Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hoşbulduk nergiscim nasıl gidiyor çalışmalar
listeyi yarın yaparım artık
listeye eklenmek isteyenler lütfen önce pıhtılaşma faktörlerini ve tedavi şekillerini yazsın canlarım
ayrıca listede değişik önerilerede açığım lütfen bildirin arkadaşlar

iyi haberlerle geldim canım suyum birazdaha yükselmiş 105 olmuş hala sınırlardayım ama bunada şükür 70lerden 100lere tekrar çıkmak normal deyerler 110 180 arasıymış kan akışımızda çok şükür allaha oda iyi geçmiş olsun tetenoz aşısı olmuşsun benimde çok canım yanmıştı ertesi günlerde biraz agrı oluyor bebeklerimiz için deyer ama bu acıları çekmeye bende bu haftalardan anlamıyorum bende 30 haftamdan bugün ilk günümü aldım sanırım 7ci aydan bi hafta aldım tam olarak bilmiyorum kendine ve bebeyine iyi bak görüşürüz canımŞeniz

benim t3 ve t4 lerde problem falan yok... sadece antikorlarım kafayı yemiş :))alsanaalsanasmile

Günaydın arkadaşlar,
Feryadcığım, antikor düzenlemesi için ne gibi tedavi görüyorsun? ben sadece levotiron diye tiroit hapı kullanıyorum günde yarım tane aç karnına içiyorum.benimde t3 t4 normal tsh biraz yüksek tpo yüksek.dr um ömür boyu bu tiroit hapını kullanacaksun dedi.hatta gebelikde bu hapın dozunu arttırcağız dedi.hayırlısı bakalım.alıştım ben bu duruma.inşallah kucağımız boş kalmayacak...

sonu yok ben listedeydim şekerim ama burda yokum tekrar vereyin deyerleri protein s eksikligi 677 heterezigot tedavi ilk 3ay folbiol ve 08lik clexane eklersen sevinirim

gülaycım ne kadarlık hamilesin ben yokken büyütmüşsündür göbüşünü ben burayı bıraktığımda sen henüz testler ve gebe kalmakla uğraşıyordun çünkü

teyzesi bugün 30zuncu haftadan bir gün aldık darısı tüm isteyenlerin başına sen nerelerdeydin niye bukadar arayı uzattın kendini böyle özletme birdaha olurmuŞeniz

melekcim canım allah tamamına erdirsin cinsiyeti nedir bebeğinin bende bu günleri görebilecekmiyim dersin canım

bu karamsarlık sana hiç yakıştımı bunları söyleyen senmisin ben inanmak istemiyorum ne demek bu günleri görecekmiyim tabiki göreceksin allahın izniyle ama lütfen kafandan bu karamsarlıgı biran önce çıkar at lütfen sen bu bebeyi yapacagım dedigin an allahım melegini göbüşüne konduracak inşallah ama annesi sende buna inan inanki işiniz daha kolay olsun allahım gözündekini gönlündekini biran önce nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

canııımmm güzel arkadaşım hepimizin başında aynı dert var kiminin erken kiminin geç oluyor ama eninde sonunda sonuçlanan hamilelikler oluyor ve bebişlerini kucaklarına alıyorlar sağlıkla biraz sabır tatlım şuna emin ol bizi bizden başkaları anlamıyor anlayamıyor normal sağlıklı birinin yaptığı düşükle bizimki farklı onlar doğa kabul etmedi ve gitti diyebiliyorlar ama biz bizim şu sorunumuz var acaba başka sorunlarda var mı eyvah napcaz modundayız sürekli kendimizde bir eksiklik arıyoruz buda canımızı daha çok yakıyor işte bu yüzden bizi bizden başkası anlayamaz annemiz dahi...
sen üzme tatlı canını eninde sonunda sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alacağız bebişlerimizi ve varya bu benim şuan ki en büyük isteğim facede herkes bebişinin boy boyyy fotolarını koyacağı bir blog kuracağız pıhtış çocukları diyee
hihoyyyt süperrr çok sevindim tatlım inşallah seninde güzel doğum haberlerinizi alacağız
Günaydın canım

slmlar kızlar nasılsınız bakalımm dinamisimin güzel hbrlerini aldımm allahım analı babalı büyütsün canım benim rabbim uzun ömürler yazsın hayırlı evlat olsun inşlahhh doya doya kokla miss kokunu rabbim inşlahh bizlerede nasip eder bu günleri görmeyiii:Saruboceq:

