Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet benimde suyum bitti iç kanamam oldu o iç kanama yüzünden şimdi hamiş olamıyorum ama sonuçta bununda bir tedavisi var ve sadece zaman ve sabır gerekiyor
çok çeşitli rahatsızlıklarımız oluyor ama hemen hemen hepsinin bir tek ana nedeni var kanımız....
herbirimizin ayrı endişesi ayrı korkuları telaşları var ammaaaa geçmeyecek korkular yada önüne geçilemeyecek sorunlar değil yaşadıklarımız sadece umutlu olmak umudumuzu yitirmememiz gerekiyor buda tabiki birbirimize olan desteğimizle olur
umut sabır zaman ve sımsıcacık dostluk başka bişeye ihtiyacımız yok
haaaaaaaaa bide sizin kocişlerin ama benim herifin spermleriiiiiii kaydirigubbakcemile3

onderolu@hacettepe.edu.tr

Lütfü Önderoğlu
Angel maillere genelde yanıt veriyor,endişelenme lütfen sakin olmaya çalış,ne tahlili bilmiyorum ama inş. sonuçların problemsizdir

sevgiler

canımsın ya çok sağol.canım kan akışı için prof.test istedi yaptırdım yeterli değil 0.8 e çıkarıp 1 hafta sonra tahlil yaptır bakalım dedi yaptırınca yükseldi.kendi dr 0.4 e devam demişti bugün başbuğda 0.8 e devam dedi.kanama olursa durduramayız riske atamam dedi dr.um.diğeride bebek ölümleri oluyo dedi.offf paniğim anlıycan.eşimde lütfü beyden randevu alıp gidelimde ne olacağı belli olsun dedi.mail atsam cvb verirse süper olur aslında.,

evet yaa
bu ara bebek ölümleri çok fazla Allahım korusun tüm hamileleri ve yavrularını
Lütfü Bey den umarım hemen randevu alabilirsin,ama maili hemen at,yanıtlar hoca seni
Allah a emanet olun

angel kan akışı için kan alıp test yapıyorlar di mi,koldan mı alıyorlar,benim parmak çok acıyoda : )
bende 12.haftada falan yapılmıştı,aslında kan akışı yeterli olmazsa bebek gelişmezmiş

iyi akşamlar çalıkuşu nasılsın?
Canim benim iyiyim. Sen nasilsin hamislik nasil gidiyor. Rabbim kucagina almayida nasip eder Insallah :Saruboceq:

Kiz sonuyokkkkk nirdesin sen hii nirdesin.
Özlettin kendini bacim hosgeldinopuyorumnanaktan

Dinamissss canim deniz bebek gelmis annesinin sevkatli kucagina.
Canim gözün aydin rabbim anali babali büyütsün. Saglik huzur versin Insallah opuyorumnanaktan
tabi ki alıcaz bebeklerimizi kucağımıza hatta resimlerini koyucaz buraya lütfen pes etmeyelim ... ümidimizi de kaybetmeyelim arkadaşlar...:1hug:
feryadcigim canim nasilsin opuyorumnanaktan

selam kızlar :)
merhaba feryad nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım... topicte ne var ne yok gördüğüm kadarıyla sonuyok gelmiş..... veee deniz bebek gelmiş hoşgelmişşşşşşş.....

nergis sendemi yoktun benim gibi coktan beri burda kaydirigubbakcemile3
nasilsin canim opuyorumnanaktan
teyzesi bugün 30zuncu haftadan bir gün aldık darısı tüm isteyenlerin başına sen nerelerdeydin niye bukadar arayı uzattın kendini böyle özletme birdaha olurmuŞeniz

