iyi olmana sevindim ,bizde iyiyiz canım çok şükür.inşallah hep böyle giderdoktora 9 martta randevumuz.şeker yüklemesi yapılacak.renkli ultrasona girecem bide.suyumu bende gittiğimde sorayım bakalım ne diyecek .kan akışı iyi sanırım dinamisinde dediğine göre gelişimine bakılıyormuş.ileri gidiyo zaten benimki bir hafta- bir buçuk hafta gibi.yinede sorrum doktora.aklına büsürü şeyler takılıyo insanın. senin ikinci çocuktan sonramı düşükler oldu.msnde annemin işi var diyince şaşırdım.ben ilk zannediyordum hamileliğini.Allah bağışlasın kızını canım. opuyorumnanaktan
KIZLAR sizlerede iyi akşamlar hepinizi öpüyorum.bayan bulantılı teyse crawford yoklar inşallah iyidir.
feryad seni çekemeyenden uzak dur canım bence .benimde öyle çoktu tehlikeli olur o insanlar.Allah onların şerlerinden korusun hepizi.
denden canım bende ikizlerim.bende bir bak karamsar bir bak iyimserim.
gülüş eve gitmişsindir sen şimdi.ben bugün çok gezdim çarşıda.tuvalete sıkışmasam eve gelmem herhalde gezmek çok güzel ya.özlemişim büsürü şımarıklık yaptım tabii.canım şalgam istedi simit istedi götür .sonra tatlı yemek istiyom dedim gittik,ayakkabıda aldırdım fırsattan istifade :sm_cool: hamile olduğumu yeni anladım ay her istediğimi yaptırınca .canım kocişim Şeniz her dediğimi yaptı.
dinamiss öncelıkle tebrık edıyorum,rabbım bu mutluluğu bizlerede yasatsın
Arkadaslar o kadar sıcak ve içtensınız kı yazılarınızı okudukça moral buluyorum.
ben çok fazla nete gıremıyorum fakat hepınızın durumunu takıp etmeye çalısıyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun.
ben bişey danışcam kafam çok karışık.
adetıme 4 gun varken kan testı yaptırdım beta hcg 85 çıktı,2 gun sonra tekrar yaptırdım 265 çıktı.ama çok korkuyorum
ıkı kez kurtaj oldum bırınde bebeğimin kalbi hiç atmadı 2.de 13 haftalıkken durdu.bende kan pıhtılaşması oldugunu 2.gebelığimden sonra öğrendım.
şuan ne yapacagımı bılmıyorum iğnelere ne zaman başlanıyor,gebelık suresınce ne sıkıntılar yasanıyor bılmıyorum.bana yardım edermısınız LÜTFEEN
arkadaslar ben yazdıklarımı goremıyorum
bundan once ıkı cevao yazmıştım sızde gorunuyo mu
dinamiss öncelıkle tebrık edıyorum,rabbım bu mutluluğu bizlerede yasatsın
Arkadaslar o kadar sıcak ve içtensınız kı yazılarınızı okudukça moral buluyorum.
ben çok fazla nete gıremıyorum fakat hepınızın durumunu takıp etmeye çalısıyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun.
ben bişey danışcam kafam çok karışık.
adetıme 4 gun varken kan testı yaptırdım beta hcg 85 çıktı,2 gun sonra tekrar yaptırdım 265 çıktı.ama çok korkuyorum
ıkı kez kurtaj oldum bırınde bebeğimin kalbi hiç atmadı 2.de 13 haftalıkken durdu.bende kan pıhtılaşması oldugunu 2.gebelığimden sonra öğrendım.
şuan ne yapacagımı bılmıyorum iğnelere ne zaman başlanıyor,gebelık suresınce ne sıkıntılar yasanıyor bılmıyorum.bana yardım edermısınız LÜTFEEN
canım benim ya yap tabi şımarıklık ay insanın en güzel günleri olması gerek bu günlerin oh tak kocişi koluna gez al şımar yap canım yap bol boooool yap burda hepimiz hakediyoruz bence şımarmayı :):icecream:
hoşgeldin carwford
hakediyoruz dimi.sabrımızla ,inancımızla... çektiklerimizle .burdaki tüm arkadaşlarım hakediyo.dilerim hiç birimizin kucağı boş kalmaz.teker teker güzel doğum haberleriyle yazışıyo oluruz burda.
Hoşbulduk canım. nasılsın beni sorma ben aynıyım :gitme:
Boşa anlatıp da sıkmayayım.
Bugün eczaneye gittim iğnelerimi aldım. Bitmişti ya. Dünde bulamamıştık. Düşük yapan bir bayan varmış eczanede çalışan kızın ablası onda 2 tane varmış ablasının evine gitti eşim o verdi sağolsun. Kötü hissettim kendimi napiim bilmiyorumkismile elden bişey gelmiyorki .......
ne yapacaksın ki gülüm o iğneler sana şifa olsun allah ona da verir bir an önce inş.
kızlar ben çay içeçem bayan bulantılı teyse crawford kıyamayız sana.öpüyoz seni oğluşumla .düzelecen inşallah az kaldı
Merhaba kızlar geçmişe bakamıyorum evimize yeni geldik:))
Deniz uyuyor şu an, Gulus haberi verdi sizlere ama bir de kendim yazayım dedim..
Denizim 17.02.2010 da saat 09:25 de geldi dünyaya...
Deniz hanım 2990 gram ve 48 cm..
Şimdilik herşeyimiz yolunda, bu arada kızlar sezeryanden hiçç korkmayın bence bana neler neler anlatılmıştı..Valla gözüm o kadar korkmuştuki çektiğim acı bana hafif geldi ...Ben çok beter, katlanılmayacak bir acı olacağını sanıyordum..Ama öyle değil, ilk gün zor olsa da ikinci gün kendine geliyor insan..
Darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına diyorum...
İnşallah herkes iyidir, öpüyorum çok...
Bu arada Gulus le bir yanlış anlama olmuş sanırım Denizciğim ilk günden beri emiyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?