evet benimde suyum bitti iç kanamam oldu o iç kanama yüzünden şimdi hamiş olamıyorum ama sonuçta bununda bir tedavisi var ve sadece zaman ve sabır gerekiyor: )) gülüs aslında siteye girmeme kararı alıyorum ama dayanamıyorum
şimdide suyun erken gelmesi nedeni ile bebeğini kaybeden birkaç arkadaşı okudum o endişe kapladı,herşey başıma geldi ya,ya o da gelirse diye düşünmeden edemedim
biliyorum saçma ve kötü düşünürsen kötü olur,iyi ve olumlu düşünebilmek şart
ama bazen duygularımız, telaşlarımız mantığımızın önüne geçiyor
onderolu@hacettepe.edu.tr
Lütfü Önderoğlu
Angel maillere genelde yanıt veriyor,endişelenme lütfen sakin olmaya çalış,ne tahlili bilmiyorum ama inş. sonuçların problemsizdir
sevgiler
Canim benim iyiyim. Sen nasilsin hamislik nasil gidiyor. Rabbim kucagina almayida nasip eder Insallah :Saruboceq:iyi akşamlar çalıkuşu nasılsın?
Kiz sonuyokkkkk nirdesin sen hii nirdesin.slm hrkese kızlar bnde buranı müdavimlerindenim bir kayboldum ama şimdi burdayım eskiler beni tanır ma yeniler için bend iki defa kürtaj oldum ve kan pıhtılaşması var bendede şu an tekrar bebek çalışmalarına başladım allahtan hayırlısı yani 3. denemem olcak
Dinamissss canim deniz bebek gelmis annesinin sevkatli kucagina.Bencede listeyi güncelleyelim, ben kendimle ilgili düzeltmeleri yaptım..
Bu arada kızlar kusura bakmayın, Deniz sayesinde gecem gündüüzm birbirine karıştı.Pek giremiyorum ama inşallah kızım biraz büyüyünce, bir düzen tutturup aranıza daha sık katılacağım.
feryadcigim canim nasilsin opuyorumnanaktantabi ki alıcaz bebeklerimizi kucağımıza hatta resimlerini koyucaz buraya lütfen pes etmeyelim ... ümidimizi de kaybetmeyelim arkadaşlar...:1hug:
selam kızlar :)
merhaba feryad nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım... topicte ne var ne yok gördüğüm kadarıyla sonuyok gelmiş..... veee deniz bebek gelmiş hoşgelmişşşşşşş.....
teyzesi bugün 30zuncu haftadan bir gün aldık darısı tüm isteyenlerin başına sen nerelerdeydin niye bukadar arayı uzattın kendini böyle özletme birdaha olurmuŞeniz
Melekcigim canim nasilsin canikomopuyorumnanaktaniyiym canım , kontrolüm perşembe günü , sana gelişmeleri yazıcam...doğumla ilgili konuşcam mutlaka , sen tel. numarasını aldın mı lütfü beyin ?
Sen nasılsın ? Bebişimiz nasıl ? öpüyorum sizi...
aminn canım...İnşallah sonuyokcum , en geç 2 ay içinde senden de güzel haberleri alıcaz...
Bebeğimin cinsiyeti dekız teyzesi :)
selam
bir kaç gündür ilk sayfaları okuyorum 304 e kadar geldim,inanılmaz bilgi paylaşımı olan çok güzel sohbetler,umutlar var,okumayanlara tavsiye ederim
Bendeki gelişmelere gelince,doktorum aldığı görüşler doğrultusunda tedavimin doğru olduğunu bir dahaki gebelikte kan akış hızını takip ederek iğne dozunu arttırabileceğini söyledi,daha sık takip yani,zaten 12.haftaya kadar her hafta gitmiştim,daha sonra 10 gün 15 gün ve en sonda 18 güne çıkmıştı kontrolüm.
Yarın karyotip analizinide yaptırıyoruz,40 ım çıkana kadar onunda sonucunu alırız ki temiz çıkacak bence,çünkü kızımızda hiçbir anomali yoktu.
Ondan sonrada bakalım hayat bize yeni neler getirecek,geçmişe takılıp kalırsak önümüzdeki yenilikleri göremeyiz di mi ?? : ))
DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ
hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine
(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???
(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan
(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???
(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane
(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???
