pembe peri hoşgeldin
susma sende yaz lütfen
bana o kadar destek oldun ki
sana çok teşekkür ediyorum,eminim çok iyi bir insansın
kızlar bugün ankaradan düşen bebeğin gen sonucu geldi.herşey normalmiş.sanırım tek sebep kan pıhtılaşması.bu arada dün hayatımda mutlu bir gelişme oldu.ben 3 yıldır elazığa 1 saat uzaklıkta bir ilçedeydim.hergün gidip geliyodum.her yıl eş durumundan tayin istiyodum.olmuyodu.dün tayinim çıktı.elazğa 10 dakika uzaklıkta bir yerde.geçen ay bebişimi kaybettim.bu ay tayinim çıktı.büyük Allah'ım bir kapı kapanınca öbürü açılıyo işte.artık martta bebek düşünecem.inşallah herşey gönlümüzce olur....
kızlar siteyi ben kapattım ben açtım herkese günaydınaaaar ama ben bütün gece uykusuz kaldım aldığım ilaçlardan biri uyku düzenimi bozuyo yaagözümden uyku akıyı ama uykuya dalamıyorum
merhaba tatlım iyiyim sen nasılsın sen dinlen kendine dikkat etDenden,Gülüş,Limburg nasılsınız kızlar?
Fazla nette kalmamam gerekiyor çok öpüyorum sizleri,kendinize iyi bakınnnnnnn.
şimarık şeyy seni şimar kız şimar sonra pabucumuz dama atılıyor bebiş doğunca şimdi yapabileceğin ne varsa yapiyi olmana sevindim ,bizde iyiyiz canım çok şükür.inşallah hep böyle giderdoktora 9 martta randevumuz.şeker yüklemesi yapılacak.renkli ultrasona girecem bide.suyumu bende gittiğimde sorayım bakalım ne diyecek .kan akışı iyi sanırım dinamisinde dediğine göre gelişimine bakılıyormuş.ileri gidiyo zaten benimki bir hafta- bir buçuk hafta gibi.yinede sorrum doktora.aklına büsürü şeyler takılıyo insanın. senin ikinci çocuktan sonramı düşükler oldu.msnde annemin işi var diyince şaşırdım.ben ilk zannediyordum hamileliğini.Allah bağışlasın kızını canım. opuyorumnanaktan
KIZLAR sizlerede iyi akşamlar hepinizi öpüyorum.bayan bulantılı teyse crawford yoklar inşallah iyidir.
feryad seni çekemeyenden uzak dur canım bence .benimde öyle çoktu tehlikeli olur o insanlar.Allah onların şerlerinden korusun hepizi.
denden canım bende ikizlerim.bende bir bak karamsar bir bak iyimserim.
gülüş eve gitmişsindir sen şimdi.ben bugün çok gezdim çarşıda.tuvalete sıkışmasam eve gelmem herhalde gezmek çok güzel ya.özlemişim büsürü şımarıklık yaptım tabii.canım şalgam istedi simit istedi götür .sonra tatlı yemek istiyom dedim gittik,ayakkabıda aldırdım fırsattan istifade :sm_cool: hamile olduğumu yeni anladım ay her istediğimi yaptırınca .canım kocişim Şeniz her dediğimi yaptı.
adına çok sevindim hem hamile kalırsan artık çok yorulmazsın süperrrr olmuşkızlar bugün ankaradan düşen bebeğin gen sonucu geldi.herşey normalmiş.sanırım tek sebep kan pıhtılaşması.bu arada dün hayatımda mutlu bir gelişme oldu.ben 3 yıldır elazığa 1 saat uzaklıkta bir ilçedeydim.hergün gidip geliyodum.her yıl eş durumundan tayin istiyodum.olmuyodu.dün tayinim çıktı.elazğa 10 dakika uzaklıkta bir yerde.geçen ay bebişimi kaybettim.bu ay tayinim çıktı.büyük Allah'ım bir kapı kapanınca öbürü açılıyo işte.artık martta bebek düşünecem.inşallah herşey gönlümüzce olur....
