Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Şuan topikte kimse yok ama ben yinede yazayım dedim.
Bugün sabahtan beri hiç istifar etmedim yuppiiiiii hihoyyyt
Bulantılarım oldu ama sadece bulanmakla kaldı. Bir ara bakkala gittim asansörde müthiş midem bulandı ama derin nefes aldım geçti.
Allahıma şükrüler olsun ya. İnşallah bundan sonrada böyle sorunsuz olur. Ne güzel yediklerimi çıkarmadım hiç. Özlemişim yaa. fisfisfis
Kızlar Nergis60 gözükmüyor bu aralar. Merak ettim.
aysude_mir de az giriyor sanırım.
Böyle girmeyip özletiyorlar kendilerini merak ediyoruz sonra.lmaz:
Kimse olmayınca da durasım gelmiyor napiim.,
E çıkıyorum kendinize iyi bakın.
Kızlar aysudeciğimle konuştuk demin. Sesi çok iyiydi.Azda olsa hasret giderdik. Azda olsa dediğim yarım saatti ama yinede doyulmuyor sohbetine. boshayallersmile
maşallah maşallahaman nazar değmesin .inşallah çıkarman bir daha.bende arada baktım siteye.kimse yok gerçektende.pazar ya bugün herkes ya geziyodur yada kocişle vakit geçiriyodur..bende gündüz baya uyumuşum.bugün ruh halim bunalımlı gibi .hava bulanık beni çok etkiliyo böyle havalar.tüm enerjimi alıyo.akşamdan beri canım ne istiyo kestiremedim şireli bişeler istiyor canım ama ne .sulu sulu olsun istiyom.evde dolanıp duruyom bende.sitede de kimse yok bende yazayım çıkayım dedim.nergis geçen girmişti.pclerindemi ne sorun vardı karıştırmadıysam eğer.yoksa o gülaymıydı.esraben yok ortada bide tayinim çıktı ev taşıyacam dedi.gitti sanırım.onu da merak ettim bebişi nasıl kendi nasıl.kızlar girince yazın arada kimse olmasadayerimseniben
kurtulmuşmu dişlerinden.bugün benim dişlerim sinyal verir gibi oldu .sızı vardı .çok korkuyom ben diş ağrısı hiç çekmedim.kötü diyolar ağrısına.minik bir çürüğüm var sadece inşallah ilerlemez.
kurtulmuşmu dişlerinden.bugün benim dişlerim sinyal verir gibi oldu .sızı vardı .çok korkuyom ben diş ağrısı hiç çekmedim.kötü diyolar ağrısına.minik bir çürüğüm var sadece inşallah ilerlemez.
kızlar iğneleri saati saatine mi yapıyorsunuz biz henüz düzene sokamadık daha arada yarım saat bir saat oynuyor
merhaba canımcımm.. bayadır işlerin yoğunluğu kendi yorgunluğum derken giremedim topige... dişlerimden kurtuldum ama bi tanesi bugün yine ağrımaya başladı yarın gidip göstercem bakalım seninde sinyal verdiyse dişin mutlaka git...bekletmeye gelmiyor.. maalesef... hani derlerya iyiki ağrı var biyerimiz ağrıyınca en azından bi sıkıntı olduğunu anlıyoruz diye ama dişler son anda ağrıyor napcezzz.... neyse hepinizi çooook öpüyorum... bu aybaşını iple çekiyorum... belki iyi haberler gelebilir............
slm canım sana cevap yazmıştık okuyabildin mi?
slm hrkese kızlar bnde buranı müdavimlerindenim bir kayboldum ama şimdi burdayım eskiler beni tanır ma yeniler için bend iki defa kürtaj oldum ve kan pıhtılaşması var bendede şu an tekrar bebek çalışmalarına başladım allahtan hayırlısı yani 3. denemem olcak
slm kızlar nasılsınız
slm canım çok şükür ben ilaçlarımın ağırlığını saymazsak iyiyim :) ve de uykusuzluğumu ve uyuyamama durumumu :))boshayallersmile
slm hrkese kızlar bnde buranı müdavimlerindenim bir kayboldum ama şimdi burdayım eskiler beni tanır ma yeniler için bend iki defa kürtaj oldum ve kan pıhtılaşması var bendede şu an tekrar bebek çalışmalarına başladım allahtan hayırlısı yani 3. denemem olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?