crawford canım miden kötüymüş .inşallah düzelecek canım az kaldı biraz sabır.
feryad canım hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın sitres yapmadan rahat geçir canım tedavi sürecini.
gülüşüm dinamisle görüşürsen tekrar selamlarımızı ilet
aysude sen ne yapıyon
kelebek bir sonucum kaldı demiştin ne oldu canım.inşallah iyidir oda.
azdalar sende kayıpsın az giriyorsun
esis sen nasıl oldun toparladınmı kendini
ay ben hepinizi merak ediyorum.dendenim sende iyi olcaksın inşallah canım benim.benim kocişte kızıyo herşeyi okuma canın sıkılıyo diyo.ne yapalım merak ediyoz ama ...
angel sen ne yapıyon canım iki gündür kayıbım annemdeydim .gribim geçti şükür.hepinizi öpyürum yarın görüşmek dileğiyle.
dinamisi düşünüyom şimdi ohh miss kokulu kızı kucağında ne güzel .darısı bize inşallah
Canım benim inşallah tedavin çok iyi giderde en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına
dualarımız seninle inşallah bu sefer herşey çok güzel oluropuyorumnanaktan
bende 4.bebeğime hamileyim 13+5 bu kez iğne aspirin folbiolve gecen haftada rahme dikiş atıldı zaten hamileliğimin başından beri yatıyorum annemde sadece lavaboya kalkıyorum umarım bu kez minik yureğimiz bizi bırakmaz
kızlarrr dr geldim.dörtlü testim çok şükür iyi çıktı.cinsiyetimizde erkekmiş.iğne dozumu artırıcaz yeterli olmayabilir ileriki aylara dedi.biraz korktum.
gülüşcüm naber nasılsınnn?nasıl oldun?
guluss naparsın canııım?
işten eve geldim facede sana bakıyorum :))
merhaba arkadaşlar benımde 3 düşügüm oldu sonuncusu 6 ay oldu benı araştırmaya aldılar butun testlerım temiz çıktı yanlız bırı onuda bugun aldım sonucu HOMOZİGOT MTHFR C677T SAPTANMIŞTIR BEN DAHA DR GÖRMEDI SONUCU BURDA BENIMLE AYNI DURUMDA OLAN ARKADAŞLAR BANA YAZARMISINIZ DR NUNUZ NE DEDİ....
beni marmara üniversitesınde araştırdılar şimdi özel bi dr gidiyorum op.dr.randevum var bakalım ne dıyecek ne verecek daha sonucu görmedi ben bugun aldım sonucu sizlere sormak istedım ne dıye cevaplarınıza teşşekürler....slm canım aynı şeyler bizede yapıldı benımde 3 tane kaybım var şuan 4.gebeliğim sorun yok iğne kullanıyrum aspirin folbiol boyle drn prf mu
feryad doktorun kım ankarada ?
crawford ne kadarlık hamılesın?
hamilelikten şaş görmeye başladım galiba kaydirigubbakcemile3 baksana yukarda başka konuyu alıntı yapıp cevap vermişim. Hiiç yaramadı bu hamilelik bana. sempatiksalakcinni
Senin bebeğin cinsiyeti bellimi canım?
yok canm benımkının cinsiyeti henuz bellı deil 1 hafta sonra kontrolum var bellı olur heralde o zamn benım 2 tane bebeğimi 5 aylıkken erken doğum yaptığım için serklaj(dikiş ) atıldı korkmana gerek yok benım bulantılarımda çok fenaydı mutfağa giremedim ilk başlarda eşim yapıyodu herşeyi baktık bulantılar fenalaştrdı beni anneme taşındık bi drm yatış verdi bana
yani sende bizdensin :) muhtemalen iğne ve aspirin önericek bebekten önce aspirin ve folbiol hamiş oluncada iğne canım sonundada bebiş kucakta allahın iznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?