı diye
Demekki bünyeyle ilgili bişey
Ama güzel olan bir yönü varki miğden bulandıkça bebeğinin sağlıklı olduğunu biliyorsuna.s.

Canım herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim
3ayda çok kısa bi zaman zaten çabucak geçer
İnşallah sende 3ay sonra hamiş haberini verirsin
ve bu sefer bebeğini kucağına alırsın inşallahhhhhhhh

dinamiss gözün aydın canım bugün aklım hep sendeydi inan
Senin için bol bol dua ettim canım arkadaşım
Umarım şuan ağrın sızın yoktur
Cennet kokullu kızını benim içinde öp

Hoş geldin deniz bebek sefalar getirdin :)

Canım benim inşallah tedavin çok iyi giderde en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına
dualarımız seninle inşallah bu sefer herşey çok güzel oluropuyorumnanaktan

crawfordcum Allah kolaylık versin canım

Sağol canım. Keşke verse sevinecemde. Gerçi belki benden daha beteri vardır, diye şükrediyorum.
Büşranın dediği gibi mide bulantısı oldukça bebek orda diye düşünüyorum en azından.
Ama öncekinde yolda yürürken düşünüyordum şuan hamileyim diye hep seviniyordum şuan öyle duygularım yok. Mutlu geçmiyor yani anlayacağınız.Sürekli moralim bozuk ağlayasım var. Bulandıkça ağlıyorum. Offf offf. Ne zormuş ya anne olmak. Eskiler napardı valla merak ettim. İstifar edicem diye ilaçlarımı içmedim dün. Çok kötüydüm yani. O derece. e içemedim napim. Hem ben bir yerde okudum. 2. ay dolduktan sonra folik asite gerek yok yazıyor.İçmediğim için kendimi üzgün hissetmeme gerek kalmadı. Siz ne düşünürsünüz bilmem ama?

Merhaba kızlar nasılsınız...
Bu aralar cok yogun calıstıgımdan pek giremiyorum.

Dinamiss cim gozun aydın bebegini kollarına aldıgında eminim ıŞTE AŞK BU demişsindir :)

Dinamisscim gözün aydın canım benim.Bebişini,Denizini sağlıkla kucağına aldın çok şükür.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Nasıl mutlu oldum anlatamam. Darısı evlat sahibi olmak isteyen herkesi başına olsun. Bu müthiş mutluluğu Allah hepimize nasip etsin.
Öpüyorum sizleri kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…