Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

he yav hamilelik sana yaramadı :roflol: pek bi duygusal oldun kaydirigubbakcemile3

Valla kazıklanmaya doymuycaz belli. Bu yaşadığımız ilk olmasada insanlara güvenmesek de hayat zindan olur. E napalım belki çoook ilerde akıllanırız ne dersin (Mesela yaşlanınca )

Amaaaaaaaan boşver be kız çekemiyo 32 yaşında başından 2 talihsiz evlilik geçmiş acayip de kıskanıyo beni yav bebek istemeye karar verdiğimizi öğrenince nerdeyse dövecek beni senin yaşın kaç falan filan dedi durdu ayy ona neyse herkes kendi kaderini yaşıyo ben sebep olmadım ki sana dedğil mi ama ilginçler ya

he yav hamilelik sana yaramadı :roflol: pek bi duygusal oldun kaydirigubbakcemile3

Yaramadığı kesin. :gitme:
Mutlu hissetmeye çalışıyorum olmuyor. Bugün düşük yapan arkadaşı ziyeret ettim. Kendimi kötü hiddettim. 4 aylıkeı da bebeğin kafası sürekli su topluyormuş ve beli açıkmış. Mecbur alıcaz demişler.Yoksa bu ilerd ekarnında patlar demişler. Arkadaşımda o anki duygusallıkla sakat olucağını bilsem doğururdum diyor. Düşük haplarıyla düşürtmüşler ve kalanını da kürtaj yapmışlar. 6 ay bebek yasakmış. Erkek di cinsiyetini biliyordu falan ya daha kötü oluyor ya. Bebek elim kadardı diyor. Dedim iyiki o kadarmış yoksa daha zor olurdu düşürmen.

İyi bari evlenmiş ayrılmış. Evliliği yaşamış. Sana imrenmek için sebep arıyor. Sonuçta mutluluğuna imreniyordur. Hep dua et. Kem gözden sakla yarabbim diye. Ben hep öyle yapıyorum. Çünkü illa güzelliğe nazar değmiyor. Sağlığa, huzura. Akla, mantığa, pozitifliğe bile değiyor.

Allah sabır verir inş canım ne yapalım bak herkes kendi sınavını veriyor sonuçta sende üzme kendini:mymeka:

ya laf aramızda zaten düzeleli bir yıl oldu yeni kurtulduk nazardan birde onla mı uğraşacam ben ya nazar boncuğu taktım :) kendime arada da okuyorum bize klava:

Allah sabır verir inş canım ne yapalım bak herkes kendi sınavını veriyor sonuçta sende üzme kendini:mymeka:

Evet de insan çok tuhaf oluyor ya. O kaybetmiş şimdi ben hamileyim. Gerçi ben kaybetmiştim o zamanda o hamileydi. Yani ne zaman ne olucağı hiç belli değil. Pamuk ipliğine bağlı herşey.
oda bana diyor hiç takma kafanı olucağı varsa olur. Sonuçta 9 ay sağlıklı giden bir gebelikte bile kordon dolanmasından bebek ölüyor dedi. Kendi ik tanıdığı bunu yaşamış. Oda haline şükrediyor doğal olarak. Bende dedim Bak 9 ay nerde senin 4 ay nerde. Onun yaşadığı ruhsal ve fiziksel acı senden daha fazladır. Beterin beteri var sonuçta dedim. O beni ben onu teselli ettik. kaydirigubbakcemile2

hehe bende müzik dinliyorum ordan :) kız bu arada iğneler aç tok farkediyor mu vururken ne yapayım??

Canım ben tok vuruluyorum akşamları. Ama benim arkadaş ileriki aylarda karnı gerginleştiği için aç vuruluyormuş. Doktor bu konuda birşey belirtmedi banada eşimede. Demekki farketmiyor. Neticede o arkadaşım önceleri tok vuruldu. 5.6 aydan sonra ise aç. Şuan 6 aylık oğlu var. Birşey olmuyor demekki.

acının üstünden atlayıp geçemezsin .dibine kadar yaşayıpta tüketmeden.

Şair ruhum yaz diyor yolluyorum kaydirigubbakcemile3

crawford canım ben iğneylede düşük yaptığım için hematoloğun fikrini almak istiyorum iğne dozu hakkında tedaviyle oldu derekende tüp bebekten bahsetmedim göbekten vurulan yumurta geliştirici iğnelerden vuruldum

birazda korkuyorum açıkcası ogün adet günüm bir iki gün gecikti gene aynı korkuları yaşadım sonra olunca rahatladım

Anladım canım. Ama ne zaman gideceğin hala belli değil anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…