allah hayırlısını versin feryad cım sen şu anda hamilemisin ve kaçıncı gebeliğin anlatırmısın kısaca ve hangi ilaçları kullanıyorsun canım ve tabi hangi faktörlerde pıhtılaşman var
aslında ben buranın pıhtılaşma listesini yapıyordum ve kimin hangi ilaçları kullandığını tekrar güncelleyip yapayım çünkü herkes birbirinden haberdar oluyor ayrıcada fikir sahibi oluyoruz en önemliside bebeği olanlar bizlere umut oluyor
hadi gözün aydın canım.çalışmalara başla şimdiden annesi bekletme yavrunu gelsin göbüşüne
haklısın canım zaten haftada bir pıhtılaşma durumuma bakacaklar sanırım ilaç dozunu önceden ayarlamak için bu çünkü fazlaysa azaltırız eksikse çoğaltırız dedi doktor bak şimdi sizle konuşunca mantıklı geldi :)) affına sığınarak soruyorum canım sen hamilemisin ben senle çok karşılaşamadım dabilmiyorumkismile
slm hrkese kızlar bnde buranı müdavimlerindenim bir kayboldum ama şimdi burdayım eskiler beni tanır ma yeniler için bend iki defa kürtaj oldum ve kan pıhtılaşması var bendede şu an tekrar bebek çalışmalarına başladım allahtan hayırlısı yani 3. denemem olcak
inşallah iyi çıkar benimkide.açlık şekerine bakmıyormuş.iki kere yükleme yapacakmış.şekerden korkuyorum açıkçası.sorunlu oluyo baya.aksilik çıkmaz inşallah...şimdi 20+5 olduk teyzesi.
offf ya bir sizi yakalyamıyoum siz çıkıyorsunuz ben giriyorum ben çıkıorum siz giiyorsunuz :)
canım çok güzel diyorsun da benim iğneleri eşim yapıyo ben biraz korkak çıktım da bilmiyorumkismile onun işten gelmesine işe gitmesine göre değişiyor biraz gerçi ilk günler şimdi ..sonra zamanla tam saatini tutturucaz inş...
canım benim değerlerim bunlar;
Tahlil değerlerim
ARAŞTIRILAN MUTASYON VE POLİMORFİZLER ANALİZ SONUÇLARI
FAKTÖR V Leiden(G1691A) NORMAL
FAKTÖR V R2 (H1299R) NORMAL
PROTROMBİN (G20210A) NORMAL
FAKTÖR XIII (V34L) HETEROZİGOT MUTASYON
B-FİBRİNOJEN (-455G>A) NORMAL
PAI-1 (4G/5G) 4G/5G
HPA1 (a/b) a/a
MTHFR (C677T) NORMAL
MTHFR (A1298C) HOMOZİGOT MUTASYON
ACE (I/D) I/D
Apo B (R3500Q) NORMAL
Apo E E 2/3
daha bir sürü de tahlil var ama ben kısaca özetleyeyim iki kez kimyasal gebelik geçirdim yani idrar testinde göremedim kan tahlilinde çıktı sadece ve bende tesadüfen öğrendim 4. haftayı tamamlayamadan kaybettim hatta şöyle söyleyeyim adet günümle birlikte aynı zamanda düşük yaşadım ne kese ne de kalp atımı göremedim gittiğim doktor şanssızlık yaşadığımı söyledi daha sonra sağlıklı gebelik yaşayacapımı falan filan işte ....
gebe kalınca gel iğneye başlayalım dedi fakat benim günüm öyle doktorumun istediği gibi geçmedi bebek düşündükten sonra yeniden başka bir doktora gittim sağolsun titiz biri ince ince araştırdı durumumu bulduda birşeyler bende kan pıhtılaşmasıyla birlikte antikorlarda problem olduğunu söyledi yani bebeğimin dayanamamasının 2 sebebi vardı bu nedenle şimdi doktor kontrolünde hem iğnelerime başladım hem de antikor tedavisi görüyorum vücudumu misafirine hazırlmak için ve de yumurtlama günü takibine başladık özetle böyle işte gülüm ...amma yazmışım yaaa :) ne dertliymişimkaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar.
merhaba freyad, bende 2 kez kürtaj 1 kede kimyasal gebelik geçirdim.
senin hangi antikorların var. bende kan pıhtılaşması ile birlikte ana pozitifliği var.dr herhangi bir ilaç vermedi.sadece asprin ve folbiol içiyorum.senin değerrlerini bana yazarmısın...
merhaba arkadaşlar
yaklaşık 20 gündür falan coraspine başladım. dün regl olmam lazımdı olmadım. reglden 2 gün önce idrar testi yaptım negatif. sağ kasığımda bir ağrı var her an adet olacakmışım gibi hissediyorum. oldum sanıyorum bakıyorum hala gelen giden yok. acaba dedim coraspin nedeni ile adetim gecikmiş olabilir mi. kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
gebelik testi adetten önce çıkmayabilir... eğer imkanın varsa kanda baktırmalısın... ayrıca eğer sürekli düzenli adet oluyorsan hamile olma ihtimalin daha yüksek....asprinin böyle bi etkisi olmadığını biliyorum...
merhaba canım yaa bende herşey aynı değişen bişi yokcrawford aren gülüş simge merabalar nasılsınız
bulantılı teyzemizin bulantısı geçmişmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?