Merhaba kızlar geçmişe bakamıyorum evimize yeni geldik:))
Deniz uyuyor şu an, Gulus haberi verdi sizlere ama bir de kendim yazayım dedim..
Denizim 17.02.2010 da saat 09:25 de geldi dünyaya...
Deniz hanım 2990 gram ve 48 cm..
Şimdilik herşeyimiz yolunda, bu arada kızlar sezeryanden hiçç korkmayın bence bana neler neler anlatılmıştı..Valla gözüm o kadar korkmuştuki çektiğim acı bana hafif geldi ...Ben çok beter, katlanılmayacak bir acı olacağını sanıyordum..Ama öyle değil, ilk gün zor olsa da ikinci gün kendine geliyor insan..
Darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına diyorum...
İnşallah herkes iyidir, öpüyorum çok...
Bu arada Gulus le bir yanlış anlama olmuş sanırım Denizciğim ilk günden beri emiyor:))
canım iyiyim kaç gündür internet yoktu giremiyodum senide merak ettim kızlara sordum durdum bulantıyı kafana bebeşin sağlıklı olsunda sonra bu günleri gülümseyerek hatırlarsın inşallah
iyi olur inşallah canım iğnenin faydasını görürsün.halamın kızında da kan pıhtılaşması çıkmış iki düşük yapmış oda.Ankarada bir doktora gitmiş suat mı serdarmı ne dedi adına.bu pıhtılaşma genetik sanırım .onada doktor feryad sana dediği gibi 4 haftalıkken düşürüyomuş hep, bilmeden çok düşürmüşssündür belkide demiş doktor.3 haftalık olduğunda hemen iğnelere başlamamız gerek demiş.mutlaka bir bildikleri vardır ama.
feryadcım ben hamıle kalmadan basladım
gercı tup bebek oldu transferden hemen sonra basladım
bır sorun olmadı
her dr un gorusu ayrı canım artık kım dogru bılıyor bızde sasırdık
Allah a emanet Rabbım verecekse hıcbısey manı degıl
crawford ben bi ankaraya gidip osman hocayla görüşeceğim sonrada düşüneceğim ama benim son gebeliğim tedaviyle oldu bilmiyorum bu nası olur
Merhaba kızlar geçmişe bakamıyorum evimize yeni geldik:))
Deniz uyuyor şu an, Gulus haberi verdi sizlere ama bir de kendim yazayım dedim..
Denizim 17.02.2010 da saat 09:25 de geldi dünyaya...
Deniz hanım 2990 gram ve 48 cm..
Şimdilik herşeyimiz yolunda, bu arada kızlar sezeryanden hiçç korkmayın bence bana neler neler anlatılmıştı..Valla gözüm o kadar korkmuştuki çektiğim acı bana hafif geldi ...Ben çok beter, katlanılmayacak bir acı olacağını sanıyordum..Ama öyle değil, ilk gün zor olsa da ikinci gün kendine geliyor insan..
Darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına diyorum...
İnşallah herkes iyidir, öpüyorum çok...
Bu arada Gulus le bir yanlış anlama olmuş sanırım Denizciğim ilk günden beri emiyor:))
İnşallah kısa zamanda hamile kalırsın canım. Fazla iğne de vurulmamış olursun. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ne diyelim. Rabbimden başka sığınacak kimimiz varki.
Canım , 2 gündür nete girmeni bekliyorum :) Her şeyin yolunda gitmesine çok ama çok sevindim :) Sezeryan zor değil gerçekten...1 hafta sonra gör bak , rahat rahat kalkıp oturacaksın...
Maşallah denizimize , sağlıkla büyüsün bebeğimiz...Darısı buradaki herkesin başına inşallah...
"Üzülme!'' der Mevlana.. ve devam eder.. "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner''
Hoşuma gitti bu söz paylaşmak istedim.
ayy inş. canım ya umudumu kesmemeye çalışıyorum birde arada beni deli eden densizler olmasa işyerinde nelerle uğraşıyoruz bir bilsen ayy sanki derdim yetmiyo birde kişiliğini tamamlayamayanlarla uğraşıyorum yaa aslında çok sinirliyim alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile :) neyse boşverin burda bundan da bahsedilmezki değil mi amalmaz:
Aminnnn canımmm...Senin bebişin hemen konacak göbüşüne inşallah...darısı bizlere inş benim yaramazda bekletmesin lütfeeeeeeeeeeeen yoksa annesi çok cısss yiyecek :)kaydirigubbakcemile3
Aminnnn canımmm...Senin bebişin hemen konacak göbüşüne inşallah...
paynaklarına sağlık güzel sözmüş :))
Umudunu hiç kaybetme en umutsuz anında bile senin yerinde olmak isteyen milyonlarca insanı aklına getir.
Canım heryerde var öyleleri emin ol. Herkez aynı şeyleri yaşıyor. Bahset canım nolucak. Rahatlarsın paylaştıkça.
kıslar siteye ne oluyor ya sonradan yazılanları hemen göremiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?