Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

crawford nerelerdesin gozlerim seni arıyor.. :)
Kizlar birsey sorucuam..
ben igenmi hergun aynı saatte olmuyorum mesela işten eve gidiyorum ne zaman aklıma gelirse yapiyorum, bire artık karnımdan yaptıgımda cok acıyor bence bacaktan yapmaya basladım.. folbiole devam ediyorum halen dr um net bisi demedi siz 9 ay boyunca folbiol kullandınız mı

canım iğne aynı saatte yapılıyo hep.benimde göbeğim kanamaya başladı bende bugün bacağa geçmeyi düşünüyorum.folik asitin hiç bir yararı yok artık canım 12.haftaya kadar kullanılır.sonrasının hiç faydası yokmuş.asıl önemli olan folikasitte hamilelikten 3 ay önce başlanması imiş.hamileliktede ilk 3 ay.sonrası gereksiz canım.

günaydın kızlar bu arada.bende evi toparlıyorum önce siteye bakayım dedim.crawford kötü olmuş canım ya kıyamam sana.

Naber zehrayade geçtimi gribin?
bende iyiyim çok şükür beni sormuşsun dün, diğer testim 2 haftaya belli olacak canım.

Naber zehrayade geçtimi gribin?
bende iyiyim çok şükür beni sormuşsun dün, diğer testim 2 haftaya belli olacak canım.

iyiyim canım grip geçti.evi temizliyorum dinlene dinlene.iki gündür annemdeydim akşamları geç geldik hep.arada bakıyorum yazan varmı pc ye.az kalmış hadi sonuca.iyi olcak oda inanıyorum buna duada ediyorum canım.kendine iyi bak canım

Canım bende girmek istiyorum ama bulantılar mahvetti. Artık ben yoruldum söylemekten. Her gün her dakika istifar ediyorum maalesef. Bir an önce bu ruh halinden kurtulmak istiyorum. :çok üzgünüm:
Cinsiyetini ne zaman öğreneceksin esterya?

Can cağızım napim hepimiz aynı yollardan geçecez maalesef :umursamaz:
Annelik zorrrrr iş.Şimdiden anladım. opuyorumnanaktan
Yavruma feda olsun herşeyim.
Zaten öğlen yemeğe gittim yavruma yarasın dedim. maalesef odaya geldim hepsi boşa gitti. (malum) Temizlikçi odamı sildi, kusura bakma dedim. Oda olurmu nolacak olur böyle şeyler dedi.Sağolsun.
Ya bide kanıyormuş iğne vurduğun yerler benimdemi öyle olucak kızz korktum haa. eyvahedigeldismile

crawfordcum cinsiyet belli oldu erkek mis , bana sorarsan seninkisi kız :)

Yaaa hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin.
Ben ne zaman öğreneceeeeem ????
Kız mı ay bende çok istiyorum. Kısmet işte. Demin bana bir arkadaş fal baktı kanguru çıktı şte. bebeğini eylülde kucağına alıyorsun dedi.Uzun saçlı ama kızmı erkekmi bilemiyorum sana benziyor esmer kıvırcık saçlı dedi. bilmiyorumkismile

Allah bilir tabide. Bana benzemesi bile yeter :))

kızlarrr dr geldim.dörtlü testim çok şükür iyi çıktı.cinsiyetimizde erkekmiş.iğne dozumu artırıcaz yeterli olmayabilir ileriki aylara dedi.biraz korktum.

belirsizlik dışında iyiyim aslında şu sorun bir saptansaydı..
ya bişey sorcam aspirin düşüğe neden olur dedi bir arkadaşım... moralim bozuldu nasıl yani dedim
bir fikrin var mı

esis canım bende öyle duymuştum hatta doktorum ilk verdiğinde içmeyecektim.annemde içme dedi.iğnenin prospektüsünde aspirin ile kullanılır okudum yanlış yerini okumuşum ogün bugündür içiyorum canım ben.yarım ama günde.o yüzden bişe diyemiyecem canım.içen çok çünkü

arkadaşlar mutasyonlarınızın ve iğne dozlarınızın olduğu bir liste vardı o listeyi yeniden oluşturmak mümkünmü.

belirsizlik dışında iyiyim aslında şu sorun bir saptansaydı..
ya bişey sorcam aspirin düşüğe neden olur dedi bir arkadaşım... moralim bozuldu nasıl yani dedim
bir fikrin var mı

E canım öyle olsaydı doktor bana hamile kalmadan başlatmazdı. Hamile kalana kadar hergün birtane asprin iç dedi. Şuanda hala içiyorum. Kanı cıvıttığı için. Bana mantıklı gelmedi.

Midemde bulana bulana bıktırdı beni. Bugünde dünkü gibi bir durak önce indim otobüsten dayanamıyorum o derece yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…