Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet canım çocuğunda okulu varya geri kalmasınıda istemiyorum aynı gün geri dönülürmü acaba

İstersen telefonla bilgi al. Okul işi yaş. Çünkü kan tahlili falan vermen gerekir sonuçlar hemen çıkarmı? Sonra çıkacaksa da daha sonra gider alırsın da. Yada çocuğu birine emanet edersin. (ayarlarsın)

Ay kızlar ben ölücem bu gidişle. Vallahi ya o kadar kötü ki. Boğulacak gibi oluyorum her defasında. Offf Off
Size dert yanıyorumda sonuç değişmiyor hergün aynı terane. mafoldumben

hımmm çok tuhaf sankı olabilme ihtimalide var mesela benmde doğum yaptığım 2 bebeğim erkekti 3. ise 1,5 aylıktı onu bilmyrm olabilir mi?

elif_fidan iyi akşamlar. nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?

konu okuyodum canım iidiim de bu gun bulantılarım gecti dedim bu gece başladı bulanıyo akşamdan beri i bulantı doğru üzgün biişi yiyemedim gecer heralde o kadar olsun artık :::) senın nasıl gidiyo

merhaba gülüs iyiyim,sen nasılsın
angel gebeliğim süresince amniyosentezden önce pıhtılaşma değerlerine bakılmıştı
normal çıkmıştı herşey

hııı bir de bebeğin gelişimi gayet iyiydi problem yoktu,kan akışında problem olunca gelişim geriliği oluyormuş ya

merhaba gülüs iyiyim,sen nasılsın
angel gebeliğim süresince amniyosentezden önce pıhtılaşma değerlerine bakılmıştı
normal çıkmıştı herşey
bende iyiyim tatlım kontrole ne zaman gideceksin bidahaki bebiş çalışmalarını yumurta vs takip dr takip edecekmi yoksa hamile kalırsan gel mi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…