Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

pembe peri hoşgeldin
susma sende yaz lütfen
bana o kadar destek oldun ki
sana çok teşekkür ediyorum,eminim çok iyi bir insansın

canım bak şimdi sana doktorumla aramda geçen diyaloğu anlatacam
ben önceden hep tahlil sonuçlarını araştırır giderdim tabi doktor ne söylese muhalefet yada destek verirdim
doktorum bana dedi ki Figan hanım konuşmalarınızdan ben sizin nette çok gezdiğinizi anlıyorum
siz hastalığı araştırıyorsunuz oysa biz hastayı tedavi ediyoruz hastalığı değil matematikte 2 ile 2 dört eder fakat tıpta bazen 3 bulursunuz bazen beş bazen altı çok zordur 4ü bulmak dedi
ozaman ben yine dayanamadım atladım yani siz kişiye tedavileri kişiye göre yorumluyorsunuz dedim aynen öyle dedi ben hak verdim biz gerçekten hastalığı araştırıyoruz ama o her kişide farklı seyir gösteriyor ondan sona da kendimi gerecek kadar araştırmıyorum bilmem sana da yardımcı olabildim mi canım :)

canım bugün hiçbişey yapmak istemiyor
yemeğimiz var zaten
haftayada eşim işbaşı yapıyor,yalnız kalıcam evde,temizliğe başlarım artık yavaş yavaş
bu topic in ilk sayfalarını okuyorum şimdi

benimde eşim evde yok arada temizlik yapıyorum arada tembellik yapıyorum gelip gidiyorum pc başına işte :)

meralun canım ne anlama geldiğini inan bilsem yazıcam
tek bildiğim heterozigotsan tek hatalı gen almışsın,homozigotsan iki hatalı gen almışsın demek,homozigot olmak biraz daha riskli yani

canım malesef bende de sana yardımcı olabilecek bilgi yok

ne kız sesiniz çıkmıyo aaaaaaa isyana geldim :) hıh bende gidiyom o zaman komşunun bebekini seveyim as kaydirigubbakcemile3 hadi öptüm sizi canlar opuyorumnanaktan

sagolasın canım çok çükür iyiyiz suyumuz az ama biz iyiyiz kan akışımızda normale döndü bunada şükür sen nasılsın canım msn ye benim kız girip çıkıyor ben fazla kullanmıyorum kendine iyi bak canım

dinamis canım çok çok aydın kavuştun denizine allah ayırmasın allah analı babalı büyütsün saglıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin canım:Saruboceq:Şeniz

sağol canm ama ister istemez stres yapıyor.hele hiç bişrşey bilememek.hayırlısı olsun hepimiz için.nisan mauos gibi doktora gitmeyi düşünüyorum.inşlallah pıhtıları atarım da doktor yasağı kaldırır artık eve ses gelsin istiyoruz...

sağol cnm sana da destekleriniz için.inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebeğini...

iyi olmana sevindim ,bizde iyiyiz canım çok şükür.inşallah hep böyle gider doktora 9 martta randevumuz.şeker yüklemesi yapılacak.renkli ultrasona girecem bide.suyumu bende gittiğimde sorayım bakalım ne diyecek .kan akışı iyi sanırım dinamisinde dediğine göre gelişimine bakılıyormuş.ileri gidiyo zaten benimki bir hafta- bir buçuk hafta gibi.yinede sorrum doktora.aklına büsürü şeyler takılıyo insanın. senin ikinci çocuktan sonramı düşükler oldu.msnde annemin işi var diyince şaşırdım.ben ilk zannediyordum hamileliğini.Allah bağışlasın kızını canım. opuyorumnanaktan
KIZLAR sizlerede iyi akşamlar hepinizi öpüyorum.bayan bulantılı teyse crawford yoklar inşallah iyidir.
feryad seni çekemeyenden uzak dur canım bence .benimde öyle çoktu tehlikeli olur o insanlar.Allah onların şerlerinden korusun hepizi.
denden canım bende ikizlerim.bende bir bak karamsar bir bak iyimserim.
gülüş eve gitmişsindir sen şimdi.ben bugün çok gezdim çarşıda.tuvalete sıkışmasam eve gelmem herhalde gezmek çok güzel ya.özlemişim büsürü şımarıklık yaptım tabii.canım şalgam istedi simit istedi götür .sonra tatlı yemek istiyom dedim gittik,ayakkabıda aldırdım fırsattan istifade :sm_cool: hamile olduğumu yeni anladım ay her istediğimi yaptırınca .canım kocişim Şeniz her dediğimi yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…