Melekcim, nasılsın?Kontrolün gectımı yoksa önümüzdekı hafta mı?
Tam gününü unutmusum.Eger gectıyse bebısın nasılmıs?Hocayla dogumla ılgılı konusabıldınmı hıc?Kendınede bebısede ıyı bak canım..

iyiym canım , kontrolüm perşembe günü , sana gelişmeleri yazıcam...doğumla ilgili konuşcam mutlaka , sen tel. numarasını aldın mı lütfü beyin ?
Sen nasılsın ? Bebişimiz nasıl ? öpüyorum sizi...

melekcim canım allah tamamına erdirsin cinsiyeti nedir bebeğinin bende bu günleri görebilecekmiyim dersin canım

aminn canım...İnşallah sonuyokcum , en geç 2 ay içinde senden de güzel haberleri alıcaz...
Bebeğimin cinsiyeti de kız teyzesi :)

selam
bir kaç gündür ilk sayfaları okuyorum 304 e kadar geldim,inanılmaz bilgi paylaşımı olan çok güzel sohbetler,umutlar var,okumayanlara tavsiye ederim
Bendeki gelişmelere gelince,doktorum aldığı görüşler doğrultusunda tedavimin doğru olduğunu bir dahaki gebelikte kan akış hızını takip ederek iğne dozunu arttırabileceğini söyledi,daha sık takip yani,zaten 12.haftaya kadar her hafta gitmiştim,daha sonra 10 gün 15 gün ve en sonda 18 güne çıkmıştı kontrolüm.
Yarın karyotip analizinide yaptırıyoruz,40 ım çıkana kadar onunda sonucunu alırız ki temiz çıkacak bence,çünkü kızımızda hiçbir anomali yoktu.
Ondan sonrada bakalım hayat bize yeni neler getirecek,geçmişe takılıp kalırsak önümüzdeki yenilikleri göremeyiz di mi ?? : ))

kızlar,Lütfü hocanın soyadı neydi ve randevu alıcak no sunu bana yazarmısınız lütfen veya mail adresini.burda tahlil sonuçlarıma her dr ayrı bişi söyledi şaşırıp kaldık.off öle zorda kaldımki.

göremeyiz bitanem göremeyiz tatlım senin bu umut dolu halin beni çok sevindiriyor
esis'e de yazdım bizi bizden başka kimse anlayamaz ve aynı sağlık sorununu yaşayıpta hamiş kalan ve sağlıkla doğum yapanlar bize umut olur birbirimizden desteğimizi çekebileceğimizi hiçbir zaman düşünmedim ben burada çok güzel arkadaşlıklar edindim
herbiriniz ayrı ayrı özelsiniz ve yürekleriniz çok temiz çünkü hepiniz anne olmak için tüm zorluklara acılara göğüs geriyorsunuz sizi çooooooooookkkkk seviyorum opuyorumnanaktan

yaaaa ben niye böyle duygusal oldum yaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:

: )) gülüs aslında siteye girmeme kararı alıyorum ama dayanamıyorum
şimdide suyun erken gelmesi nedeni ile bebeğini kaybeden birkaç arkadaşı okudum o endişe kapladı,herşey başıma geldi ya,ya o da gelirse diye düşünmeden edemedim
biliyorum saçma ve kötü düşünürsen kötü olur,iyi ve olumlu düşünebilmek şart
ama bazen duygularımız, telaşlarımız mantığımızın önüne geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…