Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Şuan topikte kimse yok ama ben yinede yazayım dedim.
Bugün sabahtan beri hiç istifar etmedim yuppiiiiii hihoyyyt
Bulantılarım oldu ama sadece bulanmakla kaldı. Bir ara bakkala gittim asansörde müthiş midem bulandı ama derin nefes aldım geçti.
Allahıma şükrüler olsun ya. ınşallah bundan sonrada böyle sorunsuz olur. Ne güzel yediklerimi çıkarmadım hiç. Özlemişim yaa. fisfisfis
Kızlar Nergis60 gözükmüyor bu aralar. Merak ettim.
aysude_mir de az giriyor sanırım.
Böyle girmeyip özletiyorlar kendilerini merak ediyoruz sonra. lmaz:
Kimse olmayınca da durasım gelmiyor napiim.,
E çıkıyorum kendinize iyi bakın.

Kızlar aysudeciğimle konuştuk demin. Sesi çok iyiydi.Azda olsa hasret giderdik. Azda olsa dediğim yarım saatti ama yinede doyulmuyor sohbetine. boshayallersmile

maşallah maşallah aman nazar değmesin .inşallah çıkarman bir daha.bende arada baktım siteye.kimse yok gerçektende.pazar ya bugün herkes ya geziyodur yada kocişle vakit geçiriyodur..bende gündüz baya uyumuşum.bugün ruh halim bunalımlı gibi .hava bulanık beni çok etkiliyo böyle havalar.tüm enerjimi alıyo.akşamdan beri canım ne istiyo kestiremedim şireli bişeler istiyor canım ama ne .sulu sulu olsun istiyom.evde dolanıp duruyom bende.sitede de kimse yok bende yazayım çıkayım dedim.nergis geçen girmişti.pclerindemi ne sorun vardı karıştırmadıysam eğer.yoksa o gülaymıydı.esraben yok ortada bide tayinim çıktı ev taşıyacam dedi.gitti sanırım.onu da merak ettim bebişi nasıl kendi nasıl.kızlar girince yazın arada kimse olmasadayerimseniben

Kızlar aysudeciğimle konuştuk demin. Sesi çok iyiydi.Azda olsa hasret giderdik. Azda olsa dediğim yarım saatti ama yinede doyulmuyor sohbetine. boshayallersmile

kurtulmuşmu dişlerinden.bugün benim dişlerim sinyal verir gibi oldu .sızı vardı .çok korkuyom ben diş ağrısı hiç çekmedim. kötü diyolar ağrısına.minik bir çürüğüm var sadece inşallah ilerlemez.

Canım aynen inşallah bidaha çıkarmam. Burdada hava çok bulanık,rüzgarlı ve yağmurluydu. Uyuduk,uyuduk,uyuduk. Kalktım hamur mayaladım börek yaptım bende yedim. Hayret ettim kendime vallahi. Nasıl yedim korkuyla görseniz.Neyseki duruyor hepsi midede. opuyorumnanaktan Kayısı hoşafı yaptım. Kabızım malum iyi gelir diye.Dün eşime çiğ köfte aldırmıştım. İstifar edince kalan diğer paketi yememeyi düşünmüştüm ama bugün onuda yedim ohh mis gibi ha şöyle ya hamileliğin tadını çıkarıyorum kaydirigubbakcemile3
Tam evde hapis olunucak hava. Akşama doğru yapmur durdu alışverişe çıktık markete.Eşim iğnemi yaptı maç izlemeye gitti.Bende ütü yapmam lazım ama üşeniyorum. boshayallersmile

Dişinden bahsetmedi hiç. Demekki sorun yoktu. Bana 12. haftaya kadar folik asiti içmem gerektiğini söyledi. İçtim ben bugün ilaçlarımı. (Çok şükür)
İnşallah dişlerinde bir sorun olmaz bol bol kalsiyum al. Tamammı annecik.

kızlar iğneleri saati saatine mi yapıyorsunuz biz henüz düzene sokamadık daha arada yarım saat bir saat oynuyor

merhaba canımcımm.. bayadır işlerin yoğunluğu kendi yorgunluğum derken giremedim topige... dişlerimden kurtuldum ama bi tanesi bugün yine ağrımaya başladı yarın gidip göstercem bakalım seninde sinyal verdiyse dişin mutlaka git...bekletmeye gelmiyor.. maalesef... hani derlerya iyiki ağrı var biyerimiz ağrıyınca en azından bi sıkıntı olduğunu anlıyoruz diye ama dişler son anda ağrıyor napcezzz.... neyse hepinizi çooook öpüyorum... bu aybaşını iple çekiyorum... belki iyi haberler gelebilir............

kızlar iğneleri saati saatine mi yapıyorsunuz biz henüz düzene sokamadık daha arada yarım saat bir saat oynuyor

saati saatine canım düzene koy sende.akşam geç vakit yaparak ayarla.ben 21.40 ta yapıyom hergün .gezmede bile olsam yanıma alıyom.
ye bakalım bende en son 2 de yemek yemiştim.şimdi mısır gevreği ile sütü karıştırdım yiyom .çok güzel oluyo.

inşallah canım iyi haberler ver sende.iğne kullanırken diş yapılmazmış kanama falan olur diye.bide hamileyken dolgu yapılmaz diye okudum bir kere.ne kadar doğru bilmiyom.kalsiyum çok alıyorum hapınıda içiyorum hatta.inşallah sorun olmaz .şimdi ağrı falan yok ama sızı oldu sabah sadece.ilerlemez inşallah

offf ya bir sizi yakalyamıyoum siz çıkıyorsunuz ben giriyorum ben çıkıorum siz giiyorsunuz :)
canım çok güzel diyorsun da benim iğneleri eşim yapıyo ben biraz korkak çıktım da bilmiyorumkismile onun işten gelmesine işe gitmesine göre değişiyor biraz gerçi ilk günler şimdi ..sonra zamanla tam saatini tutturucaz inş...

slm canım sana cevap yazmıştık okuyabildin mi?

çok tesekkur ederım.biraz rahatladım,endışelerımı bı kenara bırakıp su anın tadını çıkarmaya çalışıyorum.en azından şuan hamıle oldugumu bılıyorum,bu mucıze ne kadar şükredılsede şükrü az gelıcek bı durum.
ama içimden ya bununda kalbı atmazsa sorusunu atamıyorum:1no2:

slm hrkese kızlar bnde buranı müdavimlerindenim bir kayboldum ama şimdi burdayım eskiler beni tanır ma yeniler için bend iki defa kürtaj oldum ve kan pıhtılaşması var bendede şu an tekrar bebek çalışmalarına başladım allahtan hayırlısı yani 3. denemem olcak

canım ben seni hatırlıyorum :) tam olarak kürtajlarını hatırlayamadım tabi ama ilk başladığım zamanlarda siz yazışıyordunuz burda ...hoşgeldin tekrar umarım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verecek

h.g umarım en kısa zanmda tutunur sana bebişin

allah hayırlısını versin feryad cım sen şu anda hamilemisin ve kaçıncı gebeliğin anlatırmısın kısaca ve hangi ilaçları kullanıyorsun canım ve tabi hangi faktörlerde pıhtılaşman var

aslında ben buranın pıhtılaşma listesini yapıyordum ve kimin hangi ilaçları kullandığını tekrar güncelleyip yapayım çünkü herkes birbirinden haberdar oluyor ayrıcada fikir sahibi oluyoruz en önemliside bebeği olanlar bizlere umut oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…