Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

pembe peri hoşgeldin
susma sende yaz lütfen
bana o kadar destek oldun ki
sana çok teşekkür ediyorum,eminim çok iyi bir insansın

canım benim,o senin güzel yüreğinden,saolopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben susuyorum çünkü şuan gebelik düşünmediğim için,ilerisi için bilgi depoluyorum:)))))
deli gibi kpss çalışıyorum,eğer bu ağustosta atamam yapılırsa işte o zaman benim dünyam rahatlıcak,umarım herşey yolunda gider ve bende öğrencilerime kavuşurum artık
hepinizi çok öpüyorum,yazmasamda sizi çok iyi tanıdım artık,hepiniz çok iyisiniz
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallaha.s.a.s.

kızlar bugün ankaradan düşen bebeğin gen sonucu geldi.herşey normalmiş.sanırım tek sebep kan pıhtılaşması.bu arada dün hayatımda mutlu bir gelişme oldu.ben 3 yıldır elazığa 1 saat uzaklıkta bir ilçedeydim.hergün gidip geliyodum.her yıl eş durumundan tayin istiyodum.olmuyodu.dün tayinim çıktı.elazğa 10 dakika uzaklıkta bir yerde.geçen ay bebişimi kaybettim.bu ay tayinim çıktı.büyük Allah'ım bir kapı kapanınca öbürü açılıyo işte.artık martta bebek düşünecem.inşallah herşey gönlümüzce olur....

bu çok güzel bir haber canım inş herşey daha güzel olacak bundan sonra

kızlar siteyi ben kapattım ben açtım herkese günaydınaaaar ama ben bütün gece uykusuz kaldım aldığım ilaçlardan biri uyku düzenimi bozuyo yaa gözümden uyku akıyı ama uykuya dalamıyorum

kızlar siteyi ben kapattım ben açtım herkese günaydınaaaar ama ben bütün gece uykusuz kaldım aldığım ilaçlardan biri uyku düzenimi bozuyo yaa gözümden uyku akıyı ama uykuya dalamıyorum

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz için herşey güzel olur.zemuszemus

Denden,Gülüş,Limburg nasılsınız kızlar?
Fazla nette kalmamam gerekiyor çok öpüyorum sizleri,kendinize iyi bakınnnnnnn.
merhaba tatlım iyiyim sen nasılsın sen dinlen kendine dikkat et
şimarık şeyy seni şimar kız şimar sonra pabucumuz dama atılıyor bebiş doğunca şimdi yapabileceğin ne varsa yap
adına çok sevindim hem hamile kalırsan artık çok yorulmazsın süperrrr olmuş
sıkıntıdanda olabilir tatlım sonuçta olacak mı olmıcak mı ne zaman olacak şimdi bu ilaçları nie kullanıom nie erken başladım diye atıp tutuyorsan ondan da uyuyamıyorsundur

yok be gülüm nerdeeeeeee kafam sakinleştirici almış gibi bişey düşünebildiğim yok ki :)neyse normalmiş doktorla konuştum vücudumun ilaca alışma sürecinde meydana çıkıyormuş neyse sanırım bir süre daha uykusuz kalacam mafoldumben

allah razı olsun canım benim kız 12 yaşında birbuçuk sene önce ikinciyi yapmaya karar verdik ve ben ikinci denemede hamile kaldım kalp atışlarını çok geç gördük ve gördügümüz günün akşamı durmuş 7ay sonra tekrar hamile kaldım o da boş gebelik olarak sonlandırıldı ve ben araştırma istedim herşey yapıldı kan pırtılaşması şıktı şükür dermanını bulduk allah dermansız dert vermesin allahım karnındakini kucagına almayı nasip etsin canım kaş haftalıksınız benim ilk şeker yüklemem yüksek çıktı ikinci 100lük şükür iyi çıktı seninde inşallal herşey yolunda gider :Saruboceq:

hadi gözün aydın canım.çalışmalara başla şimdiden annesi bekletme yavrunu gelsin göbüşüne

inşallah iyi çıkar benimkide.açlık şekerine bakmıyormuş.iki kere yükleme yapacakmış.şekerden korkuyorum açıkçası.sorunlu oluyo baya.aksilik çıkmaz inşallah...şimdi 20+5 olduk teyzesi.

papucumun dama atılacağı kesin .dört gözle bekliyo babası oğlunu.ay yatağı değiştirsekte büyütsekmi diyo ortamıza yatırrız arada diyo gamyoncuiremsu

canım insan istemeden takıyodur birşeyleri.ilaç ne alıyosun yumurtlama haplarımı.iğne dışında.

canım insan istemeden takıyodur birşeyleri.ilaç ne alıyosun yumurtlama haplarımı.iğne dışında.

prednol diye bir ilaç günde bir kez alınıyo benim antikorlarda sorun vardı ya onu düzenleyici doktoru aradım söyledim hocam böyle böyle dedim uyuyamıyorum Allahım ne kötü birşey beynim uyuyo gözlerim açık gözlerim kapanıyo beynim direniyo uyummaya ama normal dedi bunları bekliyordum bunlar vücudun ilaca alışma sürecinde ortaya çıkan şeyler zamanla geçecek dedi neyse geçecek olması bile güzel

inşallah canım geçer.Allah dermansız dert vermesin ne yapalım .bunlarda bizim sınavımız.:çok üzgünüm:

Kizlar hepinize iyi aksamlar,
Coktan beri giremedim, gecmisi okumaya vaktim yok nasilsiniz hepiniz.
Umarim herkes iyidir. Hepinizi özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…