Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gülüssssss yavasssssss : ))
kontrole çarşamba gittim,yazmadım mı size?
batından ultrasona girdim yine : ) bundan sonra transvaginal falan yok
durumun iyi dedi,folbiolü kullanmaya devam et dedi,yine bir antibiyotik verdi,bir enfeksiyon varmış kanda falan belli olmuyormuş,onunda olabilme ihtimaline karşı,bir de mantar ilacı verdi,vitamin verdi,bunları kullan adetinin 2.günü gel dedi
olasılıklar üzerine ilaç kullanıyorum,sebep belli değil ya,doktorum agresif yaklaşıp sürekli ilaç veriyor bana,bu durumda hoşuma gitmiyor ama,doktorumada güveniyorum,bazen değiştirsem mi diyorum,sil baştan başlıycam o zamanda herşeye of ve de pofff,tipik ikizler kararsızlığı görüldüğü üzere : ))
bu arada yumurta takibi falan demedi bana,ama adetin 2.günü gidince bakacak sanırım,sonrada 3.gün hormon testlerini yaptırır,birde yine 3 ay bekle dedi : ))
aslında ben 40 ım çıkınca beklemek istemiyorum ama,kafayı mı kırdım nedir yaa,zaten normal değildim hepten sıyırdım :))

:roflol: yok şekercim sen bize lazımsın sıyırma 3. günü gel dediyse rahim duvarına ve yumurtamaya bakacak demektir yani 3 ay takiptesin :1ninca: ilaç içmekten bende sıkıldııımmmm tatlım özel bölgende kaşıntı vs var ise mantardan dolayı bir kaba ılık su koy içine bir kaşık sirke birazcık pamuğu bu su ile ısla ve özel bölgene sür hem kaşıntıyı alır hem mantarı yok eder ay mantar falan deyince söyliim dedim
yavaş mavaş yok arkadaşım bekle bekle ayyy bende çıldırıcıımm
o kadar ilaç oluyorum bebiş olsun diye zaten şurda bikaç gün var yumurtlama döneminde ay ondada kociş demicem artık herifle habirha dalaşıyoruz Çok üzgünüm çoook

sen çok yaşa emi gülüs
yok canım yaa mantar falan yok çok şükür,kaşıntımda yok,verdiği antibiyotik mantar yapabilirmiş o yüzden mantar ilacıda vermiş : ))
benim doktorum tam paronaya
bu arada periferik kanda karyotip analizi istedi,özelde yaptırmak istemiyorum,hem güvenmiyorum hem de maddi manevi göçtük zaten,kocaeli üniversitesi Ağustosa gün verdi,Çapa da yaptırmak istiyorum ama nasıl?yaptıran var mı acaba daha önce
ki ben o analizde de birşey çıkacağını sanmıyorum ama
bu arada rahim duvarına karnımdan da bakabilir sanırım,yoksa öğrenemeyiz duvarı muvarı

bunların anlamını bilen var mı kızlar benim testlerim

Faktör VG1691 C (Lei Mutasyon Saptanmamıştır.
Faktör V H1299R (R2 Mutasyon Saptanmamıştır.
PROTROMBIN (G20210A) Mutasyon Saptanmamıştır.
Faktör XIII (V34L) Heterozigot Mutasyon Saptanmıştır.
B-FIBRINOJEN (-455 G Mutasyon Saptanmamıştır.
PAI-1 (4G/5G polimor 4G/5G Polimorfizmi Saptanmıştır.
HPA-1 (a/b polimorfi 1b/1a Polimorfizmi Saptanmıştır.
MTHFR (C677T) Heterozigot Mutasyon Saptanmıştır.
MTHFR (A1298C) Heterozigot Mutasyon Saptanmıştır.
ACE (I/D polimorfizm Del/del Polimorfizmi Saptanmıştır.

APO-B (R3500Q) Mutasyon Saptanmamıştır.
APO-E (E2/E3/E4 poli E3/3 Polimorfizmi Saptanmıştır

ağustos muuuuuu offf yaaaa kötükedihüso
rahim duvarına karından bakılabiliyor benim dr baktığını sölemişti en azından
yoksa o da mı yalandııııııııııııııııııı ohaoldumsmile

oy oy oyyy sen ikizlermisin canım benim işin zor desene :) kızma ama bilmiyorumkismile biraz karışık ruh halleri olmasına rağmen ben çok severim ikizler insanlarını opuyorumnanaktan

kız yazık sana ay yumurtlama dönemi gelirken huyuna gitmek lazım onlar bize lazım ayol işini hallet ondan sonra bin tepesine yol saçlarını :roflol: şimdi olmaz ne derse he diyecen tatlişkom kaydirigubbakcemile3

canım alttan ultrasonla bakılıyo rahim duvarına benim 4. haftada düştü ya o nedenle rahim duvarının kalınlığını santim santim yazmışlardı

hemde nasıllllllll hatta hala da kızgınım klava: ortamımızı bozan bir tane 2 yüzlü var oda yetiyor işte alsanaalsanasmile ayy boşverin yaaa çekemeyen çatlasın değil mi ama olumunekankayizsmile
çatlasınlar hayatım çatlasınlar bırak kaydirigubbakcemile5 ay her ortamda çıkar öyle bir iki tane gereksiz

