Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yaaa esis nolur içine atma tatlım... kız öfkelen bağır çağır ama paylaş bence... istediğin zaman özelden yazabilirsin.... hepimiz seni anlıyoruz bundan emin ol.... allah yardımcın olsun... haklısın ama elimizden bişey gelmiyo ne yazıkki....

şuanda sana kocaman sarılmak istiyorum olumunekankayizsmile iyiki geldin bir tebessüm oluştu yüzümde sayende

bu mesajlardan sonra koca bir çığlık atmış kadar rahatladım inanın bir kaç cümle bile yetiyomuş insanı o an kurtarmayadelikafadulden

şuanda sana kocaman sarılmak istiyorum olumunekankayizsmile iyiki geldin bir tebessüm oluştu yüzümde sayende

birazcık rahatlamana vesile olabilmişsem ne mutlu bana :) sarılmış kadar oldun canım merak etme ne güzel bak sen tebessüm ettin senin sayende bende mutlu oldum :) güzel oldu be olumunekankayizsmile

bu mesajlardan sonra koca bir çığlık atmış kadar rahatladım inanın bir kaç cümle bile yetiyomuş insanı o an kurtarmayadelikafadulden

bence şimdi anladın buralı olmanın değerini :) konşuyoz rahatlıyoz işte oooooooooooh :) ne kadar kafamızı dinlendirirsek o kadarı kar değil mi ama diğer zamanlarda zaten kendimizi dinleyip duruyoruz malum

birazcık rahatlamana vesile olabilmişsem ne mutlu bana :) sarılmış kadar oldun canım merak etme ne güzel bak sen tebessüm ettin senin sayende bende mutlu oldum :) güzel oldu be olumunekankayizsmile

ben bu gazla gidiyim de eşimide mutlu edeyim .aşkımında yüzü gülsün biraz
hepiniziöpüyorum

ben bu gazla gidiyim de eşimide mutlu edeyim .aşkımında yüzü gülsün biraz
hepiniziöpüyorum

:) bak bu çok önemli işte git kocccaaamaaan sarıl eşine :) sağlıklı bir bebeğimiz olması için öncelikle sağlıklı bir evliliğimiz olması lazım dimi ama enerjini kaybetme tmm mı :) hadi seni çoook öpüyorum opuyorumnanaktan

selam kızlar :)
merhaba feryad nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım... topicte ne var ne yok gördüğüm kadarıyla sonuyok gelmiş..... veee deniz bebek gelmiş hoşgelmişşşşşşş.....

selam kızlar :)
merhaba feryad nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım... topicte ne var ne yok gördüğüm kadarıyla sonuyok gelmiş..... veee deniz bebek gelmiş hoşgelmişşşşşşş.....

eveeeeeeeet güzel gelişmeler var topiğimizde bende tedaviye başladım canım kısaca anlatayım :) iğnelere erken başladık biz aynı zamanda yaramaz antikorlarımı düzene koyuyoruz ve deeeeeeeee yumurtlama günü takibi yapılacak önümüzdeki ilk 3 ay :)

sonuyok canım hoşgeldin... sen yokken biraz da ben ekledim .bunlarıda alırmısınkaydirigubbakcemile5

canım esise ne oldu ? pc de problem var şimdi bakamıyorum merka ettimbilmiyorumkismile

canım esis de benim gibi keseyi göremeden 5,6 ve de 7. haftada düşük yaşamış hassas bir gün geçiriyordu şimdi iyi ama :)

ay kıyamam yaaa... o da pıhtılaşmadan başka bir sorun var diye düşünüyor sanırım.hepimiz aynıyız bazen yıkılıyoruz bazen de mutluluktan uçuyoruz......
zerrin özerin bir şarkısı var...
acımı da çekerim kahrolurum
sefamı da sürerim mest olurum
suskunda olurum şarkılarda söylerim
bu ilk değil ki göz bebeğim.......

valla çok doğru canım yaaa bu günlerde geçecek ama umudum var benim :)

herkese iyi geceler pıhtışlar :) ben gidem de uyuyam artık ..dinlenemki yumurtalarım rahat rathat büyüsün kaydirigubbakcemile3:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…