günaydınlarr kimseler yok site sessiz kalmış.gülüşümmmm nerdesin nasılsın yine müşteriler yoruyomu seniii.
crawford canım sende yoksun ortada kız çokmu kötü oldun mideden merak ettim seni şimdi.
feryad akşamları sen kapatır olmuşssun siteyi canım .herkes çok yoğun sanırım.
dinamis nasıl oldu acaba.hastaneden çıkmıştır belkide.dönerde okursan dinamis canım bu yazıyı çok öpüyorum kuzucunla seni .sütünde bol olur inşallah.deniz kızına yeter inşallah.anne sütü çok önemliymiş ilk 6 ay.her şey yolundadır inşallah canım..
Selam kızlar, beni merak etmişsiniz.
Ben doktora gitmiştim iğnem bitti yazdırmak için. 30 iğne bitti dün. opuyorumnanaktan (acı tatlı anılarla)
Yenisini yazdırdım.
Sabah bulantım yoktu korktum sonra bulandı,istifar ettim rahatladım. Öğlen yemek yedim. Çıkarmaktan korktuğumdan fazla yiyemedim .Şuana kadar bir vukuat olmadı. Bulanıp bulanıp geçiyor.
İşte böyle kızlar.
Feryad sen hamile kalamdan iğneye başlamışsııın. Benim doktorum o yönteme karşı. Bizim kanımız zaten yalnızca hamileyken pıhtılaştığından hamile olmayana vurulmaz diyor. Kalana kadar asprin yeterli diyor. Bana da mantıklı geldi doktorumun dediği.
Şuan da topikte kimse yok. Beni merak edenlere selamlar sevgiler.
Kendinize iyi bakın kızlar.
hepinizi öptüm. (Zehrayede,Feryad,Gulus27,Muco509)
Ahh ben canım bende öyle düşünüyorum amaproblem çok olunca doktoruma güvenmekten başka çare yok hem haftada bir kontrol ettiricez durumumu olmazsa kesebilir şuan o kadar ilaç varki kullandığım midem boş kalınca yanmaya başlıyorsenağlama bende iğnene şimdi başlayacaz dediklerinde şok oldum zaten ama belki ben 4. hafta da kaybettim ya bebeğimi onunla bir alakası olabilir uygulanan tedavininbilmiyorumkismile
kızlarrrrr ben aslında buradayımda ama değilim :hulya:
dinamiss'in ablasına msj çekmiştim oda beni aradı sağolsun
hastaneden çıkarmışlar
sezeyanı çok iyi geçmiş ilk gün yürüyebilmiş rahatmış toparlanmış
bebiş küçük Deniz'imiz meme emmiyormuş sorun yokmuş
hepinizin selamını ilettim
şimdilik benden bu kaddar opuyorumnanaktan
kızlarrrrr ben aslında buradayımda ama değilim :hulya:
dinamiss'in ablasına msj çekmiştim oda beni aradı sağolsun
hastaneden çıkarmışlar
sezeyanı çok iyi geçmiş ilk gün yürüyebilmiş rahatmış toparlanmış
bebiş küçük Deniz'imiz meme emmiyormuş sorun yokmuş
hepinizin selamını ilettim
şimdilik benden bu kaddar opuyorumnanaktan
tatlım iyi olmana öyle sevindim ki yok yaw yanlış anlama olmadıı bilmiyorumkismileMerhaba kızlar geçmişe bakamıyorum evimize yeni geldik:))
Deniz uyuyor şu an, Gulus haberi verdi sizlere ama bir de kendim yazayım dedim..
Denizim 17.02.2010 da saat 09:25 de geldi dünyaya...
Deniz hanım 2990 gram ve 48 cm..
Şimdilik herşeyimiz yolunda, bu arada kızlar sezeryanden hiçç korkmayın bence bana neler neler anlatılmıştı..Valla gözüm o kadar korkmuştuki çektiğim acı bana hafif geldi ...Ben çok beter, katlanılmayacak bir acı olacağını sanıyordum..Ama öyle değil, ilk gün zor olsa da ikinci gün kendine geliyor insan..
Darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına diyorum...
İnşallah herkes iyidir, öpüyorum çok...
Bu arada Gulus le bir yanlış anlama olmuş sanırım Denizciğim ilk günden beri emiyor:))
Merhaba kızlar geçmişe bakamıyorum evimize yeni geldik:))
Deniz uyuyor şu an, Gulus haberi verdi sizlere ama bir de kendim yazayım dedim..
Şimdilik herşeyimiz yolunda, bu arada kızlar sezeryanden hiçç korkmayın bence bana neler neler anlatılmıştı..Valla gözüm o kadar korkmuştuki çektiğim acı bana hafif geldi ...Ben çok beter, katlanılmayacak bir acı olacağını sanıyordum..Ama öyle değil, ilk gün zor olsa da ikinci gün kendine geliyor insan..
Bu arada Gulus le bir yanlış anlama olmuş sanırım Denizciğim ilk günden beri emiyor:))
yapmayın :tomato: etmeyin :tomato: yazıkkkk banaaaaaa :a015:ay emsin annesi valla üzülmüştüm.gülüşşş seni yanlış yazan teyzeeelmaz:kızımızı yaramaz ettik bizde.dinamis çok sevindik canım benim.iyi olmana sevindim.tam bayılınca kolay ayıkıyonmu ben onu merak ediyorum.bende tam bayılmak istiyomda.korku var birazda.ogünlere bizde gelebilsek bir Allahın izni ile. kaydirigubbakcemile2
yapmayın :tomato: etmeyin :tomato: yazıkkkk banaaaaaa :a015:
napıym hızlı yazayım derken böle oldu :çok üzgünüm:
Ahh ben canım bende öyle düşünüyorum amaproblem çok olunca doktoruma güvenmekten başka çare yok hem haftada bir kontrol ettiricez durumumu olmazsa kesebilir şuan o kadar ilaç varki kullandığım midem boş kalınca yanmaya başlıyorsenağlama bende iğnene şimdi başlayacaz dediklerinde şok oldum zaten ama belki ben 4. hafta da kaybettim ya bebeğimi onunla bir alakası olabilir uygulanan tedavininbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?