: )) bu doktorlarda salak olmuş bence,affınıza sığınıyorum ama güzel ağızımı açıcam artık,her doktor farklı bir görüş sunuyor,tıp somut bir bilim değil mi,her üniversite aynı konu ile ilgili farklı eğitimler mi veriyor,bu nasıl iş anlamadım ben yaaa
hııı anladım
mantıklı bir açıklama,ama yinede bu kadar karışık olmamalı diye düşünüyorum
canım bugün hiçbişey yapmak istemiyor
yemeğimiz var zaten
haftayada eşim işbaşı yapıyor,yalnız kalıcam evde,temizliğe başlarım artık yavaş yavaş
bu topic in ilk sayfalarını okuyorum şimdi
bunların anlamını bilen var mı kızlar benim testlerim
Faktör VG1691 C (Lei Mutasyon Saptanmamıştır.
Faktör V H1299R (R2 Mutasyon Saptanmamıştır.
PROTROMBIN (G20210A) Mutasyon Saptanmamıştır.
Faktör XIII (V34L) Heterozigot Mutasyon Saptanmıştır.
B-FIBRINOJEN (-455 G Mutasyon Saptanmamıştır.
PAI-1 (4G/5G polimor 4G/5G Polimorfizmi Saptanmıştır.
HPA-1 (a/b polimorfi 1b/1a Polimorfizmi Saptanmıştır.
MTHFR (C677T) Heterozigot Mutasyon Saptanmıştır.
MTHFR (A1298C) Heterozigot Mutasyon Saptanmıştır.
ACE (I/D polimorfizm Del/del Polimorfizmi Saptanmıştır.
APO-B (R3500Q) Mutasyon Saptanmamıştır.
APO-E (E2/E3/E4 poli E3/3 Polimorfizmi Saptanmıştır
yine kimsecikler kalmamış sitede.aysude seni gördüm şimdi ne yapıyon canım nasılsın.
gülay sen ne yapıyon siteye girmiyon sende msn de ekledim bir türlü görüşemedik.bebek nasıl sen nasılsın.merak ettim senide.crawford geldi şükür.aman kızlar yok olup uzun süre kaybolmayın.iyi haberlerinizi alalım sürekli
Merhaba kızlar geçmişe bakamıyorum evimize yeni geldik:))
Deniz uyuyor şu an, Gulus haberi verdi sizlere ama bir de kendim yazayım dedim..
Denizim 17.02.2010 da saat 09:25 de geldi dünyaya...
Deniz hanım 2990 gram ve 48 cm..
Şimdilik herşeyimiz yolunda, bu arada kızlar sezeryanden hiçç korkmayın bence bana neler neler anlatılmıştı..Valla gözüm o kadar korkmuştuki çektiğim acı bana hafif geldi ...Ben çok beter, katlanılmayacak bir acı olacağını sanıyordum..Ama öyle değil, ilk gün zor olsa da ikinci gün kendine geliyor insan..
Darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına diyorum...
İnşallah herkes iyidir, öpüyorum çok...
Bu arada Gulus le bir yanlış anlama olmuş sanırım Denizciğim ilk günden beri emiyor:))
aslıhan canım senin iğne kullanırken hiç düşüğün oldumu
Diloş canım çok geçmiş olsun...Dilerim ki bir an önce sağlığına kavuşursun..
İğnelerden korkmana gerek yok tatlım, başlarda ben de çok korkuyordum, nasıl yapılır her gün her gün diyordum..Ama sonra gördümki alışılıyormuş, zaten öyle aman aman da acımıyor, elbette ilacı az biraz yakıyor ama bazen de hiç yakmıyor...
Acemi olduğumuz ilk günler daha zor geliyor insana ama 1-2 hafta içinde inanki alışıyorsun.
Ben 3 haftalık iken başlamıştım, şimdi 38 haftalığız ve artık iğne bir rutin oldu benim için..
Eşim yapıyor bana, artık o da usta oldu sanırım, ikimiz de hiç önemsemiyoruz iğneleri...
Hem bu iğnelerin bebişlerimize kavuşmak için bir araç olduğunu düşünürsen onları sevebilirsin bile..Ya iğneler olmasaydı ne yapardık düşünsene...
dinamisim olurmu canım başınızı ağrıttım falan bu da lafmı şimdialsanaalsanasmile bize söyemeyeceksinde kime içini boşaltacaksın canım öncelikle dileğim bir an önce nts ne ise normale döner inş emin ol yürekten dua ediyorum az kaldı ama kızın nazı elden bırakmıyor işte Denizimiz sağlıcakla gelecek inş anneciğinin kucağına rabbim yar ve yardımcın olsun canım...olumunekankayizsmile
sağol cnm sana da destekleriniz için.inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebeğini...
sagolasın canım çok çükür iyiyiz suyumuz az ama biz iyiyiz kan akışımızda normale döndü bunada şükür sen nasılsın canım msn ye benim kız girip çıkıyor ben fazla kullanmıyorum kendine iyi bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?