sıkıntıdanda olabilir tatlım sonuçta olacak mı olmıcak mı ne zaman olacak şimdi bu ilaçları nie kullanıom nie erken başladım diye atıp tutuyorsan ondan da uyuyamıyorsundurkızlar siteyi ben kapattım ben açtım herkese günaydınaaaar ama ben bütün gece uykusuz kaldım aldığım ilaçlardan biri uyku düzenimi bozuyo yaagözümden uyku akıyı ama uykuya dalamıyorum
merhaba tatlım iyiyim sen nasılsın sen dinlen kendine dikkat et
şimarık şeyy seni şimar kız şimar sonra pabucumuz dama atılıyor bebiş doğunca şimdi yapabileceğin ne varsa yap
adına çok sevindim hem hamile kalırsan artık çok yorulmazsın süperrrr olmuş
sıkıntıdanda olabilir tatlım sonuçta olacak mı olmıcak mı ne zaman olacak şimdi bu ilaçları nie kullanıom nie erken başladım diye atıp tutuyorsan ondan da uyuyamıyorsundur
iyi olmana sevindim ,bizde iyiyiz canım çok şükür.inşallah hep böyle giderdoktora 9 martta randevumuz.şeker yüklemesi yapılacak.renkli ultrasona girecem bide.suyumu bende gittiğimde sorayım bakalım ne diyecek .kan akışı iyi sanırım dinamisinde dediğine göre gelişimine bakılıyormuş.ileri gidiyo zaten benimki bir hafta- bir buçuk hafta gibi.yinede sorrum doktora.aklına büsürü şeyler takılıyo insanın. senin ikinci çocuktan sonramı düşükler oldu.msnde annemin işi var diyince şaşırdım.ben ilk zannediyordum hamileliğini.Allah bağışlasın kızını canım. opuyorumnanaktan
KIZLAR sizlerede iyi akşamlar hepinizi öpüyorum.bayan bulantılı teyse crawford yoklar inşallah iyidir.
feryad seni çekemeyenden uzak dur canım bence .benimde öyle çoktu tehlikeli olur o insanlar.Allah onların şerlerinden korusun hepizi.
denden canım bende ikizlerim.bende bir bak karamsar bir bak iyimserim.
gülüş eve gitmişsindir sen şimdi.ben bugün çok gezdim çarşıda.tuvalete sıkışmasam eve gelmem herhalde gezmek çok güzel ya.özlemişim büsürü şımarıklık yaptım tabii.canım şalgam istedi simit istedi götür .sonra tatlı yemek istiyom dedim gittik,ayakkabıda aldırdım fırsattan istifade :sm_cool: hamile olduğumu yeni anladım ay her istediğimi yaptırınca .canım kocişim Şeniz her dediğimi yaptı.
kızlar bugün ankaradan düşen bebeğin gen sonucu geldi.herşey normalmiş.sanırım tek sebep kan pıhtılaşması.bu arada dün hayatımda mutlu bir gelişme oldu.ben 3 yıldır elazığa 1 saat uzaklıkta bir ilçedeydim.hergün gidip geliyodum.her yıl eş durumundan tayin istiyodum.olmuyodu.dün tayinim çıktı.elazğa 10 dakika uzaklıkta bir yerde.geçen ay bebişimi kaybettim.bu ay tayinim çıktı.büyük Allah'ım bir kapı kapanınca öbürü açılıyo işte.artık martta bebek düşünecem.inşallah herşey gönlümüzce olur....
allah razı olsun canım benim kız 12 yaşında birbuçuk sene önce ikinciyi yapmaya karar verdik ve ben ikinci denemede hamile kaldım kalp atışlarını çok geç gördük ve gördügümüz günün akşamı durmuş 7ay sonra tekrar hamile kaldım o da boş gebelik olarak sonlandırıldı ve ben araştırma istedim herşey yapıldı kan pırtılaşması şıktı şükür dermanını bulduk allah dermansız dert vermesin allahım karnındakini kucagına almayı nasip etsin canım kaş haftalıksınız benim ilk şeker yüklemem yüksek çıktı ikinci 100lük şükür iyi çıktı seninde inşallal herşey yolunda gider :Saruboceq:
merhaba tatlım iyiyim sen nasılsın sen dinlen kendine dikkat et
şimarık şeyy seni şimar kız şimar sonra pabucumuz dama atılıyor bebiş doğunca şimdi yapabileceğin ne varsa yap
adına çok sevindim hem hamile kalırsan artık çok yorulmazsın süperrrr olmuş
sıkıntıdanda olabilir tatlım sonuçta olacak mı olmıcak mı ne zaman olacak şimdi bu ilaçları nie kullanıom nie erken başladım diye atıp tutuyorsan ondan da uyuyamıyorsundur
kızlar siteyi ben kapattım ben açtım herkese günaydınaaaar ama ben bütün gece uykusuz kaldım aldığım ilaçlardan biri uyku düzenimi bozuyo yaagözümden uyku akıyı ama uykuya dalamıyorum
canım insan istemeden takıyodur birşeyleri.ilaç ne alıyosun yumurtlama haplarımı.iğne dışında.
prednol diye bir ilaç günde bir kez alınıyo benim antikorlarda sorun vardı ya onu düzenleyici doktoru aradım söyledim hocam böyle böyle dedim uyuyamıyorum Allahım ne kötü birşey beynim uyuyo gözlerim açık gözlerim kapanıyo beynim direniyo uyummaya ama normal dedi bunları bekliyordum bunlar vücudun ilaca alışma sürecinde ortaya çıkan şeyler zamanla geçecek dedi neyse geçecek olması bile güzel
inşallah canım geçer.Allah dermansız dert vermesin ne yapalım .bunlarda bizim sınavımız.:çok üzgünüm:
slm kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?