tşk. canım. normalde düzenli olurum. kan testi yaptırıpta telefonda sonucu sorduğumda sıfır denmesi bende çok moral bozukluğu yapıyor. yarınıda bekleyim olmazsa öyle kan testi yaptırayım. inşallah birşey vardır. adeti bekliyorum bu hafta hsg çektirecektim. inşallah gerek kalmaz.
kızlar kanta pıhtılaşma için ne diye tathlil vermeliyiz bende bir düşük yaşadım ikiz gebelikti. bir kese boştu diğeride 7. haftada kalp durması ile öldü yaptırdığım diğer testler temiz çıktı..
ne olsun tatlım senden ne habergülüşüm naber fıstıkım.... hiç görüşemiyoruz...
crawford aren gülüş simge merabalar nasılsınız
bulantılı teyzemizin bulantısı geçmişmi
ne olsun tatlım senden ne haber
yoksun bu aralar ben sabah akşam buradayımda uygun oldukça yazıom işte
günaydın böcüküm naber...
accık bulantı teyzenin dedikodusunu yapim.... kusuyorum diye mızlıyo önce sonra kusmayıncada acaba bişey mi oldu bebişe o yüzden mi kusmuyorum diye mızlıyo... anlıcan her türlü mızlıyo....
yap canım nolucak için temiz.
iyi sayılırım. sabahki bulantı sonrası kötü oldu tahmişn edersin ama öğlen yediklerim duruyor aklinialirimsmile
Ne güzelmiş ya eski günleri özlüyorum yemek bakımından.
o zaman eksikti bir yarım. inşallah tamamlanıcak allah izin verirse. darısı sıradakilere.
anladım canım... öncelikle çok geçmiş olsun... zaten hsg çekilmesi içinde nolursa olsun kanda beta hcg bakarlar...ve umarım hsg ye gerek kalmaz bende çektirdim çünkü... sorunun tam olarak neydi biraz açabilirmisin...
canım yaa bendede yoğunluk vardı offfff :hulya: Allah'tan elimiz ayağımız tutuyoda çalışabiliyoruzçok yoğundum bu aralar...şükür artık nefes alabiliyoruz... aynı terane yani... nasılsın moralin yerindedir inşallah bide bişi sorcam bayan lens teyze ben lenslerime bi türlü alışamıyorum batıyor gözüme kaç günde alışırım ki acaba... yeni aldım sayılır...
benim 15+3 hft iken bebekte hidrops oluşması nedeni ile suni sancı ile gebeliğim sonlandırıldı. 10 ay oldu. 8 aydır tekrar deniyorum. ama olmadı. tüm testler yapıldı birşey çıkmadı sadece bir kan pıhtılaşması değerlerinden birinde sorun var dedi ama bebekteki sorunun bununla ilgisi yokmuş patolojiye gitti. eşimin değerleride iyi. doktor bir hsg eksik aklımızda birşey kalmasın onuda yapalım dedi. bende artık aşılama düşünüyorum.
canım yaa bendede yoğunluk vardı offfff :hulya: Allah'tan elimiz ayağımız tutuyoda çalışabiliyoruz
canım lens solusyonundanda sorun yaşıyor olabilirsin yada gözlerin conjuctiv olabilir hadi diyelim hiç sorun yok battığını hissettiğin zaman hemen çıkar solüsyonda temizle tekrar tak yada gözünü ayır parmağınla lens gözündeyken ovalarmış gibi lensi döndür bazen hava kalmış olabiliyo oda batar ben 15 yıldır kullanıyorum ilk başlarda takarken gözlerim kıpkırmızı olurdu sanki ağlamışım gibi yaşlar boşanırdı ama zamanla alıştım artık tek elle gözüme takıp çıkarabiliyorum benim tek avantajım dereceli olmaması dereceli gözler daha hassas oluyo çünkü
ayyyyyyyyy ne konuştum bende yaaaaaa çenesizim ben çenesiz konuyu biliomya anlatırda anlatırım artık boshayallersmile
gülaycım ne kadarlık hamilesin ben yokken büyütmüşsündür göbüşünü ben burayı bıraktığımda sen henüz testler ve gebe kalmakla uğraşıyordun çünkü
canım çok geçmiş olsun... bildiğim kadarıyla hidrops rh uyumsuzluğu ile alakalı... doğum sonrası bi enfeksiyon falan olduysa rahimde tüpler de falan yapışıklık varmı yokmu diye hsg çekmek istemiş olabilirler hsg hem tanı hem tedavi amaçlı kullanılan bi yöntem... korkmana gerek yok ama umarım hamilesindir... iyi düşün iyi olsun... yumurtlama düzenin nasıl peki bunlara bakıldı mı....
benim de biri dış gebelik olmak üzeri toplam 3 gebelik kaybım var... en düşük yapalı 10 ay bitti bu ay bıraktık korunmayı bakalım nolcak Allah herşeyin hayırlısını versin... olmayınca olmuyor işte elimizde olsa bebeklerimizi kaybetmek istermiyiz hiç... dayanması zor ama yapcak bişeyde yok... dayancaz...
gideli baya olmuş o zaman tekrar hoşgeldin aramıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?