Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dinamiss öncelıkle tebrık edıyorum,rabbım bu mutluluğu bizlerede yasatsın

Arkadaslar o kadar sıcak ve içtensınız kı yazılarınızı okudukça moral buluyorum.
ben çok fazla nete gıremıyorum fakat hepınızın durumunu takıp etmeye çalısıyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun.
ben bişey danışcam kafam çok karışık.
adetıme 4 gun varken kan testı yaptırdım beta hcg 85 çıktı,2 gun sonra tekrar yaptırdım 265 çıktı.ama çok korkuyorum
ıkı kez kurtaj oldum bırınde bebeğimin kalbi hiç atmadı 2.de 13 haftalıkken durdu.bende kan pıhtılaşması oldugunu 2.gebelığimden sonra öğrendım.
şuan ne yapacagımı bılmıyorum iğnelere ne zaman başlanıyor,gebelık suresınce ne sıkıntılar yasanıyor bılmıyorum.bana yardım edermısınız LÜTFEEN

canım benim ya yap tabi şımarıklık ay insanın en güzel günleri olması gerek bu günlerin oh tak kocişi koluna gez al şımar yap canım yap bol boooool yap burda hepimiz hakediyoruz bence şımarmayı :):icecream:

canım bu gebeliğinin kesin olduğunu gösteriyor öğrenmişsinde bir doktora git ( güvenebildiğin birine) vakit kaybetme başla iğnelerine bu arada şuan kullanıyormusun bilmiyorum ama 100 coraspin kullanıyoruz biz en azından onu al hergün

ay korkma canım hamilesin işte.hemen doktora gitsene.inşallah bişe olmaz yavruna sana sımsıkı tutulur.

hakediyoruz dimi.sabrımızla ,inancımızla... çektiklerimizle .burdaki tüm arkadaşlarım hakediyo.dilerim hiç birimizin kucağı boş kalmaz.teker teker güzel doğum haberleriyle yazışıyo oluruz burda.

hoşgeldin carwford

Hoşbulduk canım. nasılsın beni sorma ben aynıyım :gitme:
Boşa anlatıp da sıkmayayım.
Bugün eczaneye gittim iğnelerimi aldım. Bitmişti ya. Dünde bulamamıştık. Düşük yapan bir bayan varmış eczanede çalışan kızın ablası onda 2 tane varmış ablasının evine gitti eşim o verdi sağolsun. Kötü hissettim kendimi napiim bilmiyorumkismile elden bişey gelmiyorki .......

hakediyoruz dimi.sabrımızla ,inancımızla... çektiklerimizle .burdaki tüm arkadaşlarım hakediyo.dilerim hiç birimizin kucağı boş kalmaz.teker teker güzel doğum haberleriyle yazışıyo oluruz burda.

tabi canım ya zaten hayatımızın en anlamlı günlerini haddinden fazla sıkıntı ve stres çekerek geçiriyoruz tabir yerindeyse (hasta gibi) o kadar şımarıklığımız da olsun ben şimdiden başladım şımarıklığa ne benim sizden çektiğim diyorum eşime o gelsin ikinizide dövcem dedim :kedi:

ne yapacaksın ki gülüm o iğneler sana şifa olsun allah ona da verir bir an önce inş.

Kızlar ben sadece asprini düzenli içiyorum. Artık folik asit de, kan hapıda kullanmıyorum maalesef. Çünkü hep istifar ettiğimden ilaçlarıda içmemin önemi kalmadı açıkçası.

hoşgeldin deniz kızımız.gözün aydın canım.rabbim hayırlı huzurlu ömür nasip etsin inş.ikinizide öpüyorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…