(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???
(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane
(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine
(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol
(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)
(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin
(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane
(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)
(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane
(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin
(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane
(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????
( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik
(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)
(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????
(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot--------------------------------bebek aspirini+folic plus (şimdilik ) bebe asrpirini+elevit+0.2clexane
(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)
(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )
(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????
(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????
(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)
(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)
kızlar ben daha önce bu listeyi yapıyordum yeniden yapalım değerlerimizi ve durumumuzu daha iyi öğrenmiş oluruz ne dersiniz
angel kan akışı için kan alıp test yapıyorlar di mi,koldan mı alıyorlar,benim parmak çok acıyoda : )
bende 12.haftada falan yapılmıştı,aslında kan akışı yeterli olmazsa bebek gelişmezmiş
angel kan akışı için kan alıp test yapıyorlar di mi,koldan mı alıyorlar,benim parmak çok acıyoda : )
bende 12.haftada falan yapılmıştı,aslında kan akışı yeterli olmazsa bebek gelişmezmiş
yok be bitanem özür dilenecek bişi yok kiiigülüs canım özür dilerim
seninle ilgili bu detayı bilmiyordum,bilmeden yazdım,ama sende çok güçlüsün üzülme tamam mı?
eşinede yazık ama yapma yaa,inan onlar bizden çok üzülüyorlar,düşünsene hem çocuğunu hem de hayat arkadaşını kaybetme korkusu oluyor onlarda bizim her gebelik kaybımızda
onlarda insan,nasıl ve ne kadar dayanabilirler ki,erkekler daha zayıf duygusal anlamda
hayattaki en büyük şansım eşim,Deniz'im (biz adaşız) onu çok seviyorum : ))
Günaydın arkadaşlar,
Feryadcığım, antikor düzenlemesi için ne gibi tedavi görüyorsun? ben sadece levotiron diye tiroit hapı kullanıyorum günde yarım tane aç karnına içiyorum.benimde t3 t4 normal tsh biraz yüksek tpo yüksek.dr um ömür boyu bu tiroit hapını kullanacaksun dedi.hatta gebelikde bu hapın dozunu arttırcağız dedi.hayırlısı bakalım.alıştım ben bu duruma.inşallah kucağımız boş kalmayacak...
göremeyiz bitanem göremeyiz tatlım senin bu umut dolu halin beni çok sevindiriyor
esis'e de yazdım bizi bizden başka kimse anlayamaz ve aynı sağlık sorununu yaşayıpta hamiş kalan ve sağlıkla doğum yapanlar bize umut olur birbirimizden desteğimizi çekebileceğimizi hiçbir zaman düşünmedim ben burada çok güzel arkadaşlıklar edindim
herbiriniz ayrı ayrı özelsiniz ve yürekleriniz çok temiz çünkü hepiniz anne olmak için tüm zorluklara acılara göğüs geriyorsunuz sizi çooooooooookkkkk seviyorum opuyorumnanaktan
yaaaa ben niye böyle duygusal oldum yaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:
Canim benim iyiyim. Sen nasilsin hamislik nasil gidiyor. Rabbim kucagina almayida nasip eder Insallah :Saruboceq:
Kiz sonuyokkkkk nirdesin sen hii nirdesin.
Özlettin kendini bacim hosgeldinopuyorumnanaktan
Dinamissss canim deniz bebek gelmis annesinin sevkatli kucagina.
Canim gözün aydin rabbim anali babali büyütsün. Saglik huzur versin Insallah opuyorumnanaktan
feryadcigim canim nasilsin opuyorumnanaktan
nergis sendemi yoktun benim gibi coktan beri burda kaydirigubbakcemile3
nasilsin canim opuyorumnanaktan
Melekcigim canim nasilsin canikomopuyorumnanaktan
canim cok gecmis olsun, ne yazacagimi bilemiyom. Allahim birdaha göstermesin.
Insallah kendini toparlarsin yakinda.:çok üzgünüm:
canım ben de daha yenı öğrendım hamıle oldugumu.dün keseyı gorduk doktorum LÜTFÜ ÖNDEROĞLU ve bana folbıol+coraspirin+fraxiparin0,3 tedavisi yapıyor.benıde aranıza alın noooluuurr.tecrubelerınıze ihtıyacım var:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?