dinamiss canım iyi haberlerine sevindim deniz kızını öp annesi kokla bizim için.
gülaycım iyi haberlerle gel inşallah doktordan.bende bugün tatonoz aşımı oldum kolum ağrıdan kopuyo resmen.
azdalar canım büyüdük baya bizde teysesi.21 hafta oluyoz yarın.6.aya giriliyo sanırım öyle olunca .pek anlamıyom hafta hesabını.dua varsa taşı tabi canım.bende hergün yasin suresini okuyom.bişe olmasın sağlıklı olsun diye.Allahım inşallah kabul eder.bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımız günlerde gelir inşallah.
benim t3 ve t4 lerde problem falan yok... sadece antikorlarım kafayı yemiş :))alsanaalsanasmile
DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ
hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine
(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???
(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan
(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???
(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane
(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???
(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???
(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane
(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine
(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol
(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)
(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin
(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane
(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)
(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane
(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin
(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane
(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????
( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik
(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)
(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????
(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot--------------------------------bebek aspirini+folic plus (şimdilik ) bebe asrpirini+elevit+0.2clexane
(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)
(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )
(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????
(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????
(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)
(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)
kızlar ben daha önce bu listeyi yapıyordum yeniden yapalım değerlerimizi ve durumumuzu daha iyi öğrenmiş oluruz ne dersiniz
gülaycım ne kadarlık hamilesin ben yokken büyütmüşsündür göbüşünü ben burayı bıraktığımda sen henüz testler ve gebe kalmakla uğraşıyordun çünkü
melekcim canım allah tamamına erdirsin cinsiyeti nedir bebeğinin bende bu günleri görebilecekmiyim dersin canım
canııımmm güzel arkadaşım hepimizin başında aynı dert var kiminin erken kiminin geç oluyor ama eninde sonunda sonuçlanan hamilelikler oluyor ve bebişlerini kucaklarına alıyorlar sağlıkla biraz sabır tatlım şuna emin ol bizi bizden başkaları anlamıyor anlayamıyor normal sağlıklı birinin yaptığı düşükle bizimki farklı onlar doğa kabul etmedi ve gitti diyebiliyorlar ama biz bizim şu sorunumuz var acaba başka sorunlarda var mı eyvah napcaz modundayız sürekli kendimizde bir eksiklik arıyoruz buda canımızı daha çok yakıyor işte bu yüzden bizi bizden başkası anlayamaz annemiz dahi...öncelikle herkese merhaba
feryad cımmmm Allah aşkına bana bişey söyle benim durumumda seninkiyle aynı ben 6 -7 ve 5 haftalıkken 3 düşük yaşadım hiç birinde kese görünmedi. benim sorunum sadece bu kan pıhtılaşması değilmiş gibi geliyor. sana doktorlar neler söylüyor... kese oluşmammasının yani görünememesinin (çok erken olması dışında yani 4 hafta erken ya) bir sebebinden bahsettiler mi ben bu 3. düşükle karamsarlığa ittim kendimi biliyorum.
buraya hergün giriyor tüm yazıları okuyor ama yazmadan çıkıyorum mafoldumben sizlerinde canını sıkmak istemiyorum hepinizi öpüyorum hoşçakalın
hihoyyyt süperrr çok sevindim tatlım inşallah seninde güzel doğum haberlerinizi alacağıziyi haberlerle geldim canım suyum birazdaha yükselmiş 105 olmuş hala sınırlardayım ama bunada şükür 70lerden 100lere tekrar çıkmak normal deyerler 110 180 arasıymış kan akışımızda çok şükür allaha oda iyi geçmiş olsun tetenoz aşısı olmuşsun benimde çok canım yanmıştı ertesi günlerde biraz agrı oluyor bebeklerimiz için deyer ama bu acıları çekmeye bende bu haftalardan anlamıyorum bende 30 haftamdan bugün ilk günümü aldım sanırım 7ci aydan bi hafta aldım tam olarak bilmiyorum kendine ve bebeyine iyi bak görüşürüz canımŞeniz
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar,
Feryadcığım, antikor düzenlemesi için ne gibi tedavi görüyorsun? ben sadece levotiron diye tiroit hapı kullanıyorum günde yarım tane aç karnına içiyorum.benimde t3 t4 normal tsh biraz yüksek tpo yüksek.dr um ömür boyu bu tiroit hapını kullanacaksun dedi.hatta gebelikde bu hapın dozunu arttırcağız dedi.hayırlısı bakalım.alıştım ben bu duruma.inşallah kucağımız boş kalmayacak...
burdayım tatlım burdayımkızz gülüşş datlusu nere gittinn acık sorularımla bunaltıcaktım seniibilmiyorumkismile
iyiym canım , kontrolüm perşembe günü , sana gelişmeleri yazıcam...doğumla ilgili konuşcam mutlaka , sen tel. numarasını aldın mı lütfü beyin ?Melekcim, nasılsın?Kontrolün gectımı yoksa önümüzdekı hafta mı?
Tam gününü unutmusum.Eger gectıyse bebısın nasılmıs?Hocayla dogumla ılgılı konusabıldınmı hıc?Kendınede bebısede ıyı bak canım..
melekcim canım allah tamamına erdirsin cinsiyeti nedir bebeğinin bende bu günleri görebilecekmiyim dersin canım
göremeyiz bitanem göremeyiz tatlım senin bu umut dolu halin beni çok sevindiriyorselam
bir kaç gündür ilk sayfaları okuyorum 304 e kadar geldim,inanılmaz bilgi paylaşımı olan çok güzel sohbetler,umutlar var,okumayanlara tavsiye ederim
Bendeki gelişmelere gelince,doktorum aldığı görüşler doğrultusunda tedavimin doğru olduğunu bir dahaki gebelikte kan akış hızını takip ederek iğne dozunu arttırabileceğini söyledi,daha sık takip yani,zaten 12.haftaya kadar her hafta gitmiştim,daha sonra 10 gün 15 gün ve en sonda 18 güne çıkmıştı kontrolüm.
Yarın karyotip analizinide yaptırıyoruz,40 ım çıkana kadar onunda sonucunu alırız ki temiz çıkacak bence,çünkü kızımızda hiçbir anomali yoktu.
Ondan sonrada bakalım hayat bize yeni neler getirecek,geçmişe takılıp kalırsak önümüzdeki yenilikleri göremeyiz di mi ?? : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?