Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım iyiyim kaç gündür internet yoktu giremiyodum senide merak ettim kızlara sordum durdum bulantıyı kafana bebeşin sağlıklı olsunda sonra bu günleri gülümseyerek hatırlarsın inşallah

Canım , 2 gündür nete girmeni bekliyorum :) Her şeyin yolunda gitmesine çok ama çok sevindim :) Sezeryan zor değil gerçekten...1 hafta sonra gör bak , rahat rahat kalkıp oturacaksın...
Maşallah denizimize , sağlıkla büyüsün bebeğimiz...Darısı buradaki herkesin başına inşallah...

canım iyiyim kaç gündür internet yoktu giremiyodum senide merak ettim kızlara sordum durdum bulantıyı kafana bebeşin sağlıklı olsunda sonra bu günleri gülümseyerek hatırlarsın inşallah

İnşallah canım. Sen hala çalışmalara başlamayı düşünmüyormusun?
Zehrayede topiğin ilk tahminini yaptı. Kızın olucak dedi. Bakalım bilicekmi. Midem çok bulanıyor ya o yüzden kızdır dedi. Zaman gösterecek bakalım. boshayallersmile

belki benimde olmuştur bilemiyorum ki korkumdan tahlil yaptıramadım neyse üzüntü yok herşey güzel olacak inş.

crawford ben bi ankaraya gidip osman hocayla görüşeceğim sonrada düşüneceğim ama benim son gebeliğim tedaviyle oldu bilmiyorum bu nası olur

haklısın canım zaten haftada bir pıhtılaşma durumuma bakacaklar sanırım ilaç dozunu önceden ayarlamak için bu çünkü fazlaysa azaltırız eksikse çoğaltırız dedi doktor bak şimdi sizle konuşunca mantıklı geldi :)) affına sığınarak soruyorum canım sen hamilemisin ben senle çok karşılaşamadım dabilmiyorumkismile

crawford ben bi ankaraya gidip osman hocayla görüşeceğim sonrada düşüneceğim ama benim son gebeliğim tedaviyle oldu bilmiyorum bu nası olur

Ne zaman gideceksin canım? Yalnızca düşünüyorsunda ne zaman uygulayacağın belli değil mi yoksa? Tedaviyle olunca kromozom anomalisi olmuyormuş sağlıklı olanları seçtikleri için. Tabiki sen yinede doktoruna güveniyorsan o ne derse onu uygula canım.

Allah bağışlasın canım Allah analı babalı huzurlu bir ailede büytsün Denizimizi ayy çok duygulandım ya senağlama amma sulugöz oldum ben yaaaaaa

"Üzülme!'' der Mevlana.. ve devam eder.. "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner''

Hoşuma gitti bu söz paylaşmak istedim.

Kahvelokumun listesini dinamis için güncelledim...
Yeni hamile arkadaşlarımız listede olmayabilir , kahvelokum uzun süredir girmiyor...17 şubat tarihine göre özelden bilgilerinizi yazarsanız listeye ekleyebilirim kızlar...Tabi bu işi kahvelokum gelene kadar yaparım :)

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:17 şubat 2010 çarşamba)

(celen35)............. CEMRE'MıZ .... ( ?? 2008 )
(şen)................... Pelinsu............(10 kasım 2008)
yaren76)..............Ecesu ..............( ?? 2009 )
(lal82)...................Ege..................(17nisan 2009 )
(Marguerite)..........Azat.................. (?? nisan 2009 )
güneş5.................Selin ................(?? nisan 2009 )
(gelgit)...................Yağız............... (27 temmuz 2009 )
nazlı03..................Efe................... ( ?? 2009 )
seybay................... ikiz bebeklerimiz..........( ?? 2009 )
29selvihan.............ıpek selin.........(20 ağustos2009 )
ecesem................Bora ................. (10 eylül 2009)
sido .....................Doruk ...............(11 eylül 2009)
eserizmir...............Poyraz .............(15 Eylül 2009)
meryemmeryem.....Hakan ............. (25 eylül2009 )
çiçeklara...............Ecrin Naz...........(8 Ekim 2009)
funda1980............. Efe Berk.............(20 Ekim 2009)
bkale (bahar)......... Doğa ................ (27 Ekim 2009)
papatyasüreyya......Bıhter................(12 kasım 2009) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)
sılaya...........................(erkek)................( ?? 2009 )
smmm06.....................(erkek).................( ?? 2009 )
cimen.3........................??
Dinamiss.........Deniz..............(17 şubat 2010) ( Hoşgeldin Deniz... )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

umutsevgim.[sibel]........37 haftalık (kız)
nilüfersahh....................36 haftalık (erkek)
kardelen86....................33 haftalık
simge...........................33 haftalık (kız)
aslgkh..........................32 haftalık (erkek)
gülsummmm.................32 haftalık
_beray_........................30haftalık (kız)
göbete..........................29 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................29 haftalık (erkek)
gülay30.........................28 haftalık (erkek)
melek76........................28 haftalık (kız)
kelebek01......................26 haftalık (erkek)
Cherry76........................24 haftalık (kız)
hummu85.......................24 haftalık
elifim...............................18 haftalık
esraben...........................18 haftalık
esterya............................16 haftalık
irazmetin.........................16 haftalık
angel34...........................16 haftalık
eylületik..........................15 haftalık
aslıhan1806.....................15 haftalık

Son düzenleme:
İnşallah kısa zamanda hamile kalırsın canım. Fazla iğne de vurulmamış olursun. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ne diyelim. Rabbimden başka sığınacak kimimiz varki.

ayy inş. canım ya umudumu kesmemeye çalışıyorum birde arada beni deli eden densizler olmasa işyerinde nelerle uğraşıyoruz bir bilsen ayy sanki derdim yetmiyo birde kişiliğini tamamlayamayanlarla uğraşıyorum yaa aslında çok sinirliyim alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile :) neyse boşverin burda bundan da bahsedilmezki değil mi amalmaz:

darısı bizlere inş benim yaramazda bekletmesin lütfeeeeeeeeeeeen yoksa annesi çok cısss yiyecek :)kaydirigubbakcemile3

Umudunu hiç kaybetme en umutsuz anında bile senin yerinde olmak isteyen milyonlarca insanı aklına getir.
Canım heryerde var öyleleri emin ol. Herkez aynı şeyleri yaşıyor. Bahset canım nolucak. Rahatlarsın paylaştıkça.

paynaklarına sağlık güzel sözmüş :))

Değil mi? Bir nevi kendimizi mutlu etmek istediğimizde olaya dini yönden baktık mı manevi bir huzur buluruz diye düşündüm. En kötü olaylarda bile hayır aradık mı mutlu olucağımıza inanıyorum. Napalım nasip değilmiş deyip devam etmeliyiz önümüze bakmaya. Bu yalnızca bebek olayında değil. Herşeyde geçerli. Girilip kazanılamayan bir üniversite sınavında,Çok istenen ama senden önce başkasının atandığı bir kadroda vs. ,
Herkez kısmetini alır. Edebiyatı paramparça ettim yav. aklinialirimsmile

ayyy canım benim ya bahsetsem ne olacak ya insanın yüzüne dost görünüyor arkadan çevirmediği dolap yok benim arkamdan konuştuğunu düşünüyordum hem de öyleymiş harfi harfine müdürümüze kışkırtma yapmaya çalışmış bu insan öğlen de de sancım çok diye arabayla beni kapıya bıraktı sen söle böyle biri dost mu düşman mı bana göre dost yüzünün arkasında düşmenlığını saklıyoralsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…