geçecek bu günler ve geçtiğinde hoş bi hatıra olarak anacaksın canım benim... herşey güzel olacak....
rica edierim şekercim ne demek bide gözüne takarken mümkün olduğunca üzerinde solüsyon kalmamasına dikkat et oda çok yakarallah razı olsun... conjuctivit olmasına müsade etmiyorum çıkarıyorum hemen valla.... haklısın numarasız olan renkli lens de aldım onları takıyom hiç sorun yok... ama bizim nolu lensi bi takıyom feleğim şaşıyor... sanırım numara algılamadan dolayı.... alıştım takıp çıkarmaya şükür tersini düzünüde rahat ayırıyorum... bi yerini tutturdum mu şap diye yapışıyor gözüme zaten.... sağol hava olayını halletmek lazım anladım ben.... çenesiz teyze....:))))))))))
sanada çok geçmiş olsun.
yumurtlamam hormonlarım vs. düzenli. evet tüplere bakılmak için çekiliyor. gerçekten kısmet ve şans işi. inşallah en kısa zamanda Allah isteyen herkese verir.
Evet geçecek inşallah. tatlı bir anı olucak. sende bu anıları en kısa zamanda yaşarsın inşallah.
hoşbulduk canım bu zor zamanları beraber aşalım biribirimize yardımcı olalım diye bu topiği çok seviyorum inş sizlerde beni seversinizŞeniz
DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı
hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine
(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???
(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan
(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???
(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane
(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???
(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???
(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane
(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine
(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol
(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)
(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin
(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane
(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)
(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane
(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin
(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane
(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????
( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik
(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)
(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????
(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot--------------------------------bebek aspirini+folic plus (şimdilik ) bebe asrpirini+elevit+0.2clexane
(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)
(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )
(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????
(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????
(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)
(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)
kızlar ben daha önce bu listeyi yapıyordum yeniden yapalım değerlerimizi ve durumumuzu daha iyi öğrenmiş oluruz ne dersiniz
simge nasılsın son durumun nedir hamilelik varmı canım nasıl gidiyor
34 haftalık hamileyim canım,kızım olcak.işe pek gelmiyorum artık.o yüzden sıkça giremiyorum.sanırım dinamisten sonra sıradaki doğum yapacak olan benim.1 nisanda alırız dedi dr. bakalım bekliyoruz.sen ne yaptın?
cok gec kalmıs bır cevap vereyım kusura bakma canım
evet hamıleyım
dr mu bakacak her hafta
bak sınır oldum sımdı 12 haftalık olduk bızım dr sıradan bı kan sayımı bıle yamadı sen rahat ol kontrol altında hersey dıyıp duruyor
yarın kontrolum var bakalım sorup sorusturacagım dozla ılgılı bı tahlıl tetkık bısey yapmazsa terkedecegım onukaydirigubbakcemile3
canım iyneleri aynı saatte vurmaya özen göster ben bu konuyu doktora sormuştum yarım saat erken geç olursa diye doktor bebeyini düşünüyorsan ne erken ne geç tam saati demişti bence kendin yapsan daha iyi olur göbeyinden yap orası hiç acımıyor acısada bebeyini aklına getir hemen acısı geçiyor dene istersen sen yaparsın bu işi
haklısın canım zamanla bende alışırım bebişim göbüşüme gelsin de onun hatrı için ona da katlanırız heralde
merhaba freyad, bende 2 kez kürtaj 1 kede kimyasal gebelik geçirdim.
senin hangi antikorların var. bende kan pıhtılaşması ile birlikte ana pozitifliği var.dr herhangi bir ilaç vermedi.sadece asprin ve folbiol içiyorum.senin değerrlerini bana yazarmısın...
merhaba freyad, bende 2 kez kürtaj 1 kede kimyasal gebelik geçirdim.
senin hangi antikorların var. bende kan pıhtılaşması ile birlikte ana pozitifliği var.dr herhangi bir ilaç vermedi.sadece asprin ve folbiol içiyorum.senin değerrlerini bana yazarmısın...
canım anti tpo diye bişey var onlar yüksek benim bu durumda antikorlar troit bezini düşman kabul edip saldırıyorlarmış aynı şekilde hamile kalındığında da ordaki duruma saldırı açılıyormuş ve böylece de bebeğim daha yerleşemeden vücuttan atılıyor
merhaba arkadaşlar
yaklaşık 20 gündür falan coraspine başladım. dün regl olmam lazımdı olmadım. reglden 2 gün önce idrar testi yaptım negatif. sağ kasığımda bir ağrı var her an adet olacakmışım gibi hissediyorum. oldum sanıyorum bakıyorum hala gelen giden yok. acaba dedim coraspin nedeni ile adetim gecikmiş olabilir mi. kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
canım sana akşam özelden atarım benim anormal değerleri şimdi yanımda yok tmm mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?