merhaba canım sen nasılsınkızlar meraba nasılsınız crawfordan haber yokmu
günaydın bitanem burdayım da sayfa açık ben habire ortalıkta geziniyorum çalış çalış nereye kadar :hulya:
hatta şimdi müdürüm başıma dikildi iş buyuruyo
crawfordu bende merak ediyorum eskisi gibi girmiyor siteye
sen nasılsın nasıl gidiyor
slm kızlar
iyiyim gülüş internet yoktu kaç gündür
evet canım yoksun kaçgündüriyiyim gülüş internet yoktu kaç gündür
ay ben ona hergün iletiyorum sevgilerimi :bbo:çalışmak zor canım ,müdürüne sevgilerimi gönderiyorum alsanaalsanasmile .kaydirigubbakcemile yormasın seniilmaz:
crawford acaba doktoramı gitti.msn side kapalı açmadı daha.
görüşmedim canım ama bugün msj çekerim şimdi işim çıktı bi saate dönerim canlargülüş dinamisle görüşmedinmi hiç.nasıl oldu acaba.
evet canım yoksun kaçgündür
ay ben ona hergün iletiyorum sevgilerimi :bbo:
çok fala kusmaktan canım yaa onun şimdi vücut direncide düşmüştür dr gitmicekti martın 18ine randevu almıştı
gitmedim burdayım ay müdürüm ben giderim dedi ama tabiii onun niye dediğini biliyorum şimdi çıktı akşam gelir ancadün nette okudum normalden fazla çıkaranlar yani sürekli kusanlar doktora danışmalı diye.keşke erken gitsede bir fikir alsa ya.dün benimde midem kötüydü.ama benden oldu.bağırsaklarım çalışsın diye akşam zeytinyağı ile limonu karıştırdım bir çaybardağı :kedi: diktim tepeme.bağırsakları güzel çalıştırıyo ama.sabahtan beri wc ye koşuyomda kaydirigubbakcemile3 .bir bulantı yaptı gece yattığımda zor tuttum kusmamak için kendimi.
gitmedim burdayım ay müdürüm ben giderim dedi ama tabiii onun niye dediğini biliyorum şimdi çıktı akşam gelir anca
tatlım sabahları 2-3 tane kayısı yiyip üzerine ılık su içersen oda bağırsaklarını çalıştırır
bide sabahları aç karnına bir bardak suya bi tatlı kaşığı yağ ve yarım limon sıkıp blenderdan geçirirsen hem bağırsaklarını çalıştırır hemde yağları eritir
tansiyon sorunun yoksa bişi olmaz tatlımhamileyken yapıylırmıki bu.gerçi sıcak su hep içiyorumda aklıma geldikçe.kaysı fayda etmiyo canım bana.alışkanlık yaptı o.çok denedim akşamdan ıslar suyunuda içerdim kaysını.antepte hava nasıl burası dün bahar gelmiş gibiydi.sabah bir kalktım şimşekler çakıyo nasıl yağmur yağıyo kapkaranlıktı heryer.şimdi biraz açıldı gibi ama.inşallah açılır .ben artık bahar gelsin yaz gelsin istiyom.kışı hiç sevmiyom ben..
tansiyon sorunun yoksa bişi olmaz tatlım
ay bu sabah burası günlük güneşlikti bahar gelmişti sanki şimdi fırtına var ordan buraya geldi herhalde deli gibi rüzgar ve yağmur vaarr
eh osmaniyeye bahar daha çabuk gelir 1 ayınız kaldı
özledim ya adanayı bende her zaman bahar portakal çiçekleri vs ahhhhh ahhhh
ayyyy gelmem mi bahar gelsin adanaya gideceğim zaten giderken uğrarım yanına mutlakatansiyon düşüktür bende genelde canım.düşürüyomu bu tansiyonu.gel canım birgün bu taraflara.portakal çiçeklerinin kokusunu bende çok severim .bide insan baharda çok enerji dolu oluyo.adanaya yaz hemen geliyo zaten .yazın çekilmiyo adanada ama osmaniye adanaya göre daha ılık .
tatlım annemin hangi geninde sorun var bilmiyorum ama onda da pıhtılaşma var ve onunda ilk çocuğu erkek doğumdan 10 dk sonra kaybediyor ondan sonra ablam oluyor hiçbir sorun yok sonrasında 4 erkek daha doğum yapacağı gün kaybediyor anlaşılan annemdede erkekler geni kabul etmiodu :sm_confused:Kızlar arkadasım doktora gitmis o da benim gibi bir erkek cocuk sahibi ve sonradan 3 dusuk yaptı. tahlilleri cıktı homozigot. dr cok ilginc demis bir oglunuz var ve sonrasonda hep dusuk
buyuk ihtimalle kandaki bu sorundan oturu vucut kız genini kabul etmiyor erkek genini kabul edyor ve hamilelşk devam ediyor demis.. cok ilginc degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?