Melekcigim canim nasilsin canikomopuyorumnanaktan

canim cok gecmis olsun, ne yazacagimi bilemiyom. Allahim birdaha göstermesin.
Insallah kendini toparlarsin yakinda.:çok üzgünüm:

canım ben de daha yenı öğrendım hamıle oldugumu.dün keseyı gorduk doktorum LÜTFÜ ÖNDEROĞLU ve bana folbıol+coraspirin+fraxiparin0,3 tedavisi yapıyor.benıde aranıza alın noooluuurr.tecrubelerınıze ihtıyacım var:Saruboceq:

angel kan akışı için kan alıp test yapıyorlar di mi,koldan mı alıyorlar,benim parmak çok acıyoda : )
bende 12.haftada falan yapılmıştı,aslında kan akışı yeterli olmazsa bebek gelişmezmiş

canım bişey sorcam kan pıhtılaşması için iğnelerimi aldım(fraxiparin0,3)fakat eczaneye sormayı unuttum bu iğneler hangı koşullarda saklanıyo buzdolabı mı yoksa oda sıcaklıgında mı

cnm benim dr parmaktan alınan bir testle bakmıştı.iyi demişti.sora ben prof.gittim oda koldan alınan bir test istedi.ank.gidiyo bu test orda yapılıyomuş.
işin tuhafı iki dr da güvenirim ama zıt düştüler ya.bu iğne yeterlimi değilmi bilemiyoz.

ufkum hayırlı olsun
sana sağlıklı bir hamilelik diliyorum öncelikle
bebeğini hayırlı zamanda kucağına alıp, analı babalı uzun ve sağlıklı bir ömürle büyütürsünüz inşallah

calıkusu seni daha iyi tanıyorum artık ilk sayfaları okuyorum ya,iyi misin?

crawford sen üzülme bana,ben iyiyim,daha da iyi olucam,Allah kuluna çekemeyeceği acı vermezmiş,bu günümüze şükür diyoruz,herşeyin vakti zamanı var ne yapalım,O OL demeden olmuyor

Sizler bebişlerinizi düşünüp tasa keder yapmayın sakın : ))

ufkum oda sıcaklığında saklanıyor,ama yaz geliyor yavaş yavaş,güneş almayan serin bir yerde sakla,havalar ısınınca dolapta saklayıp vurmadan bir kaç saat önce biraz ısınması için dışarı çıkarabilirsin

angel sen Lütfü Hocaya mail at bakalım o ne diyecek,testten anlarsın az çok sende,artık bizlerde uzman olduk sayılır,sonuç normal aralığın dışında mı çıkmış canım

gülüs canım özür dilerim
seninle ilgili bu detayı bilmiyordum,bilmeden yazdım,ama sende çok güçlüsün üzülme tamam mı?

eşinede yazık ama yapma yaa,inan onlar bizden çok üzülüyorlar,düşünsene hem çocuğunu hem de hayat arkadaşını kaybetme korkusu oluyor onlarda bizim her gebelik kaybımızda

onlarda insan,nasıl ve ne kadar dayanabilirler ki,erkekler daha zayıf duygusal anlamda

hayattaki en büyük şansım eşim,Deniz'im (biz adaşız) onu çok seviyorum : ))

yok be bitanem özür dilenecek bişi yok kiii
güçlüyüz biz her zorluğun altından kalkarız merak etme sen
yok yok sen merak etme biz onla arada alsanaalsanasmile yapıoz sonra hemen kaydirigubbakcemile yataaakkkk :kedi: kaydirigubbakcemile3
benim doğumum zordu biara diğer tarafa gidip geldim onda çok korkmuş eşim uyandıktan sonra bir dk bile elimi bırakmamıştı ayyyy sevesim geldi kız şimdi onu Şeniz
neyse ben birazdan dr gidicem bu başka bi dr gaziantep ünide profmuş uzmanlık alanı pıhtılaşmaymış bütün tahlillerimi aldım yanıma bakalım nedicek.....

canım ben prednol diye bir ilaç kullanıyorum doz ayarlamasını bu hafta yapacaklar bakalım şimdilik öyle içiyorum işte hamilelik boyunca kullanıcam bende
tahlilleri buldum Anti tpo ve Anti tiroglobin antikorlarım yüksek

canım benim tabiki duygusal olacaksın zaman zaman içine girdiğimiz durum bu buda yaşadıklarımızın etkisi bu gün sen duygusal olcan biz seni düzeltecez yarın ben öyle olcam sen beni normale döndürcen bu sırayla dua edelim de hepimiz aynı zamanda duygusal olmayalım kaydirigubbakcemile3

canım ben çok şükür iyiyim full ümitliyim bu aralar :)zemuszemus

gözün aydın canım rabbim bu sefer kucağına almak kısmet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…