Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benimde öyle şuan levotiron kullanıyorum.tsh ım düştü.gebelikde de kullanacğım.haşimato hastalığı.ne yapalım kısmet artık....inşallah bebeişlerimizi kucağımıza alırız...

benim t3 ve t4 lerde problem falan yok... sadece antikorlarım kafayı yemiş :))alsanaalsanasmile

Bencede listeyi güncelleyelim, ben kendimle ilgili düzeltmeleri yaptım..

Bu arada kızlar kusura bakmayın, Deniz sayesinde gecem gündüüzm birbirine karıştı.Pek giremiyorum ama inşallah kızım biraz büyüyünce, bir düzen tutturup aranıza daha sık katılacağım.

Dİnamİsss canım nasıl bebİŞİn dÜnyaya alıŞtımı?

Bilmemki şimdilik uyuyor, emiyor, gaz çıkarıyor bir saat falan kucağımda uyanık geziyor sonra gene uyuyor..Tabii biz de uyku falan kalmıyor...
Böyle günler nasıl geçiyor anlamıyor insan..Gelen giden de oluyor...Bir bakmışım akşam bir bakmışım sabah...
Sırf evde yalnız kalabilelim eşimle bebeğimle diye erkenden ayaklandım hiç naz falan yapmadım vallaa..Ben öyle kalabalıklara pek gelemem de..Şimdilik idaree diyoruz bakalım...

Sen nasılsın tatlım, umarım iyidir herşey:)

Gulus canım sağolasın şimdi babaında Deniz, ama yanlarına gidiyordum ben de ...
Biz iyiyiz, sen nasılsın iyisindir inşallah:))

Öpüyorum sizleri çok çok :))

Gulus canım sağolasın şimdi babaında Deniz, ama yanlarına gidiyordum ben de ...
Biz iyiyiz, sen nasılsın iyisindir inşallah:))

Öpüyorum sizleri çok çok :))
canııımm sen bizi merak etme herkes iyi çok şükür kötü haberler almıyoruz senin iyi haberlerinle seviniyoruz kendine iyi bak ikinizide çok öptüm

melekcim canım allah tamamına erdirsin cinsiyeti nedir bebeğinin bende bu günleri görebilecekmiyim dersin canım

canım benim :teselli:
tabiki o günleri bizde görücez zor oluck sıkıntılı olucak ama olucak yeterki pes etmeyelim ...başka derde benzemiyor çocuk mevzusu çok hassas olduğumuz bir durum ama bizde anne olucaz inş. tek tek o günleri hepimiz görücez ....

benimde öyle şuan levotiron kullanıyorum.tsh ım düştü.gebelikde de kullanacğım.haşimato hastalığı.ne yapalım kısmet artık....inşallah bebeişlerimizi kucağımıza alırız...

tabi ki alıcaz bebeklerimizi kucağımıza hatta resimlerini koyucaz buraya lütfen pes etmeyelim ... ümidimizi de kaybetmeyelim arkadaşlar...:1hug:

tamam canım hep takip ediyorum sizleri.ama yazmıyorum böyle arada yazıyorum.destek oluyoruz burada birbirimize.moral oluyor.benim şimdi çıkmam lazım görüşürüz sonra....

tmm canım bende akşamları bakabiliyorum buraya görüşürüz yine opuyorumnanaktan

canım benim ya kıyamam ben sana ve Denizimize :) bu arada ankarada nerdesin canım sen?heralde bende bebeğim ve eşimle başbaşa kalmak isterdim :)

gel tabi umudumuz:) Deniz kızımızın resmini de getir görelim yeğenimizi:)olumunekankayizsmile

dinamiss canım iyi haberlerine sevindim deniz kızını öp annesi kokla bizim için.
gülaycım iyi haberlerle gel inşallah doktordan.bende bugün tatonoz aşımı oldum kolum ağrıdan kopuyo resmen.
azdalar canım büyüdük baya bizde teysesi.21 hafta oluyoz yarın.6.aya giriliyo sanırım öyle olunca .pek anlamıyom hafta hesabını.dua varsa taşı tabi canım.bende hergün yasin suresini okuyom.bişe olmasın sağlıklı olsun diye.Allahım inşallah kabul eder.bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımız günlerde gelir inşallah.

öncelikle herkese merhaba
feryad cımmmm Allah aşkına bana bişey söyle benim durumumda seninkiyle aynı ben 6 -7 ve 5 haftalıkken 3 düşük yaşadım hiç birinde kese görünmedi. benim sorunum sadece bu kan pıhtılaşması değilmiş gibi geliyor. sana doktorlar neler söylüyor... kese oluşmammasının yani görünememesinin (çok erken olması dışında yani 4 hafta erken ya) bir sebebinden bahsettiler mi ben bu 3. düşükle karamsarlığa ittim kendimi biliyorum.
buraya hergün giriyor tüm yazıları okuyor ama yazmadan çıkıyorum mafoldumben sizlerinde canını sıkmak istemiyorum hepinizi öpüyorum hoşçakalın

merhaba canım öncelikle şunu söylemeliyim ki buraya giriyorsun evet ama rahatlıkla yaz durumunu burda herkes bebeğini kaybettiği için üzgün sende paylaş...
2. olarak ta esiscim ben ilk doktoruma gidince bende kan pıhtılaşmasını gördü ve başka birşey araştırmadan yaşadığımın şanssızlık olduğunu söyledi bilmiyoum böyle bir terim tıp dilinde varmı?bilmiyorumkismile ve 6 ay gebe kalmazsam yine kendiisine gitmemi beni değerlendireceğini söyledi ben 8 ay bekledim ona gitmedim tabi :) 2 ay önce bir doktora gittim Allah razı olsun titiz biri bir sürü kan testi verdim birsürü araştırma falan işte (antikorlara baktılar) anti tpo adında bir antikorumda anormallik olduğunu bu antikorun vücudumda bulunan troit bezini tanımadığını saldırdığını VE GEBELİK OLUŞTUĞUNDA DA RAHME SAVAŞ AÇTIĞINI BEBEK RAHME İNDİĞİNDE DE İLTİHAPLI BİR ORTMA BULDUĞU İÇİN TUTUNAMAYIP VÜCUTTAN ATILDIĞINI SÖYLEDİ ...
canım bende zaman zaman umutsuzlğa çok kapıldım yıprandım yıpratıldım ama şimdi tedaviye başladık hamile kalacağıma umutluyum ve tabi bebeğimi koruyabileceğime de senden ricam iyi bir doktor bul (bu çok önemli) ve tedavine başla korkarak mutluluğumuza kavuşamayız canım lütfen istediğin zaman bana özelden de yazabilirsin yeterki birlikte olalım ...geçecek bu günler kimse kolay olacağını söyleyemez ama güzel günler bizi bekliyor...:teselli:

hadi hayırlısı inşallah bunların sonuna TEDAVı BAŞARILI yazmak ta nasib olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…