Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim değerlerim bunlar;
Tahlil değerlerim
ARAŞTIRILAN MUTASYON VE POLİMORFİZLER ANALİZ SONUÇLARI
FAKTÖR V Leiden(G1691A) NORMAL
FAKTÖR V R2 (H1299R) NORMAL
PROTROMBİN (G20210A) NORMAL
FAKTÖR XIII (V34L) HETEROZİGOT MUTASYON
B-FİBRİNOJEN (-455G>A) NORMAL
PAI-1 (4G/5G) 4G/5G
HPA1 (a/b) a/a
MTHFR (C677T) NORMAL
MTHFR (A1298C) HOMOZİGOT MUTASYON
ACE (I/D) I/D
Apo B (R3500Q) NORMAL
Apo E E 2/3
daha bir sürü de tahlil var ama ben kısaca özetleyeyim iki kez kimyasal gebelik geçirdim yani idrar testinde göremedim kan tahlilinde çıktı sadece ve bende tesadüfen öğrendim 4. haftayı tamamlayamadan kaybettim hatta şöyle söyleyeyim adet günümle birlikte aynı zamanda düşük yaşadım ne kese ne de kalp atımı göremedim gittiğim doktor şanssızlık yaşadığımı söyledi daha sonra sağlıklı gebelik yaşayacapımı falan filan işte ....
gebe kalınca gel iğneye başlayalım dedi fakat benim günüm öyle doktorumun istediği gibi geçmedi bebek düşündükten sonra yeniden başka bir doktora gittim sağolsun titiz biri ince ince araştırdı durumumu bulduda birşeyler bende kan pıhtılaşmasıyla birlikte antikorlarda problem olduğunu söyledi yani bebeğimin dayanamamasının 2 sebebi vardı bu nedenle şimdi doktor kontrolünde hem iğnelerime başladım hem de antikor tedavisi görüyorum vücudumu misafirine hazırlmak için ve de yumurtlama günü takibine başladık özetle böyle işte gülüm ...amma yazmışım yaaa :) ne dertliymişimkaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydın canım.çalışmalara başla şimdiden annesi bekletme yavrunu gelsin göbüşüne

inşallah canım bu defa sağlıklı bir şekilde tamamına erer inşallah.tek dileğim bu.anne karnındaki bebeği koruyan dua var.onu üzerinde taşımak iyi olur.bu defa hamile kalınca taşımayı düşünüyorum.sen de iyisin inşallah.6 aylık oldu demi?

bu arada tedavi için folbiol (günde üç kez), apikobal, klomen (yumurtlama günü takibi için ), clexane 0,5 (doz ayarlaması yapılacak bu hafta ) prednol (antikorlar için doz ayarlaması yapılacak bu hafta) bunları kullanıyorum

kızlar size iyi geceler artık benim çıkma vaktim Allah a emanet olun inş.opuyorumnanaktan

cok gec kalmıs bır cevap vereyım kusura bakma canım
evet hamıleyım
dr mu bakacak her hafta
bak sınır oldum sımdı 12 haftalık olduk bızım dr sıradan bı kan sayımı bıle yamadı sen rahat ol kontrol altında hersey dıyıp duruyor
yarın kontrolum var bakalım sorup sorusturacagım dozla ılgılı bı tahlıl tetkık bısey yapmazsa terkedecegım onukaydirigubbakcemile3

nerelerdesin şekerim hadi hayırlısı bu sefer olacak inşallah:Saruboceq:

inşallah iyi çıkar benimkide.açlık şekerine bakmıyormuş.iki kere yükleme yapacakmış.şekerden korkuyorum açıkçası.sorunlu oluyo baya.aksilik çıkmaz inşallah...şimdi 20+5 olduk teyzesi.

maşallah yolu yarılamışsınız allahım tamamına erdirsin canım şekerden korkma benim 50lik yüklemem yüksek çıktı bende çok kötü oldum ama 100lük yüklemem normaldi yani benimgibi hemen panik yapma ben 50lik yükleme yüksek çıktı diye çok korkmuştum allahın izniyle seninkide sorunsuz geçecek inşallah:Saruboceq:bugün benimde konturolüm var inşallah herşey yolundadır

canım iyneleri aynı saatte vurmaya özen göster ben bu konuyu doktora sormuştum yarım saat erken geç olursa diye doktor bebeyini düşünüyorsan ne erken ne geç tam saati demişti bence kendin yapsan daha iyi olur göbeyinden yap orası hiç acımıyor acısada bebeyini aklına getir hemen acısı geçiyor dene istersen sen yaparsın bu işi

merhaba freyad, bende 2 kez kürtaj 1 kede kimyasal gebelik geçirdim.
senin hangi antikorların var. bende kan pıhtılaşması ile birlikte ana pozitifliği var.dr herhangi bir ilaç vermedi.sadece asprin ve folbiol içiyorum.senin değerrlerini bana yazarmısın...

merhaba arkadaşlar
yaklaşık 20 gündür falan coraspine başladım. dün regl olmam lazımdı olmadım. reglden 2 gün önce idrar testi yaptım negatif. sağ kasığımda bir ağrı var her an adet olacakmışım gibi hissediyorum. oldum sanıyorum bakıyorum hala gelen giden yok. acaba dedim coraspin nedeni ile adetim gecikmiş olabilir mi. kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

kan pıhtılaşması degerlerimiz seninle aynı canım bende 1 düşük yaşadım 8 haftalık 6 ay oldu hamile kalamadımm hala bilmiyorumkismile

gebelik testi adetten önce çıkmayabilir... eğer imkanın varsa kanda baktırmalısın... ayrıca eğer sürekli düzenli adet oluyorsan hamile olma ihtimalin daha yüksek....asprinin böyle bi etkisi olmadığını biliyorum...

tşk. canım. normalde düzenli olurum. kan testi yaptırıpta telefonda sonucu sorduğumda sıfır denmesi bende çok moral bozukluğu yapıyor. yarınıda bekleyim olmazsa öyle kan testi yaptırayım. inşallah birşey vardır. adeti bekliyorum bu hafta hsg çektirecektim. inşallah gerek kalmaz.

crawford aren gülüş simge merabalar nasılsınız
bulantılı teyzemizin bulantısı geçmişmi
merhaba canım yaa bende herşey aynı değişen bişi yok
bi yumurtlama zamanı (artık ona kociş demiyorum) herifi yakalayabilirsek sorun yok bu ay yakalayamadık bakalım gelecek ayda ben şehirdışında olcam iş için bizim için bahar nisana kaldı galiba kaydirigubbakcemile3
sende ne var ne yok
bulantı teyzemiz dün kusmamış midesini maaşallah doldurmuş bugün naaptı onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…