feryadcım mrb
dün kızdırmışlar seni tatlımmrb canım
:roflol: yok şekercim sen bize lazımsın sıyırma 3. günü gel dediyse rahim duvarına ve yumurtamaya bakacak demektir yani 3 ay takiptesin :1ninca: ilaç içmekten bende sıkıldııımmmm tatlım özel bölgende kaşıntı vs var ise mantardan dolayı bir kaba ılık su koy içine bir kaşık sirke birazcık pamuğu bu su ile ısla ve özel bölgene sür hem kaşıntıyı alır hem mantarı yok eder ay mantar falan deyince söyliim dedimgülüssssss yavasssssss : ))
kontrole çarşamba gittim,yazmadım mı size?
batından ultrasona girdim yine : ) bundan sonra transvaginal falan yok
durumun iyi dedi,folbiolü kullanmaya devam et dedi,yine bir antibiyotik verdi,bir enfeksiyon varmış kanda falan belli olmuyormuş,onunda olabilme ihtimaline karşı,bir de mantar ilacı verdi,vitamin verdi,bunları kullan adetinin 2.günü gel dedi
olasılıklar üzerine ilaç kullanıyorum,sebep belli değil ya,doktorum agresif yaklaşıp sürekli ilaç veriyor bana,bu durumda hoşuma gitmiyor ama,doktorumada güveniyorum,bazen değiştirsem mi diyorum,sil baştan başlıycam o zamanda herşeye of ve de pofff,tipik ikizler kararsızlığı görüldüğü üzere : ))
bu arada yumurta takibi falan demedi bana,ama adetin 2.günü gidince bakacak sanırım,sonrada 3.gün hormon testlerini yaptırır,birde yine 3 ay bekle dedi : ))
aslında ben 40 ım çıkınca beklemek istemiyorum ama,kafayı mı kırdım nedir yaa,zaten normal değildim hepten sıyırdım :))
dün kızdırmışlar seni tatlımklava:
ağustos muuuuuu offf yaaaa kötükedihüsosen çok yaşa emi gülüs
yok canım yaa mantar falan yok çok şükür,kaşıntımda yok,verdiği antibiyotik mantar yapabilirmiş o yüzden mantar ilacıda vermiş : ))
benim doktorum tam paronaya
bu arada periferik kanda karyotip analizi istedi,özelde yaptırmak istemiyorum,hem güvenmiyorum hem de maddi manevi göçtük zaten,kocaeli üniversitesi Ağustosa gün verdi,Çapa da yaptırmak istiyorum ama nasıl?yaptıran var mı acaba daha önce
ki ben o analizde de birşey çıkacağını sanmıyorum ama
bu arada rahim duvarına karnımdan da bakabilir sanırım,yoksa öğrenemeyiz duvarı muvarı
gülüssssss yavasssssss : ))
kontrole çarşamba gittim,yazmadım mı size?
