crawford nerelerdesin gozlerim seni arıyor.. :)
Kizlar birsey sorucuam..
ben igenmi hergun aynı saatte olmuyorum mesela işten eve gidiyorum ne zaman aklıma gelirse yapiyorum, bire artık karnımdan yaptıgımda cok acıyor bence bacaktan yapmaya basladım.. folbiole devam ediyorum halen dr um net bisi demedi siz 9 ay boyunca folbiol kullandınız mı
Naber zehrayade geçtimi gribin?
bende iyiyim çok şükür beni sormuşsun dün, diğer testim 2 haftaya belli olacak canım.
crawford nerelerdesin gozlerim seni arıyor.. :)
Kizlar birsey sorucuam..
ben igenmi hergun aynı saatte olmuyorum mesela işten eve gidiyorum ne zaman aklıma gelirse yapiyorum, bire artık karnımdan yaptıgımda cok acıyor bence bacaktan yapmaya basladım.. folbiole devam ediyorum halen dr um net bisi demedi siz 9 ay boyunca folbiol kullandınız mı
canım iğne aynı saatte yapılıyo hep.benimde göbeğim kanamaya başladı bende bugün bacağa geçmeyi düşünüyorum.folik asitin hiç bir yararı yok artık canım 12.haftaya kadar kullanılır.sonrasının hiç faydası yokmuş.asıl önemli olan folikasitte hamilelikten 3 ay önce başlanması imiş.hamileliktede ilk 3 ay.sonrası gereksiz canım.
günaydın kızlar bu arada.bende evi toparlıyorum önce siteye bakayım dedim.crawford kötü olmuş canım ya kıyamam sana.
crawfordcum cinsiyet belli oldu erkek mis , bana sorarsan seninkisi kız :)
hepinize merhaba
selam etmeden geçmeyeyim dedim hiç yazasım yok affedinnnn....
öpüyorum hepinizi
belirsizlik dışında iyiyim aslında şu sorun bir saptansaydı..selam canım.
nasılsın görüşmeyeli.
yaz da merakta bırakma esiscim.
belirsizlik dışında iyiyim aslında şu sorun bir saptansaydı..
ya bişey sorcam aspirin düşüğe neden olur dedi bir arkadaşım... moralim bozuldu nasıl yani dedim
bir fikrin var mı
belirsizlik dışında iyiyim aslında şu sorun bir saptansaydı..
ya bişey sorcam aspirin düşüğe neden olur dedi bir arkadaşım... moralim bozuldu nasıl yani dedim
bir fikrin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?