çatlasınlar hayatım çatlasınlar bırak kaydirigubbakcemile5 ay her ortamda çıkar öyle bir iki tane gereksiz

ayy ne sıkıntılara saklanıyoruz şurda ama bebek sahibi olmamı bırak bebek istememi bile kıskanıyor yaaa alsanaalsanasmile düşünebiliyormusun kaldıki ben iğnelere henüz hamiş kalmadan başladım ağır ağır ilaçlar alıyorum şimdi kafam kazan gibi nasıl insan bunlar buda kıskanılır mı?klava:

kız yazık sana ay yumurtlama dönemi gelirken huyuna gitmek lazım onlar bize lazım ayol işini hallet ondan sonra bin tepesine yol saçlarını :roflol: şimdi olmaz ne derse he diyecen tatlişkom kaydirigubbakcemile3
yaw herifte saç namına da bişi kalmadı kiii :roflol: yaa o da çıldırtıyo beniii ay ne zor iş yaa eskiden o benim peşimde koşardı olsun diye şimdi ben deli divane oluyorum ama bebiş için diye onada laf çakıyoo :sm_confused:
canım alttan ultrasonla bakılıyo rahim duvarına benim 4. haftada düştü ya o nedenle rahim duvarının kalınlığını santim santim yazmışlardı
kandırıldım kandırıldımmmmmm kafamçokkarıştı

feryad neden kızayım,evet ikizler öyledir,ama beni tanıyanlar mantıklı bir ikizler burcu olduğumu söyler
şu ararlar kararsızlığım hat safhada ama
gülüs sperm bankaları var artık,kafamıza takmaya hiiç gerek yok bence : ))
Factor V G1691A (Leiden)
ß Fibrinogen- 455 G>A
MTHFR A 1298 C genlerinde heterozigot mutasyon saptanmıştır.
PAI-1 4G/4G ve ACE Ins/Del genotipleri saptanmıştır.
APO E 3/3 alleli saptanmıştır
benimde sonuçlar bunlar,hala ne anlama geldiğini anlamadım?? anlatabilecek bir doktorum var ama ben gidemedim,doğumdan sonra eşim gitti o da sormadan gelmiş,gerçi adamında kafası yerinde değildi ne yapsın canım benim

ayyy sen çok yaşa emi :) kızım bizim kaderimiz bu onlar isteyince biz istemeyiz şimdi de biz bebek için peşlerinde deli divaneyiz :) benim de öyle canını sıkma sen
eşim bana akşam iğne yapıyo şimdi dedim hele bir geldin o bir iğne sana bir iğne ona vurcam ne bu sizden çektiğim benim dedim :roflol:

canım bu konuda kimin kafası karışık değil ki ay benim de karışık ama ne yapim düşündükçe geriliyorum şimdi de doktoruma güvenmekten başka çarem yok ne yapim güvenmeyince hiç olmuyo işte bende 3 ay boyunca yumurtlama günü takibi yaptırcam bu arada haftaya kan tahliliyle pıhtılaşma oranına ve anti tpo lara bakılacak falan işte sonra doz ayarlanacak bende konudan konuya atladım dimi ay o kadar konuşcak şey var ki kaydirigubbakcemile3

: )) bu doktorlarda salak olmuş bence,affınıza sığınıyorum ama güzel ağızımı açıcam artık,her doktor farklı bir görüş sunuyor,tıp somut bir bilim değil mi,her üniversite aynı konu ile ilgili farklı eğitimler mi veriyor,bu nasıl iş anlamadım ben yaaa

hııı bir de bebeğin gelişimi gayet iyiydi problem yoktu,kan akışında problem olunca gelişim geriliği oluyormuş ya

sağol cnm ya.ben yaptırdım prof.gitmiştim o da yeterli olmayabilir dedi 3 gündür 0.8 e yükselttik 1 hafta sonra tekrar test yaptırıp bakıcaz dedi.bugünde tahlili kendi dr ma gösterince yeterli dedi bu sefer kanamada kanı durduramayız dedi. ay şaşırıp kaldık.napıcaz bilmiyorum.

al işte biri öyle diyor biri böyle
bu stres zaten ne yapıyorsa yapıyor bize
yok anam yok bir dahakine ne iğne ne ilaç kullanma diyor aklımın bir köşesi,doktora falanda gitme 30 sene öncesi gibi hamilelik yaşa
ya bakıyorum millet uyuşturucu bağımlısı AIDS hastası çocuk doğuruyor,biz herşeyi yapıyoruz ama sonuç hayal kırıklığı
ama yılmak yok,Allah'ın izin verdiği zaman olacak,ben inanıyorum,Allah hepimize sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…