merhaba arkadaşlar benımde 3 düşügüm oldu sonuncusu 6 ay oldu benı araştırmaya aldılar butun testlerım temiz çıktı yanlız bırı onuda bugun aldım sonucu HOMOZİGOT MTHFR C677T SAPTANMIŞTIR BEN DAHA DR GÖRMEDI SONUCU BURDA BENIMLE AYNI DURUMDA OLAN ARKADAŞLAR BANA YAZARMISINIZ DR NUNUZ NE DEDİ....
Anladım. Bende zannetmiştim ki sen hamileyken dikiş atıldı. Açıklamadan yazınca öyle sandım. Peki bulantıların ne zaman geçti canım. Şuan miden nasıl?
canım ben zaten 4 aydır folıbol kullanıyorum günde 1 tane içiyorum hayırlısı olsun artık agzından bal damlıyo canım inş. yaa pekı bu kanda pırtılaşma neden oluyo bı bılgın varmı dr un ne dedı sana ......
saol teşşekkür ederim aysude arkadaşla yazışmak isterim inş. gelir..merhaba canım öncelikle geçmiş olsun benim şuan hatırladığım aysude-mir arkadaşımoız seninle aynı durumdaydı. birazdan girer nete sanırım. sende iğneli bayanlar grubuna hoşgeldinnnnn
crawfort canım az dayan geçecek bu bulantılarrrrr... bebişler için katlanmak zorundayız napalım... bizleri düşün keşke benimde midemi bulandıracak bir sebebim olsaydı...coraspirine tekrar başlasam mı ki kanamam olduğu için bırakmıştım ama bitti artık başlıyım mı
crawfort canım az dayan geçecek bu bulantılarrrrr... bebişler için katlanmak zorundayız napalım... bizleri düşün keşke benimde midemi bulandıracak bir sebebim olsaydı...coraspirine tekrar başlasam mı ki kanamam olduğu için bırakmıştım ama bitti artık başlıyım mı
esis allhım en yakın zamanda tum bebiş isteyenlerin göbişlerini bebiş doldursun canım adet kanamalrın mı fazla oluyo aspirini içinçe anlayamadım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dinamissin ablası aradı
dinamiss de deniz'imizde sağlıklıymış
doğum bitmiş herşey yolunda dedi
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey:
feryad doktorun kım ankarada ?
Eşim daha gelmedi aradım kızdım. İğnemin saati geçiyor diye. Yemek yiycez birazdan. öptüm çıkıyorum. Kendinize iyi bakın fıstıklar. Ben seksi memnuyu izliycem. Kafam dağılır belki. Midem dağılmasın da kaydirigubbakcemile3
günaydın bitanem burdayım da sayfa açık ben habire ortalıkta geziniyorum çalış çalış nereye kadar :hulya:günaydınlarr kimseler yok site sessiz kalmış.gülüşümmmm nerdesin nasılsın yine müşteriler yoruyomu seniii.
crawford canım sende yoksun ortada kız çokmu kötü oldun mideden merak ettim seni şimdi.
feryad akşamları sen kapatır olmuşssun siteyi canım .herkes çok yoğun sanırım.
dinamis nasıl oldu acaba.hastaneden çıkmıştır belkide.dönerde okursan dinamis canım bu yazıyı çok öpüyorum kuzucunla seni .sütünde bol olur inşallah.deniz kızına yeter inşallah.anne sütü çok önemliymiş ilk 6 ay.her şey yolundadır inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?