batından ultrasona girdim yine : ) bundan sonra transvaginal falan yok
durumun iyi dedi,folbiolü kullanmaya devam et dedi,yine bir antibiyotik verdi,bir enfeksiyon varmış kanda falan belli olmuyormuş,onunda olabilme ihtimaline karşı,bir de mantar ilacı verdi,vitamin verdi,bunları kullan adetinin 2.günü gel dedi
olasılıklar üzerine ilaç kullanıyorum,sebep belli değil ya,doktorum agresif yaklaşıp sürekli ilaç veriyor bana,bu durumda hoşuma gitmiyor ama,doktorumada güveniyorum,bazen değiştirsem mi diyorum,sil baştan başlıycam o zamanda herşeye of ve de pofff,tipik ikizler kararsızlığı görüldüğü üzere : ))
bu arada yumurta takibi falan demedi bana,ama adetin 2.günü gidince bakacak sanırım,sonrada 3.gün hormon testlerini yaptırır,birde yine 3 ay bekle dedi : ))
aslında ben 40 ım çıkınca beklemek istemiyorum ama,kafayı mı kırdım nedir yaa,zaten normal değildim hepten sıyırdım :))
:roflol: yok şekercim sen bize lazımsın sıyırma 3. günü gel dediyse rahim duvarına ve yumurtamaya bakacak demektir yani 3 ay takiptesin :1ninca: ilaç içmekten bende sıkıldııımmmm tatlım özel bölgende kaşıntı vs var ise mantardan dolayı bir kaba ılık su koy içine bir kaşık sirke birazcık pamuğu bu su ile ısla ve özel bölgene sür hem kaşıntıyı alır hem mantarı yok eder ay mantar falan deyince söyliim dedim
yavaş mavaş yok arkadaşım bekle bekle ayyy bende çıldırıcıımm
o kadar ilaç oluyorum bebiş olsun diye zaten şurda bikaç gün var yumurtlama döneminde ay ondada kociş demicem artık herifle habirha dalaşıyoruzÇok üzgünüm çoook
ağustos muuuuuu offf yaaaa kötükedihüso
rahim duvarına karından bakılabiliyor benim dr baktığını sölemişti en azından
yoksa o da mı yalandııııııııııııııııııı ohaoldumsmile
çatlasınlar hayatım çatlasınlar bırak kaydirigubbakcemile5 ay her ortamda çıkar öyle bir iki tane gereksizhemde nasıllllllll hatta hala da kızgınımklava: ortamımızı bozan bir tane 2 yüzlü var oda yetiyor işte alsanaalsanasmile ayy boşverin yaaa çekemeyen çatlasın değil mi ama olumunekankayizsmile
çatlasınlar hayatım çatlasınlar bırak kaydirigubbakcemile5 ay her ortamda çıkar öyle bir iki tane gereksiz
yaw herifte saç namına da bişi kalmadı kiii :roflol: yaa o da çıldırtıyo beniii ay ne zor iş yaa eskiden o benim peşimde koşardı olsun diye şimdi ben deli divane oluyorum ama bebiş için diye onada laf çakıyoo :sm_confused:kız yazık sana ay yumurtlama dönemi gelirken huyuna gitmek lazım onlar bize lazım ayol işini hallet ondan sonra bin tepesine yol saçlarını :roflol: şimdi olmaz ne derse he diyecen tatlişkomkaydirigubbakcemile3
kandırıldım kandırıldımmmmmm kafamçokkarıştıcanım alttan ultrasonla bakılıyo rahim duvarına benim 4. haftada düştü ya o nedenle rahim duvarının kalınlığını santim santim yazmışlardı
yaw herifte saç namına da bişi kalmadı kiii :roflol: yaa o da çıldırtıyo beniii ay ne zor iş yaa eskiden o benim peşimde koşardı olsun diye şimdi ben deli divane oluyorum ama bebiş için diye onada laf çakıyoo :sm_confused:
kandırıldım kandırıldımmmmmm kafamçokkarıştı
feryad neden kızayım,evet ikizler öyledir,ama beni tanıyanlar mantıklı bir ikizler burcu olduğumu söyler
şu ararlar kararsızlığım hat safhada ama
gülüs sperm bankaları var artık,kafamıza takmaya hiiç gerek yok bence : ))
Factor V G1691A (Leiden)
ß Fibrinogen- 455 G>A
MTHFR A 1298 C genlerinde heterozigot mutasyon saptanmıştır.
PAI-1 4G/4G ve ACE Ins/Del genotipleri saptanmıştır.
APO E 3/3 alleli saptanmıştır
benimde sonuçlar bunlar,hala ne anlama geldiğini anlamadım?? anlatabilecek bir doktorum var ama ben gidemedim,doğumdan sonra eşim gitti o da sormadan gelmiş,gerçi adamında kafası yerinde değildi ne yapsın canım benim
hııı bir de bebeğin gelişimi gayet iyiydi problem yoktu,kan akışında problem olunca gelişim geriliği oluyormuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?