Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun benim şuan hatırladığım aysude-mir arkadaşımoız seninle aynı durumdaydı. birazdan girer nete sanırım. sende iğneli bayanlar grubuna hoşgeldinnnnn

Anladım. Bende zannetmiştim ki sen hamileyken dikiş atıldı. Açıklamadan yazınca öyle sandım. Peki bulantıların ne zaman geçti canım. Şuan miden nasıl?

şkerim evet doğru anladın bu hamıleliğimde 6 gun önce anestezi alarak amelıyathanede dikiş atıldı erken doğum olmasın diye :))şimdi bulantılarım fazla yok 1 haftadır ozellıkle benım bulantılar bi tuhaf geceleri yatarken ozellıkle sabah bulantılarım çok olmadı ama gece felaketti çok şükür şimdi,i iim bebşdeii ben çıkardım ama yedımde yemekten gerı kalmdım insanın kendi yaptığından çok başkasının yaptığı daha tatlı gelıo hamılelıkte ii annem var yanımda

crawfort canım az dayan geçecek bu bulantılarrrrr... bebişler için katlanmak zorundayız napalım... bizleri düşün keşke benimde midemi bulandıracak bir sebebim olsaydı...coraspirine tekrar başlasam mı ki kanamam olduğu için bırakmıştım ama bitti artık başlıyım mı

canım olmazmı ben samsunda oturuyorum burda araştrıldı yetmedi ankarada prfa gitiim orda hacettepede de araştrıldı kımısınde genetık oluyomş kımısındede sonradanda olabiliymş canm bebeğe giden kılcal damarlardakı kan pıhtılaştığı içi bebek gelişemyo yada duşuyo plesantaya kan ulaşımı zorlaşıo pıhtılaşmadan dolayı

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun benim şuan hatırladığım aysude-mir arkadaşımoız seninle aynı durumdaydı. birazdan girer nete sanırım. sende iğneli bayanlar grubuna hoşgeldinnnnn
saol teşşekkür ederim aysude arkadaşla yazışmak isterim inş. gelir..

Canıııııım. Öyle demişsin ya kendimi bir tuhaf hissettim. Herşeyin hayırlısını dileyelim hep. Seninde yaşadığın son acıdır belki mutlu günler seni bekliyordur. Güzel günleri hayal et.Herşey daha güzel olucak. Bundan sonra midem bulandığında aklıma sen geleceksin bundan emin olabilirsin. Esis olsa benim yerime bulansaydı diycem. opuyorumnanaktan
Hala gebelik düşünüyorsan devam et. Ama kafan rahat değilse doktoruna danış canım.

Eşim daha gelmedi aradım kızdım. ığnemin saati geçiyor diye. Yemek yiycez birazdan. öptüm çıkıyorum. Kendinize iyi bakın fıstıklar. Ben seksi memnuyu izliycem. Kafam dağılır belki. Midem dağılmasın da kaydirigubbakcemile3

esis allhım en yakın zamanda tum bebiş isteyenlerin göbişlerini bebiş doldursun canım adet kanamalrın mı fazla oluyo aspirini içinçe anlayamadım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dinamissin ablası aradı
dinamiss de deniz'imizde sağlıklıymış
doğum bitmiş herşey yolunda dedi
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey:

allahım san sukurler olsun cok sevındım saglıkla aldı kucagına dınamıssım denız hanım hosgeldın aramıza canım

hihi kız bende eşime yaptırıyorum benim bu aydaan başladı crawford hamiş kalmadan başladık ilki bugün vurdular bir naz bir naz ettim adama hemen soktum alışverişe benim canım acıyo banane deyip durdum :) ay ne yapayım pat diye vurdular iğneyi şok oldum ben hamile kaldıktan sonra bekliyordum koca bir poşet ilaçla döndük eve :)

günaydınlarr kimseler yok site sessiz kalmış.gülüşümmmm nerdesin nasılsın yine müşteriler yoruyomu seniii.
crawford canım sende yoksun ortada kız çokmu kötü oldun mideden merak ettim seni şimdi.
feryad akşamları sen kapatır olmuşssun siteyi canım .herkes çok yoğun sanırım.
dinamis nasıl oldu acaba.hastaneden çıkmıştır belkide.dönerde okursan dinamis canım bu yazıyı çok öpüyorum kuzucunla seni .sütünde bol olur inşallah.deniz kızına yeter inşallah.anne sütü çok önemliymiş ilk 6 ay.her şey yolundadır inşallah canım..

günaydın bitanem burdayım da sayfa açık ben habire ortalıkta geziniyorum çalış çalış nereye kadar :hulya:
hatta şimdi müdürüm başıma dikildi iş buyuruyo
crawfordu bende merak ediyorum eskisi gibi girmiyor siteye
sen nasılsın nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…