Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cok ilginc kızlar ya... Benim gecen sene iki dusugum oldu hatta ikinci gebeligim ikizdi , belkide kızlar dı degil mi?

Selam kızlar, beni merak etmişsiniz.
Ben doktora gitmiştim iğnem bitti yazdırmak için. 30 iğne bitti dün. opuyorumnanaktan (acı tatlı anılarla)
Yenisini yazdırdım.
Sabah bulantım yoktu korktum sonra bulandı,istifar ettim rahatladım. Öğlen yemek yedim. Çıkarmaktan korktuğumdan fazla yiyemedim .Şuana kadar bir vukuat olmadı. Bulanıp bulanıp geçiyor.
ışte böyle kızlar.
Feryad sen hamile kalamdan iğneye başlamışsııın. Benim doktorum o yönteme karşı. Bizim kanımız zaten yalnızca hamileyken pıhtılaştığından hamile olmayana vurulmaz diyor. Kalana kadar asprin yeterli diyor. Bana da mantıklı geldi doktorumun dediği.
Şuan da topikte kimse yok. Beni merak edenlere selamlar sevgiler.
Kendinize iyi bakın kızlar.
hepinizi öptüm. (Zehrayede,Feryad,Gulus27,Muco509)

yine kimsecikler kalmamış sitede.aysude seni gördüm şimdi ne yapıyon canım nasılsın.
gülay sen ne yapıyon siteye girmiyon sende msn de ekledim bir türlü görüşemedik.bebek nasıl sen nasılsın.merak ettim senide.crawford geldi şükür.aman kızlar yok olup uzun süre kaybolmayın.iyi haberlerinizi alalım sürekli

evet canım yaaa herkesi kovalıyorum site bana kalıyor :sinifsinif:

Ahh ben canım bende öyle düşünüyorum ama problem çok olunca doktoruma güvenmekten başka çare yok hem haftada bir kontrol ettiricez durumumu olmazsa kesebilir şuan o kadar ilaç varki kullandığım midem boş kalınca yanmaya başlıyorsenağlama bende iğnene şimdi başlayacaz dediklerinde şok oldum zaten ama belki ben 4. hafta da kaybettim ya bebeğimi onunla bir alakası olabilir uygulanan tedavininbilmiyorumkismile

iyi olur inşallah canım iğnenin faydasını görürsün.halamın kızında da kan pıhtılaşması çıkmış iki düşük yapmış oda.Ankarada bir doktora gitmiş suat mı serdarmı ne dedi adına.bu pıhtılaşma genetik sanırım .onada doktor feryad sana dediği gibi 4 haftalıkken düşürüyomuş hep, bilmeden çok düşürmüşssündür belkide demiş doktor.3 haftalık olduğunda hemen iğnelere başlamamız gerek demiş.mutlaka bir bildikleri vardır ama.

kızlarrrrr ben aslında buradayımda ama değilim :hulya:
dinamiss'in ablasına msj çekmiştim oda beni aradı sağolsun
hastaneden çıkarmışlar
sezeyanı çok iyi geçmiş ilk gün yürüyebilmiş rahatmış toparlanmış
bebiş küçük Deniz'imiz meme emmiyormuş sorun yokmuş
hepinizin selamını ilettim
şimdilik benden bu kaddar opuyorumnanaktan

feryadcım ben hamıle kalmadan basladım
gercı tup bebek oldu transferden hemen sonra basladım
bır sorun olmadı
her dr un gorusu ayrı canım artık kım dogru bılıyor bızde sasırdık
Allah a emanet Rabbım verecekse hıcbısey manı degıl

sagolasun guluscum
dınamıs gıbı bızde kurtulsaydık bu streseten ama daha aylar var
tadıbı bıle cıkaramıyor ınsan bısey oldu olacak dıye
herseyın hayrlısı

bak yaramaza emmiyormuymuş kuzumm.inşallah inadından vazgeçerde emer.
saol gülüşüm.güzel haberler verdin bizde seni öpüyoruz opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar geçmişe bakamıyorum evimize yeni geldik:))

Deniz uyuyor şu an, Gulus haberi verdi sizlere ama bir de kendim yazayım dedim..

Denizim 17.02.2010 da saat 09:25 de geldi dünyaya...

Deniz hanım 2990 gram ve 48 cm..

Şimdilik herşeyimiz yolunda, bu arada kızlar sezeryanden hiçç korkmayın bence bana neler neler anlatılmıştı..Valla gözüm o kadar korkmuştuki çektiğim acı bana hafif geldi ...Ben çok beter, katlanılmayacak bir acı olacağını sanıyordum..Ama öyle değil, ilk gün zor olsa da ikinci gün kendine geliyor insan..

Darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına diyorum...
ınşallah herkes iyidir, öpüyorum çok...

Bu arada Gulus le bir yanlış anlama olmuş sanırım Denizciğim ilk günden beri emiyor:))

tatlım iyi olmana öyle sevindim ki yok yaw yanlış anlama olmadıı bilmiyorumkismile
bir m fazla yazmışım :kedi:

ay emsin annesi valla üzülmüştüm.gülüşşş seni yanlış yazan teyzeee lmaz:kızımızı yaramaz ettik bizde.dinamis çok sevindik canım benim.iyi olmana sevindim.tam bayılınca kolay ayıkıyonmu ben onu merak ediyorum.bende tam bayılmak istiyomda.korku var birazda.ogünlere bizde gelebilsek bir Allahın izni ile. kaydirigubbakcemile2

yapmayın :tomato: etmeyin :tomato: yazıkkkk banaaaaaa :a015:
napıym hızlı yazayım derken böle oldu :çok üzgünüm:

İnşallah kısa zamanda hamile kalırsın canım. Fazla iğne de vurulmamış olursun. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ne diyelim. Rabbimden başka sığınacak kimimiz varki.

Canım yazdıklarını okuyunca sezeryanden korkum geçti gibi. Heleki doğum yapalı 2 gün olmuş siteye girdiğine göre maşallahın var. Benimde sürekli rüyalarıma giriyordu şu sezeryan olayı. En azından birkaç aydaha aklıma gelmez :roflol:
Deniz kıza da MAŞALLAH.
Allah nazardan saklasın. Ay çok sevindim yaa.

muco509 naparsın canım? Nasıl gidiyor?
Benim mide kötü yine offf valla istifar etmekten yoruldum.
Öğlen etmedim ilk defa! Bulandı geçti ama akşam yine fire vermedi. Belki yavaş yavaş kaybolur.
Bende kendimi avutuyorum işte. Bebiş orda hiç değilse diye :ecrin_bebek:

canım allah analı babalı büyütsün bbeğini çok sevindim inşallah bizlerde o safhalara geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…